Gość: kamma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:46 Może ktoś też choruje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 00:11 Wspolczuje Ci, chociaz ja tez choruje, a niestety jutro musze isc do pracy. Zdrowiej- pozdrawiam Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venee Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.09.01, 02:59 zameldowal sie etatowy bawidamek mario2 zaraz bedzie crimen i samanta 1 i juz nie bedziesz sie nudzic,no chyba ze masz bardziej wysublimowane potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 07:07 Czyzby komus zal bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 08:00 Ale , ze co zal? Ze KONI , to Cyganom, przepraszam Romom...a zal !!! Zdrowiejcie chorzy!!! Wszelkie takie dranstwa anginowe czy grypowe, nie wiem jak wam, ale mnie najbardziej przeszkadzaja w swoich objawach katarowo glowobolowych . To dranstwo obrzydliwe. Trzymajcie sie chorzy cieplo i naprawde zdrowiejcie, a zdrowi nie wazcie sie chorowac!!! krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:36 niech chorzy chuchają w przeciwnym do forum kierunku :)) zeby zarazkow nie roznosic Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 08:47 a lubisz czytać? mogę Ci pożyczyć kilka pogodnych książek, wtedy lżej chorować. i jak lubisz to jedz czosnek. wszystkie wirusy się go boją. pozdrawiam Cię serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 12:52 To nie bylo do chorej! Chorej to zdrowka zycze .Pisalam do Venee !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 19:00 Dziekuję wszystkim za miłe życzenia powrotu do zdrowia. Rzeczywiście czuję się już lepiej. W nocy nie mogę spać, w dzień odsypiam. Przyda się taka dawka luksusu, chociaż już nie mogę się doczekać powrotu do codziennych obowiązków. Dużo zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę w domu i w dodatku nie mogę spać...Venee 27.09.01, 09:16 Kochana, Ciebie jakos jeszcze nie bawilem- wiec nie jestes dama!!! Zreszta po takim Twoim wystapieniu watpie, bym mial na to czas i ochote Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 09:44 Mario to jak Ty zabawiasz dziewczynę to ona zostaje damą? wytłumacz mi bo jestem "ciemna materia". Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 09:48 nie on zabawia tylke te, które są już damami Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 09:49 mag_nolia napisał(a): > nie on zabawia tylke te, które są już damami żartowałam! nasz uroczy Mario po prostu chyba lubi porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 09:50 z posta Mario wynika, że jest odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 09:56 anka1 napisał(a): > z posta Mario wynika, że jest odwrotnie! . popieram mario 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:18 kto to mario i czy ma opozycję w postaci jakiejs np koalicji antymariowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 10:23 Gość portalu: aniela napisał(a): > kto to mario i czy ma opozycję w postaci jakiejs np koalicji antymariowej? .. mario 2 Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 10:24 nie wiesz kto to jest Mario?! dziewczyno chyba jesteś na forum od dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:51 nieno, możzliwe że minęłam się z nim na dole. w drzwiach obrotowych. czy to taki facet w kożuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 217.8.178.* 27.09.01, 11:02 Brawo anielo!!! Tak trzymać! Już pisałam coś nie coś do anki1, ale Jej szczęście, bo nie przeszło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:07 Ta Anielka i Fionka to jakaś mała wielka opozycja hi, hi, Tylko po co, tu nie ma żadnej demokracji. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:13 aha mogłabym zbudować prężne podziemie. gdybym chciała. czuję za plecami poparcie społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:19 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha mogłabym zbudować prężne podziemie. gdybym chciała. czuję za plecami > poparcie społeczne. Chcieć, to móc. A więc, do dzieła. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:32 aha bedzisz też spiskował pokątnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:36 No tak, montujcie koalicje, spiskujcie, wsciekajcie sie- tylko pamietajcie, ze dyktature obalic mozna tylko sila- a u Was, wbrew obietnicom Anieli cieniusko z tym. :o))) A tak w ogole, co moga pchelki niedzwiedziowi zaszkodzic. Tylko tyle, ze mu futro zapaskudza- ale taka juz natura pchelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę Do mario2 IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:42 mario2 napisał(a): > No tak, montujcie koalicje, spiskujcie, wsciekajcie sie- tylko pamietajcie, ze > dyktature obalic mozna tylko sila- a u Was, wbrew obietnicom Anieli cieniusko z > > tym. :o))) A tak w ogole, co moga pchelki niedzwiedziowi zaszkodzic. Tylko > tyle, ze mu futro zapaskudza- ale taka juz natura pchelek Czy to było do mnie drogi kolego. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, i w dodatku nie mogę !!! 27.09.01, 12:17 No tak- wlasie to jest ta otwartosc w strzelaniu argumentami. Teraz na pewno trwa intensywna wymiana mailow :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:37 Przeciw komu Anielko? Pokątne spiski, to nie dla mnie, jak mi się coś nie podoba to walę prosto z mostu. Ps Opozycja powinna być jawna. Spiski są dla tchórzy. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:40 aha jawnie więc strzyknę jadem w kierunku maria. za te pchełki strzyknę. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę,siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:41 Jadowita pchelka - hihi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 217.8.178.* 27.09.01, 11:43 Gość portalu: Raf napisał(a): > Przeciw komu Anielko? Pokątne spiski, to nie dla mnie, jak mi się coś nie > podoba to walę prosto z mostu. > Ps Opozycja powinna być jawna. Spiski są dla tchórzy. > > Raf Toż jak będzie trzeba, będziemy działać i to jawnie. Będziemy walić prosto z mostu bez tchórzostwa. Anielo jestem z Tobą (choć na tyłach) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:45 No to walcie- czekam. Co sie komu nie podoba- slysze gdzies ujadanie, nie rozumiem tylko jego powodu. No chyba, ze tylko ja jestem powodem! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 217.8.178.* 27.09.01, 11:49 mario2 napisał(a): > No to walcie- czekam. Co sie komu nie podoba- slysze gdzies ujadanie, nie > rozumiem tylko jego powodu. No chyba, ze tylko ja jestem powodem! :o))) Chciałbyś? Oj, marzy Ci się ,marzy! Powodem był protekcjonalizm anki1 w traktowaniu nowych gości Forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:52 Was tez moge wziasc pod protektorskie skrzydelka. A na Anke sie nie gniewaj, bo to moja dobra i wielomiesieczna znajoma! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:45 aha stanę w pierwszym szeregu na linii frontu. osłaniajcie tyły. mario wygląda mi na kogoś kto strzela w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:49 Nie strzelam w ogole- nie wytaczam armat przeciw wroblom. Na Was wystarczy zwykly strach na ptaki. Troszke chce mi sie z Was smiac- ale trudno usmiechac sie nad indolencja. No chyba ze z politowaniem! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Do Maria3 IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:53 mario2 napisał(a): > Nie strzelam w ogole- nie wytaczam armat przeciw wroblom. Na Was wystarczy > zwykly strach na ptaki. Troszke chce mi sie z Was smiac- ale trudno usmiechac > sie nad indolencja. No chyba ze z politowaniem! ;o))) Pytam po raz wtóry. Czy to jest do mnie koleżko? Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Maria3 27.09.01, 11:55 NIE - jeszcze sie przeciez nie zdeklarowales- wiec czekam na deklaracje! :o??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:50 Wieść niesie, że psy już spuszczone. Mario, czy masz jakieś złamane serca na kącie. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 11:54 te pare kundelkow?- Raf- one w berka moga pograc- nie mnie straszyc :o)) Co do serca- to sam mam zlamane. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:59 He. Kundle a zwłaszcza te podwórzowe, mają jedną wspólną cechę. Jak taki już się czepi nogawki, to jej nie puści do póty do póki jej nie porwie. Strasznie zaciekłe draństwo. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. 27.09.01, 12:01 no bo nie szczepione jeszcze. Pozatym, jak kto uwiazany- to trudno sie dziwic, ze jak raz sie do czegos dorwie- nie popusci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mam anginę, siedzę w domu na zwolnieniu i w dodatku nie mogę spać. IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 12:08 Chyba pan wrócił, bo coś ucichło. Wszystkie burki w budach, albo spiskują po kątach. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re do fiony 27.09.01, 12:13 tak? a co mi napisała�? pewnie co� wrednego jak cię czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Re IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:23 aha ustalam oddolnie reguły stąd ta cisza. po pierwsze bez poufałości. żadne burki. na pan-pani jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Re IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 12:37 Uderz w stół, a nożyce się odezwą, Proszę „pani” ha, ha. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Re do Wszystkich 27.09.01, 12:24 No tak- mozna sie tego bylo spodziewac! - Spiski za plecami- zamiast odwaznego mowienia w oczy tego co sie mysli. Podejrzewam, ze trwa teraz konaspiracyjna wymiama maili! Ta to sa wlasnie deklaracje o otwartosci, podobnie jak u politykow, ktore nigdy nie sa dotrzymywane :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Re do Wszystkich 27.09.01, 12:37 znowu zauważam u niektórych brak poczucia humoru. nawet wisielczego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Re do Wszystkich IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:40 aha może podxzielmy się rolami. ja będę zły glina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Re do Wszystkich IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 12:50 A kogo ścigamy. Bo ja ścigam taką jedną blondynę. Póki co bez skutecznie. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Re do Wszystkich IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:52 mi obojętne kogo ścigam. zew krwii poczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Re do Wszystkich IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 13:01 Oj nerwki puszczają, to dobry znak. A może tak tę blondynkę? Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.olsza.krakow.pl 27.09.01, 12:54 Nagoneczka? A gdzie ?Na co? Na Kogo? Jest was dosc? Potrzeba jeszcze kogo? Jak nie to dobrze. Zajme sobie cichutkie stanowisko na ambonce. Spodem siadzie pies, a my poczekaaaaaamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 13:00 aha ja zajmę prezesowski fotel. i cygara zajmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:06 Chwilunia!Sa jeszcze zastepcy,prosze nie zapominac o tym !Co prawda jeden jest na wyjezdzie ale obiecalam lape na wszystkim trzymac.I co to za nagonki ?Grzyby w lesie tylko podepczecie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:14 Najpierw sie czepiaja, potem gonic chca, ujadaja, a prawdy gadac nie chca. Po lesie sie latwiej chowac, niz z podaniem do prezesa przyleciec. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: WSZYSCY!?!?!? IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 13:17 A fotel już zajęty i cygara wypalone. Ochłapy, same ochłapy zostały. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:18 Fotel caly czas moj- cygara juz dostarczone, naleweczki z beczki utoczona- na audiencje pora Raf- i Ty Brutusie....? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:28 mario2 napisał(a): > Najpierw sie czepiaja, potem gonic chca, ujadaja, a prawdy gadac nie chca. Po > lesie sie latwiej chowac, niz z podaniem do prezesa przyleciec. ;o))) Prezesie! dzisiaj w lesie jest tak wspaniale ze sama zastanawiam sie czy do nagonki sie nie przylaczyc ,ot ,tak zeby pobiegac! Musialaby najpierw jednak podac sie do dymisji ,ale jak tu zlamac obietnice dana Crimenowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 13:18 Samanto dobrze, że jesteś i grzybów chronisz, bo jeszcze trochę i krew by się polała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: WSZYSCY!?!?!? IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 13:27 A więc narada? A o czem to bedziem rozprawiać? Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:28 Raf - rozprawiczac??. nie wiesz czem sie to robi???:O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: WSZYSCY!?!?!? IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 13:32 Czem to wiem, tylko nie ma za bardzo kogo rozprawiaczać!!! Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: WSZYSCY!?!?!? IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 27.09.01, 13:29 I mag wierna jak .... sługa przybyła na biesiadę! Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:31 Paszli won z lasu! beda tu runo deptac!lesniczego nasle na Was!!! Prezes -na swoj fotel i pilnowac go a nie tu za nimfe lesna robic! Rozejsc sie ,zwierza nie ploszyc!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:41 no- Ciebie Samanto nikt i nigdzie nie sploszy!!! A reszta wojowniczych amazonek?- ogonki podkulila i z lasu pokicala? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:44 No, prosze sobie tu amazonkami gęby nie wycierać!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:45 nie da sie nimi wycierac- poza tym Amazonki maja tylko 1 piers - buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:47 Cholera, znowu mi czegoś nie powiedzieli... Nie jestem prawdziwą amazonką, buuu... Ale wszystko jeszcze przede mną!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.olsza.krakow.pl 27.09.01, 13:47 Wiecie co, to byle jakie polowanie. Siedze czekam na tej ambonie, a nagoneczka chyba w przeciwnym ruszyla kierunku. A pytalem czy dosc was jest. I co nie stlo juz po chwili. O dawniej inne byly lowy, buch i reka do torby, buch .... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:48 Ja nie wiem, co jest ze mną nie tak, ale wypowiedzi Krzysia to ja nigdy nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:52 Mario! To nie mnie mieli ploszyc tylko Ciebie ,chyba ze Ty masz takie zamiary wzgledem mnie ,ale wtedy stane draniu po brugiej stronie barykady i bede celowac miedzy twoje oczy!Uprzedzam ze strzelam celnie! Ronja!Nie placz ze masz dwie piersi ,jestes po prostu zmutowana ale prawdziwa amazonka! Krzysiu!Na ambone nalezalo zabrac piersioweczke i czas wartko by plynal.Poki co podziwiaj krajobraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 13:48 na rozkaz przywódczyni Samanty - pochowałyśmy się w krzaczki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:54 A guzik- Krzysiu- polowac mialy na mnie Aniela i Fiona- ale nawialy teraz tylko boserwatorki sie tu paletaja Ronja - nie pij tyle, to zrozumiesz, a jak nie to ci po pijoku piers obetniemy Magnolia Samanta jest tylko wiecprzywodczynia! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:55 Samanta- strzelic to sobie mozesz setke- mam nadzieje, ze trafisz w otwor gebowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:58 Nie moge bo lekarz mi nie pozwala!:( A Ty prezesik nie podskakuj bo zyrandol stracisz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 13:57 A wlasciwie to kto tu przeciwko komu jest? Mario!Ty tak sie tym stanowiskiem nie wywyzszaj bo stracisz w moich oczach autorytet jako wladza!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 13:59 od razu powiedzialem, ze jestem samozwanczym tyranem- wiec spokoj- ciesz sie ze jestes wice. I nie miej nadzieji na nic innego (w administracji :o))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 14:00 Samanta- zmien lekarza- bo ten Cie oszukuje! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:12 mario2 napisał(a): > Samanta- zmien lekarza- bo ten Cie oszukuje! :o)) To w takim razie to jest spisek ,bo oni wszyscy to samo mowia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:01 A pewnie ze sie ciesze !Zawsze predzej prezes ze stolka zleci niz vice! Poza tym viceprezesom jest calkiem fajnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 15:03 wiesz co, to moze Kase chorych zmienisz? W tej zostaniesz hipochondryczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 15:59 Alez kochanie to raczej Ty wiecznie na cos narzekasz ,a to na uciazliwy los gitarzysty, a to na niemoznosc podjecia decyzji , a to zespolowo na wszystkie kobiety ,a to cie glowa boli ....Moze lepiej Ty pomysl o pomocy medycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 16:15 tak - to jest pomysl- pomoc medyczna dla wszystkich kobiet- tylko skad wziasc tylu psychiatrow ? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 16:17 Cos tak sie czepil dzisiaj kobiet?lewa noga wstales ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 19:32 to nie czepianie- ale mowienie prwdy w oczy- jak to postulowaly dzis przed poludniem dziewczyny- chcialy- wiec maja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 20:18 to co ? Mam sobie do serca wziac Twoja rade i udac sie do psychiatry? Uazasz ze jestem nienormalna? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WSZYSCY!?!?!? 27.09.01, 23:12 Wrecz przeciwnie kochana Samanto- jestes najnormalniejsza na swiecie kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 07:27 Aluzju ponial . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 08:41 kakij zasmatrienyj w siebie malczik! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: WSZYSCY!?!?!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 09:37 Mam toze byc takaja milaja dla Ciebia kak Ty dla mienia? Tewo choczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 11:18 Hej! Cieszy mnie to, że ten wątek rośnie w siłę i że odwiedziły go wszystkie sławy tego Forum. Lżej z Wami wszystkimi chorować. I proszę nie dokuczajcie Mario2, to super gościu, na którego zawsze można liczyć, niejednokrotnie się o tym przekonałam. Dzięki Mario2!!! Pozdrowienia również dla: venee, samnta1, krzysztof.r.m., aniela, anka1, mag_nolia, enancjo, fiona, Raf, krm, magnolia(jeśli to ni ta sama osoba, co mag_nolia, jeśli tak to pozdrawiam ponownie), ronja...i dla wszystkich pozostałych. K. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...do kammy 28.09.01, 12:40 dzięki kamma ! już wyzdrowiałaś czy dalej choróbsko Cię męczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma Re: do Anki1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 14:26 Hej. Jeszcze choruję i chyba się to trochę nawet przedłuży, bo 3 dni to za mało. W dodatku jutro muszę jechać na wykłady. Ale nic to, nawet sympatycznie się choruje. Mnóstwo czasu na rzeczy o których mi się tylko marzyło, na przemyślenia i.t.p. Cieplutkie pozdrowionka K. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Anki1 28.09.01, 14:30 Jak ja Ci zazdroszcze. Naturalnie nie choroby, ale mozliwosci wychorowania sie! Ja z katarem i goraczka biegam do pracy :o((( Jedynie to pogoda mnie cieszy 25 st, blekitne niebo!!! Szybkiego powrotu do zdrowia ! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do kammy 28.09.01, 14:30 fakt. czasem dobrze sobie leciutko pochorować. ale lepiej mieć urlop i wtedy sobie odpoczywać! pozdrawiam Cię serdecznie i powodzenia na studiach, bo chyba dobrze zrozumiałam, że jeszcze sie uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do kammy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:36 Milo ze juz sie lepiej czujesz!!:) Ze strachem otwieralam watek myslac ze znowu uslysze ze jestem "obrzygana sierota":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do kammy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:42 osobiscie mnie to rozbawilo ,taka lawina bluzgow!Glupi ciolek i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ... 28.09.01, 15:47 To ja się poczuję i odpowiem: Znasz ten fragment skeczu Kabaretu Potem: "Zdrowiej, cholero!!!"? Jak nie znałaś, to już znasz! Pozdrawiam, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...Ronja 28.09.01, 15:51 hurra! mam pomysl na jeszcze jeden wątek : wielbiciele kabaretu Potem łączcie się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko26 Juz prawie jestem zdrowy IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:46 o tak ja chorowałem, chyba do dzisiaj - zapalenie krtani i ból głowy - nikomu nie życzę (syrop jest fuj). Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowiejących. tomecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma a ja jeszcze nie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:53 po anginie zbuntowały się oskrzela.... pozdrawiam wszystkich zdrowych... p.s. zarazków nie rozsiewam Odpowiedz Link Zgłoś