normalny_facet 03.10.02, 06:39 Tępić sk..nów pedofilii !!! p.s.: ogłośmy nagrodę dla tych ludzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 06:53 Rękoma i nogami sie podpisuję !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 07:53 i tu cie meniku popieram, tygodnik.wprost.pl/index.php3?dzial=4&art=13673 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:00 Jesli jeszcze raz, gdziekolwiek przeczytam o zlagodzeniu kar, o humanitaryzmie wobec przestepcow, o nieprzywracaniu kary smierci...,. to pierdolne takiego mowce obuchem w leb, zeby sie i innych wiecej takimi pomyslami nie meczyl! Kastrowac skurwysynow, personalia podawac do publicznej wiadomosci, a na czole tatuowac wielkiego kutasa z informacja "zabawialem sie w lozku z dziecmi" Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 08:02 a bo to lewaki, zawsze niby takie "humanitarne":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:04 kurde Kitek nie demagogizuj, po lewej stronie tez jest wiele silnych glosow za przywroceniem KS-a! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! 03.10.02, 08:05 dobra, sorrki, tak mi sie skojarzylo tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: BRAWA dla POLSATU i WPROSt !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:08 masz dziwne skojarzenia. przypomniala mi sie historia z Niemiec. Facet zgwalcil i zamordowal 10 letnia dziewczynke. Ojciec dziewczynki znajac liberalnosc niemieckich sadow przemycil na sale rozpraw pistolet. Po ogloszeniu wyroku ( 8 lat!! ) zastrzelil gwalciciela swej corki. Dostal 25 za morderstwo i za podwazanie wyroku sondowego ( czy tam obraze sadu) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a dla mnie taki gosc, to GOSC................ 03.10.02, 08:13 i nie wazne, ze jakis popieprzony sad, jakis wyrok wydal na niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a dla mnie taki gosc, to GOSC................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:15 wiesz porownalem tylko szkodliwosc spoleczna czynu: zgwalcenie i zamordowanie dziewczynki i wyeliminowanie zboczenca ze spoleczenstwa.... Niestety- sad uznal przyniesienie broni na sale za premedytacje, a u zboczenca dostrzegl elementy lagodzace ( na pewno go to dziecko prowokowalo) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Po co ???? 03.10.02, 09:52 odrazu do piachu !!! normalny_facet napisała: > Tępić sk..nów pedofilii !!! > > p.s.: ogłośmy nagrodę dla tych ludzi !!!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś