crimena_byla_zona 12.10.02, 20:14 Nie wierze, byles taki odwazny przez tyle lat, a teraz kazdej wlazisz za maly usmiech - chociasz maly to u ciebie naprawde jest maly .. pozdrowka -:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:18 Mmmmmmmmmmmm cóż za inteligencja !!!!!!!!!!!!! Pozazdrościć tylko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:26 I to właśnie chciałem wszystkim pokazać sraczku.Jesteś dwulicową gnidą, która boi się podpisać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:30 Można wyczuć nieprawdaż ?????? Ale tego, Adaś się po tobie nie spodziewałam!!!!!!!!! Sam sobie wrogów mnożysz......................szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:32 Teraz Samanta sama widzi o jakie zero poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
crimena_byla_zona Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:33 HA, HA - ale jestescie dziwni -:) randia napisała: > Można wyczuć nieprawdaż ?????? > Ale tego, Adaś się po tobie nie spodziewałam!!!!!!!!! > Sam sobie wrogów mnożysz......................szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
crimena_byla_zona Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:32 crimeczku, mylisz sie, nie pamietszmnie niunius ? -:) wcale mnie te wasze rozgrywki meskie na forum nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:34 Adaś, jaj to sobie chyba nie uciąłeś, bo najpierw trzeba je mieć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:38 Cuksie..... szkoda tylko że Samcia wcześniej nie wiedziała....................!!!! Nie wstawiała by się, za kimś, kto nie jest tego wart................tylko dlaczego później się tacy zastanawiają "a dlaczego oni mnie nie lubią " ???? Co za wtórny debilizm!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen to Ty ??? 12.10.02, 20:40 Wiedziała.Ja jej mówiłem.Więcej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś