Dodaj do ulubionych

dziś zabije listonosza

24.10.05, 11:22
Na początku października ///Zmienił się listonosz, debila jakiegoś
przydzielili.Nie przynosi ani przesyłek ani listów poleconych-ale nie
zostawia też awiza ! Zwykłą korespondencje też zapomniał przynieść dopiero po
brzydkiej "prosbie" WIECZOREM rachunki się w skrzynce znalazły ! Dwa razy
delikatnie się na poczcie skarżyłam że nie mam ani listów poleconych ani
awiza. A że czekałam i znów czekam na przesyłke z allegro to zła jestem.
Pewnie jak już zatelepe moje wielkie ciało na poczte okaże się że ona tam
spokojnie leży i się kurzy. No debil !
więc dziś jak Go zobacze, zrobie lekki rozbieg i jak zawodnik sumo skocze na
niego i zmiażdże go moim nie lekkim cielskiem. Poczekam aż przestanie się wić
w konwulsjach i spokojnie poczekam aż przydzielą nowego...
a jakby co-zgonie na hormony :)
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: dziś zabije listonosza 24.10.05, 11:24
      Każdy sąd Cie uniewinni!!! W sumie to mogłabyś jeszcze dochodzić roszczeń od
      poczty za narażanie brzucha z zawartością!!!
      :)
      • ziuta74 Re: dziś zabije listonosza 24.10.05, 11:32
        kruger, wiem co to znaczy czekac na przesylke z allegro! moja droga, pomoge ci
        go zabic, bo to skandal tak sie nad czlowiekiem pastwic!
    • conejito13 Re: dziś zabije listonosza 24.10.05, 11:32
      dla pocieszenia. na calym swiecie listonosze maja ciezkie pomyslenie. ostatnio
      10 czekow firmy mojego meza zostawila (bo to Sz.P.Listonosz!) u sasiadow (byl
      dobry adres wpisany), ktorzy sa najgorszymi zapijmordami w okolicy, bo akurat
      firma meza wlasnie kolo nich sie znajduje. ze miejscowosc mala, to zaraz moj
      tesciu polecial na poczte i zrobil awanture. czekow by nie wykorzystali (nawet
      oddali), ale mobliby zniszczyc, bo to ciezkie mongoly (mogliby nawet i probowac
      wyplacic znajac ich 'tok myslenia'). no i wez nie ubij listonoszki.
    • chiara76 długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 11:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=23969864&a=23969864
      a tak działa Kabacka Poczta Polska...
      • ziuta74 Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 11:47
        acha i jeszcze jedno - dziewczyny, ostatnio w TV slyszalam, ze niestety na
        poczcie kradna. sasiadka kupila na allegro uzywany fotelik concorda (wydatek
        ca. 300zeta) i szlag go trafil :(
        ale mamy dzis temat ho ho
        • r.kruger Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 11:54
          po lekturze, nakręcona napewno nie odpuszcze !
          • conejito13 Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 12:05
            tylko wytlumacz listonoszowi o co idzie, niech sie przynajmniej poczuje
            meczennikiem (dostal za wszystkich!) a nie ze tam akurat o twoje tylko listy
            poszlo:). przyjemne (wlac listonoszowi) z pozytecznym (podniesc przy tym jego
            samoocene).
            • chloe30 Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 12:09
              Conejito, ale co ona mu będzie tłumaczyć, chłop i tak ducha wyzionie, to ma mu
              na 5 minut samoocene poprawiać? Trza szybko sprawy finalizować, bo się jeszcze
              Kruger spoci!
              • r.kruger Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 12:25
                czatuje na niego....
                • chloe30 Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 12:28
                  Jesteśmy z Tobą!!!!

PS: taką wizję mam: Kruger ukryła się za rogiem i czatuje na wrednego
                  listonosza. Myśli, że się genialnie ukryła, niestety.... zapomniała.... a zza
                  węgła brzuszek wystaje :DDDDDDDD
                • conejito13 Re: długa lektura z innego forum;) 24.10.05, 12:41
                  zakamuflowana odpowiednio? ubranie bojowe, na twarzy makijaz wojskowy? jak nie,
                  to nie ma efektu 'pierwszego wrazenia':)
                  • chloe30 Kruger 24.10.05, 13:14
                    Ubiłaś drania???
                    Żeby Ci wody z wrażenia nie odeszły...
                    Widzieliśta ludzie, żeby dwa tygodnie przed terminem w Terminatora się bawić!
                    • chiara76 Re: Kruger 24.10.05, 13:28
                      a potem w Fakcie o tym przeczytamy;)
                      • chloe30 Re: Kruger 24.10.05, 13:33
                        A w niedzielę "Pod napięciem" spod domu Kruger!!
                        Zawsze chciałam znać kogoś słynnego w TV :))
                        • chiara76 Re: Kruger 24.10.05, 13:58
                          coś cisza, czyżby jednak??
                          • chloe30 Re: Kruger 24.10.05, 14:00
                            No mówię. Wody jej odeszły.
                            Kruger, rodzisz?????
                            • chloe30 Halo, Kruger!!! 24.10.05, 14:40
                              Bo nie wiem czy mam szampana mrozić, kurka.
                              • andorinha Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:11
                                a moze listonosz tez byl zawodnikiem sumo?
                                • chiara76 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:11
                                  coś by w necie chyba już napisali...
                                  • chloe30 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:17
                                    Słuchajta, nie jest dobrze. Kruger zadusiła brzuchem gada, i zaraz potem ją
                                    pojmali. A ja nie pamiętam gdzie jest to więzienie dla matek z dziećmi, a trza
                                    by jej chociaz jakies gatki dowieźć!!!
                                    • andorinha Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:20
                                      dlaczego zaraz pojmali!?!
                                      moze ona pozbywa sie ciala!?
                                      • chloe30 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:21
                                        Ciała listonosza gada czy ciała z ciała? Bo w przypadku Kruger obie opcje
                                        wchodzą w rachubę!!!
                                        • andorinha Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:26
                                          nie no pierwszy zdecydowanie listonosz!

wyobrazasz sobie cale to zamieszanie, male dziecko, rodzina, tesciowie, kwiatki,
                                          pieluszki a tu z szafy wypada trup listonosza!?

troche niezreczna sytuacja
                                          • chloe30 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:28
                                            andorinha napisała:

> nie no pierwszy zdecydowanie listonosz!
                                            >
                                            > wyobrazasz sobie cale to zamieszanie, male dziecko, rodzina, tesciowie,
                                            kwiatki
                                            > ,
                                            > pieluszki a tu z szafy wypada trup listonosza!?
                                            >
                                            > troche niezreczna sytuacja

ROTFL :DDDD
                                    • conejito13 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:24
                                      gatki na przeciagniecie dziecka i na uspienie skarpety:)
                                    • r.kruger Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:25
                                      Żyję, wody nie odeszły...niestety on też żyw jeszcze...
                                      założyłam czerwoną chuste na głowe niczym Rambo, zanim Gadzina chodziła mama
                                      poszła na poczte o moją paczke się upomnieć i cóż się okazało jak ją
                                      przyniosła ? że na kopercie dwa razy nabite "nie zastano awizowano" przy czym
                                      jedna dzisiejsza !!!
                                      Jak już Go wyczatowałam, a jak mnie zobaczył widać było że chce się oddalić
                                      (niepostrzeżenie) podetkałam mu koperte pod nos i pytam "co to kurwa jest?"
                                      zbaraniał
                                      powiedziałam że widzimy się przedostatni raz, a on "czemu, o co
                                      chodzi" "pisemne zażalenie o kradzież poczty składam-więc jutro lub pojutrze
                                      cie wywalą, debilu" no i on mniej spokojnie "dlaczego pani mnie obraża" no i
                                      jakoś tak kilka słów mi się wymskło i powiedziałam że "nie jestem normalna i
                                      wszystko mi wolno, bluzgać chamów przede wszystkim"
                                      ps: jakbym zaczeła rodzić podczas akcji z listonoszem-dręczycielem to czy mój
                                      syn miałby usługi pocztowe gratis? podobno jak się urodzi w pociągu albo
                                      samolocie to bilety mają dzieci za darmo ? :)
                                      No i jeszcze brzydkie słowa z pisma usunąć powinnam (chyba)
                                      • chloe30 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:27
                                        r.kruger napisała:

> "co to kurwa jest?"
                                        > zbaraniał

I tak trzymać Kruger!!!! BRADZO dobrze, z chamami po chamsku!!!!

Forum jest z Ciebie dumne!
                                        >
                                      • chiara76 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 16:28
                                        r.kruger napisała:

> Żyję, wody nie odeszły...niestety on też żyw jeszcze...
                                        > założyłam czerwoną chuste na głowe niczym Rambo, zanim Gadzina chodziła mama
                                        > poszła na poczte o moją paczke się upomnieć i cóż się okazało jak ją
                                        > przyniosła ? że na kopercie dwa razy nabite "nie zastano awizowano" przy czym
                                        > jedna dzisiejsza !!!
                                        > Jak już Go wyczatowałam, a jak mnie zobaczył widać było że chce się oddalić
                                        > (niepostrzeżenie) podetkałam mu koperte pod nos i pytam "co to kurwa jest?"
                                        > zbaraniał
                                        > powiedziałam że widzimy się przedostatni raz, a on "czemu, o co
                                        > chodzi" "pisemne zażalenie o kradzież poczty składam-więc jutro lub pojutrze
                                        > cie wywalą, debilu" no i on mniej spokojnie "dlaczego pani mnie obraża" no i
                                        > jakoś tak kilka słów mi się wymskło i powiedziałam że "nie jestem normalna i
                                        > wszystko mi wolno, bluzgać chamów przede wszystkim"
                                        > ps: jakbym zaczeła rodzić podczas akcji z listonoszem-dręczycielem to czy mój
                                        > syn miałby usługi pocztowe gratis? podobno jak się urodzi w pociągu albo
                                        > samolocie to bilety mają dzieci za darmo ? :)
                                        > No i jeszcze brzydkie słowa z pisma usunąć powinnam (chyba)

hahaha, nieźle się obśmiałam.
                                        U nas na pocztę z reklamacjami chodzi jedynie mój P. Ja naprawdę wiem, że
                                        byłabym nerwowa...
                                        I akurat Ci Poczta Polska by coś darowała haha.
                                        Już lepiej na tym pokładzie urodzić, ci to przynajmniej te bilety zapewniają;)
                                        • ziuta74 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 17:26
                                          heheheh swietne:)))
                                          kruger, ty juz lepiej urodz w jakims naturino czy cos i miej dozywotnia dostawe
                                          butow. na poczte przeciez sama widzisz ze nie mozesz liczyc:)))
                                          • conejito13 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 17:32
                                            na linie lotnicze lepiej tez nie. sama pracowalam w trzech. wiem co mowie:( a z
                                            pierwszej pomocy (nie wspominajac o porodach) to lepiej obeznani sa fani 'bylo
                                            sobie zycie' niz personel pokladowy!
                                            • r.kruger Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 19:43
                                              ja muszę szczegółowo przemyśleć to miejsce porodu :)
                                              ps: skarge mam złożyć na poczcie głównej-nie w swoim oddziale, no niech im
                                              będzie
                                              a jutro się zaczaje i opluje listonosza-bo co mi zależy?
                                              • conejito13 Re: Halo, Kruger!!! 24.10.05, 22:12
                                                albo zrob sobie proce, i z tej procy na niego z gumy do zucia i niech mu sie
                                                wlepi we wlosy. a opluc tez mozna. z rurki, bo celniej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka