boldhead A dzien dobry... 03.10.05, 10:51 coz za wspanialy dzeszczowy, mglisty, zimny, jesienny, z niekorzystym biometrem (biometem???), DZIEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A dzien dobry... 03.10.05, 16:36 Bold, mnie się zdaje, czy marudzisz? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: no co Ty.... 04.10.05, 12:59 To może coś wlać w Qfell na przykład trzeba? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to kiedy? 04.10.05, 17:34 Jutro? Bo jutro, to ... ;) Pojutrze? Już bez okazji ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: to kiedy? 04.10.05, 20:06 Jutro, bo jutro to.ya ma swieto... Myle sie? Mam NIE spiewac "sto lat"? Czy jednak spiewac...? :))) Jutro jestem za Krakowem ale jesli bede pił, to bede pił TWOJE zdrowie!!! Nawet jesli sie myle... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to kiedy? 04.10.05, 21:06 Oj, Tripis ... ;)))))))))))))))) <onieśmielone załopotanie rzęsami> ;) <dygnięcie nóżką> To może te Qfle jednak w sobotę napełnijmy, co? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w sobote jest ok, nt. 05.10.05, 14:59 Cacy :) Tylko ... gdzie i o której i kto będzie? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph proponuję Wam "ogród Bosmana" 07.10.05, 12:27 w Międzywodziu. piwko jest, a i rybkę zjeść można :DD Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: proponuję Wam "ogród Bosmana" 07.10.05, 12:52 :DDDDDDDDDDDDDD A wiesz jaka pychotka ryba moja "po grecku" ? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: proponuję Wam "ogród Bosmana" 07.10.05, 13:19 wole nawet nie pytac gdzie ja podają... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: juz lece, to o ktorej? nt. 07.10.05, 14:41 Znaczy fish na jutro mam zrobić? Nie ma problemu, tylko zapotrzebowanie dajcie :))) Więc gdzie i o której, że grzecznie zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Ech, Panowie... ;) 09.10.05, 13:02 Z Wami się umawiać... Chyba, że mnie miało nie być..- to było powiedzieć, noooo... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ja moze sie dzis wybiore... 14.10.05, 08:40 na koncert na wielicka 44...o 19.30... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ja moze sie dzis wybiore... 14.10.05, 16:19 A czyj? A dlaczego teraz mówisz? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead jednak sie nie wybiore :( 14.10.05, 20:17 Komornik zwyciezyl w domowym glosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Kolejny łyk-end 17.10.05, 17:19 a co tu gadac, to.ya...? o piłce nic nie powiem bo nie wiem, polityka mnie wali... i smutno mi jakos, jesiennie... lepiej juz nic nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kolejny łyk-end 17.10.05, 17:27 Trirpis... nie smuć się, proszę. Ładnie proszę. Uśmiecham się do Ciebie najładniej jak umiem :-) A po co mówić? Wystarczy być. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead no a za 2 tygodnie zgasza Slonce juz o 16. 17.10.05, 20:25 to dopiero porazka bedzie...byle do grudnia wtedy snieg i jasniej jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya A lampiony i oczy 18.10.05, 05:30 wciąż rozjaśniają. Dają światełko takiego, którego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ...rozprasza mrooooooooooooooook!!! 18.10.05, 11:18 uparcie i skrycie... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Bold, uśmiechnij się, noooooooooo 18.10.05, 21:40 W Stumilowym Lesie przy ognisku siedzi Kubuś Puchatek i Krzyś. Krzyś mówi do Kubusia: - Wiesz ,ja właściwie nie lubię tego Prosiaczka. A Kubuś na to: - Twoja sprawa, nie lubisz, to nie jedz. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead alez ja jestem usmiechniety... 19.10.05, 08:53 ...a na pogrzebie (wlasnym, za iles tam lat oby jak najpozniej) kaze sobie puscic "I can't...get no satisfacion" albo "Paint it black". a poza tym jestem zdrowy na umysle i probuje sie z gph-em umowic na piwo w piatek w dymie wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: no od kogos trzeba zaczac.... 21.10.05, 13:16 zrozumialem, ze zrozumialas, ze umawiam sie tylko z gph, a to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: no od kogos trzeba zaczac.... 21.10.05, 15:00 Dobrze zrozumiałeś. Pogodnego popołudnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: no od kogos trzeba zaczac.... 21.10.05, 17:56 Czemu po prostu nie przyjdziesz jak sie ludzie umawiaja? Wiesz kto, wiesz gdzie, wiesz kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: no od kogos trzeba zaczac.... 22.10.05, 16:21 dziekuje niestety nie bylem bo musialem naprawiac kapele a i posta/maila znalazlem przed chwila... mam nadzieje, ze bylo milo cokolwiek ktokolwiek gdziekolwiek robil ja robilem lobotomie kilku baranom co za duzo mysla jak nie trzeba a jak trzeba to dokladnie na odwrot ale zyjemy na razie Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead bylo milo, az mnie glowa dzis troche bolala... 22.10.05, 17:18 posmialim sie z knajakow i drobiu marki kaczka, duzo bylo o sexie, Stawski byl zimny a macrelus mial dluzsze wlosy, hrabia umarzal rozne sprawy... a tripis ma racje, wiadomo kto, wiadomo gdzie, wiadomo o ktorej...tylko sie zjawiac. ciesze sie ze orkierstra TRIPIS dalej dziala, ale jak to wiadomo gdzie Polakow 2 tam 3 zdania. a macie nowego guitarzyste, wiec jest o 1,5 zdania wiecej... i mozna sie pospierac. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Ach_yo :)))))))))) 04.11.05, 07:20 Ach i znów weekend ;) Ach i znów laby troszkę ;) Yo..................................... :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ach_yo :)))))))))) 10.11.05, 10:37 Dobrego :) Dzisiejszego i kolejnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya :)))))))))) 11.11.05, 04:20 i jest! i nowy! i dobry będzie! i takiego Wam życzę! i zawsze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: :)))))))))) 14.11.05, 08:28 zamien sie ze mna praca zobaczymy kiedy peknie ten Twoj optymizm k... m... w d... j... s.... b... j... m... p... k...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead nie denerwuj sie tak...to tylko praca 14.11.05, 21:28 pofilozofuj domorosle i osiagnij tantryczny stan ekstazy, dzieki ktorej przejdziesz przez nastepny tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: nie denerwuj sie tak...to tylko praca 15.11.05, 08:52 Ale Kolega Tripis nerwowy... łoj ... Dam Ci pomarańczę, chcesz? Wiesz, bywa tak i wcale nie twierdzę, że nie. Że w pracy jest/ bywa do d...y, że frustracja, że nerwy. Ale jeszcze jest coś "poza", bo musi być jakiś wentyl. Czego Ci serdecznie życzę. img185.imageshack.us/my.php?image=095br.jpg Siądź, odpocznij, zrób przystanek. Od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: nie denerwuj sie tak...to tylko praca 15.11.05, 09:08 to.ya napisała: > Ale Kolega Tripis nerwowy... łoj ... > Dam Ci pomarańczę, chcesz? nerwowy od dziecka a pomarancze uwielbiam z boldheadem to my sobie zawsze takie uprzejmosci prawimy (taki fredszip) > Wiesz, bywa tak i wcale nie twierdzę, że nie. Że w pracy jest/ bywa do d...y, > że frustracja, że nerwy. > Ale jeszcze jest coś "poza", bo musi być jakiś wentyl. > Czego Ci serdecznie życzę. > img185.imageshack.us/my.php?image=095br.jpg > Siądź, odpocznij, zrób przystanek. Od wszystkiego. słońce, przystanki to ja sobie nawet za czesto robie a i wentyl tez mam. :))) chodzi tylko o to ze czasem jakis (...) wybije sie ponad gorna granice mojej tolerancji na (...). Fakt, ze nie jest ona wysoko (ta granica) ale zdazaja sie (...), ktorzy az zaskocza czlowieka i wtedy zawor bezpieczenstwa odpala (tak jak wczoraj) i pozostaje powiedziec tylko (...). A praca ? Pewnie taka sama jak kazda inna. Tak samo fajna i tak samo (...) jak wszystkie do tej pory (no moze poza jedną). Tylko czasem czlowieka dopadaja takie mysli, ze ma gorzej od innych. Ale potem sie napije, zapali, porozmawia z bliska osoba, uzyje "wentyla" i juz smuteczki odchodza precz... pozdrowka! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: nie denerwuj sie tak...to tylko praca 15.11.05, 13:05 Widzę, że to Wasz Friendszip taki :))))))))) Pomarańczę oferuję i tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead frendszip...frendszip... 15.11.05, 18:33 tylko cos nie widujemy sie za czesto ostatnio nad czym szczerze boleje. a jeszcze szczerzej boleje nad tym, ze siedze na p....conym POLEKO 2005 i nie ma sie z kim piwa napic, do Jamy pojsc, "kurwa" [op. cit.] nie wiem co zrobic byle by samemu nie siedziec. a co do "wal sie", to jestem zadowolony...z odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: frendszip...frendszip... 16.11.05, 06:26 Się zobaczycie przecież :) A odpowiedź faktycznie, czułości w niej sporo ;)) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead czulosc 1000. 16.11.05, 21:13 no tak, ale jestem z niej (odpowiedzi) zadowolony, taka filozoficzna, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: czulosc 1000. 17.11.05, 06:38 boldhead napisał: > no tak, ale jestem z niej (odpowiedzi) zadowolony, taka filozoficzna, hihi. <rotfl> Hedonizm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: frendszip...frendszip... 17.11.05, 08:39 boldhead napisał: > tylko cos nie widujemy sie za czesto ostatnio nad czym szczerze boleje. a > jeszcze szczerzej boleje nad tym, ze siedze na p....conym POLEKO 2005 i nie ma > sie z kim piwa napic, do Jamy pojsc, "kurwa" [op. cit.] nie wiem co zrobic > byle by samemu nie siedziec. taki czas, ale minie. na razie to nie ma nawet jak sie wy..c przez dluzej niz 2 minuty... poza tym ogrodkow juz nie ma a do knajpy z mloda nie pojde... a poza-poza tym to drzwi zawsze otwarte, nie? pozdrow poleko i poznan. sam jestes? jak to sam? myslalem, ze na targi to jezdzi sie przynajmniej niewielka grupa chyba ze ktos prowdzi jednoosobowa dzialalnosc, ale w Twoim przypadku...? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead moj drogi.... 17.11.05, 17:45 u mnie tez drzwi sa otwarte to raz... a dwa sa rzeczy, i nie jestem w tym momencie zlosliwy, o ktorych sie filozofom nie snilo, nawet domoroslym ( :) ), ale wyobraz sobie, ze tego towarzystwa nie da sie wyciagnac gdziekolwiek (piotrek niestety nie pojechal). padaka tysiac!!! a co ma do tego jednoosobowa dzialalnosc i moj przypadek to nie lapie... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: nie denerwuj sie tak...to tylko praca 15.11.05, 09:11 to.ya napisała: > img185.imageshack.us/my.php?image=095br.jpg a taki kawaleczek laweczki to sobie zostawiam na emeryture obiecalem sobie, ze codziennie bede siadywal na takich laweczkach albo kolo stolikow szachowych nad wisla obok skalki i bede drewnana lage podladal pod nogi joggingujacych japiszonow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya ;( 22.11.05, 08:07 Jest do bani. Jest zły, wredny, wstrętny. Skoro ma mnie gdzieś, to ja jego też będę miała, o!! ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead eeeeeeeee tam 22.11.05, 09:04 to.ya zatrzymaj sie, lepiej pozno niz wcaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead strzelilas piwko z rana, prawda? 23.11.05, 11:19 zawsze jest wtedy lepiej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Nieprawda :DDDD 23.11.05, 13:03 A Tu Cię zdziwię ;) nie piwko, soczek:DDDD A piwko (raczej) wino urodzinowe to na Was czeka i czeka i ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Powiedzcie, proszę 29.11.05, 11:39 nie wiem czy bedzie (dowiem sie wieczorem), ale jak na razie nie narzekam: wstalem w jednym kawalku, samochod odpalil, zjadlem paczka, wypilem kawe, zapalilem, wyproznilem sie, slonce swieci, sniezek sie skrzy, nikt mnie jeszcze ni wk..wil, nic mnie nie boli - slowem: tak OK ze az sie boje tego glosno mowic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Powiedzcie, proszę 29.11.05, 14:04 :)))))))))))) Też chcę w jednym kawałku, ale nie jest (teraz) źle :D Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Dzień dobry :) 15.12.05, 09:39 Niech pogodny, niech z dobrymi Ludźmi, niech ... :) Odpowiedz Link Zgłoś