norma_jean 25.11.05, 09:37 To jestem ja, Chloe. Na fali fascynacji MM mam nowego nicka, do użytku czasami. To tak coby nikt nie myślał, że się ukrywam albo podszywam. No. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:00 Pamiętam, a jakże, a może ty zrobisz sobie norma_jean_baker :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:03 jezu, dostaje rozdwojenia... tu norma tam chloe.... swiat sie konczy! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: jeszcze ja jestem.... 25.11.05, 10:21 Hie hie, witam koleżankę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean_baker Re: jeszcze ja jestem.... 25.11.05, 10:22 teraz to juz w ogóle.... :DDDDDDDDD MM doznała rozdwojenia osobowości i wszystkiego co możliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 chloe-norma 25.11.05, 10:30 ta druga to przeciez zwykla uzurpatorka!:) dziewuchy, zwariuje za chwile. i tak normalna calkiem nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe-norma 25.11.05, 10:35 conejito13 napisała: > ta druga to przeciez zwykla uzurpatorka!:) Proszę mi tu Singelki uzurpatorką nie nazywać, przecież wg wczorajszej teorii ona jest nowym wcieleniem MM Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe-norma 25.11.05, 11:02 dobra, ja tylko tak chcialam podburzyc;) singielka w koncu zakupi sznur perlopoodbnych i zatanczy przed lustrem naga i w calej swej pieknosci:):) zaraz se zmajstruje jakis nick przypominajacy rowniez denatke (znaczy mm) i bedzie jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean_baker Re: chloe-norma 25.11.05, 10:36 wtajemniczeni wiedzą, kto jest naprawdę kim:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe-norma 25.11.05, 11:03 czuje sie wtejamniczona a i tak zerkam czy do tej pisze:) ale zabawa jest a to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: chloe-norma 25.11.05, 11:17 A ja my jeszcze wystąpimy z zajebistymi kosmetyczkami MM to już będzie pełen odlot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean_baker Re: chloe-norma 25.11.05, 11:40 mamy paradować z kosmetyczkami po wawie i w kraku???:DDDDDDDD na razie tylko my wiemy, kto jestesmy.. trza zrobić autoreklamę, a do tego kosmetyczki niezbędne:PP i ja musze pomyśleć nad przefarbowaniem włosów na blond Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe-norma 25.11.05, 11:51 o matko. nieeeee..... zrobmy parade z kosmetyczkami mm, lub parade 'mm is still alive'. taka na wzor 'love parade':) wyobrazcie sobie: trzy blondi (koniecznie z tipsami rozowymi i w rozowych sweterkach) z kosmetyczkami z mm pod paszka paradujace gdzies tam po nowym swiecie w wawie lub na rynku w krakowie - opcja fajniejsza:)(zakladam ze sie spotykamy). matko z corka, dzieki bogu idzie weekend i mniej czasu na glupoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe-norma 25.11.05, 11:56 conejito13 napisała: > o matko. nieeeee..... > zrobmy parade z kosmetyczkami mm, lub parade 'mm is still alive'. taka na > wzor 'love parade':) > wyobrazcie sobie: trzy blondi (koniecznie z tipsami rozowymi i w rozowych > sweterkach) Mam!!! Mam!!! Naprawdę mam różwoy sweterek!!! z kosmetyczkami z mm pod paszka paradujace gdzies tam po nowym > swiecie w wawie lub na rynku w krakowie - opcja fajniejsza:)(zakladam ze sie > spotykamy). > matko z corka, dzieki bogu idzie weekend i mniej czasu na glupoty:) Ja chcę paradę! Ja chcę paradę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean_baker Re: chloe-norma 25.11.05, 11:57 słuhajcie mamy wyglądać jak solarki-tipsiary, czy rasowe MM?? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: chloe-norma 25.11.05, 11:58 No jak rasowe. Wreszcie będę mogła trochę przytyć hiehie. Tylko jak ja te moje piórka w stylowe fale ułożę??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe-norma 25.11.05, 12:06 solarkom-tipsiarkom mowimy glosne NIE! jak prawdziwe, najprawdziwsze. ja co prawda nawet po najlepszej charakteryzacji z mm to bede miala tylko kosmetyczke, ale dobra. moze jakos sie uda. poczekajcie najpierw niech wysle kosmetyczki, bo do tego trzeba bedzie dopasowac styl i szyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean_baker Re: chloe-norma 25.11.05, 12:10 czekamy z niecierpliwieniem...:))) fryzjera musze sobie zaklepać... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:08 Te, Norma;) A Ty Wiesz, jakie ja miałam oczywiście skojarzenie z MM? hehe, dopiero potem pomyślałam, że wczoraj o Marylin pisałyście sobie...nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:10 To jestem ja, Norma :)) Chiara, biedna, Ty ostatnio same jakieś takie skojarzenia masz..nietrafione :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:19 a może i ja powinnam mieć drugą torzsamość? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ogłoszenie 25.11.05, 10:20 kruger, ty masz adasia:) to prawie jak druga tozsamosc:) to drugie ty! Odpowiedz Link Zgłoś
beti76 Re: Ogłoszenie 25.11.05, 12:14 Co do różowych sweterków, nie mam, coś w lumpeksie wyszarpie, na blond przefarbuje, a reszta? cóż... hmmm. natura już zrobiła swoje, więcej nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś