apf 21.09.02, 00:16 1. dobrze jak są wystarczająco szczegółowe, by zapewnić każdej ze stron możliwość odejścia bez podawania przyczyn. 2. dobrze byłoby gdyby można było wypierdolić babę z dziećmi z domu bez podawania przyczyn i bez cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 00:21 na jaki ch... sie zenic zatem???? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 00:27 apf napisał: > 1. dobrze jak są wystarczająco szczegółowe, by zapewnić każdej ze stron > możliwość odejścia bez podawania przyczyn. - z przyzwoitosci moznaby przynajmniej jako jedyna przyczyna bylo wyjscie po zapalki..... > > 2. dobrze byłoby gdyby można było wypierdolić babę z dziećmi z domu bez > podawania przyczyn i bez cierpienia. - zeby facet nie cierpial to najlepiej dac mu znieczulenie jakims mlotkiem, a nastepnie zajac sie kartami kredytowymi i meblami...... to w kwestiii jesli juz tak naprawde nie mialo by byc zadnych zobowiazan i zeby nikt nie cierpial..... Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 00:29 wypierdolic to mozesz jedynie siebie przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Kontrakty małżeńskie IP: *.arcor-ip.net 21.09.02, 01:39 Hahahaha,to zależy Lenoczka,z jakiego punktu widzenia na sprawę się patrzy- kobiety wyciskającej ostatni grosz z faceta za alimenty,czy tego faceta co jest wyciskany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kontrakty małżeńskie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 09:20 Muszę przyznać, że z zainteresowniem przeczytałam ten wątek i pragnę wyrazić uznanie da panów biorących w nim udział. Szczególnie zachwycił mnie pierwszy postulat wysunięty przez kolegę apfa: równość praw dla każdej ze stron, żeby mogła odejść bez podawania przyczyn. Bardzo sprawiedliwie to i światłe, przesiąknietę duchem humanizmu i równouprawnienia. Następnie kolega apf pięknie i lekko przeszedł od ogółu do szczegółu, na którym istotnie mu zależało. Otóż ta równość praw, którą wcześniej postulował ma służyć pozbyciu sie baby wraz z dziećmi. No tak, bo przecież dzieci to dopust boży zesłany człowiekowi nie wiadomo przez kogo i po co razem z tą babą. W dodatku nie wiadomo skąd te dzieci nagle się wzięły! Więc skoro baba urodziła sobie te dzieci po kryjomu nic nikomu nie mówiąc, to niech je ze sobą zabiera. Zabawa się znudziła - to sio babo z piaskownicy razem z zabawkami! Perfekcyjnie logiczne rozumowanie. Po chwili do dyskusji włączył się kolega leziox słusznie podkreślając różnicę poglądów w kwestii wypier..lania przez okno wynikającą z dwóch różnych punktów widzenia: facetów wyciskanych jak cytrynki przez wstrętne baby na poczet alimentów na te czyjeś dzieci oraz wstrętnych bab, które to robią. Częścią wspólną dla przytoczonych przykładów punktów widzenia jest niewątpliwie motyw wyciskania. Niestety, kolega Leziox nie wyjaśnił zauważonej tak odkrywczo różnicy poglądów, nad czym szczerze ubolewam, bo zapewne wniósłby tym świeży aspekt do tak ciekawie zapowiadającej sie dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wlasnie maryjko!!!!! 21.09.02, 15:34 widzialy chyba galy co braly, i gdzie wsadzaly....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Hmmm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 15:36 Wsadzać zawsze jest miło, tylko potem przy wyciąganiu portfela boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Hmmm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 20:56 jasssne i po co baba rodzila? chciala to ma.biedni ,zgwalceni ,wrobieni w ojcostwo panowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
apf waliza 21.09.02, 22:09 zwykle kobieta w takiej sytuacji wystawiam walizkę za drzwi, a nie facet wygania babę z dziećmi - bo ta sytuacja jest absurdalna! Facet idzie spać do najlepszego kolegi, i zastanawia się, co ze sobą zrobić, kolega w takiej sytuacji musi postawić flaszę, równouprawnienie, kurwa mać! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: waliza 21.09.02, 22:17 a to poniewaz kobieta nie jest w stanie udac sie do najlepszej kolezanki, bo ta kolezanka wlasnie puscila sie z menzusiem, i dlatego waliza menzusia wendruje za drzwiami, coby rzecz jasna ten zamiast do najlepszego kolegi udal sie do tej "najlepszej" kolezanki.....a ze facet udaje glupiego, i ze w sensie nie zrozumial o co babie chodzi, to udaje sie do najlepszego kolegi, liczac rzecz jasna na flaszke..... jebania mu chyba na jeden dzien dosyc, skoro go juz baba z chalupy wyjebala, flaszka lepsiejsza.....; a co do dzieci, to nie wiem, moze one moga sie udac do tej najlepszej kolezanki mamusi, coby im cycka dala, bo dzieci cos w koncu jesc muszom...... Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Hmmm 21.09.02, 22:11 Gość portalu: samanta napisał(a): > jasssne i po co baba rodzila? chciala to ma.biedni ,zgwalceni ,wrobieni w > ojcostwo panowie.... som takie co wrabiają, oj wrabiają, najlepiej jak taka jedna mojego kolegę wrobiłą: Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Hmmm 21.09.02, 22:29 kolega pewnie glupi, faktycznie, bo nie wiedzial po co nosi.....trza go bylo uswiadomic, zamiast teraz kolegi zalowac..... bo te baby to takie wredne sa, i znaja takie dziwne sztuczki..... sama se pewnie postawila, sama sie wypieprzyla, sama sie zaplodnila, i kurde pewnie nawet przyjemnosci z tego nie miala, tylko tu dzieki bogu zaszla szczesliwie, i juz, raz, dwa, uradowana ze alimenta przez jakies nastepne osiemnascie lat pobierac bedzie.....oj, te baby to sa wredne......tylko by rodzily i alimenta pobieraly, a widzicie wy je......cholera...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i po jaka cholere, durne ludzie sie zenia........ 21.09.02, 22:13 chyba tylko po to, zeby potem takie pierdoly wypisywac:( Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: i po jaka cholere, durne ludzie sie zenia.... 21.09.02, 22:31 kitek1 napisał: > chyba tylko po to, > zeby potem takie pierdoly wypisywac:( może ktoś tak kiedyś napisze i będzie to przeżywał. Lubię to przejście do Czystej Formy, bo jak to mówią, początek Drogi. Teraz muszę napisać coś z sensem dla ludzi: Nicość filozoficzna i próżnia fizyczna nie istnieje! Tako rzecze Zaratustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona_apf'a Re: Kontrakty małżeńskie IP: 62.233.164.* 21.09.02, 22:35 wracaj, kurwa, do domu albo ci walizki przed dom wystawię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 22:38 Gość portalu: żona_apf'a napisał(a): > wracaj, kurwa, do domu albo ci walizki przed dom wystawię!!! ale jak ty kobieto cofniesz czas o 4 lata, bo tyle lat mnie w domu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona_apf'a Re: Kontrakty małżeńskie IP: 62.233.164.* 21.09.02, 22:42 Znowu zachlałeś z tymi podobnymi do ciebie starymi durniami i na dodatek Alzheimera masz! Do domu i to myk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 22:47 już idę, nie krzycz babo na cała sieć, dopiję browara i wracam z rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona_ppf'a Re: Kontrakty małżeńskie IP: 62.233.164.* 21.09.02, 22:52 Tylko mi kanalio jakiegoś syfa do domu nie sprowadź!!!!! I dobrze by było jakbyś kwiaty na zgodę miał. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 22:57 Gość portalu: żona_ppf'a napisał(a): > Tylko mi kanalio jakiegoś syfa do domu nie sprowadź!!!!! > I dobrze by było jakbyś kwiaty na zgodę miał. znowu przez cmentarz muszę wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_apf-a Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:00 Jeszcze musisz kanalio jakieś zimne babsko przed zaśnięciem trącić?? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: przynajmniej o alimenty............. 21.09.02, 23:02 sama se wezmie, jak apfa w skarpetkach za drzwi wystawi....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj only, nie sledzisz watku.................. 21.09.02, 23:04 on tera na cmentarzu sex pozamalzenski uprawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: oj only, nie sledzisz watku.................. 21.09.02, 23:05 nie wierzy w seks pozagrobowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: lepsza nowa martwa .............. 21.09.02, 23:11 no tak, martwa nie rychliwa ale alimentow nie bedzie kciala... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w zasadzie kazda zimna.................... 21.09.02, 23:12 jak nie ma w tym jakiegos interesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: w zasadzie kazda zimna.................... 21.09.02, 23:17 facet bez interesu tez nie jest interesujacy..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty przynajmniej czujesz interes, only......... 21.09.02, 23:19 a nie jak tamte babole, ktorym tylko o kase chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ty przynajmniej czujesz interes, only........ 21.09.02, 23:23 a na kiega mnie kasa, kitek, osobiscie...... ja tam wole pieniadze wydawac, najlepiej cudze...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_apf-a Re: przynajmniej o alimenty............. 21.09.02, 23:03 kitek1 napisał: > jeczec nie bedzie:) U nas w domu są jakieś zasady - a nie tak jak u ciebie w tym cygańskim taborze Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ciekawe jakie................... 21.09.02, 23:05 jak chlopa publicznie od alzheimerow wyzywasz, i to w dniu jego swieta:( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ciekawe jakie................... 21.09.02, 23:07 co ma wspolnego dzien altzhaimera z dniem bez samochodu, co to sie jutro odbywaja w Europie???? wziol samochod i zapomnial gdzie go zaparkowal, czy tak????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i dlaczego miller o rozgrzeszenie prosil........ 21.09.02, 23:10 jak jutro samochody mostem siekierkowskim pojada??? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: i dlaczego miller o rozgrzeszenie prosil..... 21.09.02, 23:13 no tego to sie mnie pytaj, bo ja nie wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:01 taaa.... najlepiej kaktusa w mosieznej doniczce..... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_apf-a Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:06 Kaktusa, to ja zaraz, tobie wywłoko w dupe wsadzę!!! Precz od mojego starego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:09 a ty to mnie zaraz przyjemnosci obiecujesz, a co ja zasluzylam??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_apf-a Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:12 Nie dość, że wywłoka, to jeszcze z Lesbos! Oj, stary, ty nie masz szczęścia do wielbicielek! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Kontrakty małżeńskie 21.09.02, 23:15 na lesbos kaktusow juz nie ma.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kontrakty małżeńskie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 06:52 I tak oto z dyskusji w programie "Rozmowy w toku" przeszliśmy do programu "Zerwane więzi" w którym żona_apf'a odnalazła zabłąkanego męża, który pogodził się z nią za pomocą kaktusa w mosiężnej doniczce, co wycisnęło mi z oczu resztki łez przeznaczonych na wczoraj. Dalej tylko nie wiem, co z tymi dziećmi! Czy doczekają się "Powrotu taty"?? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Powrot taty 22.09.02, 08:00 zbrodnia to nieslychana pani zabila pana, na grobie kaktus posadzila i tak zaspiewala: Rosnij kaktusie wysoko, jak apf lezy gleboko.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a dzieci.... 22.09.02, 08:10 wiosny i lata pytaja: gdzie tata, gdzie tata??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A tata? Re: a dzieci.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 08:15 Tata nie wraca ranki i wieczory... :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a dzieci.... 22.09.02, 08:17 Gość portalu: A tata? napisał(a): > Tata nie wraca ranki i wieczory... ani do dzieci ani do zony-zmory... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wszystkiemu winne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 08:19 te niewinne bachory! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a wszystkiemu winne 22.09.02, 08:20 a po kiemu sie poczely tak przez przypadek, co???? tatus nie wiedzial nawet kiedy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wszystkiemu winne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 08:23 Nie wiedział, bo nieprzytomny był! Wcześniej zażywał używek :( Potem użył żony. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a wszystkiemu winne 22.09.02, 08:27 a kosciol zabranil zonie uzywac, wiec zona nie zazyla, tylko zaciazyla.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wszystkiemu winne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 14:57 A mąż znów bezpiecznie używał będzie przez kilka miesięcy. Obowiązek małżeński przede wszystkim! Nie da się odwiesić na kołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a wszystkiemu winne 22.09.02, 15:00 a potem sie wyprze ze to jego.... w koncu go tyle lat nie bylo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wszystkiemu winne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 15:04 I zwali na sąsiada! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a wszystkiemu winne 22.09.02, 15:11 a sasiadka sasiadowi wystawi walizki za drzwi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wszystkiemu winne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 15:14 I znów nie będzie komu płacić aliemntów Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a wszystkiemu winne 22.09.02, 15:17 no i zona apfa bedzie musiala byc wredna, i zlapac jakiegos innego jelenia na kase, coby dziure alimentacyjna zalatal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a wszystkiemu winne IP: *.arcor-ip.net 22.09.02, 17:15 A ja mam pomysł.Technika pozwala już na coś takiego.Mianowicie,jak już się chłop z babolem zdecydują,że będą się razem pieprzyć...eee...znaczy mieszkać,to musieliby pójść do urzędu miasta i tam dać zaszczepić sobie pod skórę w miejscu dowolnym chipy.Chip taki reagowałby pozytywnym buczeniem w przypadku dymania się pary ustalonej.W przypadku zdrady wszczynałby alarm,nie pozwalałby na dalszą działalność np.wysyłaniem elektrycznych wstrząsów i trza byłoby biec do domu żeby dokończyć co się zaczęło. Wszyscy byliby sobie wierni,po ewentualnym zerwaniu związku chip programowałoby się na luz aż do następnego razu.I tak zostałaby zlikwidowana zdrada. Podobnie można byłoby zastosować chipy do lokalizacji chłopów ukrywających się przed płaceniem,oraz żon,które uciekły z kochankiem i całym majątkiem z domu. Za parę groszy dopiszę parę innych ciekawych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, troche niedopracowane..... 22.09.02, 18:01 a co jesli facet zdradzal by ta kobite z ktora mieszka, sie znaczy zone we wlasnym domu???? czy wowczas musialby biec do bedacej w tym czasie np. na waznej konferencji zony zeby dokonczyc zadania????? po drugie, dobra, facet musialby leciec do zony, a co z ta zostatawiona, dajmy na to, bedaca z czipem na luz; czy ona tez musialaby biec, a jesli juz to gdzie???? rwac pierwszego lepszego z ulicy?????? no pewnie co niektorym podobalyby sie pewnie takie chwile, np. kiedy to sasiadem tego zdradliwego meza bylby jakis osiemdziesiecioletni dziadek, z czipem na luz, a tu nagle wpada jakas malolata zeby zadania dokonczyc na emerycie......:))) no, no, czy to aby bezpieczne te czipy????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf czipy 22.09.02, 22:45 onlyania napisała: Uważam, że ludzi trzeba przeprogramować. Czipy powinny wspomagać działanie układu nerwowego szczególnie w czasie wysiłku i stosunków, potęgować orgazmy i cierpienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: czipy IP: *.arcor-ip.net 22.09.02, 22:59 Naukowcy już obliczyli że gdyby orgazm u faceta trwał 2 minuty bez przerwy to delikwent nie przeżyłby i wykorkowałby z rozkoszy.Idąc dalej w tym kierunku,już by nas dawno nie było.I chuj,kosmos by jakoś przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Cale miasto by bzykalo bo sie bzykaja 23.09.02, 07:07 Juz widze jak w miscie slychac to bzykanie chipow bo ludzie sie bzykaja z nieprawidlowowymi partnerkami a jakie pole do popisu dla przeprogramowywanie na czarno "Polak potrafi" przecierz - a co z pedalami tez by chip bzykal? Odpowiedz Link Zgłoś