seseczka 23.10.05, 20:49 Kaczka wygral. kurwa mac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka82 Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 20:50 a to byl moj kandydat,ja sie ciesze i nawet sobie chlapnelam likierek celem uczczenia wynikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 20:53 Ja też seseczka, ale to jeszcze nie są oficjalne wyniki, ja wierzę jeszcze w zdrowy rozsądek Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 20:53 Ja sie tez ciesze - to dzieki mnie wygral, w I turze dalem glos na Tuska, teraz na Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 21:04 NO TO ŻAŁOBA NARODOWA ZE TEN ŁAPÓWKARZ WYGRAŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 21:22 totalna załamka jak ludzie mogli głosowac na tego zacofanego konusa? jego prezydentura w wawie to stos nietrafionych decyzji, mnostwo wyrzuconych w błoto pieniedzy - jego poglady to konserwa do kwadratu facet jest nietolerancyjny, niesympatyczny i... grrr brak mi słów taka jestem wsciekla Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 22:03 widac ze lepiej miec dziadka, ktory nie ma nic wspolnego z Niemcami, przynajmniej wg. tych Polakow, ktorzy zaglosowali na Kaczke. Teraz codziennie na dobranoc bedzie lecial wujek Sknerus i siostrzency nomen omen kaczora Donalada, a w porannym cyklu "O dwoch takich... ". Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 22:54 Przerażenie total jak ten człek zwany prezydentem będzie nas reprezentował w świecie . Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczqu Re: wkurwiłam sie 23.10.05, 23:57 Jedno jest pewne: nie będzie wchodził w d... politykom z krajów na Wschodzie i na Zachodzie. Zapewne nie będzie również załatwiał sobie stołeczka w Brukseli, N. Jorku czy Strasburgu. A w obliczu ostatnich 10 lat Pana "Waty Słownej: Jestem Głęboko Przekonany" Kwaśniewskiego to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: wkurwiłam sie 24.10.05, 00:33 Nie martw się seseczka, nie jest tak najgorzej. Fakt, Kaczorek to trochę ograniczony typek i w gospodarce wiele dobrego nie zdziała ale przynajmniej w miarę przyzwoity i uczciwy jest z niego człowiek :) ... dobrze że nie trafiło się nam gorzej, dobrze że Bóg uchronił nas przed szalonym Lepperem i przed Tuskiem będącym marionetką bandy łajdaków ... ... no a tak w ogóle patrząc na to wszystko z dystansu to właściwie co za róznica (po co się wkurzać), przecież i tak wiadomo że wszyscy politycy to kanalie, co za różnica jaka banda jest przy korycie i tak wiadomo że będą oni dbali tylko o własne sprawy - w tym kraju nie zostaje się politykiem po to aby służyć narodowi i ojczyźnie lecz po to by zaspakajać własne bardziej lub mniej chore ambicje !!!! więc olać polityków ... Życzę miłego dzionka i ślę pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: wkurwiłam sie 24.10.05, 09:36 najgorsze , tecumseh, jest to za nas Bóg NIE UCHRONIŁ przed Lepperem ani rządami klerykałów. Myslisz ze poparcie Leppera lub Rydzyka było za darmo? Śmiechu warte, toć to czysty handel. Ciemna wieś zagłosowała tak jak grzmotnął pięscia Endrju, a moherowe berety tak jak pierdnął księżulo.Endrju dostanie za to jakie ministerstwo (moze sprawiedliwosci a moze finansów - tam duzo forsy do wziecia) a ksiezulo przez swoich ludzi bedzie rzadził moralnoscią ludzi. Rzyg , RZyg, RZyg do kwadratu. I nie widzą ze rządzic bedą nami ci którzy oficjalnie mówią " prawo to ja !!!" co tam przepisy, co tam konstytucja, co tam logika. I TYlko zal ze tyle narodu nie umie myslec samodzielnie, nie umie czytac, wysnuwac wniosków i wygodniej im nie uruchamiać tej jedynej szarej komórki obecnej pod mózgownicą. Doszliśmy do ściany . ludziska, do ściany . POzostaje nadzieja, ze prawica ( jak to juz jest w zwyczaju) sama soebie popodgryza gardła w nieprzytomnej walce o stołki. I za 2 lata będa nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: wkurwiłam sie 24.10.05, 11:38 tecumseh13 napisał: >>>>dobrze że nie trafiło się nam gorzej, dobrze że Bóg uchronił nas przed szalonym Lepperem <<<< nie wiem czy uchronilo nas przed Leperami bo ponoc pan Kaczynski ma zaproponowac fotel wice marszalka (?) wlasnie panu Andzrejowi :-/ dla mnie to mega obluda najpierw mowia ze samoobrona jest be a potem dla glosow chca jego liderowi dac fotel :( smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond wkurwiłem sie :-( 24.10.05, 10:31 w zwiazku z przegraną TUSKA ogłaszam TYGODNIOWĄ ŻAŁOBĘ... ale mi wstyd... chyba zmienie narodowość Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: wkurwiłem sie :-( 24.10.05, 10:33 żałoba zgoda, ale ja bym była za tym, aby ją ogłosić nie w związku z tym, Kto przegrał, ale w związku z tym, kto wygrał:( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Sprobuje poprawic wam humor :-) 24.10.05, 10:42 Po pierwsze, jak mawiala Wieniawa: nigdy sie tak nie klamie jak przed wyborami i po polowaniu. Zaloty sie skonczyly, zaczynaja sie realia. Jak ktorys z tych panow, np. pojedzie do Brukseli, to go nie beda pytac o ogolne poglady na istote EU i w jaki sposb zamiera umierac za Nicee (warto sobie przypomniec kto mowil), tylko o to za ktora koncepcja finansow Unii jest i co zamierza zrobic z ptasia grypa. Jezeli cos chlapna co cos dotyczy finansow to zobacza ze z miejsca mniej korzystanie musza sprzedawac obligacje. Wyzcztaelm zreszta ze jendym z kandydatow na MinFin jest Marek Zuber, zupelnie rozsadny gosc. Jak nie beda chcieli gadac z Niemcami, to bedzie z nimi gadal kto inny i mial z tego korzysci. Jak beda chcieli wprowadzic kare smierci o sie dowiedza co kiedys zostalo podpisane i ze to by oznaczalo ze zrywamy calosc. A konsekwencje tego sa takie a nie inne. Zobaczymy jaka bedzie ichnia zdolnosc uczenia sie i jak ida w parze z realiami. Na ile moge sie zorientowac, to jak nowy prezydent dowodzil Warszawa, to jakichs spektakularnych prob lotu na Ksiezyc nie bylo, ani budowy Kopcow pod Niebo i temu podobnych. W sumie, tez bym wolal tego drugiego, ale nie sadze zeby to byl wybor miedzy Ferrari a rowerem marki "Ukraina". PS. IMHO, rolnicze blokady i gornicze wyieczki do Warszawy sie zaczna jak sie tylko cieplej zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Sprobuje poprawic wam humor :-) 24.10.05, 11:04 nie mam apetytu...odbiera mi nowy prezydent apetyt...i to jest jedyny plus reszta to moja nadzieja w ptasią grypę... może dotknie kaczkę???? Odpowiedz Link Zgłoś
szkoda_na_to_czasu jak godnie przegrywać 24.10.05, 12:21 Hej, fani Donalda ! Gdzie Wasz umiar, tolerancja, europejskość ? Dlaczego zamiast intelektualnymi, sadzicie argumentami godnymi Leppera ? Dlaczego nie widzicie tych licznych zwolenników Kaczyńskiego, ktorzy nie są chamskimi niepiśmiennymi prymitywami ? Dlaczego wśród swoich współfanów nie widzicie wielu osob bardzo, ale to bardzo skompromitowanych ? No i dlaczego Wasz czlowiek Protasiewicz na pojednawcze slowa Kaczora odpowiada wypominaniem "straszenia' przedwyborczego ? Czyżby nie straszono nas także koszmarnymi cechami charakteru Lecha ? Aha, czy Ryszard Bugaj, ekonomista i tworca Unii Pracy, daleki od poglądów Ojca Dyrektora, jest niespełna rozumu i dlatego poparl tegoż Kaczynskiego ? I odkąd ocenia się wartosć człowieka i polityka wedlug jego/i jego żony!/ wygladu ? Chyba to niskie jakby jest, co, młodzi Europejczycy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka anonimowe kacztąka :)))))))) 24.10.05, 12:30 zauważyliście jak nagle sie pojawiły nowe nicki ktore wspieraja kaczora??:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: anonimowe kacztąka :)))))))) 24.10.05, 12:37 szkodanatoczasu, ty tak po wszystkich forach zaiwaniasz i wstawiasz tą samą gadkę? Bo jakoś nie pamiętam, żebyś w tematyce bezottkowej tu występował. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:20 ja tam nie jestem fanem Donalda ale jesli mialam do wyboru jego - czlowieka na poziomie, inteligentnego z konkretnymi pomyslami i liberalnym nastawieniem na swiat a z drugiej konusowatego homofoba latajacego po poparcie do ojca dyrektora to wybor byl oczywisty i jesli kaczor razem ze swymi poplecznikami moze sie poslugiwac bronia w postaci kurskiego to ja moge pisac o nim w tonie pogardliwym, lekcewazacym i obrazliwym nie moge na dziada patrzec - jak widze jego wstretny kaczy ryj, wykrzywiony usmieszek podszyty zlosliwoscia i wredota, jak sobie pomysle o jego wyczynach na stolku prezydenta miasta stolecznego warszawy, jak pomysle o lamaniu przez niego prawa przy okazji organizacji parady rownosci to mi sie po prostu scyzoryk w kieszeni otwiera a zółć ze mnie wyplywa hektolitrami. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:24 Nioma z ust moich wyjęłaś te słowa tzn-absolutnie sie utożsamiam z twoim zdaniem ciekawe czy poniesiemy karę za te poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:25 no mowie - potem bedzie leppiej... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:26 a może zachoruja te paskudy na KACZĄ GRYPĘ? i beda przedterminowe wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:25 moge byc pierwszym wiezniem politycznym w IV RP jaka chce stworzyc prezydent nikczemnego wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:32 wzrost "siedzącego psa" psia mać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:39 tudzież wzrost lamperyjny (moja mama tak mowila na kurdupli) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:43 albo koniuszego:)nie wiem czemu, ale tak słyszałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ciekawe na kogo głosowali w Gródku?:))) n/t 24.10.05, 13:46 moze koniuszy jako stary dzokej ino juz nie jezdzacy a jak wiadomo dzokeje to tez kurduple Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wkurwiłam sie 24.10.05, 16:48 Skoro dla was Kaczyński to tylko nikły wzrost, poparcie Rydzyka i zakaz parady pedałów, to gratuluję wam znajomości jego polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: wkurwiłam sie 24.10.05, 17:37 doktorku - to nas dokształć:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wkurwiłam sie 25.10.05, 08:17 doktorku>>> sa jeszcze przekrety w warszawie, milionowe straty przy podpisywaniu niekorzystnych kontraktow dla miasta, zle umowy powodujace m.in niemoznosc odliczania przez miasto VAT'u, jest przerost zatrudnienia w urzedach, jest druzgocacy dla kaczora audyt, sa ustawy warszawskei niezgodne z prawem (SIC!) etc etc etc wszystko to mozna bylo przeczytac w audycie sa podane fakty i konkretne kwoty utopione przez kaczke ale co tam paredziesiat milinow,w koncu nie jego no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wkurwiłam sie 25.10.05, 09:05 To wszystko było jeszcze przed Kaczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wkurwiłam sie 25.10.05, 09:23 no wlasnie ze nie Doktorku przed Kaczorem bylo zle i Kaczor mial byc antidotum na ten caly syf a okazalo sie ze zrobil rownie duzy zapoznaj sie z raportami, audytem i opiniami niezaleznych ekspertow - ja nie mam teraz tego wydruku przed soba wiec nie zacytuje ale uwierz mi - jak to czytalam to mi sie wlos jezyl na glowie ile pieniedzy poszlo psu w dupe za prezydentury Kaczora Jeden wielki obłęd co ten kurdupel wyczyniał Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: wkurwiłam sie 25.10.05, 11:55 no niestety moherowe berety wygrały. i ojciec Dyrektor. kurwa co za ciemnogród. to może zwoleniccy kaczki nam powiedzą co ojciec dyrektor ma obiecane? bo przecież wszyscy wiemy, że "ten nasz biznesmen" nie zrobił tego za darmo. może zaczniemy z budżetu budować kościoły? albo jakąś bazylikę ojcu dyrektorowi? albo wejdzie ustawa, w której homoseksualiści będą musieli poddać sie kastracji? no co? a co obiecali mulatowi? ministerstwo rolnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś