kwik Re: a kto chce zostać pomocnikiem admina? 09.10.02, 16:37 hmmmm aise miala stac na bramce, takie byly ustalenia tydzien temu Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dobra, to wpisuję wszystkich, jak leci :) 09.10.02, 16:39 a co się będę sama męczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.10.02, 16:39 wpuscilo mnie. czy posada pomocnika admina jest jeszcze wolna? jesli tak, to niniejszym zajmuje. (adminie, moze omowimy podzial obowiazkow w najblizszy piatkowy wieczor?:))) kwik napisała: > hmmmm > > aise miala stac na bramce, takie byly ustalenia > tydzien temu Odpowiedz Link Zgłoś
suzume pókajcie, a będzie Wam otworzone ;) 09.10.02, 16:42 gutek - już jesteś wiceadminem, a co :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume z tym "pókaniem" 09.10.02, 16:43 to się troszkę uniosłam jak otworzą, to "u otwarte", co nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pókajcie, a będzie Wam otworzone ;) 09.10.02, 16:45 jezu, gora lodowa zmiekla. myslalem, ze nie dozyje. suzume napisała: > gutek - już jesteś wiceadminem, a co :) > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kochani, na liście forumowiczów/adminów są: 09.10.02, 16:47 agick, agniecha27, aise_, amor_latino, bukowski27, gero1, kasiulek, kwik, rashomon, wasia, ydorius co chyba sami widzicie ;) kogo pominęłam? dopisywać proszę. ps: forum robimy otwarte, czy zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: a kto chce zostać pomocnikiem admina? 09.10.02, 16:54 super:-)) i jeszcze mogie stac na bramce jak to ustaliliśmy z ygrekiem i kwikiem fajnie bedzie - bedem wykopywać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a kto chce zostać pomocnikiem admina? 09.10.02, 16:55 aise_ napisała: > super:-)) > > i jeszcze mogie stac na bramce jak to ustaliliśmy z ygrekiem i kwikiem > fajnie bedzie - bedem wykopywać:-)) i miotłom ich, miotłom Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a kto chce zostać pomocnikiem admina? 09.10.02, 16:56 to ja tez moge stanac na bramce - bede selekcjonerem (znam sie na ludziach, zwlaszcza tych co pija w klubach). ok? aise_ napisała: > super:-)) > > i jeszcze mogie stac na bramce jak to ustaliliśmy z ygrekiem i kwikiem > fajnie bedzie - bedem wykopywać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ gucio 09.10.02, 16:59 dla mnie git postoimy, pooglądamy Ty psychologicznie rozpatrzysz osobowośc a ja bede wykopywać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su 09.10.02, 17:02 najpierw po psychologii a potem miotłą jakby któś podskakiwał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: aise 09.10.02, 17:02 nie rozumiesz najmilejsza. ja bede stal na bramce i po wmgnieniuoka analizie psychologicznej wskazywal kogo nalezy wykopac a aise bedzie wykopywac. suzume napisała: > będziesz ich kopać po psychologii? > > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ tak gutek ale 09.10.02, 17:04 musimy dopracowac metodologię mogę ich kopać po psychologii, a co Ci szkodzi? co za różnica po czym ich będę kopać... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gutek - jak to nie rozumiem? 09.10.02, 17:04 rozumiem, że: > ja bede stal na bramce i po wmgnieniuoka analizie > psychologicznej wskazywal kogo nalezy wykopac a aise bedzie wykopywac. kopiąc w psychologiję Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: gutek - jak to nie rozumiem? 09.10.02, 17:07 no tak ale ja gupi jestem. przeciez ty zawsze masz racje;) suzume napisała: > rozumiem, że: > > > ja bede stal na bramce i po wmgnieniuoka analizie > > psychologicznej wskazywal kogo nalezy wykopac a aise bedzie wykopywac. > > kopiąc w psychologiję > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: wiecie co? 09.10.02, 17:17 tez uciekam. dowiedzenia panstwu.do 4 listopada. suzume napisała: > idę sobie. > > do jutra :) > > Odpowiedz Link Zgłoś