Gość: ulalka IP: 195.116.200.* 20.09.02, 15:30 i wreszcie siadlam na kuperku ;-))))) dlatego obiadu nie robiem ;-))))) Ludzie!! jak dobrze poleniuchowac!!!! :-))))))))) pzdr :-)))))) ps. a piatki mam podobno wolne... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: a ja wsuwam lentilki na obiad ;-)))) 20.09.02, 16:26 Ulalko, lentilki??? Oszalalas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a ja wsuwam lentilki na obiad ;-)))) 20.09.02, 16:30 no nie.. nie oszalalam.. ;-))))) juz jadlam zupke, bo Tato ugotowal.. ale to byl taki starter ;-))))) he he.. Kasinciu droga, ja caly dzien latam..! pewnie zaraz pojde spac!.. bo na dziob padam :-(( buziaczki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka a jako ze juz jest wieczorek...................... 20.09.02, 18:56 to sie juz przespalam,jest lepiej i zapodalam browarek ;-)))) pzdr all :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: a jako ze juz jest wieczorek................. 20.09.02, 20:58 Ulalko, jestes tu? PS. A krem juz masz i smarujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a jako ze juz jest wieczorek................. 20.09.02, 21:18 Kasiulko droga :-))) kremy nadeszly, wyczytalam, ze po pieciu dniach bede piekna jak kwiat rozy, bo znikna wszelkie pryszczydla.. no!.. oby!.. bo siem wkurze ;-)))) buziaczek od siestry :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ulaleczko, a co to sa te lentliki???.......... 20.09.02, 20:59 tez wlasnie sobie zywczyka odpieczetowalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ulaleczko, a co to sa te lentliki???......... 20.09.02, 21:05 Lentilki to takie cukiereczki kolorowe, ktore w srodku maja czekolade:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ulaleczko, a co to sa te lentliki???......... 20.09.02, 21:16 ja to Kitus tak po slowacku jakos ;-))) lentilki to takie cukierki czekoladowe obleczone w kolorowa polewe, a pyffko mam Kelta :-))) mhmmm... z browarskim pozdrowieniem dla Kitusia :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A dla mnie LENTILKI????? 20.09.02, 21:24 Bez czekolady of course...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A dla mnie LENTILKI????? 20.09.02, 21:30 dostalam cala tube tychze ;-))) ale wszystkie z czekolada :-(( wiec Ci nie dam, bo bym Ci musiala ufundowac kuracje odpryszczajaca, za jaka pieknie dziekuje :- )) no ale moge Ci netem wyslac troszki kelta ;-))))))) buziaki :-))) ps. slyszalas Elvisa zza grobu? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:37 Jelvis Priestlij he he ;-)) pamietasz pisownie rosyjska na plycie Elvisa Presley'a? ;-))))))))) no spiewa zza grobu.. "C'mon, c'mon" ;-)) w rytm disco.. i tu sugeruja, ze ELVIS ZYJE ;-)))))) he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:40 ulalka napisała: > Jelvis Priestlij he he ;-)) pamietasz pisownie rosyjska na plycie Elvisa > Presley'a? ;-))))))))) no spiewa zza grobu.. "C'mon, c'mon" ;-)) w rytm disco.. > > i tu sugeruja, ze ELVIS ZYJE ;-)))))) he he.. O rany... zenada, co?:)))) PS. Jelwis brzmi prawie jak Jewgienij ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:47 he he.. nio.. jest to dosc okropne i nie wiem czemu ludzie na to glosuja ;-)) no ale moze inaczej ich E.P. straszy po nocach ;-)))))) a Jewgienij to mi siem z Primakowem kojarzy ;-)) hje hje, czy Twoj kolega z pracy jest rownie uroczy, jak ten above? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Jewgienij:)))) 20.09.02, 21:50 A wiesz, ze ten Jewgienij z mojej pracy ma zlamany nos???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ulaleczka, uroczo ululana................ 20.09.02, 21:40 ktory juz browarek odpieczetowalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ulaleczka, uroczo ululana................ 20.09.02, 21:49 kitus, jesli uroczo, to po co Ci to wiedziec ;-))))) no dosc, ze ekonomiczna jestem, a juz po takim upiornym dniu!.. nio.. he he ;-)))) buzka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tez mialem sqwysynski dzionek................. 20.09.02, 21:56 i elvis tylko z pelvisem, po pierwszym browarku mi sie kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja sie zegnam... 20.09.02, 21:59 ...ide spac... papapapapapapapa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A ja sie zegnam... 20.09.02, 22:03 pa pa pa, MY Lord :-)))))) C U soon :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: tez mialem sqwysynski dzionek................ 20.09.02, 22:07 nio.. Kitus, mnie to rozwala,jak sie ode mnie wymaga cudu :-(( i juz mam dosc pracy w piatki, jak mam wolne ustalone, no ale coz.. i kiedy mam ta mgrke pisac, jak padam na dzioob?? (teraz wszak na wlasne zyczenie ;-))) pzzdr :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:12 a nie ciemnoty jak pan prezydent narodowi wciskasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:15 a bo ja tak przesadnie uczciwa jezdem ;-)))) he he.. nie wiem czy to poplaca w sumie, ale co mi tam!.. byle innych nie ranic, Kitus :-)))))))) kaffa na lawe w sumie, albo teraz: browar ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:16 a ja to se pewnie na kolacyjke koniaczka strzele, bo zem troche podupadla na zdrowu....:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 strzel se only................ 20.09.02, 22:18 moze numerki menika, podwojnie zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: strzel se only................ 20.09.02, 22:20 bede musiala na denko od butelki poczekac coby zobaczyc..... twoj numerek kitus juz i teraz przez koreczek rozpoznaje....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jezeli cie to cieszy................... 20.09.02, 22:17 to wole Ciebie niz jego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: jezeli cie to cieszy................... 20.09.02, 22:22 kitek1 napisał: > to wole Ciebie niz jego:) mnie? :-))))))) he he.. juz podfoojnie jakos fidzem.. wiec pewnie sie oddelegujem.. ehh.. pozdrafiam serdecznie, Kitus (znow chcialam napisac Kutus ;- )))) i do zobki (chcialam napisac zboki ;-)))) moze i w realu wkrotce :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 numereczek dotarl......................... 20.09.02, 22:34 spij spokojnie, ululana:) Odpowiedz Link Zgłoś