chloe30 05.10.05, 09:04 No oglądam. Gupie to to, ciągnie się, a ja oglądam. M jak miłość i Na Wspólnej, w porywach Klan. Odrzućcie wstyd i przyznajcie się też :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singelka Re: Wstyd się przyznać - seriale 05.10.05, 09:22 ja swego czasu oglądałam "Modę na sukces", czasami jeszcze looknę. Najgorszy okres miałam, jak siedziałam w domu, i szukałam pracy, to wtedy oglądałam wszystkie seriale, także na anglojęzycznych kanałach. Teraz niekiedy spojrzę na "M jak miłość', albo "Na dobre i na złe", ale już coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Wstyd się przyznać - seriale 05.10.05, 10:55 Oglądałam każdy odcinek M jak Miłość, ale po przerwie wakacyjnej-oglądam jeśli akurat tak wypadnie. Wkurzyłam się że wszyscy muszą mieć problemy...no a wokół mnie są różne problemy i od jakiegoś czasu lubię oglądać filmy które ich nie dotyczą... Najbardziej z seriali lubię-"Jordan" (hallmark) i "Kameleona" (był wznawiany na różnych programach) A "mode na sukces" ogląda mój dziadek WSZYSTKIE ODCINKI OD POCZĄTKU Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstyd się przyznać - seriale 05.10.05, 11:06 U mnie w tej chwili na topie jest "Allo, allo", ale tu się nie ma czego wstydzić. Aha jeszcze "Gotowe na wszystko" - SUPER! Natomiast jak zerknę na "Samo Życie" to aż się rumieńcem oblewam, ale czasem trzeba sie odmóżdżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Wstyd się przyznać - seriale 05.10.05, 13:59 Samo życie i Na wspólnej no i czasami M jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś
ania19761 Re: Wstyd się przyznać - seriale 05.10.05, 16:53 A ja nie oglądam, głównie z przyczyn technicznych-brak telewizora. Ale był taki czas że oglądałam wszystko:M jak miłość, Samo życie, a nawet Klan, którego nie znoszę. No i jeszcze jakies inne, których nawet nie pamiętam. Zajmowało mi to dużo czasu. A później stwierdziłam że komisja śledcza jest lepsza i zaniechałam seriali :) Oczywiście ta pierwsza,Rywinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19761 A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 05.10.05, 17:32 Bo muszę wyznać z zażenowaniem, że mi i owszem. Oglądałam 3 edycje Big Brothera, no i Bar, a nawet takie badziewia na Polsacie... To sie nazywało Dwa światy chyba i Łysi i blondynki, hehehe, kto to jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 05.10.05, 17:34 pierwszego Big B. i gladiatorów, kilka odcinków Baru jak była frytka Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 09:11 Pierwszego Big Brothera - namiętnie. Bar jak była Frytka. I.... uwaga...Kawalera do wzięcia (rżnięcia) - ale to już typowo komediowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 09:53 nikt się nie przyzna , że oglądał Miriam? To ja się przyznam. Ryczałam ze śmiechu, ale było warto;) Dawno się tak człowiek nie ubawił. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:06 Ja kawałek pierwszego i ostatniego odcinka, bo późno dawali. Ale reakcja zwycięzcy była boska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:07 zamiast się ucieszyć,że trafił swój na swego;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:11 chiara76 napisała: > zamiast się ucieszyć,że trafił swój na swego;) Jak ja rżałam z tych podjaranych kolesi, co właśnie sobie uświadomili, że całowali się z facetem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:14 ciekawe, jak długo myli sobie potem zęby, a może od razu chlapnęli pół litra, żeby się zdezynfekować :) Jazda była, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:19 Ja myślę, że oni się zachlali, coby zapomnieć :)) A z reality shows najbardziej "podoba" mi się Frytka, mówiąca, że się bzykała bo akurat miała ochotę. Ależ absolutnie nie dla rozgłosu, ani ani! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:20 nie nie. Ona chyba już z połową męskiej populacji w Polsce się bzyknęła. ale jak Mówisz, cicho sza, to w ogóle nie dla "sławy":) wątpliwej, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:23 Chiara, a co powiesz na Dodę??? Ona ponoć cholernie inteligentna jest, tylko ja tego dojrzeć jakoś nie umiem? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: A reality shows? Zdarzyło się Wam oglądać? 06.10.05, 10:25 Poprostu trzeba wiedzieć w jakich kręgach rozpowszechniać tę plotkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 10:32 ona widać umie przekonać o tym we właściwy sposób konkretne osoby. My jej zwisamy i powiewamy ze swoimi poglądami. Ona celuje w inne kręgi. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Uspokoiłaś mnie 06.10.05, 10:38 Bo juz myślałam, że swoja opinią krzywdzę wartościową dziewczynę :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 10:38 chiara76 napisała: Ona celuje w inne kręgi. Tylko na jak długo Jej tej amunicji starczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 10:48 ha, to już pytanie do Dody. Sądząc po jej temperamencie na razie starczy na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 11:40 ja nienawidze m jak milosc. w potocznym slagu "m jak c..j" lubie na wspolnej i magde m. a co do kawalera do rzniecia, to pamietacie joanne wybacz? taka pyskata blondyne z grzywka? pracuje teraz w tvn w dziale sponsoringu. taki troche chow ksobny u nich Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 11:44 ziuta74 napisała: > ja nienawidze m jak milosc. w potocznym slagu "m jak c..j" > lubie na wspolnej i magde m. > a co do kawalera do rzniecia, to pamietacie joanne wybacz? O jezu, pamiętam, nie cierpiałam jej. Taka nadęta sztuczna lala. A potem nagle się roztworzyła i poczuła gotowa na miłośc. I jeszcze pamiętam jak w jednym odcinku, kiedy były dwie Joanny wyskoczyła po różę, a okazało się że to dla tej drugiej. I potem siedziała blada ze strachu, a NIBY jej nie zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 11:52 no wlasnie, to ta! czuje sie jakos dziwnie jak przychodzi na prezentacje. taka laleczka z ekranu. ale w tvn tak juz jest. oni nawet chcieli te laske z robinsona zatrudnic - kasie jakostam (ta ktora wygrala). ciekawy klucz... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 11:54 ziuta74 napisała: > > ciekawy klucz... Ale i tak lepiej, niż jakby mieli do Sejmu iśc, jak niejaki Sebastian Florek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 11:58 A Ciebie Ziuta co TVN łączy? Bo może dasz radę załatwić powtórzenie "Przystanku Alaska" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 12:01 heheheh az tyle mnie nie laczy:) ale szepnac slowko moge Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 12:03 ziuta74 napisała: > heheheh az tyle mnie nie laczy:) ale szepnac slowko moge Jakbyś szeptała, to coby w jakiejś porze rozsądnej - 20 by mi na ten przykład odpowiadała :)) bo juz na pewno z pracy wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, z Dodą to jest tak 06.10.05, 12:05 ziuta74 napisała: > deal done! Pączka sobie weź za ten dobry uczynek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 seriale 06.10.05, 12:07 mjakm na wspólnej gotowe na wszystko tango z aniołem magdam przyjaciele no i pięknie, to już wiem dlaczego mam tak mało czasu na całą resztę... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: seriale 06.10.05, 12:09 Agnieszka, Przyjaciele i Gotowe na wszystko to seriale z górnej półki, Przyjaciół uwielbiam. A ja wczoraj upadłam na dno i obejrzałam Pierwszą miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: seriale 06.10.05, 12:15 to chyba najbardziej idiotyczny serial. czasami zerkałam (leci akurat o porze mojego obiadu:-), ale zaprzestałam. teraz najczęściej tvn24 leci. i tez mozna sie posmiac niekiedy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: seriale 06.10.05, 12:17 agnie_szka9 napisała: > to chyba najbardziej idiotyczny serial. czasami zerkałam (leci akurat o porze > mojego obiadu:-), ale zaprzestałam. teraz najczęściej tvn24 leci. i tez mozna > sie posmiac niekiedy:-) A bo ja od 3 miesięcy na wygnaniu z domu jestem i tu nie mam kablówki ani nic, tylko parę podstawowych. I TVN24 też nie mam, i TVN7 gdzie Przyjaciele lecą :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: seriale 06.10.05, 12:09 kurna, ciagle zapominam obejrzec gotowe na wszystko. musze sobie wreszcie zapisac. fajne to jest? opowiedzcie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: seriale 06.10.05, 12:15 Ziuta jest świetne! Połaczenie kryminału - w pierwszym odcinku jedna się zastrzeliła i teraz trwa prywatne śledztwo jej przyjaciółek. Z komedią - to trzeba zobaczyć :) Obyczajowym - co tak naprawdę dzieje się za zamkniętymi drzwiami idealnych amerykańskich domów na idealnej amerykańskiej ulicy. Dzisiaj 21:15, obejrzyj! Ja w oczekiwaniu na Gotowe jeszcze przy okazji Pensjonat pod Róża zaliczam, jestem serialoholik :((( Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: seriale 06.10.05, 13:15 o! właśnie, zapomniałam o pensjonacie:-) który ostatnio niestety schodzi na psy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 12:18 "Przyjaciele" to najlepszy serial, jaki obejrzałam, z reality shows to I seria BB - z ciekawości, bo to była nowość, "agent" - też chyba I seria, a tak poza tym, to nie wiem, co ludzie widzą w oglądaniu reality shows...to naprawdę takie pasjonujące? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 12:20 singelka napisała: ...to naprawdę takie > > pasjonujące? To zależy jak się to ogląda ;) Ja tylko po to żeby się pośmiać do czego ludzie sązdolni dla tzw. sławy. Wali mnei kto odejdzie, kto wygra, ale po drodze możńa się pośmiać. Chociaż teraz żadnego showu nie śledzę. Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 12:43 Podziwiam Was ,bo ja nawet tytułów seriali nie znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 12:48 Wczoraj mój M. spotkał aktora z Na Wspólnej i wziął dla mnie autograf! No to mnie kurde zaszczyt kopnął, no Bożesz Ty mój :))) Djarnez, nie przejmuj się, że nie znasz tytułów, najgorsze jest to, że Ty nic nie tracisz, a my tak - czas hihihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 12:57 Jak to czas tracicie ? A podobno tyle mądrości życiowych zawierają te arcydzieła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:03 djarnez napisał: > Jak to czas tracicie ? A podobno tyle mądrości życiowych zawierają te > arcydzieła :-))) A przoduje w nich Klan! Ostatnio na topie jest wątek bezpiecznego seksu. Oczywiście jedyną słuszna metodą jest..... zgadujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:05 Omijać z daleka wszelakie okazje :-))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:14 djarnez napisał: > Omijać z daleka wszelakie okazje :-))) ??? Hehe, to przede wszystkim. Ale jak już jest się po ślubie (no bo przeciez w Klanie tylko wtedy seks uprawiają, jak większośc społeczeństwa :)) to... tak, tak, tzw. watykańska ruletka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:20 no tak. i jeszcze kryminalnych oglądam (ze względu na pewnych dwóch aktorów:-) i czasami falę zbrodni:-P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:22 agnie_szka9 napisała: > no tak. i jeszcze kryminalnych oglądam (ze względu na pewnych dwóch aktorów:-) Czy chodzi o Zakościelnego i tego jego szefa? Znaczy mamy inny gust i się nie pobijemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: ZAPOMNIAŁAM!!! 06.10.05, 13:58 pobić się? o facetów? no coś Ty! nigdy w życiu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 13:25 Kurczę, wydawało mi się, że prawie nic nie oglądam i nie mam o czym gadać w tym wątku, ale jak się chwilę zastanowiłam, to okazuje się, że wprost przeciwnie, bo poluję na parę seriali jednak. Przede wszystkim na "Rodzinę zastępczą". Uwielbiam. Trochę na "Pensjonat pod różą", choć już zaczynają przynudzać. A teraz na "Magdę M.", bo widziałam 1,5 odcinka i ciekawi mnie, czy coś się z tego rozwinie. No i czekam na powtórkę "Alaski" o przyzwoitej porze, bo ta popołudniowa emisja mi umknęła i dotąd nie mogę tego przeżyć. Kiedyś oglądałam trochę "Klanu" i "M jak miłość", ale przyznaję się bez bicia, że teraz gryzę na sam dzwięk piosenek z czołówki... :) Zresztą, czego się wstydzić? W porównaniu z południowoamerykańskimi, nasze seriale, to arcydzieła, prawda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 13:47 Jeszcze mi się przypomniało, że oglądam: Magde M powtórki Córek Mcloda czy jakoś tak (tego się wtydze nawet bardzo) Pensjonat pod różą Gotowe na wszystko Nigdy niewidziałam przystanku Alaska, ktoś mnie oświeci o czym to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 13:56 o Kryminalnych jakoś zapomniałam wspomnieć, Magda M niestety zawsze jakoś mnie ominie ;( a chciałabym obejrzeć dalsze odcinki "Ostrego dyżuru" mimo że "mój" przystojniak już nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_pila Re: Wstyd się przyznać - seriale 07.10.05, 23:15 Ach! Są tu panie-fanie "Ostrego Dyżuru"? Jak przyjemnie!!! Jedyny medyczny serial "naprawdę", tylko ostatnia emisja w TVN w beznadziejnej porze. A "Gotowe na wszystko" są rzeczywiście dobre, trochę jak "Tween Peaks" - nic nie jest w rzeczywistości takie, jak się wydaje i każda ma jakieś tajemnice... A Wy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 13:57 maszimara napisała: > > Nigdy niewidziałam przystanku Alaska, ktoś mnie oświeci o czym to jest? To będzie trochę trudne, bo nie do końca chodziło o jakąś zwartą fabułę. Najogólniej - na Alasce jest miasteczko Cicely, w którym wszyscy szczęśliwie (mniej lub bardziej) i powoli sobie żyją. Wszyscy się znają, mają wspólne sprawy itd. Do miasteczka przyjeżdża młody lekarz-karierowicz z NY i wraz z nim wrastamy w ten klimat, uczymy życia w tej społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mixin Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 16:02 Gotowe na wszystko to zdaje sie Desperate housewifes poza Polska - nie dziwcie sie ze widzac tytul ominelam "dzielko" wielkim lukiem ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstyd się przyznać - seriale 06.10.05, 16:06 mixin napisała: > Gotowe na wszystko to zdaje sie Desperate housewifes poza Polska - nie dziwcie > sie ze widzac tytul ominelam "dzielko" wielkim lukiem ;)))))) Moja droga, ja ostatnio w ferworze walki o to kto co ogląda - ja serial, czy M. mecz powiedziałam: "Ale dziś lecą zdesperowane żony domowe" Bardziej dokładnie chyba przetłumaczyć nie mogłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mixin Re: Wstyd się przyznać - seriale 07.10.05, 09:16 dokladnie, dokladnie ;)) ech ta kobieca intuicja ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: gotowe na wszystko 07.10.05, 10:39 ogladalam wczoraj te zdesperowane kobiety domowe i baaardzo mi sie podobaly. bede fanka:) Odpowiedz Link Zgłoś