Dodaj do ulubionych

gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy

14.11.05, 15:55
Wyszlam kupic cos do jedzenia i przy okazji nabylam Zycie na Goraco i Rewie.
W Zyciu na okladce Gorniak.
Czemu zniknela? Otoz w tajemnicy przygotowuje swoj slub z Darem. Edycie bardzo
zalezy na odpowiedniej oprawie, ceremonia odbedzie sie blisko Milanowka, domu
i synka.
Edyta jest szczesliwa.
Kasia cichopek wytanczyla sobie szczescie z partnerem. fachowcy twierdza, ze
tak jak oni w Tancu z gwiazdami, tancza tylko zakochani. Niedawno kasia i
marcin byli w gorach, a po powrocie tanczyli jeszcze lepiej.
Kasia jest szczesliwa.
Ania mucha dementuje zartobliwie pogloski, ze jest w ciazy. kochanego ciala
nigdy nie za wiele, twierdzi i przyznaje, ze moze byc uzalezniona od slodyczy.
Na zdjeciu ania jest usmiechnieta i szczesliwa.
O kasi skrzyneckiej ZnG pisze:
"Jest szczesliwa. Jej zyciowe puzzle nareszcie sie ulozyly. Kariera nabrala
przyspieszenia..." Ale najwazniejszy jest dla kasi malzon, urbanski,
"oczywiscie nie rezygnuja z rodzicielstwa. mala skrzynka pojawi sie za dwa -
trzy lata" Kasia jest posluszna mezowi, "im bardziej puszcza sie mnie ze
smyczy, tym bardziej siedze przy nodze" - zdradza.

Zaraz przeczytam, co pisze Rewia.
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 16:30
      w rewii nuda.
      kulisy rozstania lisa i rusin z hanna w tle. natalia kukulska opowiada o
      audiencji u ojca swietego, jak wielkie poczucie winy miala, zajmujac jego cenny
      czas swoja osoba. za to przekaze milosc i wiare synowi jasiowi.
      krzysztof ibisz zawsze chcial miec corke.
      lata leca, nie ma na co czekac. rozwiazanie ciazy malzonki pana krzysztofa juz
      za trzy miesiace.
      witold pyrkosz oglosil konkurs na pozbycie sie kretow. odzew byl olbrzymi,
      czytelnicy polecali naftaline, karbid, ludzkie wlosy i zakopanie pisanki
      poswieconej w wielka sobote. pan witold jest wdzieczny czytelnikom.
      a na okladce pisma - kasia cichopek i marcin hakiel.
      w srodku zdjecie brzucha kasi, ktory sie wydaje blady, tlusty i nieumiesniony
      [ale nie zapominajmy, ze to obiektyw dodaje kilogramow:)]
      (pp) pisze: "Polska kibicuje Kasi i Marcinowi, przeczuwając, ze to, co sie
      miedzy nimi dzieje w świetle jupiterów, to coś bardzo ważnego, ze oto jesteśmy
      świadkami, jak zycie przekracza ramy telewizyjnego scenariusza".
      8 listopada Alain Delon skonczyl 70 lat, z tej okazji Rewia przypomina aktora
      spod znaku skorpiona. I jego kobiety. "Dwie z nich nie zyja. Nico [38-88]
      niemiecka modelka i wokalistka. Ich wspolnego syna nigdy nie chcial uznac. Romy
      Schneider [38-82], ktorej obiecywal slub do grobowej deski, ale zamiast slubu
      bylo gwaltowne rozstanie w atmosferze wzajemnych oskarzen o zdrade. [...]
      W ksiazkach poswieconych astrologii czesto wymienia sie jego nazwisko jako
      typowego skorpiona. -W horoskopach jest sporo prawdy [...], mowil, kiedy pytano
      go, czy wierzy w astrologie."
      Pozytywnym_bohaterem_Rewii z nr. 44. zostala.... Otylia Jedrzejczak.
      • invicta1 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:06
        Pozytywnym_bohaterem_Rewii z nr. 44. zostala.... Otylia Jedrzejczak.
        przegiecie
        • romy_sznajder Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:25
          haha, invicta, taki wypasiony przeglad prasy zrobilam, a ty przeczytalas tylko
          ostatnie zdanie:)
          • invicta1 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 10:21
            przeczytałam całość-ostatnie zdanie mnie zamurowałao-ogolnie straciłam
            zainteresowanie dla tej warszawskiej lanseriady-nudne to jak cholera
            czytam National Geographic i Podróże z Herodotem-plotek juz nie daje rady-mam
            Ciebie:)
    • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:30
      "Twoje Imperium" dzisiejsze donosi,że do czworokata:Rusin, Lis, Smoktunowicz i Koziński dołączyła Marzena Słupkowska, jako nowa Kozińskiego.
      • romy_sznajder Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:32
        a co jeszcze w Twoim Imperium?
        • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:36
          1.Mandaryna ziera się że chce pracować a nie romasować
          2.Ala curuś z nowym fagasem
          3. Borkowska-cytuję"jeśli zrealizuje swoje plany będzie alfą i omegą polskiej kultury"
          4.markowska-nie da sie pożreć karierze

Poleciałam co po wiekszych niusach, bo lektury jeszcze nie odbyłam
          • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:37
            miał być: mandaryna zarzeka się
            • romy_sznajder Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:50
              no to wiemy, co slychac na swiecie.
              • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 14.11.05, 20:55
                Zakupiłam dzisiaj jeszcze Twój styl-wydanie jubileuszowe i przytargałam od psiapsióly Cosmo-tylko dlatego że jest tam wywiad z Ciachem

• monia515 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 08:40
                  Apropos Edyty, to ślub odbył się 11 listopada.
                  • shatmach Re: ślub Góniak 15.11.05, 11:36
                    Do tego w Otwocku i chyba żaden z brukowców miejsca ślubu nie zlokalizował bo
                    dziś piszą o jej... powiększanych ustach ("Fakt"). Sesja ze ślubu (taka
                    oficjalna) ma się pojawić w nowej "Gali".
    • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 11:47
      "gali" została podobno sprzedana za kilkadziesiat tysiaków.
      A Dario i Edzia zarzekali się, że marzy in się slum cichy i prywatny,
      bez rozgłosu w mwdiach.
      • shatmach Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 12:19
        Tak pisało "Życie na Gorąco", a raczej wątpliwe, że mieli kontakt z Edytą bo
        ciągle o Niej źle piszą, a Ona takie rzeczy pamięta.
        • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 12:35
          ja to czytałam w fakcie, czy SE,Dario miał sesję jak po centrum na zakupy ślubne chodził,chociaz sam przynał,że wszystko już jest kupione.
          Napomknął,że Allanek będzie w garniturku szytym na miarę, a ślub i wesele kameralne na 70 osób.
          • shatmach Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 12:39
            Sesja Darka w hipermarkecie? Przecież on stał gdzieś przed witryną sklepową i
            jedno zdjęcie było jak stał w czymś, co przymierzył. Jak dla mnie fotki były
            wykonane bez zgody. Edyta sądzi sie z Faktem.
            • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 12:52
              nie w hipermarkecie tylko w jakimś centrum handlowym,
              te foty nie mogły byc przypadkowe, skoro Krupa pozował
              • paula245 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 12:58
                O Lisie to prawda czy plotki?Bo ja sie juz nie moge polapac...
    • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 13:10
      nie wiem, ale to mi sie wydaje prawdobodobne

może wieśka przy okazji się wypowie,
      zawsze potafiła jakimś niusem rzucić
      • polonezka Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 16:36
        kurde, ja bym bez Was o niczym nie wiedziała,bo ja na wsi mieszkam i do kiosku
        mam daleko...
        • wieslawa-siemiankowska Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 18:24
          O Lisie i Smoktunowicz prawda jak najbardziej, zaczęło się ponoć w zimie, na
          wiosnę plotkowano coraz głośniej acz ciągle nieoficjalnie, a teraz już wszystko
          jasne. Po cóż Hanuś by jeździła do niego o 2 w nocy ?
          A ciekawa jestem Górniak. Poważnie wzięła slub w Otwocku 11 listopada ?
          • shatmach Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 15.11.05, 22:31
            Wiesławo tak. A, co nie zaprosiła? Tutaj można więcej poczytać i są też zdjęcia
            tego pałacyku gdzie to się wydarzyło
            e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=1181&start=45
          • dora38 Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 16.11.05, 08:21
            Wieśka,wiedziałam że na ciecie można liczyć
    • romy_sznajder Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 18.11.05, 08:29
      no tak, dzis w Fakcie:
      To wesele było jak z bajki
      To było jak operacja służb specjalnych. Edyta Górniak (33 l.) i Dariusz Krupa
      (30 l.) w tajemnicy przed prasą wzięli ślub w miniony piątek w podwarszawskim
      Otwocku Wielkim. Skąd ta dyskrecja? Z banalnych powodów finansowych. Krupowie
      zainkasowali kilkadziesiąt tysięcy złotych od pewnego tygodnika za zdjęcia z
      ceremonii.
      • wieslawa-siemiankowska Re: gorniak, mucha, cichopek - przeglad prasy 18.11.05, 11:07
        Tiaa, do Gali sprzedali te swoją imprezkę, podobnie jak wcześniejsze żałosne
        wynurzenia Edzi na temat rączek Krupy.
    • dora38 ślub edzi w gali 21.11.05, 16:15
      www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Lead02&news_cat_id=93&news_id=5282&layout=1&forum_id=333&page=text
      • shatmach Re: ślub edzi w gali 21.11.05, 18:08
        Jeszcze o 12 było tam pełno zdjęc, ale widocznie stwierdzili, ze ciekawscy
        sobie na stronce pooglądają to gazetki nie kupia. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka