Gość: zuza22 IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:09 chyba zaczyna robic się coraz zimniej,a moze tylko mi się wydaje że zaczyna robić się coraz zimniej kiedy tak naprawdę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: chyba 21.10.02, 14:15 witaj zuziu! to ci sie tylko tak wydaje! bo rośniesz jeszcze!:))) ale na rozgrzanie zaśpiewam ci piosenke: "zuzia, lalka nie duża, pól metra wzrostu hektar zarostu!":))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza22 Re: chyba IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:18 no popatrz.zapomniałem się dzisiaj ogolić.znasz cos jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: chyba 21.10.02, 14:26 no oczywiście że znam!:)) np. "Luśka , Luśka ach Luśka.. ty miałaś imadło w paluszkach.. Luśka, Luśka ach Luśka.. na grzyby, na ryby , do łóżka.." a Ty coś znasz??:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza22 Re: chyba IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 15:36 wiesz kiedy eskimosi wiedzą że jest u nich naprawdę zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chyba 21.10.02, 17:10 chyba jest zimno, bo wyjelam puchowke i pochowalam spodnice ;-)))))))) zimno, jakie znowu ciemno?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: chyba 21.10.02, 17:14 ulalka napisała: >wyjelam puchowke i pochowalam spodnice ;-)))))))) :(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chyba 21.10.02, 19:37 nie przejmuj sie grucha :-)))))) w puchowce mi ladnie, jak ludzikowi Michelin ;- )))) a spodnice zawsze mozna przemycic pod spodniami ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: chyba 22.10.02, 07:32 nie wiem...może wtedy jak im kapy pozamarzają!??:)) Odpowiedz Link Zgłoś