Dodaj do ulubionych

Legia bramke strzelila

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:54
a kibole sie zaczeli nawalac. Kurde nieplanowana przerwa w meczu trwala 37
min. Za to Wiselka 6:1 wygrala :o)
Obserwuj wątek
    • kitek1 marys, wybacz mi dyletanctwo............ 03.10.02, 22:09
      ale gdzie sie gornik podzial,
      juz od jakiegos czasu nic o nim nie slyszalem:(
      • Gość: mario2 Re: marys, wybacz mi dyletanctwo............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:17
        Gornik ma mloda druzyne, mlodego trenera i duze checi, na razie nie poparte
        niestety duzymi umiejetnosciami, chociaz..... ostatnio z KSZO w Ostrowcu 2:1
        wygrali.

Poczekajmy- Waldek Fornalik i Marek Piotrowicz dobra robote w Zabrzu robia...
        • kitek1 Re: marys, wybacz mi dyletanctwo............ 03.10.02, 22:19
          a ligowo,
          to gdzie sa,
          • Gość: mario2 Re: marys, wybacz mi dyletanctwo............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:22
            Na razie sa na 7 miejscu. Tera w łikiend graja u siebie z liderem- Odra
            Wodzislaw
            • kitek1 dzieki, tak mi sie przypomnialy stare czasy....... 03.10.02, 22:25
              jak legia z gornikiem grala:)))
              • Gość: mario2 Re: dzieki, tak mi sie przypomnialy stare czasy.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:29
                W tym roku już też grali, a mecz byl calkiem niezly. Niestety, legia 3:2
                wygrala.
                • Gość: maryjo2 Re: teraźniejszość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 23:05
                  Legia prowadzi 3:1, a Swetlica właśnie zmarnował 4 okazję.
                  • Gość: maryjo2 Re: I kuniec meczu. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 23:16
                    Telespektatorom juz dziękujemy, mogą przełączyć na inny kanał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka