hogan 17.10.02, 13:38 wielki to zaszczyt i promocyja dla mnie. być dopuszczonym do tak szaciownego grona. bagiennego. dziekuje. suzume - ukłon w Twoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius jesteś 17.10.02, 13:49 Tak tak... "Zanim zostanie Pan (?) formalnie wpuszczony, proszę się udać do pokoju 182 po druk akcesyjny 2a i załącznik oświadczenie o posiadaniu wolnej woli do pokoju 172b. Z wypełnionymi drukami pójdź do pokoju 412, gdzie pani Halinka przystępluje druk akcesyjny i da Ci deklarację członkowską. Z deklaracją (druk zostaw u pani Halinki) pójdź do sekretariatu (drugie piętro, zielone drzwi) i weź pouczenie o wypełnianiu deklaracji. Uważaj, żebuy się nie pomylić, bo nie dostaniesz drugiego druku (druk ścisłego wyrachowania - od kiedy Jadwiga zgubiła takich 120 w jednym bloczku). Z wypełnioną właściwie deklaracją i oświadczeniu pójdź do kasy, gdzie pani Honorata wystawi Ci zaświadczenie o wpłacie pierwszej raty składki członkowskiej i pokwitowanie na zaświadczenie o posiadaniu wolnej woli. Teraz już prosto do pokoju 112, gdzie zostawiasz pokwitowanie i deklarację, zaś pani Urszula da Ci ksero deklaracji z przypętym doń zaświadczeniem od Honoraty..." Oczywiście w pokoju 112 pani Urszula jak zwykle pomyli ksero z niszczarką, ale tym bym się specjalnie nie przejmował... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
hogan Re: jesteś 17.10.02, 14:00 taka procedura? nie zauważyłam. blondynka o ograniczonej percepcji? muszę zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius istnieje także 17.10.02, 14:11 droga na skróty... omijasz szerokim łukiem wszystkie panie, które dotknął nieuleczalny nałóg rozlewania herbaty na ważne papiery... i w ogóle nie wiesz o co w tym chodzi. dodam, że to właściwsze podejście. :-P .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: a jestes, 17.10.02, 13:55 nie. pomyłka. literówka. ja mogę za bukiego dręczyć. też dobrze brzmi. .y. P.S. Buki, chyba wyślę Ci maila, to chyba sprawdź za jakiś czas. Chyba OK? ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 y. a przyslij... ja juz nawet wirusow nie dostaje. 17.10.02, 14:04 ze o listach wielbicielek nie wspomne... ech... kiedys to byly czasy... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_agick hogan.. 17.10.02, 18:56 Ty się z bukim nie zdawaj - to pijak jest i gawędziarz... ostatnio twierdził, że ma świadectwa od krystynyde, jakoby był super kochankiem - pełna lipa... Ci mói - on tylko za kolanka łapie, drinków nie stawai, biżuterii nie kupuje i denerwuje nessi....:) życzliwy agick...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hogan Re: hogan.. i jush siedzem cicho 17.10.02, 19:24 ŁOJEZU! ja tylko zapytałam, jaka część bukowskiego podróżuje tu i ówdzie. ale jush siedzem cicho. łojezu, jak to czeba uważać. takie ludzie różne dookoła, takie dziwne :))) Odpowiedz Link Zgłoś