xemxija Re: param param param 05.11.05, 17:59 cos Ty, to by bylo param param param param param param paraaaaam pararararam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: param param param 05.11.05, 18:00 xemxija napisała: > cos Ty, to by bylo param param param param param param paraaaaam pararararam!:) > ) no! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: param param param 05.11.05, 17:59 tez tak myślaem ale chyba nie wiem co to jest ale nie pamiętam kto śpiewa:) ale śpiewa własnie param param itp Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: param param param 05.11.05, 18:13 wiem "Only you" Flying Pickets a potem tysiąc pincet innych wykonawców albo nie znam sie na muzyce;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 05.11.05, 18:23 no co Ty, dzie Ty tam Only You słyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: param param param 05.11.05, 18:27 around_the_sun napisała: > no co Ty, dzie Ty tam Only You słyszysz? w tym fragmencie przedstawionym nie słychać akurat:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 05.11.05, 23:09 Xem, czy Ty spiewałaś po fhancusku? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: padam padam padam 06.11.05, 15:13 no ja tu słysze edith piaf:-))))) Padam...padam...padam... Il arrive en courant derrière moi Padam...padam...padam... Il me fait le coup du souviens-toi Padam...padam...padam... C'est un air qui me montre du doigt Et je traîne après moi comme un drôle d'erreur Cet air qui sait tout par cœur Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 17:06 no ja też, czyli jeśli słyszymy we dwie to samo, to już coś! Ale dzie Xemka z nagrodom? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 17:08 No ale param od padam to chyba odrozniaja?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 17:52 oglądałam ! a co się uśmiałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 17:53 a piosenka? w końcu ta czy nie ta? Trza czekać do jutra na dżejmsa, Uny to rozgryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:01 a całkiem jakbym tamtom słyszała, chociaż w końcówce za mało raram. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:03 Wlasnie wszystko musi sie zgadzac co do joty, kazde pa i kazde ram!:) Z tym, ze zgloszenia do konkursu przyjmuje tylkow postaci plikow dzwiekowych, bo ja tytulu nie znam, uojeju jeju jeju!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:05 xemxija napisała: > Wlasnie wszystko musi sie zgadzac co do joty, kazde pa i kazde ram!:) > Z tym, ze zgloszenia do konkursu przyjmuje tylkow postaci plikow dzwiekowych, > bo ja tytulu nie znam, uojeju jeju jeju!!!:)) to zanim ktos da idealnie to samo to ja przesyłam Only you pocztą jako najblizsze prawdy nagrodę przekazuje na cele społeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:10 Bardzo ładnie Druhu z Twojej strony. Ale mię już cholera bierze, Xem, to je polskie czy nie? zespół czy jeden wykonawca? weź coś podpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:11 Around? Popacz sie na Druha. Nie przypomina Ci sie staropolskie przyslowie od razu "Bo kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera"?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:12 Jest to utwor instrumentalny. Najwyzej sama nagram prupke wieczorem, jak emocje siegna zenitu i Ci wysle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:15 a co On Ci znowu odebrał? przecie wysłał pocztom, nie? Czy ja nie zakumałam? Nagrywaj to już. Bo mię skręci. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:19 Juz trenuje:)) Ide wypic surowe jaje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:15 xemxija napisała: > Around? Popacz sie na Druha. Nie przypomina Ci sie staropolskie przyslowie od > razu "Bo kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera"?;))) widze,że druh utrzymuje wysokie notowania u forumowej wierchuszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:20 O wierchuszce nic nie wiem czy masz u niej jakies notowania, ale JA bede Cie caly czas nekac:)) Az skruszejesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:22 Dobrze mu sie odgryzlam, no nie? Tez jestem z siebie dumna:)))) Param param param....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:25 Pij to jaje i ćwicz. Będziesz spiewać instrumentalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:28 Mam gitare ale jej nie uzyje. Akapella pojade:))) Lecz nie teraz. Natomiast Ty mozesz wyslac zgloszenie, jak najbardziej:)))) Sie rozpatrzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:28 to niby jam mam skruszeć?? forumowy grafoman gawędziarz brat łata zasypywacz dołów wysyłacz plików poprawiającyh nastrój doradca komputrowy poczciwina do rany przyłóż odpisywacz na wszystkie posty istniejące i nieistniejące właściciel krowiego łańcucha którym dobrowolnie się przykuwa do forum itd itp :)))) ech, ide sie napić syropu z efedryną, bo bez dopingu to długo tu nie pociągnę;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:29 Tylko nie BRAT, no prosze Cie;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:30 forumowicz_pospolity napisał: > to niby jam mam skruszeć?? > forumowy grafoman gawędziarz > brat łata > zasypywacz dołów > wysyłacz plików poprawiającyh nastrój > doradca komputrowy > poczciwina do rany przyłóż > odpisywacz na wszystkie posty istniejące i nieistniejące > właściciel krowiego łańcucha którym dobrowolnie się przykuwa do forum > itd itp :)))) > > ech, ide sie napić syropu z efedryną, bo bez dopingu to długo tu nie pociągnę;) > No, PRAAAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:37 forumowicz_pospolity napisał: > to niby jam mam skruszeć?? > forumowy grafoman gawędziarz > brat łata > zasypywacz dołów > wysyłacz plików poprawiającyh nastrój > doradca komputrowy > poczciwina do rany przyłóż > odpisywacz na wszystkie posty istniejące i nieistniejące > właściciel krowiego łańcucha którym dobrowolnie się przykuwa do forum > itd itp :)))) > > ech, ide sie napić syropu z efedryną, bo bez dopingu to długo tu nie pociągnę;) > Po analizie tekstu stwierdzam, ze podoba mi sie slowo "dobrowolnie". Chociaz "z ochota" brzmialoby nawet lepiej;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:41 przypomina się bardzo staropolskie przysłowie "wdzięczność ludzka na pstrym koniu jeździ":) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:44 forumowicz_pospolity napisał: > przypomina się bardzo staropolskie przysłowie > "wdzięczność ludzka na pstrym koniu jeździ":) O ja bardzo pszepraszam, MOJA dźwięczność jest wielka, nawet bez pstrego konia :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:46 around_the_sun napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > przypomina się bardzo staropolskie przysłowie > > "wdzięczność ludzka na pstrym koniu jeździ":) > > > O ja bardzo pszepraszam, > MOJA dźwięczność jest wielka, nawet bez pstrego konia :) > > no, i oto chodzi:) proszę o powtórzenie tej kwestii,żeby całe forum usłyszało:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: padam padam padam 06.11.05, 18:49 forumowicz_pospolity napisał: > around_the_sun napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > przypomina się bardzo staropolskie przysłowie > > > "wdzięczność ludzka na pstrym koniu jeździ":) > > > > > > O ja bardzo pszepraszam, > > MOJA dźwięczność jest wielka, nawet bez pstrego konia :) > > > > > > no, i oto chodzi:) > proszę o powtórzenie tej kwestii,żeby całe forum usłyszało:) > > > P O W T A A A R Z A M !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: padam padam padam 06.11.05, 20:34 hippika bez konia czy konie mnie slyszą? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: padam padam padam 06.11.05, 18:51 Hhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Dziekuje:)) Niniejszym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:45 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to niby jam mam skruszeć?? > > forumowy grafoman gawędziarz > > brat łata > > zasypywacz dołów > > wysyłacz plików poprawiającyh nastrój > > doradca komputrowy > > poczciwina do rany przyłóż > > odpisywacz na wszystkie posty istniejące i nieistniejące > > właściciel krowiego łańcucha którym dobrowolnie się przykuwa do forum > > itd itp :)))) > > > > ech, ide sie napić syropu z efedryną, bo bez dopingu to długo tu nie > pociągnę;) > > > > Po analizie tekstu stwierdzam, ze podoba mi sie slowo "dobrowolnie". Chociaz "z > > ochota" brzmialoby nawet lepiej;))))) nie da rady, nie sięgam do "zet" na klawiaturze,przez ten łańcuch:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: padam padam padam 06.11.05, 18:04 a ja wycofuje to "Only you" są pewne różnice, ale byłem o włos naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 06.11.05, 18:42 apropos doradztwa komputerowego. Rozkręciłam dzisiaj ustrojstwo (nożem, pilniczkiem sie nie dało i pod napięciem wprawdzie, ale żyję i ustrojstwo tysz) wyczyściłam, ranyyyyyy, jakie tam tumany kurzu były!!!! i musze przyznać, że "chodzi" lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: param param param 06.11.05, 18:45 ale CO czyściłaś, Around, bo ja wiem,że czasem trzeba przeczyścic wiatraczek i klawiaturę, no i ekran pucuję. Tam w środku, to też trzeba w tych kiszkach komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 06.11.05, 18:48 dzidzia_bojowa napisała: > ale CO czyściłaś, Around, bo ja wiem,że czasem trzeba przeczyścic wiatraczek i > klawiaturę, no i ekran pucuję. Tam w środku, to też trzeba w tych kiszkach > komputera? wsadziłam suszarkę i dmuchałam, wprawdzie druh kazał pędzelkiem, ale to la mnie za skomplikowane. Wszystko wydmuchałam aż po pokoju tumany kurzu latały. ale teraz sie nie zacina i nie robi ...pim co chwilę. Najwyraźniej wiatraczek był zapchany. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: param param param 06.11.05, 18:49 A ja kiedys, dawno dawno temu, jak jeszcze sie przez dial-up laczylam, musialam za kazdym razem zdejmowac obudowe, bo inaczej modem nie dzialal, psia jego nedza! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 06.11.05, 18:51 modem to był w ogóle koszmar, wszystko na czas, człowiek nie wiedział gdzie najpierw klikać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: param param param 06.11.05, 18:53 no i paczcie jak nam się polepszyło: stałe łącze, procesory szybkie, ekrany duże, pamięci bardzo duże:)Żyć nie umierać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 06.11.05, 19:40 Druhu miałeś rację, ta wersja nie przyszła mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: param param param 06.11.05, 20:02 xemxija napisała: > Alleluja!!!:)) Xemka nie dokazuj :))) Odpowiedz Link Zgłoś