janou 04.12.05, 23:16 dziekuje wszystkim za niespodziewane (w grudniu:))) kwiaty i mile slowa i cieplo mi sercu ze mam tyle przyjaciol.J ps.za bledy przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Serdecznie..... 04.12.05, 23:19 janou napisała: > dziekuje wszystkim za niespodziewane (w grudniu:))) kwiaty i mile slowa i > cieplo mi sercu ze mam tyle przyjaciol.J > ps.za bledy przepraszam kwiaty to ode mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Serdecznie..... 04.12.05, 23:20 a to na tym zachodzie, to jeszcze zimy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Serdecznie..... 04.12.05, 23:46 nie ma,snieg spadl tylko na Masyw Centralny na gory. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Serdecznie..... 05.12.05, 11:55 uuuu żałujcie, nie ma to jak dobra polska biała zima Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Serdecznie..... 05.12.05, 13:29 nekroskop88 napisał: > uuuu żałujcie, nie ma to jak dobra polska biała zima > Drogi Necro Takiej zimy jak ja przezylam:) w Bialymstoku napewno nigdy nie widziales,pamietam conajmniej jeden metr sniegu,wakacje przedluzono przez miesiac bo w szkole N°8 na Jesiennej(Wygoda)mimo grzania bylo tylko 10° a na ulicy -36°. Lubilam zime w Polsce;tu pada 2,3cm sniegu i nic,ale zdarzaja sie tez ,co 15,20 lat bardziej ostre i ze sniegiem. W moim regionie ze sniegiem dajemy sobie rade ,nawet jesli jest wyjatkowo duzo, ale jak padnie kilka cm na poludnie Francji(Lazurowe Wybrzeze) to jest wtedy prawdziwa panika, bo do sniegu nie sa przyzwyczajeni nie umieja jezdzic samochodami. Owernia to taki region; najcieplejszy latem ,najzimniejszy zima ,oczywiscie oprocz gor,Alp Pirenejow .P ps.jeszcze raz dzieki,tym razem Eli i Zewsi. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Serdecznie..... 05.12.05, 23:59 nekroskop88 napisał: > a to na tym zachodzie, to jeszcze zimy nie ma? > > A bywa,dwa linki z mojego regionu ze sniegiem i bez.Fotki z regionu Auvergne rando.auvergne.free.fr/Diapos/pages/Cantal01.htm www.auvergne-centrefrance.com/galerie/galerie1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Serdecznie..... 06.12.05, 17:21 Udalo mi sie(po raz pierwszy jak trzeba) wkleic link i nikt nie gratuluje:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Serdecznie..... 06.12.05, 17:36 ja gratuluję, bo dopiero zobaczyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Serdecznie..... 05.12.05, 00:04 wszystkiego najlepszego ci życzę:) ale to już wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś