Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:19 inwestujesz, ale nigdy nie masz pewnosci czy wygrasz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickname Re: Milosc jest jak hazard 06.10.02, 14:30 jeśli kochasz to już wygrałaś, niezaleznie od koncowego rezultatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 14:35 Chciałam dokładnie to samo dopisać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Milosc jest jak hazard IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:44 zaraz ,zaraz a gdzie zwrot kosztow w przypadku porazki?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nickname Re: Milosc jest jak hazard 06.10.02, 14:49 w kazdym wypadku jestes bogatsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Milosc jest jak hazard IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:50 no,o zasmarkane husteczki chyba;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 14:50 Jaki zwrot, Samcia. Odbierzesz sobie jak Ci się następna miłostka trafi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Milosc jest jak hazard IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:52 czyli najszczesliwsi sa ci, ktorzy potrafia sie kilka razy na tydzien zakochac? A ja sie zastanawialem, dlaczego Menik taki szczesliwy byl kiedys... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Milosc jest jak hazard IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:53 Nie Pomcia ,tego nie da sie odebrac .Zaden klin,zadna milostka nie zrownowazy tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Milosc jest jak hazard IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:55 I z jednej strony mario ma racje .przelotne uczucia przeca nie bola nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Milosc jest jak hazard 06.10.02, 15:05 jasne... czyli przelatywac jak najczesciej....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 14:59 To da się tylko zrównoważyć świętym spokojem przez najbliższe lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Milosc jest jak hazard IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:49 swiety spokoj ?zaznam go dopiero jak bede po drugiej stronie chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty zawsze wygrywasz samantko............ 06.10.02, 16:52 jak to mowi criemenek.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty zawsze wygrywasz samantko............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:54 a Ty wierz w to co Cuksik mowi a daleko zajdziesz.;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mowil, ze w nocy do niego dzwonilas............... 06.10.02, 16:59 i sie chwalilas, za na portugalczykow postawilas:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: mowil, ze w nocy do niego dzwonilas.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 17:26 nie ,nie obstawialam tego .I dobrze bo polacy okazali siem szmaciarzami:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 09:52 Nie znam nic bardziej przyjemnego - a jak sie juz wszystko zesra, no to tzrba liczyć, że znów się uda zakochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 09:55 To nie takie proste.Dopiero trzecia dziewczyna z kolei sprawia, że zapiminasz o tej pierwszej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:07 ...więc już zapomniałeś? ...przed chwilką Ci odpisałam...a tak w ogóle to dzień dobry:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:10 Niczego nie zapomniałem, to tylko sposób ratunku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:12 ...więc nie wiem czy się cieszyć czy nie...wychodzi na to, że chyba jednak nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:25 Zanim mnie zabijesz, przeczytaj odpowiedź;)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:27 ...ok...Twoje ostatnie życzenie mogę spełnić:)**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:29 I o łagodną śmierć jeszcze proszę;)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:32 ...jak sobie życzysz...będziesz chciał umierać...:)*** ...niestety...jeszcze nic nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:36 Ten sposób mi odpowiada:)* Wysłałem na Gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:38 ...jeszcze nie wiesz co, a już się zgadzasz...nieźle:)))...tylko tak dalej:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:40 To kwestia zaufania do Twoich metod ;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:40 Ps...wiesz, że tam nie dochodzi...i nie doszło...wyślij na drugie...:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.smlw.pl 07.10.02, 10:42 Chwila przerwy, bo tam muszę pisać z Gazety:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:43 ...oki...wiesz, że jestem...:)* Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 11:04 Poszło ;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:42 ...masz rację...nie będzie bardzo bolało;)))...dla Ciebie będzie coś specjalnego:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:13 ...i znowu mam Ci ustąpić?...i uwierzyć?;)* Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 11:15 Znowu???Czy Ty kiedykolwiek w czymś mi ustępowałaś? ;)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:19 ...no przecież cały czas...nie widzisz?:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 11:21 Taktownie przemilczę;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:27 :))))))) ...chcę zatrzymać ten czas...:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 11:29 A nie zrobiłaś tego?Dla mnie czas stoi w miejscu od kilku tygodni;)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:34 ...masz rację:)*** ...but..is it me You looking for??..:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 11:39 I have no doubts.It's You;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: 195.116.92.* 07.10.02, 12:02 ...muszę już iść:( pa:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? 07.10.02, 12:04 Pa.Przechodzę na nasłuch;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: fajnie się być zakochanym - mi się wydaje? IP: *.wroc.gazeta.pl 08.10.02, 09:51 I co Motorku, zakochales sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 10:17 Gość portalu: samanta napisał(a): > inwestujesz, ale nigdy nie masz pewnosci czy wygrasz:) Ja słyszałem że miłość jest jak szklanka herbaty, pierwsze łyki z gorace, ostatnie za zimne ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:47 A Ty gdzie wędrujesz, zamiast obiadek robić, hm????:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 10:49 Gość portalu: pom napisał(a): > A Ty gdzie wędrujesz, zamiast obiadek robić, hm????:) Robię ludziom herbatkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:54 Najlepiej ją goracą i zaparzoną robić do połowy a resztę uzupełnić mineralką. Pijesz bez oparzeń i od razu całą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 11:19 serce nie ma zmarszczek, ono ma blizny. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 10:55 .. kochana Samciu .. nim zainwestujesz .. najpierw sprawdz : - wskaznik zobowiazan - wskaznik szybkiej wyplacalnosci - wskaznik dochodu gotowkowego - srednia arytmetyczna stopy przychodu - wykorzystanie ( rotacje ) aktywow - wskaznik niepewnych naleznosci - wskaznik rozpietosci !!!! - model zarzadzania gotowka .. - wskaznik konwersji ( zamiany jednej inwestycji na druga ) Pozniej stworz : - macierz decyzyjna - drzewo decyzyjne - dokompozycje szeregu czasowego - wskaznik okresu bezpieczenstwa inwestycyjnego - przyjmij metode amortyzacji W wyniku okreslisz : - wartosc oczekwiana i odchylenie standardowe - wyrownanie wykladnicze - wskaznik wykorzystania majatku trwalego - pokrycie kosztow stalych - zysk i straty - stopa wzrostu - dokonasz analizy poziomej - okreslisz wskaznik konserwacji i napraw, - wskaznik uplynniania - wskaznik produktywanosci majatku operacyjnego - plan emerytalny - regule 69 W wyniku uzyskasz : - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:07 Nieźle... tylko czy można jeszcze (absolutnie niekoniecznie) prosić o szczyptę uczuć? Pytanie tyle mądre co głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 11:08 Witaj Enancjuszu.To najlepszy środek antykoncepcyjny, o jakim słyszałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 11:11 Rachunek jest prosty więcej wkładasz jak wyjmujesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 11:17 Tylko że po przeczytaniu instrukcji Enancjusza opada wszystko, nawet ręce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Instrukcja/ CRIMEN HEHE... 07.10.02, 11:34 ...byla taka piosenka Crimen to tak a propos instrukcji: ..."chcialabym a boje sie lalalalalala..." :))) crimen napisał: > Tylko że po przeczytaniu instrukcji Enancjusza opada wszystko, nawet ręce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Instrukcja/ CRIMEN HEHE... 07.10.02, 11:41 Ale po Twoich instrukcjach Jasminko, nic nie opada;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Instrukcja/ CRIMEN HEHE... 07.10.02, 11:47 Bo ja nie mam w zwyczaju wydawac instrukcji. No chyba, ze hazardowe :) crimen napisał: > Ale po Twoich instrukcjach Jasminko, nic nie opada;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Instrukcja/ CRIMEN HEHE... 07.10.02, 11:51 A miłość to nie hazard, że tak niewinnie zapytam? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi HAZARD 07.10.02, 12:13 hazard to bardzo brzydka przypadlosc czepiajaca sie ludzi z uszkodzonym genotypem :) A milosc? Chyba wiesz, kogo szukasz i czego pragniesz. A jesli nie wiesz, to lepiej faktycznie zzacznij grac w ruletke zanim zrobisz komus z zycia syf:) crimen napisał: > A miłość to nie hazard, że tak niewinnie zapytam? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 12:22 Ja wiem kogo szukam, ale aby kogoś poznać, podobno trzeba z nim zjeść beczkę soli.Więc jednak hazard:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 12:28 Nie Crimen - jak sie decydujesz poswiecic komus kawalek zycia i zjesc z nim przyslowiowa beczke, to raczej powinna to byc odpowiedzialnosc, a nie hazard! A jesli dalej tak myslisz to masz problem:) To jak myslenie: "bede z nia, ale przeciez w kazdej chwili zza rogu moze wyjsc osmy cud swiata i to bedzie koniec!" Okropienstwo, ale wielu ludzi tak mysli brrrrrrrr.... crimen napisał: > Ja wiem kogo szukam, ale aby kogoś poznać, podobno trzeba z nim zjeść beczkę > soli.Więc jednak hazard:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 12:34 A Jasminka całe zło tego świata w samczykach widzi.Co robić jednak, gdy partnerka do konsumpcji... beczki soli stwierdza w pewnym momencie, że ona cukier woli??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 12:54 Wrecz przeciwnie Crimen :) No ale jaka sol - taki facet :) crimen napisał: > A Jasminka całe zło tego świata w samczykach widzi.Co robić jednak, gdy > partnerka do konsumpcji... beczki soli stwierdza w pewnym momencie, że ona > cukier woli??? > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 13:00 Jeśli słowo hazard Ci się nie podoba, to mogę odrobinę ustąpić.Możemy podejść do zagadnienia naukowo i wyjść z zasady nieoznaczoności Heisenberga. W końcu kobiety są równie nieobliczalne jak cząstki elementarne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 13:04 Porownalabym to raczej do zbiorow Mandelbrota - no ale ja mam slabosc do abstrakcji. Zwlaszcza kolorowej :))) crimen napisał: > Jeśli słowo hazard Ci się nie podoba, to mogę odrobinę ustąpić.Możemy podejść > do zagadnienia naukowo i wyjść z zasady nieoznaczoności Heisenberga. > W końcu kobiety są równie nieobliczalne jak cząstki elementarne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 13:12 I znowu Ci ustępuję, albowiem cenię sobie wyobraźnię, pojmującą abstrakcję. Czy Ty widzisz jakim aniołkiem dzisiaj jestem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 13:13 Nie , ale za to widze ze nie wiesz co to jest geometria fraktalna hehehe... Aniolku :))) crimen napisał: > I znowu Ci ustępuję, albowiem cenię sobie wyobraźnię, pojmującą abstrakcję. > Czy Ty widzisz jakim aniołkiem dzisiaj jestem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 13:17 I tu mnie masz, ale w końcu zawsze twierdzicie że jesteśmy prymitywniejsi od was ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 13:22 Polecam zalozenie w domu kanalu Discovery - mozna posiasc wiedze na wiele roznych i fascynujacych tematow (np skad sie biora tajemnicze znaki w zbozu :))) crimen napisał: > I tu mnie masz, ale w końcu zawsze twierdzicie że jesteśmy prymitywniejsi od > was ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 13:25 Ostatnio na Discovery uwagę moją przyciąga głównie seks w ujęciu naukowym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD 07.10.02, 13:37 Myslalam, ze to puszcza National Geographic! :) crimen napisał: > Ostatnio na Discovery uwagę moją przyciąga głównie seks w ujęciu naukowym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HAZARD 07.10.02, 13:44 Teraz Discovery.Gdy ostatnio oglądnąłem odcinek o sposobach polowania na facetów, to do rana spać nie mogłem.Gdy kobieta jest zdeterminowana, to nasze szanse obrony zbliżają się do zera;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 12:05 kontynuujac mysl Enancjusza; "Nieszczęśliwie zakochany jest jak przedsiębiorca, który wciąż dopłaca do deficytowej imprezy, żeby nie stracić tego, co już zapłacił." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Ale melanz:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:18 Co osoba to inne zdanie.inwestuj-nieinwestuj,kochaj- niekochaj,sprawdzaj,kalkuluj,zastanow sie....Zapytam wiec jak Pom...a gdzie miejsce na uczucie?:)))))Ja jednak jestem hazardzistka ,postawilam jednak chyba na niewlasciwego konia.Ale co tam zawsze mozna liczyc na fuksa,nie?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ale melanz:) SAM 07.10.02, 12:25 Droga Sam, w hazardzie nie ma miejsca na uczucia - tu liczy sie WYGRANA. Ped ku nagrodzie w konskich okularkach tratujac wszystko co wpadnie pod kopytka. To samo dotyczy tych wszystkich wspanialych wskaznikow. Precyzyjne planowanie z wylacznym nastawieniem na zyski wyklucza mylenie podparte emocjami - wskaznik czy wyrachowanie - troche to podobne... Ktos kto robi interesy dobrze wie, do czego sluza wskazniki i gdzie nalezy se wsadzic porywy serca hehe... Fuksa bedziesz miec wtedy, jak uda Ci sie rzucic takie myslenie w kat. Czasem biegnac ku wygranej tracisz z oczu cel i rajcuje Cie tylko i wylacznie sam wyscig. Nawet najbardziej pozadana nagroda jest niczym przy widmie braku dalszej gonitwy :) Amen. zapytam wiec jak Pom: A GDZIE TU MIEJCE NA UCZUCIA, HE (jak men hihi) Gość portalu: samanta napisał(a): > Co osoba to inne zdanie.inwestuj-nieinwestuj,kochaj- > niekochaj,sprawdzaj,kalkuluj,zastanow sie....Zapytam wiec jak Pom...a gdzie > miejsce na uczucie?:)))))Ja jednak jestem hazardzistka ,postawilam jednak chyba > > na niewlasciwego konia.Ale co tam zawsze mozna liczyc na fuksa,nie?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) 07.10.02, 12:29 ..w morde jeża jesteś!!??? , żyjesz!!!????,..dawnom Cie nie widział i nie słyszał!!,...utęskniłem siem wielce za Tobom kobieto!!!!:) ..co słychać???? tygrysek... PS..masz racje!, niech drżom knajpy z drogim piwem w Wawie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ale melanz:) SAM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:30 Alez jasminko! W hazardzie liczy sie przede wszystkim adrenalinka chyba a dopiero wygrana ,a z reszta sama juz nie wiem;) Te zlota myslo hazardzie i milosci rzucilam ot tak sobie ,jako ze akurat przegralam tego dnia a i mojemu ksieciu udalo siem mnie lekko podkurwic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ale melanz:) SAM 07.10.02, 12:53 No o tym przecie pisze dobra kobieto: liczy sie adrenalinka i nic wiecej! Kopnij Ksiecia w tylek - wiesz ile czasu zajmuje mycie okien w palacach? (nie wspominajac o tankowaniu limuzyn :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Alez jasminko! W hazardzie liczy sie przede wszystkim adrenalinka chyba a > dopiero wygrana ,a z reszta sama juz nie wiem;) Te zlota myslo hazardzie i > milosci rzucilam ot tak sobie ,jako ze akurat przegralam tego dnia a i mojemu > ksieciu udalo siem mnie lekko podkurwic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ale melanz:) SAM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 13:47 jasmina_tdi napisała: > No o tym przecie pisze dobra kobieto: liczy sie adrenalinka i nic wiecej! Kopni > j Ksiecia w tylek - wiesz ile czasu zajmuje mycie okien w > palacach? (nie wspominajac o tankowaniu limuzyn :) > O nie,wlasnie przy nim nie trzeba myc okien i zupelnie mi sie to podoba;) To ja jednak bede za ksiezniczke dalej robic,he,he;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ale melanz:) SAM 07.10.02, 13:50 A co trzeba przy nim robic? :) Gość portalu: samanta napisał(a): > > > O nie,wlasnie przy nim nie trzeba myc okien i zupelnie mi sie to podoba;) To ja > > jednak bede za ksiezniczke dalej robic,he,he;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Ale melanz:) 07.10.02, 12:27 No to mamy tak samo Sam!!! Jeśli zaczynamy kalkulować - to już nie jest prawdziwa miłość. A hazard jest podniecajacy - przynajmniej ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: Ale melanz:) IP: *.wroc.gazeta.pl 08.10.02, 09:49 motor napisał: > No to mamy tak samo Sam!!! > Jeśli zaczynamy kalkulować - to już nie jest prawdziwa miłość. > A hazard jest podniecajacy - przynajmniej ja tak mam Tak, hazard jest podniecajacy. A Ty zaczynasz kalkulowac w milosci???? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 12:28 Ale z żydowskich mądrości wynika, że lepiej mieć 50% w dobrym interesie, niż 100% w złym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta zbiorow.:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:38 1)Crimen ty jednak jezdes 100% bykiem-przerazajace!!!!!!!!:) 2)Motorek ,zgadzam sie .Hazard= emocje ale tez i problemy niestety 3)tygrysek masz buziaki ciepluchne w czoleczko:-* Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zbiorow.:) 07.10.02, 12:40 Ja to może i jestem bykiem, a kim Ty jesteś Samanto??? (zapytał niewinnie) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zbiorow.:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:44 Oprocz znaku podstawowego jest jeszcze ascendent,dyscendent i cos tam jeszcze i to one decyduja tak naprawde jacy jestesmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zbiorow.:) 07.10.02, 12:52 Dobijasz mnie trancsendentalnie.Przecież gdyby nie Ty Landryneczko, to nawet swojego znaku zodiaku bym nie znał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zbiorow.:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 13:48 No widzisz ile mi zawdzieczasz?:)))) Faktem jednak jest ,ze byk bykowi nierowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: zbiorow.:) IP: *.smlw.pl 07.10.02, 14:15 Uświadomiłaś mi że jestem bykiem.Ukształtowałaś mnie Landryneczko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Milosc jest jak hazard IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:38 I to jest całkiem dobre podejście.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Milosc jest jak hazard 07.10.02, 12:42 Z moim Przeznaczeniem zawsze doskonale się rozumiemy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Samcia!!!:)) 07.10.02, 12:51 dla ciem też 100 buziaków od Tygryska!!!!!!:))) ...wypije za ciebie w Wawie niejednego kielonka!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 07.10.02, 14:37 .. well .. moja tzw istruckja jest potrzebna jedynie gdy ktos zagubiony hazardem wlasnych uczuc potrzebuje zrobic chlodny ( wcale nie zimny ) rachunek ... .. w innych przypadkach decyduje intuicja, szczescie, wlasna osobowosc i to cos co MUSI lub MA JEDYNIE MIEC ten ktos ... .. udanych zbiorow .. oczywiscie i grzybkow zycze ... pelny wysp u nas mamy Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 07.10.02, 15:05 Autoinstrukcja? Destrukcja? Co??? Sorry ale jogurtem ekran zachlapalam i chyba nie dowidze :) Czy to ma cos wspolnego z motoryzacja? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 15:08 Jasne,jasne ...oczywizda Enancjuszu:) A te grzyby to chyba Ci siem snily co? Nie ma grzybow skarbie,ludzie z pustymi koszami w sobote wracali.No,chyba ,ze masz jakies cudowne,grzybne miejsce to jade tam z Toba!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 07.10.02, 15:16 Cos mi sie wydaje ze to grzybo - branie mialo znaczyc cos rownie milego jak harce po lesie, aczkolwiek nie to samo :)))) To taka sugestia ze byc moze masz pusto w koszyczku bo nie umiesz patzrec pod nogi..... eeeeeeee... nie wiem zreeszta :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Jasne,jasne ...oczywizda Enancjuszu:) A te grzyby to chyba Ci siem snily co? > Nie ma grzybow skarbie,ludzie z pustymi koszami w sobote wracali.No,chyba ,ze > masz jakies cudowne,grzybne miejsce to jade tam z Toba!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 15:46 zaraz,zaraz....A nie mylisz Ty z polowaniem? Z drugiej strony branie to raczej wedkowanie....Eeee...sama juz nie wiem.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 07.10.02, 15:51 Droga Samanto! To nie mnie sie pomylilo - ja tak z przyzwyczajenia usiluje sie doszukac glebszych tresci chle chle chle... Gość portalu: samanta napisał(a): > zaraz,zaraz....A nie mylisz Ty z polowaniem? Z drugiej strony branie to raczej > wedkowanie....Eeee...sama juz nie wiem.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:26 To w rezultacie o co chodzilo?O grzybo czy branie?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 08.10.02, 09:05 Gość portalu: samanta napisał(a): > To w rezultacie o co chodzilo?O grzybo czy branie?;))))))) .. o ce Cie chodzi kumie ... .. przeta watka byla i jezd o "GRZYBA BRANIU !!!" .. czy nie ? ozdrowionka Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:09 A bo to jasminka zakrecila mnie troszeczke;) W kazdym razie gdybys w weekend wybieral siem na branie grzyba to ja tyz kcem!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... 08.10.02, 09:22 Gość portalu: samanta napisał(a): > A bo to jasminka zakrecila mnie troszeczke;) W kazdym razie gdybys w weekend > wybieral siem na branie grzyba to ja tyz kcem!!!!!!:) .. hej tam ... .. w ten lykend jezdem w Kaszebe .. i wywracam sie w dom dopiero w niedziela ... .. ale jakby co to moze w tygodniu po tym bede wyskakiwal w jakie lesne ustepy .. ??? .. dam znac !!! .. HEJ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HAZARD to se ne jest MILOSC .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:35 jak slysze zwrot"lesne ustepy" to zaraz widze las pelen "papierzakow":)))) Odpowiedz Link Zgłoś