Dodaj do ulubionych

a ja wsuwam lentilki na obiad ;-))))

IP: 195.116.200.* 20.09.02, 15:30
i wreszcie siadlam na kuperku ;-))))) dlatego obiadu nie robiem ;-)))))
Ludzie!! jak dobrze poleniuchowac!!!! :-)))))))))
pzdr :-))))))

ps. a piatki mam podobno wolne... :-((
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: a ja wsuwam lentilki na obiad ;-)))) 20.09.02, 16:26
      Ulalko, lentilki??? Oszalalas:)))
      • ulalka Re: a ja wsuwam lentilki na obiad ;-)))) 20.09.02, 16:30
        no nie.. nie oszalalam.. ;-))))) juz jadlam zupke, bo Tato ugotowal.. ale to
        byl taki starter ;-))))) he he.. Kasinciu droga, ja caly dzien latam..! pewnie
        zaraz pojde spac!.. bo na dziob padam :-((
        buziaczki :-))))
        • ulalka a jako ze juz jest wieczorek...................... 20.09.02, 18:56
          to sie juz przespalam,jest lepiej i zapodalam browarek ;-))))
          pzdr all :-))))
          • kasiulek Re: a jako ze juz jest wieczorek................. 20.09.02, 20:58
            Ulalko, jestes tu?

PS. A krem juz masz i smarujesz?
            • ulalka Re: a jako ze juz jest wieczorek................. 20.09.02, 21:18
              Kasiulko droga :-)))
              kremy nadeszly, wyczytalam, ze po pieciu dniach bede piekna jak kwiat rozy, bo
              znikna wszelkie pryszczydla.. no!.. oby!.. bo siem wkurze ;-))))
              buziaczek od siestry :-))
          • kitek1 ulaleczko, a co to sa te lentliki???.......... 20.09.02, 20:59
            tez wlasnie sobie zywczyka odpieczetowalem:)
            • kasiulek Re: ulaleczko, a co to sa te lentliki???......... 20.09.02, 21:05
              Lentilki to takie cukiereczki kolorowe, ktore w srodku maja czekolade:)))
            • ulalka Re: ulaleczko, a co to sa te lentliki???......... 20.09.02, 21:16
              ja to Kitus tak po slowacku jakos ;-))) lentilki to takie cukierki czekoladowe
              obleczone w kolorowa polewe, a pyffko mam Kelta :-))) mhmmm...
              z browarskim pozdrowieniem dla Kitusia :-)))))))
              • kasiulek A dla mnie LENTILKI????? 20.09.02, 21:24
                Bez czekolady of course...:((((
                • ulalka Re: A dla mnie LENTILKI????? 20.09.02, 21:30
                  dostalam cala tube tychze ;-))) ale wszystkie z czekolada :-(( wiec Ci nie dam,
                  bo bym Ci musiala ufundowac kuracje odpryszczajaca, za jaka pieknie dziekuje :-
                  ))

no ale moge Ci netem wyslac troszki kelta ;-)))))))

buziaki :-)))

ps. slyszalas Elvisa zza grobu? ;-)))
                  • kasiulek Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:31
                    Nic nie wiem!!!
                    • ulalka Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:37
                      Jelvis Priestlij he he ;-)) pamietasz pisownie rosyjska na plycie Elvisa
                      Presley'a? ;-))))))))) no spiewa zza grobu.. "C'mon, c'mon" ;-)) w rytm disco..
                      i tu sugeruja, ze ELVIS ZYJE ;-)))))) he he..
                      • kasiulek Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:40
                        ulalka napisała:

> Jelvis Priestlij he he ;-)) pamietasz pisownie rosyjska na plycie Elvisa
                        > Presley'a? ;-))))))))) no spiewa zza grobu.. "C'mon, c'mon" ;-)) w rytm
                        disco..
                        >
                        > i tu sugeruja, ze ELVIS ZYJE ;-)))))) he he..

O rany... zenada, co?:))))

PS. Jelwis brzmi prawie jak Jewgienij ha ha ha!!!
                        • ulalka Re: Jakiego Elvisa??? 20.09.02, 21:47
                          he he.. nio.. jest to dosc okropne i nie wiem czemu ludzie na to glosuja ;-))
                          no ale moze inaczej ich E.P. straszy po nocach ;-))))))

a Jewgienij to mi siem z Primakowem kojarzy ;-)) hje hje, czy Twoj kolega z
                          pracy jest rownie uroczy, jak ten above? ;-))))))
                          • kasiulek Jewgienij:)))) 20.09.02, 21:50
                            A wiesz, ze ten Jewgienij z mojej pracy ma zlamany nos???:)))))
                      • kitek1 ulaleczka, uroczo ululana................ 20.09.02, 21:40
                        ktory juz browarek odpieczetowalas:)
                        • ulalka Re: ulaleczka, uroczo ululana................ 20.09.02, 21:49
                          kitus, jesli uroczo, to po co Ci to wiedziec ;-))))) no dosc, ze ekonomiczna
                          jestem, a juz po takim upiornym dniu!.. nio.. he he ;-))))
                          buzka :-)))
                          • kitek1 tez mialem sqwysynski dzionek................. 20.09.02, 21:56
                            i elvis tylko z pelvisem,
                            po pierwszym browarku mi sie kojarzy:)
                            • kasiulek A ja sie zegnam... 20.09.02, 21:59
                              ...ide spac...
                              papapapapapapapa:))))
                              • ulalka Re: A ja sie zegnam... 20.09.02, 22:03
                                pa pa pa, MY Lord :-)))))) C U soon :-))))))
                            • ulalka Re: tez mialem sqwysynski dzionek................ 20.09.02, 22:07
                              nio.. Kitus, mnie to rozwala,jak sie ode mnie wymaga cudu :-(( i juz mam dosc
                              pracy w piatki, jak mam wolne ustalone, no ale coz.. i kiedy mam ta mgrke
                              pisac, jak padam na dzioob?? (teraz wszak na wlasne zyczenie ;-)))
                              pzzdr :-))
                              • kitek1 przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:12
                                a nie ciemnoty jak pan prezydent narodowi wciskasz:)
                                • ulalka Re: przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:15
                                  a bo ja tak przesadnie uczciwa jezdem ;-)))) he he.. nie wiem czy to poplaca w
                                  sumie, ale co mi tam!.. byle innych nie ranic, Kitus :-))))))))

kaffa na lawe w sumie, albo teraz: browar ;-))))
                                  • 0nly Re: przynajmniej uczciwie piszesz........... 20.09.02, 22:16
                                    a ja to se pewnie na kolacyjke koniaczka strzele, bo zem troche podupadla na
                                    zdrowu....:(
                                    • kitek1 strzel se only................ 20.09.02, 22:18
                                      moze numerki menika,
                                      podwojnie zobaczysz:)
                                      • 0nly Re: strzel se only................ 20.09.02, 22:20
                                        bede musiala na denko od butelki poczekac coby zobaczyc.....
                                        twoj numerek kitus juz i teraz przez koreczek rozpoznaje....:)))
                                  • kitek1 jezeli cie to cieszy................... 20.09.02, 22:17
                                    to wole Ciebie niz jego:)
                                    • ulalka Re: jezeli cie to cieszy................... 20.09.02, 22:22
                                      kitek1 napisał:

> to wole Ciebie niz jego:)

mnie? :-))))))) he he.. juz podfoojnie jakos fidzem.. wiec pewnie sie
                                      oddelegujem.. ehh.. pozdrafiam serdecznie, Kitus (znow chcialam napisac Kutus ;-
                                      )))) i do zobki (chcialam napisac zboki ;-)))) moze i w realu wkrotce :-)))))
                                      • kitek1 numereczek dotarl......................... 20.09.02, 22:34
                                        spij spokojnie, ululana:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka