06.11.05, 21:44
alez mi sie Foremniak dzisiaj podobała.
Ścichopka tysz.
Dobrze, że tom mamałyge Conrado wywalili,
chociaz liczyłam na drewnianego z Na Wspólnej.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Tancy 06.11.05, 22:00
      ciiii, Na Wspólnej przecież sam nie tańczy! więc nie pozwalam na jego
      wywalenie;) chociaż dziś tylko w skrótkach raczej widziałem, może tylko
      Gąsowskiego trochę więcej. Ścichopkowa jakaś taka za bardzo ubrana, zdecydowanie
      bardziej podobała mi się tydzień temu;D
    • setorika Re: Tancy 06.11.05, 22:00
      big bombelos jet the best, wczoraj widziałam powtórke, jak tańczyła tydzień temu
      sambe. Dała czadu i wygra.
    • xemxija Re: Tancy 06.11.05, 22:38
      Ja to sie ucieszylam, ze tego Moreno wyciepli. Jak on mi na nerwy dziala, wrrr!
      A juz przegrany w moich oczach jest za to, ze jak Urbanski wreczal kwiaty
      Magdzie, to ten okrrropny facet, ktory mi sie z Plastusiem kojarzy, wyrwal mu
      je z rak i wielkopanskim gestem ofiarowal je Magdzie z podziekowaniami. Co on,
      kurde na wlasny bukiet zalowal, zeby sie cudzym wyslugiwac? Ale okropny gbur,
      okropny.
      • around_the_sun Re: Tancy 06.11.05, 22:41
        och a tego to nie widziałam, no pacz!
        • xemxija Re: Tancy 06.11.05, 22:45
          No na samym koncu jak Urbanski zawsze daje bukiet kobiecie z odpadajacej pary,
          no bo przeciez nie chlopu, nie? To Moreno wyrwal mu ten bukiet z reki, jak byl
          w polowie drogi do Magdy i przemowe walnal i ze te kwiaty to dla Magdy, jakby,
          kurde, kto nie wiedzial! Buc i anarchista.
          • aga_ata Re: Tancy 06.11.05, 23:04
            Conrado Moreno odpadł był? A ja tego nie widziałam! Osz Wy :) To ile tych par
            jeszcze zostało, już chyba ino kilka..?
    • magdary Re: Tancy 14.11.05, 08:27
      ło dzizaz jak oni tego Kuby nie wywalą to ja zwątpię w ludzi..
      takiego kołka to dawno nie widziałam..
      ale Foremka była wczoraj najleszpa coby nie mówić klaszyczne tańce jej leżą :D
      • around_the_sun Re: Tancy 14.11.05, 10:01
        Foremka była klasa.
        A kiedy drewno Wesołowski ostał się na 3 pozycji osłabiło mnie było.
        • agata_christie Re: Tancy 16.11.05, 16:00
          Kurde mole, weszłam specjalnie na stronę tańców i przeanalizowałam tabelki
          głosowania widzów w poszczególnych odcinkach. Cichopkowa chyba zawsze pierwsza
          ale zaszczytne drugie miejsce widzowie notorycznie przyznają We So Łow Skie
          Mu!!!! Nie wyleci aż do finału, to pewne a potem dostanie kryształową kulę z
          rąk samego wielkiego polskiego tancerza Janiaka Oliviera!
          • romy_sznajder Re: Tancy 16.11.05, 16:03
            on jest chyba strasznie drewniany? raz to widzialam w miare dokladnie i wtedy
            nie umial zlapac luzu.
            • mameluch Re: Tancy 16.11.05, 16:08
              ale kogo obchodzi jakiś tam Wesołowski? najważniejsze że tańcuje z Edytą Herbuś!:D
              • irmelin Re: Tancy:-( 21.11.05, 12:22
                To co wczoraj zrobił Wesołowski to obraza walca...drewno istne... dupę ma
                sztywną kolana jak pinokio, nawet siły nie ma bo podrzucał Edytą jak
                workiem...na ugiętych nogach....co ON tam jeszcze robi...???Ze wszystkich
                odcinków Rylik najlepiej zatańczyła a odpadła....z 31 lat mojego życia
                przetańczyłam 25 i nie widziałam takiej pomyłki tanecznej jak Wesołowski.Jak
                oni licza te smsy...czy je jakoś sumują z głosami jury???mają jakiś
                przelicznik??mój mąż rzucał wczoraj takimi ścierwami, że aż się dziecko
                obudziło...jak ktoś wie niech napisze jak oni liczą oddane głosy....Foremniak i
                BB tańczą super...ale zdecydowanie lepszego partnera ma Foremniak...
                • mozambique Re: Tancy:-( 21.11.05, 12:44
                  irmelin, to zaspokój moją ciekawośc : czy BB tanczy juz na takimpoziomie ze
                  moglaby startowac w turniejach . Na moje oko tanczy bajecznie , ale czy
                  praiwdłowo ??

A Kuba to chyab nieźle dogadza komus w TVN skoro go tak faworyzują. Nawet
                  Hrabina mogłaby juz hrabiowskie usteczka chusteczką otrzeć bo wazelina ze stolu
                  na podloge juz ciurkiem ścieka.

Brawo dla Iwony Pawlowicz i tego drugiego profesjonalisty- tylko ich uwag
                  słucham.
                  • mozambique Re: Tancy:-( 21.11.05, 12:47
                    aha , jestem pewna zezoddane głosy nie licza sie w zaden sposób, to po prostu
                    kasa dla producentów programu, beda mieli na waciki, he, he
                    O tym kto odpadnie decydują zapewne producenci programu , ewentualnie same
                    gwiazdy ( Gąs odpodł bo juz nie mial czasu na treningi , Cichopek wejdzie do
                    finału bo rzuciła robote w MjM zeby sie porządnie przygotowac - ale efekty
                    widac. Foremnaik tez wejdzie bo chce skonczyc z wizerunkiem zielonej na twarzu
                    doktor Zosi). Proste!
                    Kuba??? no KUba to jest ciekawostka _ on jedyny w tym prgrami reprezentuje TVN
                    przeciez serialowo,to musi przejsc no nie ?
                    • xemxija Re: Tancy:-( 21.11.05, 14:05
                      Ja wczoraj nie moglam zdzierzyc tego pasodoble w wykonaniu Foremniak, dla mnie
                      to byla tragiczna pomylka, na moje kaprawe oko znaczy. Nie, nie, i nie. A jak
                      widze ten usmieszek Wesolowskiego w jego a'la tancu to mna wstrzasa
                      lobrzydzenie, tfu!! Pierwszy raz wczoraj podobala mi sie Rylik i co? Paaaaszla!
                      Widoczne jest tez dziwne napiecie pomiedzy Skrzynecka a BB, ale wiadomo o co
                      chodzi;)))
                      • mozambique Re: Tancy:-( 21.11.05, 14:18
                        juz dawno powinien odpaśc Urbanski, prezentuej wyraźney syndrom niezdolnego i
                        niechcianego aktora
                    • irmelin Re: Tancy:-( 21.11.05, 14:19
                      Na tyle na ile zdarłam butów na parkiecie to Cichopek technicznie jest jeszcze
                      nie na poziomie turniejowym ale ślicznie się prezentuje a to jest 50% sukcesu w
                      tym interesie, mój mąż, który jest srogi w ocenie, a zna się lepiej niż ja na
                      ocenie zdolności tanecznych, plasuje ją w skali od 1-10, na miejscu 8 więc
                      wysoko.... ale on pewnie patrzy przez pryzmat faceta a BB atarkcyjna jest
                      bestyjka... na pocieszenie pozostaje mi stwierdzenie pana męża, że nie widzi
                      jej jako partnerki w tańcu i że tylko ja tak tańcze rumbę...więc ciężko mi
                      oceniać, za to Gosia Foremniak przepięknie stawia nogi..to ją prędzej widzę na
                      turnieju...Co to jury to Iwonka P. przegina lekko z ocenami bo program jest dla
                      mas a ona strzela nomenklaturą fachową...za to Piotruś jest boski...(a jak on
                      stepuje-miodzio!) mam nadzieję że Tyszkiewicz się opamięta z tym "faworytem"
                      Wesołowskim..
                      • setorika Re: Tancy:-( 21.11.05, 21:47
                        kubexa forsują małolaty, co oglądają tefałenowską telenowele i podostawały
                        komórki na pierwsza komunię...
                        eh a za moich czasów to się dostawało wigry 3 ze stajni rometa i wtedy to by
                        gasior przeszedł i agnieszka
                      • mameluch Re: Tancy:-( 21.11.05, 22:16
                        heh, wieczorem byłem w MediaMarktcie, który znajduje się rzut beretem moherowym
                        od szkoły Pavlovic (w której chyba pan Piotr też pracuje?) i obok stanął pewien
                        łysy gość. wzrost raczej przeciętny i jakiś czas przyglądałem się, czy to nie on
                        przypadkiem. ale jednak niestety nie, trochę za gruby na twarzy, choć reszta
                        jakby grała (okulary też miał:)
                        lokalny patriotyzm rządzi w moim przypadku i program zacząłem oglądać dzięki
                        jurorom;)
                        ja dalej obstaję przy swoim, że ten cały Wesołowski utrzymuje się dzięki
                        Herbusiowej. w końcu partnerzy nie są jakoś zamazani, a faceci swoje oczy i
                        komórki mają;) co nie znaczy że ja na kogokolwiek głosowałem:)
                        • around_the_sun Re: Tancy:-( 21.11.05, 22:49
                          no i Twoje szczęście mameluniu, żeś nie głosował.
                          Twoje szczęście :)
    • around_the_sun Re: Tancy 27.11.05, 21:51
      Już się bałam, że drewniany znowu sie prześlizgnie,
      ale na całe szczęście NIE!!!
      Brawo Foremniak i Cichopka !
      Nalezy im sie ten finał.
      • mameluch Re: Tancy 27.11.05, 21:55
        a ja mam taki nieśmiały postulat: czy nie można by było wyrzucić tego Hakiela
        całego i pozwolić żeby Ścichopkowa z Herbuś w finale tańcowała?;P
        • around_the_sun Re: Tancy 27.11.05, 22:02
          Och mamelusiu
          między Ścichopkową a Hakielem uczucie jest!!!
          Nawet przy Twoich najlepszych chęciach ten postulat chyba nie przejdzie.
          • mameluch Re: Tancy 27.11.05, 22:14
            e tam, ja nie mówię przecież żeby Herbuś Ścichopkowej tak od razu do łóżka
            wskakiwała (choć...;), niech ino sobie potańcują, popodskakują...;) a ten Hakiel
            to taki jakiś dziwny, taki kwadratowy mi się widzi:)
            • around_the_sun Re: Tancy 27.11.05, 23:02
              mameluuuuuuuuuusiu!
              Co tam jakis Hakiel.
              No przy Tobie na kogo nie patrzeć to każden jeden wysiada :)
              Nawet Nadal w reklamie najki :)))
              Hmmm...
              • mameluch Re: Tancy 27.11.05, 23:25
                ja wiem, jedynie ex-poseł Witaszek może ze mną w szranki stawać;)
                • blubelle Re: Tancy 27.11.05, 23:42
                  Za Rafała Maserak na Noc Sylwestrową (mój stary to ma dwie lewe giry) to bym
                  złote góry oddała. Ależ on fajne siem giba. Mrau...
              • aasiek Re: Tancy 28.11.05, 08:34
                Nie, protestuję, Nadal w reklamie Najka jest absolutnie... najjjjlepszy ;P I
                koszulkie fajną ma. Nowiuśkie koszule... :)
                • mameluch Re: Tancy 28.11.05, 20:52
                  dresiara dresiara!!!:PPP
        • xemxija Re: Tancy 28.11.05, 00:03
          Oooo ja protestuje!! Rece precz od Hakiela! Pacz jaki ona ma kuper, taki
          sprennnzyssssty i jak nim wywija:)))
          Jak widze Hakiela tancujacego to az mna cos targa, mrrraaauuu!!!:)))
          • mameluch Re: Tancy 28.11.05, 08:24
            blebleble:P nie będę się na jego kuper gapić, no bez przesady:) co on tak te
            zęby zaciska?:P
            • xemxija Re: Tancy 28.11.05, 14:21
              No na zabkach to un jest poszkodowany troszku, zaiste, tak jakby ich wyzarl z
              przodu nieco, zostawiajac dluzsze boki;)
              Ale przeciez zebami nie tancuje ni??
              • mameluch Re: Tancy 28.11.05, 20:53
                aj tam ja rzadko patrzę na tańcowanie, tak jakoś wychodzi że częściej widzę
                kiedy gadają z żury albo Skrzyną:)
                • xemxija Re: Tancy 28.11.05, 20:55
                  Tylko ja sie prosze nie pomylic i nie wyslac mi tego koszmara, co go Skrzynka
                  miala na grzbiecie ostatnia raza. W zyciu nie widzialam brzydszej sukienki, moj
                  jeju!!!! Straszliwa po prostu, tfu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka