Dodaj do ulubionych

Kochane babole!:)

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:28
Nie wierzcie w te bzdury ,ze faceci sa inni jak my,ze inaczej mysla,ze jakos
tam inaczej maja poukladane w mozgach ,ze sa mniej wrazliwi,ze do innych
rzeczy przywiazuja wage ,ze trzeba im wszystko wykladac lopatologicznie jak
krowie na rowie ...itd.Bzdura!To nie sa prawdziwi faceci a wybrakowane przez
nature egzemplarze! ;)))))Bo wiecie,taki prawdziwy,autentyczny
mezczyzna....Boszsz....to brzmi nieprawdopodobnie ,ale oni jeszcze sa!
Znalazlam dowod,slowo!!:))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: Kochane babole!:) IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 13:30
      kurna ales odkryla:)))
      • Gość: samanta Re: Kochane babole!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:31
        Kurde,dla mnie to odkrycie stulecia!Wlasciwie juz pogodzilam sie z faktem ,ze
        to nieudane prototypy P.Boga a tu ...pelne zaskoczenie:)))))
    • kitek1 tylko plis, samantko zdjecia jego fiutka.......... 30.09.02, 13:32
      znowu nam nie wysylaj:)
      • Gość: samanta Re: tylko plis, samantko zdjecia jego fiutka..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:34
        chcialbys zboczku ,ale i tak bys nie dostal.W kazdym razie ty jestes Kitus
        totalna klapa w dziele stworcy!;)
        • Gość: mina Re: tylko plis, samantko zdjecia jego fiutka..... IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 13:37
          kitus nie jest taki zly, ino ogranicza laskawosc boska w dziedzinie damskiej w
          zywocie swym:)
          • kitek1 a samantka, znowu mnie obraza................ 30.09.02, 13:45
            ja tylko na podstawie faktow historycznych,
            delikatnie ja ostrzegam:)
            • Gość: samanta Re: a samantka, znowu mnie obraza................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:46
              Oz kurwa,nie wiedzialam Kitus ,ze masz takie zaciecie do historii;))))
    • szybki_bil Re: Kochane babole!:) 30.09.02, 13:36
      Jak bym słyszał swoja zone:))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Nie wierzcie w te bzdury ,ze faceci sa inni jak my,ze inaczej mysla,ze jakos
      > tam inaczej maja poukladane w mozgach ,ze sa mniej wrazliwi,ze do innych
      > rzeczy przywiazuja wage ,ze trzeba im wszystko wykladac lopatologicznie jak
      > krowie na rowie ...itd.Bzdura!To nie sa prawdziwi faceci a wybrakowane przez
      > nature egzemplarze! ;)))))Bo wiecie,taki prawdziwy,autentyczny
      > mezczyzna....Boszsz....to brzmi nieprawdopodobnie ,ale oni jeszcze sa!
      > Znalazlam dowod,slowo!!:))))))))))
    • Gość: pom Re: Kochane babole!:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 13:40
      Samcia, lepiej powiedz, czy jest Twój, czy nie :)
      • Gość: samanta Re: Kochane babole!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:42
        Moj Ci on,moj i nikomu nie oddam ;)
        • Gość: pom Re: Kochane babole!:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 13:46
          Księciuniu?:))
          • Gość: samanta Teoria leziaka legla w gruzach IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:50
            Oczywiscie ,ze on! A myslalam ,ze juz niczym mnie nie zaskoczy. Tak wiec
            teoria lezia,jakoby kazdy facet byl kutasem padla na ryj i juz.Umowmy sie wiec
            ze sa chuje i mezczyzni :)Tak Pomcia ,Rudi nie jest wiec wyjatkiem ,wybrykiem
            natury,dinozaurem...:)))
          • mawyr Re: Kochane babole!:) 30.09.02, 13:53
            Gość portalu: pom napisał(a):

> Księciuniu?:))

To napewno szef naszej kuchni która dostarcza nam do kantyny żarełko :)))
            O jakie żarełko, paluszki lizać tym co jedli :)))))
    • saqqara ja bym sie na Twoim miejscu tak nie chwalila;)) 30.09.02, 14:02
      bo sa damskie prosiaki na tym swiecie gotowe na wszystko;))))))))))))nie mysle
      o sobie, Marys juz poczynil pierwsze kroki wiec ciaza urojona mi nie grozi, ale
      nie ja jedna na tym forum biegam jak wolna locha:)))
      • kitek1 jakby samantka prawde mowila, to by sie tak nie... 30.09.02, 14:04
        chwalila,
        oj zupelnie na kobietach sie nie znasz, szaki:)
        • Gość: samanta po pierwsze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:08
          nigdy nie pokaze mu forum towarzyskiego ,po drugie nie jest to typ,ktory mozna
          ot tak poderwac po trzecie nie chwale sie a jedynie ciesze ,ze jednak takie
          osobniki zyja na tym swiecie :))
          • saqqara po nie wiem ktore... 30.09.02, 14:10
            Samcia
            chwalenie dobra rzecz, ja bydle jestem co sie cieszy jak innym sie powodzi,
            wiec sie chwal, ja tylko lojalnie uprzedzalam:)))

Kitus
            ja sie nie znam, ale pytanie mam: czy Ty sie znasz?:))
            • kitek1 do konca to sie nie znam, ale intensywnie nad..... 30.09.02, 14:15
              tym gatunkiem pracuje:)
              • saqqara no to uwazaj, bo moze sie zdarzyc 30.09.02, 14:20
                ze kiedys zapomnisz klatke dobrze zamknac i sie ten gatunek z klatki
                wydostanie:))
                • Gość: samanta Re: no to uwazaj, bo moze sie zdarzyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:23
                  saqqara napisała:

> ze kiedys zapomnisz klatke dobrze zamknac i sie ten gatunek z klatki
                  > wydostanie:))
                  Malo tego,zmutuje po wydostaniu sie z klatki i Ciem zezre!:))))))
                • kitek1 wystarczy gatunkowi, jakis brylancik pokazac.... 30.09.02, 14:23
                  i sam do klatki lezie:)
                  • saqqara brylancik to na oslode idzie 30.09.02, 14:47
                    i na ochrone przed tym zwierzyncem co dookola klatki biega:))
                • laelia Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 14:27
                  ze względu na Ciebie oczywiście, ale i egoistycznie troszkę. Jak się jeden taki
                  znalazł to może paru innych też się gdzieś po świecie plącze :)
                  • Gość: samanta Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:43
                    Nie chce martwic lelijko ale ja dopiero po 40 latach znalazlam to cudo;))))))
                    • laelia Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 14:53
                      ale szukałaś bez przekonania, a ja jak zwątpię, to będę miała żywy dowód, że
                      jednak nie szukam wiatru w polu :))))))))))
                    • dionizoss Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 14:56
                      dzien dobry paniom:)))
                      • laelia Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 15:22
                        dobry, nawet trochę słońca mi dziś przesłano :)))
                        • dionizoss Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 15:31
                          dobry,dobry,a powiedziałbym,że nawet bardzo dobry:)))
                          Na szczęście już pracka się kończy i będzie można odpocząć:)
                          • laelia Re: Samcia, tak się cieszę :))))))))))) 30.09.02, 15:57
                            więc miłego dnia po pracy, ja też już jestem wolna :))
    • czort ozesz w dziaslo szarpana!!!!! 30.09.02, 18:17
      a maz to co???? od cyca odstawiony???? tobie juz i rozum pojebalo!!! a
      dlaczego, to przeczytaj na gadzinie!!!! swolocz jedna!!!!
      i tak ciem kofam:))))
      • Gość: leziox Re: szarpana na duszy rana IP: *.arcor-ip.net 30.09.02, 18:57
        A kto niby na forum że wszyscy faceci są kutasami,z takim uwielbieniem przez
        wiele
        m-cy powtarzał?Hę?Nie wiesz przypadkiem Samcia,kto to był?
        Twoja wspaniała radość przypomina radość paleontologa,który właśnie odkrył
        skamieniałego przed 300 milionami lat dinozaura.Ale nie przejmuj się.Moja
        teoria jest niestety jak najbardziej prawdziwa.Faceci się maskują.O!
        Odczekaj trochę,dzień,miesiąc,roczek,aż przejrzysz na oczy i stwierdzisz,że ten
        skarbek i książę to też kawał skurwysyna i kutasa.
        Podobnie rzecz ma się naturalnie również z kobietami,nie mówiąc już o
        teściowych,bo to przecież nie ludzie.
      • Gość: leziox Re: szarpana na duszy rana IP: *.arcor-ip.net 30.09.02, 19:00
        A kto niby na forum że wszyscy faceci są kutasami,z takim uwielbieniem przez
        wiele
        m-cy powtarzał?Hę?Nie wiesz przypadkiem Samcia,kto to był?
        Twoja wspaniała radość przypomina radość paleontologa,który właśnie odkrył
        skamieniałego przed 300 milionami lat dinozaura.Ale nie przejmuj się.Moja
        teoria jest niestety jak najbardziej prawdziwa.Faceci się maskują.O!
        Odczekaj trochę,dzień,miesiąc,roczek,aż przejrzysz na oczy i stwierdzisz,że ten
        skarbek i książę to też kawał skurwysyna i kutasa.
        Podobnie rzecz ma się naturalnie również z kobietami,nie mówiąc już o
        teściowych,bo to przecież nie ludzie.
        • Gość: samanta a gowno!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 19:18
          Czorcie,mezu moj!Dla mnie zawsze bedziesz na 1 miejscu!!!! Nie ma takiego
          chlopa,ktory moglby rownac sie z Toba!ja tyz Ciem kofam!!!!:))))))))
          Lezio , minelo juz wiecej jak miesiac i ...nic.Malo tego ,zamiast wylazic wady
          czy chujostwo coraz bardziej jezdem pozytywnie zaskakiwana.Mowiem Ci ,ze to nie
          jezd kutas i juz!:) Swir ,ale nie kutas!:)
          • Gość: mina Re: a gowno!:) IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 19:34
            miesiac... samcia... boj sie boga...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka