Dodaj do ulubionych

Prawdziwach przyjaciol...

31.10.05, 12:37
poznajemy w biedzie.

Co powiedza nasi szanowni forumowicze na ten temat?
Obserwuj wątek
    • madzia_20 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:40
      prawdziwych przyjaciół poznajemy w szczęściu po tym że umieją się z nami
      cieszyć naszym szczęściem bez zawiści

pocieszyć w nieszczęściu każdy potrafi
      • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:44
        A ja uwazam, ze wlasnie w najciezszych momentach naszego zycia, kiedy nam sie
        wydaje , ze wszyscy nas opuscili, pojawia sie Ktos, podaje swoja dlon i ofiaruje
        pomoc. Tego nazwalabym prawdziwym przyjacielem.
        Ci ktorzy sie z nami ciesza tylko w radosnych momentach tez sa przyjaciolmi, ale
        czy prawdziwymi???
        • t-rex33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:48
          Masz rację
        • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:48
          Gdy jest wszystko w porządku,dobrze się bawimy i nie mamy kłopotów,
          to do dzielenia z nami tego szczęścia znajdzie się wielu chętnych.
          Ale gdy nadchodzą gorsze chwile okazuje się,że nie ma ich zbyt wielu,
          a czasem wcale.
          • t-rex33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:50
            I Ty też masz rację :)
            • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:51
              Przezyles juz taka tragedie w swoim zyciu?
              • t-rex33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:53
                Tak, jak kaca miałem, a nie było nikogo, kto mi browar mógłby podać :)
                Ale serio: miewałem cięższe chwilę i w jednej takiej poznałem mojego
                przyjaciela.
                • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:55
                  A wiec sie sprawdza to przyslowie:)
                  • t-rex33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:57
                    Myslę, że tak.
                    • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:00
                      Tym sposobem, tym ktorym sie dobrze wiedzie, nigdy nie poznaja "prawdziwych"
                      przyjaciol. Szkoda....
                      • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:05
                        bettina75 napisała:

> Tym sposobem, tym ktorym sie dobrze wiedzie, nigdy nie poznaja "prawdziwych"
                        > przyjaciol. Szkoda....

Trochę prawdy w tym jest,niestety
                        • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:09
                          betinko, kiedy jest bardzo zle, wtedy prawdziwi przyjaciele pomoga. Dopiero
                          wtedy mozna poznac ze to wlasnie oni :). Usmiechac i cieszyc sie z nami kazdy
                          potrafi jak to juz ktos wczesniej napisal, kiedy zaczynaja sie klopoty ci
                          falszywi odchodza. Samo zycie....
                          • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:10
                            tez tak uwazam...
    • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 12:51
      poznajemy po stanie konta!
      • eemmy1 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:20
        jezu Pawianie co z Tobą????!!!!
        • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:24
          Coś ty sie tak na mnie uwziął ja za to co pawian robi nie odpowiadam ja tylko
          dupa jestem
          • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:27
            Ale za własną du.pe też się odpowiada :)
            • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:32
              Czymże jest odpowiedzialność jeśli nie ma wolnej woli? Wszystko jest tylko
              wynikiem naszych genów i wyborów których wcześniej dokonaliśmy kopiując
              zachowania jakich nas społeczeństwo nauczyło a wszelkie modyfikacje to tylko
              nieświadome błędy:(
              • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:38
                dupa_pawiana napisał:

> Czymże jest odpowiedzialność jeśli nie ma wolnej woli? Wszystko jest tylko
                > wynikiem naszych genów i wyborów których wcześniej dokonaliśmy kopiując
                > zachowania jakich nas społeczeństwo nauczyło a wszelkie modyfikacje to tylko
                > nieświadome błędy:(

Jak czytam tą i inne Twoje wypowiedzi,to mam wrażenie,że już gdzieś
                kiedyś ktoś tak pisał,przypominasz mi kogoś
                • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:39
                  mnie tez tak sie zdaje....
                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:41
                    Deja vu?
                    • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:42
                      francuski jest mi mniej znany, niestety...
                      • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:48
                        Mniej niż ja?
                        • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:50
                          napewno...
                        • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:55
                          Przecież to wszystko to tylko gra... wszystko być może jest iluzją...
                          • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:55
                            aha, mozliwe...
                            • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:58
                              Twoje przesłanki są nader oczywiste i skłaniają do przemyśleń
                          • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:23
                            betino - podziel sie z nami :))
                            • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:24
                              Nie wiem co masz na mysli, Wesolutka???
                    • neita33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:44
                      Być może,ale widzę,że nie zaprzeczasz,ani nie potwierdzasz
                      • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:44
                        Sempre occultus
                        • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:21
                          Zawsze tajemniczy, rozgryzlam Cie....:)
                          • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:26
                            to :)))

bettina75 napisała:

> Zawsze tajemniczy, rozgryzlam Cie....:)
                            • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:27
                              Teraz wiem co powiedzial ten "du.._pawiana" po wlosku:))
                              • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:29
                                dlatego mowie zebys sie podzielila :)))

bettina75 napisała:

> Teraz wiem co powiedzial ten "du.._pawiana" po wlosku:))
                                >
                                >
                                • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:32
                                  On powiedzial: Sempre occultus
                                  Ja nie wiedzialam, ale teraz wiem: to znaczy: zawsze tajemniczy/-a, czy cos w
                                  tym rodzaju...
                                  Nic waznego, ot tak sobie szukalam i znalazlam, Wesolutka:))
                                  • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:33
                                    dziekuje :))
                                    • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:35
                                      chetnie, zawsze z pomoca:)
                                      • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:33
                                        Vexilla regis prodeunt inferni!

Ja tylko szukam wam zajęcia...
                                        • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:39
                                          Dzisiaj jestem juz kao, moze jutro dam rade?
                                          • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:41
                                            A mówią żeby każdy dzień przeżyć tak jakby się jutro miało umrzeć DO ROBOTY!;)
                                            • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:44
                                              Drugi sie znalazl, od meczarni...
                                              No to raz kozie smierc:(
                                              Prztlumacz, bom ciekawska, ale jak ohyda, to nie musisz:)
                                              • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:45
                                                Zbliżają się sztandary króla piekieł...
                                                Co ty na to??? Wstretne,nie?
                                                • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:47
                                                  Ja jestem aniolkiem, to chyba dla mnie calkiem zle....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:48
                                                    To przyleć do mnie...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:53
                                                    A to dlaczego?????
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:55
                                                    Zeby udowodnić że jesteś aniołem...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:58
                                                    Do piekel nie mam wolnego wstepu...
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 19:59
                                                    Daje ci zezwolenie w ramach porozumienia ponad podziałami
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:02
                                                    To byl taki maly wykret...
                                                    Nie skusisz mnie, nawet Twymi protekcjami:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:04
                                                    Każdego można... Zanim się obejrzysz zawładnę Twym umysłem...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:07
                                                    Nie taki diadel straszny, jak go maluja:)))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:12
                                                    A widziałaś go aniołku?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:19
                                                    Szczerze mowiac, jeszcze nie....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:21
                                                    Więc nie wiesz co straciłaś... lecz nigdy nie jest za późno!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:23
                                                    Zgadza sie....
                                                    ale mnie i tak nie kusi:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:27
                                                    Jeszcze nie wiesz ale już zostałaś skuszona...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:33
                                                    hmmm???
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:35
                                                    nie zaprzeczasz...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:36
                                                    znalazl sie uwodziciel....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:38
                                                    ze niby ja??? gdzież bym śmiał!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:39
                                                    no to jedego mam z glowy, ufff
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:43
                                                    to ty mnie uwodzisz!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:44
                                                    Czym???
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:45
                                                    Myślą mową uczynkiem i zaniedbaniem...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:45
                                                    mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa:)))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:48
                                                    Odpuszczam Ci jesteś już wolna od grzechu teraz możesz do mnie wpaść celem
                                                    wyświęcenia...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:49
                                                    Na archaniola?
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 20:51
                                                    Dostaniesz lepsze skrzydła i będziesz mogła mnie odwiedzać kiedy zatęsknie...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:00
                                                    Jeden dobry uczynek kazdego dnia, to moja specjalizacja:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:02
                                                    Z pewnością nie ma wniej Tobie równych!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:11
                                                    no takiej pewnosci to ja nie mam....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:13
                                                    Ale ja mam uwierz mi...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:14
                                                    No moze w tylko w Twoich oczach...
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:16
                                                    W oczach mej duszy widzę czerwień Twych anielskich ust...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:17
                                                    Ale sie z Ciebie zrobil romantyczny diabolo:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:20
                                                    Przeciwieństwa się przyciągają... i następuje anihilacja! BUM!
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:29
                                                    Nie dasz się przyciągnąć?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:30
                                                    i co teraz????
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:32
                                                    Z czym???
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:33
                                                    no, z nastepstwem anihilacji??
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:40
                                                    Powstanie czysta energia nieposkromionej miłości która wchłonie przeszłość i
                                                    przyszłośc i nie będzie czasu będzie tylko wieczne teraz i nie bedzie granic bo
                                                    wszystko stanie się nami... Nie no co ja gadam NIE MA MIŁOŚCI NIE MA MIŁOŚCI
                                                    AAAAAAAA
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:45
                                                    A jednak wpadles, milosc istnieje tak dlugo, jak bedzie istniala ludzkosc!!!!
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:47
                                                    No i dlatego wszyscy cierpią! nie uważasz aniołku?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:48
                                                    Nie, sa szczesliwi!!!
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:50
                                                    A Ty jesteś???
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:52
                                                    tak:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:53
                                                    To się zamieńmy!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:55
                                                    o.k.
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:55
                                                    No i co nic się nie zmnieniło coś chyba nie działa?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 21:57
                                                    Jakies przeszkody w powietrzu...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:00
                                                    Teraz stales sie nowym czlowiekiem i nawet tego nie zauwazyles:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:09
                                                    EEE... może to nie działa od razu...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:10
                                                    juz zadzialalo...nie boj sie tego:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:11
                                                    Czuję sie jakos dziwnie co sie dzieje...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:13
                                                    Witaj w naszym ludzkim swiecie:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:14
                                                    A Ty sie teraz smażysz w piekle
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:16
                                                    Nie, na mnie to nie dziala:))
                                                    Jestesmy na tym samym swiecie....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:17
                                                    No tak zapomniałem że jestes aniołem A jaka jest Twoja prędkość przelotowa?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:19
                                                    prawie ja predkosc mysli:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:20
                                                    Szybka wiec jesteś chyba trzeba się Ciebie bać...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:21
                                                    Mnie bac???
                                                    kon by sie usmial:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:22
                                                    Nie udawaj niewiniątka nawet aniołki czasem grzeszą... W końcu szatan był
                                                    kiedyś aniołem
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:25
                                                    No coz, to ten najwazniejszy w piekle, teraz musi sie smazyc....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:27
                                                    A smażone szkodzi na żołądek!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:28
                                                    No wlasnie, tylko gotowane jest lekkostrawne...
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:29
                                                    A masz ochotę się pogotować;)
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:35
                                                    nie, a ty znowu z tym piekielkiem zaczynasz?
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:35
                                                    Nie no skąd tak tylko proponuję aniołkowi:)
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:38
                                                    Aniolki lubia fruwac:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:40
                                                    Pofruwamy razem aniołeczku?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:41
                                                    A dokad chcialbys???
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:43
                                                    Z Toba wszędzie... może na kraniec wszechświata?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:44
                                                    No to bedziemy sobie tak fruwac dookola ziemi i obserwowac forumowiczow....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:47
                                                    Ale z nich zabawne typy! A ziemia wcale nie jest okrąkła Oszukali nas!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:48
                                                    taka jakas splaszczona, dziwne jajko z niej, ha:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:51
                                                    geoida w końcu jak dobrze pamiętam

A co słychać na Marsie?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:52
                                                    tak, chyba masz racje, cos mi sie w glowie kreci od tych kolek wokol ziemi, a
                                                    jak Ty sie czujesz?
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:54
                                                    Nie wiem gdzie jestem dostałem meteorytem... gwiazdy widzę tyle gwiazd...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:56
                                                    oj ty biedaku, poglaszcze Cie po glowce i wszystko bedzie znowu dobrze:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:58
                                                    Nie ma jak troskliwy aniołek juz nie boli!
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:59
                                                    Moze juz skonczymy z tym lataniem, bo jak ja oberwie takim meteorytem to bedzie
                                                    moj koniec....
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:02
                                                    Wszystko się kiedyś kończy Ciekawe czy to dotyczy tez czasu?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:04
                                                    Wydaje mi sie ze czasu to nie dotyczy, moze dowiemy sie, jak sie znajdziemy pod
                                                    rugiej stronie...
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:04
                                                    lustra?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:05
                                                    Michael Ende?
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:09
                                                    Hmm? A jak się odżyeiają anioły energią?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:10
                                                    tylko i wylacznie miloscia:)
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:11
                                                    A to Cie chyba nie nakarmie chyba że pokażesz mi jak kochać...
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:14
                                                    To trzeba czuc, a nie widziec, bo to dla oka nie jest widoczne :))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:15
                                                    CZY uczucia nie są złudzeniem? Jednego dnia możemy kochac drugiego
                                                    nienawidzieć a trzeciego zapomnieć. Może tylko logika się liczy aniołeczku?
                                                  • bettina75 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:19
                                                    U mnie to tak nie dziala, ale ja jestem zmeczonym aniolkiem, ktory potrzebuje
                                                    odpoczynku, wiec moze jutro Ci cos wiecej na ten temat opowiem???
                                                    Zycze Ci dobrych snow i pozostan taki, jakim sie dzisiaj stales, nie zawiedz mnie:))
                                                  • dupa_pawiana Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 23:20
                                                    Ty też... zwiń skrzydła miłych snów...
    • wesolutka72 zmieniajac 31.10.05, 13:13
      temat. Cos sie dzieje dzis na forum? Czy cisza i nudy?
      • bettina75 Re: zmieniajac 31.10.05, 13:21
        ludziom nie chce sie gadac:(
    • gosiaes Re: hej dziewczyny... 31.10.05, 13:27

• bettina75 Re: hej dziewczyny... 31.10.05, 13:29
        witaj:)
      • zosia500 Re: hej dziewczyny... 31.10.05, 13:29
        Witaj Gosieńko - jaki dziś humorek?
      • wesolutka72 Re: hej dziewczyny... 31.10.05, 13:30
        Witaj gosiu :)))
    • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:29
      o matko za szybko entera wcisnęłam...
      chciałam tylko powiedzieć, że ja tu wszystkich wątków pilnuję, ale wiecie jak
      to w domu jest - gotowanie, sprzątanie...pozdrowionka:-)))
      • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:30
        Ugotuj coś dla nas bo nam się nie chce!
        • gosiaes Re: zapraszam na rosołek.... 31.10.05, 13:31
          jeszcze tylko kluseczki ugotuję, hihihi:-)))
        • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:32
          Nam sie dzisiaj nic nie chce: gadac, gotowac i .... tez sie nie chce :))))

zosia500 napisała:

> Ugotuj coś dla nas bo nam się nie chce!
          • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:33
            uuuuuuuuuuuu a co nam się dzisiaj z Wesolutką dzieje?
            • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:34
              hehehe jeszcze trzezwieje :PP :)))

zosia500 napisała:

> uuuuuuuuuuuu a co nam się dzisiaj z Wesolutką dzieje?
              • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:35
                To podajmy sobie ręce hihihi
                • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:36
                  zosia - a Ty po czym niby trzeźwiejesz???
                  • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:37
                    wlasnie, tak wczesnie wyszlyscie :((((

gosiaes napisała:

> zosia - a Ty po czym niby trzeźwiejesz???
                  • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:38
                    Mogłaś iść ze mną to byś wiedziała ;-)
                    • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:39
                      wiesz co - zdradziłaś mnie???
                      • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:40
                        no i kto tu kogo zdradził???
                • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:36
                  To piateczka zosiu :))))
                  • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:38
                    a jak faceci??? pamiętają coś z imprezy???
                    • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:39
                      ze na nia poszli to napewno :)))))))

gosiaes napisała:

> a jak faceci??? pamiętają coś z imprezy???
                      • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 13:40
                        hahahaha:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • t-rex33 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:04
                        ja pamiętam, że wesolutka jakies pomarańczowe badziewie piła :)

wesolutka72 napisała:

> ze na nia poszli to napewno :)))))))
                        >
                        • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:05
                          ale jakie dobre bylo :)))))) mniam :))))))
                          • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:13
                            a jak sie nazywało to "coś", to zamówimy sobie następnym razem...
                            • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:16
                              gosiu, powiem pod jednym warunkiem :)))
                              • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:17
                                jakim???
                                • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:19
                                  Ze bedziecie z nami do konca :))
                                  • gosiaes Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:27
                                    będziemy - słowo harcerza:-)))
                                    • wesolutka72 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 14:30
                                      gosiu, a bylas harcerka? :PP :)))
                                      • zosia500 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 15:05
                                        Harcerka z niej jak się patrzy!!!
    • nahwile Re: Prawdziwach przyjaciol... nie ma! 31.10.05, 22:26
      Przyjaźń jest tylko kwestją ceny. Jak wszystko.
    • girl32 Re: Prawdziwach przyjaciol... 31.10.05, 22:42
      Swięta prawda,ze PRAWDZIWYCH przyjaciół poznajemy w biedzie.Wiele razy to moje
      zycie potwierdzilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka