Dodaj do ulubionych

BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!!

03.10.02, 06:39
Tępić sk..nów pedofilii !!!

p.s.: ogłośmy nagrodę dla tych ludzi !!!!

Obserwuj wątek
    • men_ Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 06:53
      Rękoma i nogami sie podpisuję !!!!
      • kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 07:53
        i tu cie meniku popieram,
        tygodnik.wprost.pl/index.php3?dzial=4&art=13673
        • Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:00
          Jesli jeszcze raz, gdziekolwiek przeczytam o zlagodzeniu kar, o humanitaryzmie
          wobec przestepcow, o nieprzywracaniu kary smierci...,. to pierdolne takiego
          mowce obuchem w leb, zeby sie i innych wiecej takimi pomyslami nie meczyl!

Kastrowac skurwysynow, personalia podawac do publicznej wiadomosci, a na czole
          tatuowac wielkiego kutasa z informacja "zabawialem sie w lozku z dziecmi"
          • kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 08:02
            a bo to lewaki,
            zawsze niby takie "humanitarne":)
            • Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:04
              kurde Kitek nie demagogizuj, po lewej stronie tez jest wiele silnych glosow za
              przywroceniem KS-a!
              • kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 08:05
                dobra, sorrki,
                tak mi sie skojarzylo tylko:)
                • Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:08
                  masz dziwne skojarzenia.

przypomniala mi sie historia z Niemiec. Facet zgwalcil i zamordowal 10 letnia
                  dziewczynke. Ojciec dziewczynki znajac liberalnosc niemieckich sadow przemycil
                  na sale rozpraw pistolet. Po ogloszeniu wyroku ( 8 lat!! ) zastrzelil
                  gwalciciela swej corki. Dostal 25 za morderstwo i za podwazanie wyroku
                  sondowego ( czy tam obraze sadu)
                  • kitek1 a dla mnie taki gosc, to GOSC................ 03.10.02, 08:13
                    i nie wazne,
                    ze jakis popieprzony sad,
                    jakis wyrok wydal na niego:)
                    • Gość: mario2 Re: a dla mnie taki gosc, to GOSC................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:15
                      wiesz porownalem tylko szkodliwosc spoleczna czynu: zgwalcenie i zamordowanie
                      dziewczynki i wyeliminowanie zboczenca ze spoleczenstwa....

Niestety- sad uznal przyniesienie broni na sale za premedytacje, a u zboczenca
                      dostrzegl elementy lagodzace ( na pewno go to dziecko prowokowalo)
    • men_ Re: Po co ???? 03.10.02, 09:52
      odrazu do piachu !!!

normalny_facet napisała:

> Tępić sk..nów pedofilii !!!
      >
      > p.s.: ogłośmy nagrodę dla tych ludzi !!!!
      >
      >
      >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka