18_lipcowa 18.10.05, 21:35 wkurzyła mnie dzis w powtórce " to znaczy że ciocia ZAJMIE się Olą" No kuźwa. Przecież to jej dziecko i Toleda a od każdego wymaga by zajmował się tą brzydką Olą?????? Ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Ewa z MjM 18.10.05, 22:42 Oleńką to po pierwsze, a po drugie nigdy nie dziwmy się niczemu co zobaczymy w MjM :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ewa z MjM 19.10.05, 09:33 jaka Ewa ??? tam nie ma kurna żadnej Ewy !!!!!!! tam jest EWUNIA !! do kompletu z Oleńką!!! ale wiecie , nie mogłabym żyć pod jednym dachem z ządną -eńką, - unią itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ewa z MjM 19.10.05, 10:02 to że Ewunia jest brzydka jak noc to pikus, nie kazdy musi byc ładny ale to że nazywa sie ja aktorka to jakies wielkie nieporozumienie ona nie ma zadnych umiejetnosci aktorskich, jest dretwa, zeby nie powiedziec drewniana, ma sztuczny glos, przewraca oczami jak ruska lalka - koszmar jakis. zreszta nie lepszym aktorzyna jest jej mąż zastanawiam sie co to ma byc? przytulke dla kiepskich aktorow? akcja harytatywna - dac im zarobic zeby dzieci mieli czym nakarmic? litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ewa z MjM 19.10.05, 10:21 i ztarudnic cała rodzinke , telewizja nie da zginąc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Ewa z MjM 19.10.05, 12:22 toteż Janeczka słusznie zauważyła, że ciocia Krysia POMOŻE w opiece nad Olą. Swoją droga ciekawa jestem, czemu kompletnie bez echa pozostało pytanie Santa Maryji o to, dlaczego Ewunia załatwiła sobie pracę bez uzgodnienia z mamunią. Myslicie, że Teodor sprzeda Janeczkę do burdelu w Grecji? Bo jak w grę wchodzi kobieca intuicja, to NIE MA ŻARTÓW, to jak strzelba wniesiona na scenę w pierwszym akcie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ewa z MjM 19.10.05, 12:28 ja pierdziu ......!!! ale jakie se Janina bikini strzeliła !!! widzieli ?? błekitne normalnie, w palmy ! w takim bikini to arabskiego szejka se poderwie i Teos do żonki sam wróci Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Ewa z MjM 19.10.05, 16:36 litości, monitor oplułam! :))))))))))))) sie okaże że teodor jest uzależniony od alkoholu i sprzeda Janke za skrzynke Ouzo Odpowiedz Link Zgłoś