anielka_m 10.10.05, 01:04 Cze, gratulejszyn z okazji własnego forum :))))) Co do pytania egzaminacyjnego: zdecydowanie wolę pomidory, a ściślej pomidorówkę, którą mogłabym wpieprzać codziennie :))))))))))) Załapię się na pogaduchy? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Anielka!!! 10.10.05, 08:15 anielka_m napisała: > Załapię się na pogaduchy? > > Pozdr. Egzamin przeszłaś z wynikiem pozywtynym :))) Jestem wielkim fabem pomidorówki! Wpadaj do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 09:08 Witam,witam :-) Pomidorówka może być ,tylko błagam nie z ryżem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 09:17 djarnez napisał: > Pomidorówka może być ,tylko błagam nie z ryżem :-))))) Moja pomidorówka jest tylko z makaronem. I na świeżych pomidorach, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 09:34 Jesteś zaproszony, jak tylko się doczołgam do garów :)) Chwilowo preferuję obiady na stołowce - mają niewątpliwą zaletę, że nie trzeba potem zmywać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 09:40 Czy warto przez taki drobiazg niszczyć sobie żołądek :-))) Ja już sie zgłoszę na ochotnika do zmywania,pod jednym warunkiem ,że za dużo naczyń nie zabrudzisz :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 09:44 djarnez napisał: > Czy warto przez taki drobiazg niszczyć sobie żołądek :-))) > No kurde, jakby Cię szef mojej stołówki usłyszał to by było :)) Dobra, ALe oprócz zmywania musisz jeszcze zakupy zrobić, bo nie będę się z siatami targała na to III piętro, na którym siedzę! Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:15 Dobrze ,że to tak pocichutku powiedziałem - prawie nic nie było słychać :-) Zakupy jak najbardziej zrobię.Tylko mi trzeba produkty na karteczce napisać. To Ty w pracy chcesz obiad gotować ? Gdzie ? W tym czajniku bezprzewodowym i kuchence elektrycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:19 djarnez napisał: > Dobrze ,że to tak pocichutku powiedziałem - prawie nic nie było słychać :-) > Zakupy jak najbardziej zrobię.Tylko mi trzeba produkty na karteczce napisać. > To Ty w pracy chcesz obiad gotować ? Gdzie ? W tym czajniku bezprzewodowym i > kuchence elektrycznej ? Haha, ja mam w pracy kuchnie! Tzn. będę miała, bo za dwa tygodnie przeprowadzamy się do nowego biura. I nawet jak dobrze pójdzie to Cię to zmywanie ominie - sprzątaczka będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:22 Gratuluję firmy :-) Widze ,że cały czas do przodu .To teraz kto sprząta ,to znaczy się zmywa :-))) Bo Pani konserwatorka to raczej inny zakres robót :-D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:32 djarnez napisał: > Gratuluję firmy :-) Widze ,że cały czas do przodu .To teraz kto sprząta ,to > znaczy się zmywa :-))) Bo Pani konserwatorka to raczej inny zakres robót :-D Hmm, w firmie mojego M. Pani od sprzątania miała angaż "konserwatorka powierzchni płaskich" To u nas będzie "powierzchni wszelkich" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:37 No i jak ja mam interpretowac stwierdzenie "powierzchni wszystkich "? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Anielka!!! 10.10.05, 10:42 Djarnez, a czy uważasz się za powierzchnię??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Anielka!!! 10.10.05, 11:17 Ale tutaj nie chodzi o mnie ,bo ja w tej firmie nie pracuję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś