nekroskop88 Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 16:53 masz spotkanie z panem Zenkiem, emerytowanym stoczniowcem ze Szczecina, szuka trzeciej żony Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 16:54 nekroskop88 napisał: > masz spotkanie z panem Zenkiem, emerytowanym stoczniowcem ze Szczecina, szuka > trzeciej żony > > też. ale oprócz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 16:54 Janou już napisała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 16:54 nutopia napisała: > hę? kto pamięta? Idzie na plywalnie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 16:54 janou napisała: > nutopia napisała: > > > hę? kto pamięta? > Idzie na plywalnie i to jest własnie Janou!:) tylko ona pamieta:) co tam u ciebie kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:01 nutopia napisała: > janou napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > hę? kto pamięta? > > Idzie na plywalnie > > > i to jest własnie Janou!:) tylko ona pamieta:) co tam u ciebie kochana? stara bieda,nawet pogoda jest nie tak, deszcz pada ,smutny ten listopad czekam na koniec roku pojedziemy do syna do Nantes na swieta.P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:04 a mi się jakoś nie chce tych Swiąt....sama nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:05 u mnie to już nie bedzie ta sama atmosfera co kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:05 nekroskop88 napisał: > u mnie to już nie bedzie ta sama atmosfera co kiedys... > > dlaczego nekro? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:07 a moje prababcie poumierały, zawsze to do nich sie jezdzilo całą rodziną, a teraz nie ma do kogo, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:08 nekroskop88 napisał: > a moje prababcie poumierały, zawsze to do nich sie jezdzilo całą rodziną, a > teraz nie ma do kogo, niestety... > > prababcie? boże moje prababcie poumierały w w tysiąc osiemset coś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:08 nutopia napisała: > a mi się jakoś nie chce tych Swiąt....sama nie wiem dlaczego... zmienisz zdanie,masz corke to zawsze fajnie jest jak sa dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:09 janou napisała: > nutopia napisała: > > > a mi się jakoś nie chce tych Swiąt....sama nie wiem dlaczego... > zmienisz zdanie,masz corke to zawsze fajnie jest jak sa dzieci. i uwierz mi Janou to tylko dla Niej....wyślę ci takie fajne zdjęcie na pocztę (jak znajdę) z tamtego roku ze świąt jak mała szukała prezentów pod choinką:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:17 to sa chyba najprzyjemniejsze chwile w zyciu,ja tez pamietam jak moja malutka wnuczka (23 miesiace za kilka dni)otwierala prezenty w tamtym roku. Smutno bedzie troche bo syn wyjechal do Afryki na 3 lata,bardzo tesknie. czekam na fotke. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 17:21 wyślę już po basenie bo teraz nie mogę znalexć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 18:10 Afryka hmmm, Tunezja albo RPA mi się marzy, Maroko i Algieria jakoś mniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 19:13 RPA, Afryka poludniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 17.11.05, 10:48 Tak, po polsku to będzie Republika Południowej Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 16.11.05, 18:08 Ja idę pić, bo co innego robić w tym kraju:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 17.11.05, 11:13 Wróciłem, było fajnie, kac troche męczy, prawa ręka troche rozwalona, za bardzo nie pamietam kiedy (uspokajam, o ile pamietam to z nikim sie nie biłem, nie niszczyłem tez żadnych samochodów). Ale było fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 17.11.05, 22:33 zewsi napisał: > :-) chyba nie łapię...a gdzie ty byłeś kamilar? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: co nutopia robi w srodę wieczorem? 17.11.05, 22:53 Nie ważne gdzie był. Ważne co i ile wypił. Odpowiedz Link Zgłoś