Gość: pani IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 19:40 jestem kobieta prawie czterdziestoletnia ..i zapewniam ,ze nie chodzi mi o opieke finansowa ...to tylko slowa piosenki ,ktora czasem nuce : "zaopiekuj sie mna ,(...) nawet gdy nie bede chcial(a)". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXXXXXXX Re: ....zaopiekuj sie mna .....:-)) IP: *.swipnet.se 26.04.01, 20:27 Gość portalu: pani napisał(a): > jestem kobieta prawie czterdziestoletnia ..i zapewniam ,ze nie chodzi mi o > opieke finansowa ...to tylko slowa piosenki ,ktora czasem nuce : "zaopiekuj sie > > mna ,(...) nawet gdy nie bede chcial(a)". SZKODA ZE NIE JESTES FACETEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waclaw Re: ....zaopiekuj sie mna .....:-)) IP: *.pl 26.04.01, 22:34 No to moze podaj jakis adres, to porozmiawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ....zaopiekuj sie mna .....:-)) IP: *.swipnet.se 26.04.01, 22:53 Gość portalu: waclaw napisał(a): > No to moze podaj jakis adres, to porozmiawiamy. Czy jestes gotowy mna sie zaopiekowac. ARTUR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waclaw Re: ....zaopiekuj sie mna .....:-)) IP: *.pl 26.04.01, 23:39 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Czy jestes gotowy mna sie zaopiekowac. > ARTUR Oczywiscie, moge cie wyprowadzic na spacer, kupie Ci pedigrepal lub whiskas (co bedziesz wolal). Moge Cie tez podrapac za uszami. waclawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ....zaopiekuj sie mna .....:-)) IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 18:16 ja lubie byc tam drapany gdzie wiekszosc mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
hania1 Re: ...waclaw:) 27.04.01, 20:32 Gość portalu: waclaw napisał(a): > No to moze podaj jakis adres, to porozmiawiamy. wiec czekam : hania1@poczta.gazeta.pl pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ...waclaw:) IP: *.skane.se 27.04.01, 22:29 WACLAW JESTE NAJBARDZIEJ ROZRYWANYM MEZCZYZNA NA TYM FORUM sprobuj zadowolic wszystkich i wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ...waclaw:) IP: *.skane.se 28.04.01, 05:24 hania1 napisał(a): > Gość portalu: waclaw napisał(a): > > > No to moze podaj jakis adres, to porozmiawiamy. > > wiec czekam : hania1@poczta.gazeta.pl > pozdrawiam :)) DO HANI NIE NAPISZE NIECH DZIURAWIEC SIEDZI SAM W DOMU. WOLE CIEBIE WACLAWIE. Odpowiedz Link Zgłoś