nutopia 08.12.05, 12:16 mój internet ja Murzyna na pasach: raz jest raz go nie ma>:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela0508 Re: no co za dzień 08.12.05, 15:34 Nutopio! Twarda bądź. Sama mówisz, że czasem jest ;) Trza szukać pozytywów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no co za dzień 08.12.05, 16:32 znika na białym czy na czarnym ów internet? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no co za dzień 08.12.05, 16:34 nutopia napisała: > mój internet ja Murzyna na pasach: raz jest raz go nie ma>:) a wogóle to jest oburzony, ze faszyzujesz język używając rasistowskich i ksenofobicznych określeń i to jeszcze na łamach GW, pochodni postępu! jak Ci nie wstyd Nutopio?? Murzynów nie ma! Sa Afromaerykanie, Afroeuropejczycy albo Afroazjaci Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no co za dzień 08.12.05, 16:44 trzeba powiadomić antyfaszystowskie oddziały szturmujące RAAF-u i dyzurnego antyfaszystę krajy Kornaka nie mozemy pozwolić by dobre imię kilkutysiacletniej cywilziacji Afroamerykanów, Afroeuropejczyków, Afroazjatów a nawet Afroaustraliczyków było szastane Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co za dzień 08.12.05, 20:47 makbrajd napisał: > koczisss napisał: > > > o > > > > no! > powiem jedno: lubię Murzynów:) > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co za dzień 08.12.05, 21:00 koczisss napisał: > Bić??? > grzebać:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no co za dzień 08.12.05, 21:02 nutopia napisała: > koczisss napisał: > > > Bić??? > > > grzebać:) uff chłopaki z RAAFu juz tu idą.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co za dzień 08.12.05, 21:03 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > koczisss napisał: > > > > > Bić??? > > > > > grzebać:) > > > uff > > chłopaki z RAAFu juz tu idą.... > > bruneci powyzej 180 wzrostu? > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no co za dzień 08.12.05, 21:07 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > koczisss napisał: > > > > > > > Bić??? > > > > > > > grzebać:) > > > > > > uff > > > > chłopaki z RAAFu juz tu idą.... > > > > bruneci powyzej 180 wzrostu? > > niedomyci rastafarianie, punki i ćpunki.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co za dzień 08.12.05, 21:08 > > > > > > > koczisss napisał: > > > > > > > > > Bić??? > > > > > > > > > grzebać:) > > > > > > > > > uff > > > > > > chłopaki z RAAFu juz tu idą.... > > > > > > bruneci powyzej 180 wzrostu? > > > > > niedomyci rastafarianie, punki i ćpunki.... > > a metalwocy??? ja chcę metaloooooooowca..... Odpowiedz Link Zgłoś