daria313 04.10.05, 13:45 się tutaj w cztery oczy widział a kto dopiero ma zamiar? bo jak widzę w łaski się ciężko wkupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:12 Ja znam tylko jedną ale jakze wazną dla mnie osóbke-Pozdrawiam Ją zresztą ...i przydałoby sie by przyjechała i pozadnego kopa mi zapaliła , bo zawaliłam jedną sprawe , buuuuuuuuuuu;-(...ale miałabym ochote nie ukrywam poznać pare osób , ubaw byłby po pachy hehehhehehhe;-) pozdrawiam Dario , poprostu sie baw z nami i rozmawiaj , nowy narybek zawsze miło widziany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:27 Nezja, nie ma problemu: mogę podjechać i zasadzic Ci tego kopa, jak tak ładnie prosisz. Przecież wiesz, że ja jestem gość do rany przyłóż. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:29 buhahahhahahhaaaaa....Nezja prosze Cię,skorzystaj z jego propozycji Rex,dzięki,że chcesz mnie wyręczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:32 Przecież wiesz, ża mam do Ciebie słabość. Tak wielką, że nawet niektórymi moimi narządami gotów jestem się z Tobą podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Neito!!! 04.10.05, 14:33 ...ciebie tez nie miałam na mysli , Ciebie jeszcze nie znam ....ubolewam , bo Ty znając juz troche Ciebie napewno byś sobie nie odmowiła z tym kopem;p;-)...dlatego uciekłam z gg heheheheheh;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:30 Wiedziałam , ze co jak co ale na Ciebie t-rex moge liczyć hehehe:-)...ale nie na Twojego kopa liczyłam;p...zresztą chyba bys mnie nie chciał zlac , co?!...boszzz -toś mnie wystraszył , swoją bezwzglednością;-(...a ja tak milusia dzis dla Ciebie byłam ...KONIEC Z TYM ;-) hehehehehehe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:35 nezja, pewnie dla tej osoby tez jestes bardzo wazna :)))))))) Daria nie martw sie ja tez jestem tu nowa, witaj serdecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: dario , no co Ty , jak cięzko ?!:-) 04.10.05, 14:36 wesolutka , a nie wiesz kiedy zamierza mnie ta osóbka odwiedzic?;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: kto z kim 04.10.05, 14:25 Daria nie stwarzaj sobie problemów, tylko po prostu pisz z nami i dobrze się baw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kto z kim 04.10.05, 14:27 Neito!!! (sory ze tak nie na temat ), nadal nic nie mam kuzwa , no!!!;p wyslij w koncu @ jedna;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamstajla Re: kto z kim 04.10.05, 14:28 ale tu wcale nie trzeba wkupować się w niczyje łaski. Możesz się czuć właśnie wkręcona:)) właczaj się poprostu do rozmów, które Cię interesują. Nikt Cię nie wyprosi. Witaj na pokłądzie:)) Osobiście nie spotkałam się z nikim, a chciałabym z kilkoma osobami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: kto z kim 04.10.05, 14:34 Dario, jestem tu od 4 godzin i juz sie poumawialem! Ale mi latwiej bo ja Aniol jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: kto z kim 04.10.05, 14:35 Taki forumowy Michał Anioł, artysta ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: kto z kim 04.10.05, 14:38 nezjo, teraz Twoja kolej odwiedzic ta osobe, ona czeka na to z niecierpliwoscia :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: kto z kim 04.10.05, 14:39 Chłopie, żebyś Ty wiedział jak ja rozbieram! To jest dopiero czad. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kto z kim 04.10.05, 14:41 on chyba wolałby tego t-rexe nie wiedziec buhahahahahaahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kto z kim 04.10.05, 14:42 no w łąsnie tez jestm w szoku wesolutka , moze ten typ tak ma hahahah;-) raz dziewczynka raz chłopaczek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 uuuuuuuuuuuuuuu 04.10.05, 14:44 t-rex i riese, no no ...:):):):):):)):):):):)) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:48 hahahahahahhaahhahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:51 :))))))))))))))))) riese niepijacy jestes? :PP :)))) t-rex, w pracy o roznych sprawach sie mysli, Ty nie? :P :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:53 Od ostatniej soboty kiedy to dobrze poznalem sie z porcelana w mojej toalecie nie! Nie pije:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:54 ja w pracy to tylko myślę, w jaki sposób firmię mogę dochód przynieść, buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:56 no pięknie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:57 Pięknie myślę i kombinuję, tak na sposób biznesowy. Ale mi bije, za dużo gazowanej Mazowszanki, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 14:59 A podobno faceci mysla tylko jednym, a wlasciwie o dwoch sprawach :PPP :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 15:00 To prawda: myślą o pieniądzach i swoim samochodzie, buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dystansuje sie od tych insynuacji!!!!!! :)) 04.10.05, 15:02 hahahahahaha materialista :PPP :))))) za chwilke wszyscy w pracy beda sie na mnie dziwnie patrzyc, smieje sie do monitora :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: kto z kim 04.10.05, 14:45 Ta odpowiedź jest na wszystkie powyższe posty: Zawsze super ROZBIERAM ćwiartkę gorzały, buhahahahaha. A o czym Wy myśleliście w środku dnia pracy erotomani? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kto z kim 04.10.05, 14:47 kazda pora jest dobra;pppp;-)nie wiesz?;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: kto z kim 04.10.05, 14:50 z pór, to ja najbardziej lubię "Cztery pory roku" Vivaldiego, buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kto z kim 04.10.05, 21:43 Ty " Cztery pory roku"?!słuchasz pewno tak jak ja hewi metal( nawet nie wiem jak to sie pisze) hehehe;-)...z por to ino lato i pozna wiosna jest ekstra, zima to tylko w górach , a jesień to tylko złota, nie plucha i mżysta brrrr-na samo wspomienie ciarki łeh;-)...polecam jeszcz smaczną sałatke z pora hehehehehe, jeszcze może być pora na Telesfora;p;-)i pora do łózia ...a ...nie ...jeszcze nie pora hehehehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: kto z kim 04.10.05, 22:13 Pora na dobranoc...misie lubią dzieci dzieci lubia misie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: kto z kim - kilku osobom się objawiłam;)) 04.10.05, 14:53 :X :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: kto z kim 04.10.05, 16:04 a w czyje laski chcesz sie wkupic? :))) szkoda ze temat ci juz zasmiecieli ale coz Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: kto z kim 04.10.05, 22:59 Witjcie zwierzaki Darii szeroko drzwi otwórzcie niech futryn nie wyciera A kto spróbuje Nezji kopa zasunąć to mu Lew kulasa odgryzie I grzecznie mi się tu zachowywac bo grudzień blisko A ja pamiętliwy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nezja A nezja sama sie o to prosiła mikusiu ... 04.10.05, 23:06 ...bo zawaliła cos istotnego , ale na szczescie nie jest to nieodwracalne;-).Pozdrowionka Mikusiu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: A nezja sama sie o to prosiła mikusiu ... 04.10.05, 23:10 darie zescie sploszyli :) a kobitka miala nadzieje na jakies moze spotkanie jednak trzeba wziac pod uwage ze najlepiej to ze swojego miasta bo pozniej rozne cyrki wychodza....:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: A nezja sama sie o to prosiła mikusiu ... 04.10.05, 23:12 e tam , zaraz spłoszyli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A nezja sama sie o to prosiła mikusiu ... 04.10.05, 23:25 I co,to już znaczy się wymiotło wszystkich?Ja nie wiem co wy z czasem robicie,jak wszystkie w kraju bezrobotne podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: A nezja sama sie o to prosiła mikusiu ... 04.10.05, 23:30 Teraz i w robocie masz neta wiec nie ma reguly:) Odpowiedz Link Zgłoś