Dodaj do ulubionych

Le Beaujolais Nouveau est arrive !

17.11.05, 09:07
...
Obserwuj wątek
    • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:08
      jeszcze nie arrive - nie ta forma
    • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:08
      Chcesz rozmawiac po franusku????
      • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:09
        "francusku"
        • justynella Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:09
          po francusku ..
          hm
          ja wiem tylko tyle ze jest klucz francuski ;-)
          • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:12
            pomoz prosze, jaki to jezyczek swiata??
            Moja ENCYKLOPEDIA zawiodla:o))
            • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:21
              ojej czy jest choć jeden poranek kiedy wstajesz uśmiechnięta?????
              • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:22
                :-))))))))))))))))
                • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:24
                  znaczy się uśmiechasz????
                  • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:27
                    :-))))))))))))))))))))
                    • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:30
                      alfabetem proszę
                      • bettina75 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:59
                        Wiec juz raz Ci wspomnialam, ze z Toba nie bede rozmawiac.
                        Jak do tej pory nie powiedzialam do Ciebie zadnego slowa, ale teraz zlitowalam
                        sie nad Twoja prosba, bo serce tez mam ( oh, napewno Cie to zdziwilo:)
                        Nie musisz do mnie gadac, bo juz sobie wszystko wyjasnilismy.
                        Z tolerancja:)
                        B.
      • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:09
        Betinka !!! dzień dobry
        No noramalnie szok!!! Ty parle francais?????
      • mauritius3 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:09
        Betinka !!! dzień dobry
        No noramalnie szok!!! Ty parle francais?????
        • zosia500 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:36
          Bonjour mademoiselle, madame, monsieur!Comment ca va?
    • girl32 POLIGLOTKI??? 17.11.05, 09:38
      ;-))
      • zosia500 Re: POLIGLOTKI??? 17.11.05, 09:40
        Odświeżamy pamięć! 5 z francuskiego - 11 lat temu ;-)))
        • girl32 Re: POLIGLOTKI??? 17.11.05, 09:41
          Gratuluję.Odświez,nigdy nie wiadomo co Cię jutro spotka.
    • t-rex33 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:40
      Beaujolais Nouveau to syf. Żaden szanujący się chlejus - koneser wina nawet
      tego nie tknie, hehe
      • zosia500 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:44
        Od rana tak ostro???
        • t-rex33 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:46
          Ostro? To tylko moja osobista opinia na temat młodego wina. To naprawdę jest
          straszny kwasieluch :)
          • zosia500 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 09:49
            Młode jest lepsze niż żadne ;-)
          • eemmy1 tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 09:49
            • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 09:56
              No, to wycofuję się z moich komentarzy. Mi się wszystko kojarzy zawsze z
              alkoholem, hehe. Ale oświeć mnie: o co tu zatem chodzi. Uczymy się każdego
              dnia :)
              • zosia500 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 09:59
                Każda rada jest na wagę złota!
                • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:13
                  Ale powiedz mi o co zatem chodzi w tym wątku, bo ja naprawdę chciałbym
                  wiedzieć! Beaujolais nouveau to młode wino, zwykle dostępne jest w drugiej
                  połowie listopada, czyli wszystko na pozór się zgadza. A tu się okazuje, że
                  mówimy o czymś innym. No i w jaki sposób prosty facet ma zrozumieć kobiety,
                  hehehe
                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:17
                    Nie martw sie T-rex chętnie napiję się z Tobą tego winka(nie tego lepszego-
                    starszego).Jak wrócę.A teraz niestety muszę mieć tzreżwość umysłu,bo jakoś nie
                    darzę sympatią miejscowych policjantów. :-))
                    • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:55
                      Zapraszam na czerwone wytrawne ze szczepu Cabernet Sauvignon, najlepiej z
                      Nowego Świata, bo wszystko, co francuskie jest bleeeee.
                      • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:56
                        No coś Ty...nie wszystko...:)))
                        • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:58
                          Hehehe, no dobra jest takie coś francuskiego, które jest bardzo OK. No, ale to
                          tylko ta jedna rzecz i to jest wyjatek, który potwierdza regułę
                          • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:17
                            A Wy (Girl i T.rex)tu sobie tak gadu, gadu...(po francusku....)
                            i wszyscy wiedza o co chodzi....
                            Juz nic nie powiem :I
                            • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:24
                              Chcesz dołączyć bettina? Lubisz?
                              • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:26
                                No właśnie, bettina. Chcesz dołączyć do klubu miłośników francuskich serów
                                pleśniowych, hehehehe
                                • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:28
                                  Ale mi smaka narobiłeś na taki ser...oj t-rex....
                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:29
                                    Lalalala, czerwone wino, winogrona, francuskie sery plesniowe i ... inne
                                    franscuskie atrakcje. To jest życie
                                    • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:30
                                      Tylko juz nie mow głośno o tych innych.Bo co wtedy zrobię...hehehe
                                      • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:33
                                        JUz uslyszalam, gdzie ten ser i to wino?????????
                                        • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:34
                                          Warschau, Polen
                                          • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:36
                                            No coś Ty.Gdynia City....Polska zgadza się.
                                            • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:37
                                              Ale do Warszawy będzie miała trochę bliżej, hehe
                                              • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:37
                                                Zależy czym będzie jechała.
                                                • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:40
                                                  wydaje się, że bettina lubi podróżować konno - na oklep, hehehe
                                                  A do Wawy mniej koni jej padnie :)
                                                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:42
                                                    Ona lubi konie ale mechaniczne.A do Gdyni będzie miała ciekawszą drogę.W Wawie
                                                    może sie pogubić jeszcze.
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:44
                                                    Ale tu są tylko dwie bite drogi, jedno skrzyżowanie bez świateł, no i nie
                                                    sposób się zagubić
                                                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:50
                                                    No to podaję się.W takim razie dawno nie byłam w Wawie.Z tego co pamiętam
                                                    (jakieś 5 lat temu)to zgubiłam sie w jakimś tunelu .A póżniej pomyliłam
                                                    tramwaje i uciekł mi pociąg do domu przez to wszystko.Dobrze ze chociaż
                                                    egzaminy zdałam porawnie.
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:51
                                                    Tunel? A na końcu światło? To musiała być śmierć kliniczna
                                                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:52
                                                    A to też było póżniej...
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:56
                                                    uuups, przepraszam! Miało być śmiesznie, a było jak zwykle :)
                                                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:57
                                                    Ok.Było śmiesznie.Trochę się wstydzę tak publicznie to nazwac.
                                            • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:39
                                              Okay, teraz musze tylko upolowac na tani bilet samolotowy raz do Gdanska raz do
                                              W-Wy i robimy serowo-winowa biesiade, mhmmmm :o))
                                              • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:41
                                                to przed świętami chyba nie bedzie problem prawda?
                                                • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:47
                                                  Ani sie czlowiek nie obejrzy, a tu Swieta i Bettina stoi przed drzwiami,
                                                  zmrznieta, ziebnieta z sopelkami lodu itd.....
                                                  Kto taka zechce???
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:47
                                                    Konrado?
                                                  • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:50
                                                    Musze sie go zapytac, zanim wyrusze w droge:)
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:52
                                                    Ja wyruszyłbym bez pytania :)
                                                  • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:57
                                                    Bos Ty Mezczyzna (tak przynajmniej przypuszczam) a ja... slaba istotka....
                                                  • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:59
                                                    To nie rozgladałas sie jeszcze za tym kursem samoobrony?
                                                    A co z naszą misją?
                                                  • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 12:00
                                                    Girl, powiem szczerze, ja sie do takich misji nie nadaje, ale Neita, ona ma
                                                    odwagi za trzech!!!
                                                    Spytaj jej, w Niej tkwi ostatnia nadzieja:))
                                                  • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 12:10
                                                    A co Wy tu laski, jakąś mission impossible składacie do kupy??
                                                  • bettina75 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 12:12
                                                    Wyzsza tajemnica:-)
                          • girl32 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 11:19
                            No widze ze sie rozumiemy...;))
                  • eemmy1 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:17
                    ale EST ARRIVE -
                    • t-rex33 Re: tu nie CHODZI O WINO 17.11.05, 10:45
                      Je ne parle pas francaise :(
    • marseille30 Re: Le Beaujolais Nouveau est arrive ! 17.11.05, 18:34
      A ja myslalam, ze to jutro :-(
      Buuu, masz racje.
      Nic straconego - zaraz skocze po jakies winko, w koncu TAKIEGO swieta nie mozna
      przegapic :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka