Dodaj do ulubionych

wampir to cham

05.12.05, 20:26
odwal sie
z zonatymi sie nie zadaje
i nie wybacze ci
zapomnij ze mnie znales
zapomnij gdzie
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: wampir to cham 05.12.05, 20:27
      gdzie miszkam zapomnij moj telefon i moje gg
      dla ciebie umarlam
    • wampirek64 Re: wampir to cham 05.12.05, 20:34
      fakt jestem chamem bo zbyt pozno powiedzialem ci prawde,ale czy nie mozemy o
      tympogadac jak dorosli ludzie .kiciu prosze daj mi szanse wyjasnienia
      • iberia29 Re: wampir to cham 05.12.05, 20:42
        nie rob drugiemu co tobie niemile...
        • wampirek64 Re: wampir to cham 05.12.05, 20:44
          a tobie co do tego
          powiedzialem prawde czy to malo
          • leziox Re: wampir to cham 05.12.05, 21:47
            Alez wy sie podniecacie glupotami.O co chodzi?Wszak mezatka albo zonaty moga sie
            wybzykac czasami gdzies na boku i dopóki czlowiek ryja na klódke trzymac
            umie,jest wszystko w porzadku.Nie róbcie afery tam,gdzie jej nie ma,ludzie nie
            sá monogamistami,to tylko zawszone tzw.normy moralne tak mówia ale w przyrodzie
            to sie od tysiacleci i tak nie sprawdza.Zwlaszcza u ludzi.
            • wesola_kicia Re: wampir to cham 05.12.05, 21:49
              moze dla ciebie problemu nie ma
              ale dla mnie jest
              • leziox Re: wampir to cham 05.12.05, 21:52
                Jak sie szuka problemów to sie je zawsze znajdzie,a potem twierdzi sie,ze zycie
                jest tak wredne,iz gnebi na okraglo.A to przeciez nieprawda,tylko sami nie
                wiemy,kiedy depnac po hamulcach zeby zyc spokojniej.
                • misio1231 Re: wampir to cham 06.12.05, 01:03
                  lezoix-zmien lekarza!!!Ten którego masz Cie oszukuje!
            • bebe80 Re: wampir to cham 06.12.05, 00:59
              "Wszak mezatka albo zonaty moga sie
              wybzykac czasami gdzies na boku i dopóki czlowiek ryja na klódke trzymac
              umie,jest wszystko w porzadku"-

co ty pierdzielisz? Jakie ty masz wartosci? uwazasz ze to jest w porzadku? Ok
              masz prawo tak postepowac , byc moze dla ciebie zwiazek malzenski nic nie znaczy
              , ale ja chce wierzyc ,ze osoba ,ktora mnie kocha nie bzyka sie z inna na boku i
              mysle, ze kazdy kto szanuje zwiazki i ma zasady, tez tego chce wiec nie pisz ,ze
              jest wszystko w porzadku bo nie jest. Badz sobie bigamista ,powodzenia zycze
              • leziox Re: wampir to cham 06.12.05, 20:21
                Bebe,schowaj sie w kacik i nie udawaj cnotki niewydymki.A o wartosciach nie
                dyskutuj,ty ktora zadnych wartosci nie masz,zadnych nie respektujesz i z zadnymi
                sie nie liczysz.Zreszta dyskutowac z toba zal.
                • bebe80 Re: wampir to cham 07.12.05, 16:50
                  To nie ja mysle tutaj h....... tylko ty . Tobie juz zostala dyskusja z samym soba .
                  • wesola_kicia Re: wampir to cham 07.12.05, 18:10
                    błagam zostawcie już ten post
                    było minęło
          • iberia29 Re: wampir to cham 05.12.05, 23:14
            to do tego, ze to jest forum a tu moj drogi kazdy moze napisac co mysli wiec....
    • kotek_mru Re: wampir to cham 06.12.05, 02:16
      kiciu,to Forum Towarzyskie...piszesz z kim chcesz i o czym chcesz;)
      wampirek jest beee,ignoruj...ale nie obwieszczaj tego publicznie:)
      znam kilku miłych Forumowiczow posiadajacych zony(niestety) i pomimo wszystko
      lubie z nimi pogawedzic;)
      troszke dystansu...pozdrawiam;)
      • zydmason Re: wampir to przygłup 06.12.05, 03:04
        heh. z jednej strony przykra sprawa dla dziewczyny, z drugiej smieszny jest ten
        gość. nie wiem jak was ale mnie nic tak nie bawi, jak głupcy. zwłaszcza tacy,
        którzy sie są świadomi swej głupoty. jak to mawia mój dziadek "kupa śmichu".
        Alleluja i do przodu ;)
    • rysky Re: wampir to cham 06.12.05, 09:33
      Każdy ma swoją opowieść. Niektórzy trzymają takie rzeczy dla siebie, inni lubią
      uprawiać ekschybicjonizm internetowy - to ich sprawa. Moim skromnym zdaniem
      kwestia uczuć to sprawa prywatna i taką powinna pozostać i tutaj na forum. Inne
      zachowanie świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Zawsze gdy czytam takie wątki
      to trochę się uśmiecham :)
      • kuma.k Re: wampir to cham 06.12.05, 11:24
        hmmm- ta ortografia to trudna rzecz byc?
        • rysky Re: wampir to cham 06.12.05, 11:38
          Dziękuję, zapamiętam - już sie poprawiam "ekshibicjonizm" :). Pozdrawiam
          • girl32 Re: wampir to cham 06.12.05, 11:39
            Gdzie mój krem!
            • rysky Re: wampir to cham 06.12.05, 11:52
              Za dużo musiałaś grzeszyć i nici z kremu :( ale uśmiechów parę przyniósł -
              przesyłam Ci
              je:):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):))
              • girl32 Re: wampir to cham 06.12.05, 11:57
                No nie da się ukryć.W tym roku byłam bardzo niegrzeczna.
                Ale dobrze ,że chociaż uśmiechy przyniósł.Dziękuję za ich odbiór i skuteczną
                przesyłkę.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • rysky Re: wampir to cham 06.12.05, 12:00
                  Gdy Mikołaj Cię ominie, zrób na wieczór smutną minę, bo to obowiązek Świętych by
                  przynościć nam prezenty! Może więc jeszcze ten krem doniesie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka