Dodaj do ulubionych

Pasiaste i nie tylko.....

23.10.02, 13:32
lepiace sie lapki...... hm, moze najwyzszy czas dla mnie plec zmienic, co?
Kotowaty?
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Pasiaste i nie tylko..... 23.10.02, 13:43
      tak romanie! zeby siem przylepić do mych lepiących sie rąk musisz płeć zmienić
      najsampierw!!!:))

tygrysek...
      • goraca_kicia mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 13:55
        • tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:08
          noooo no.....podoba mnie sie to!!!:)))))

tygrysek...
          • goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:11
            ekhm, ekhm.... mraucze tu jak jakas durna kociczka na rozgrzanym dachu i co? i
            nic! szukam jakiegos kocurka, tez cieplego, co by mi wzorek na futerku
            zmienil.. mrauuuuu :)))

hehehe, ja mysle ze sie podoba, bo by mnie krew zalala, jakby sie okazalo ze
            ciecie dzwonka poszlo na marne;))
            • tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:34
              ależ kiciuniu!! ja Ci wzorki zamienie!!:) spoko spoko!!:))
              • goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:41
                taaaak? a jaki wzorek bede miala, cio?:)))
                • dr_mengele Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:43
                  zmieni... zmieni... i będą do ciebie mówić zdrapka...
                  ;)))
                  • goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:47
                    oooo, to ja bede jak ta puma, bez wzorkow..:))
                    • tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:54
                      a nad wzorkiem to pomyśle jeszcze kiciuniu!!:))
                      ..narazie bądz ciągle gorąca!!:)))

tygrysek...
                      • dr_mengele puma... 23.10.02, 15:05
                        ... najlepiej podtrzymuj temperaturę siedząc tyłkiem na gorącym piecu... tylko
                        pamiętaj... rób krótkie spacery jak tylko zaczynasz gwizdać...
                        :)))
                        • goraca_kicia Re: puma... 23.10.02, 15:18
                          Tygrysku
                          podgrzeje sie spejclanie dla Ciebie:))

Doktorze
                          takie wysublimowane przyjemnosci dla goracej kici? hm....:)))))
                          • dr_mengele Re: puma... 23.10.02, 15:21
                            nie dla kici... ale dla jej rzyci...
                            :))))
                            • goraca_kicia Re: puma... 23.10.02, 15:29
                              a co za roznica? i jedno i drugie bedzie gorace na maxa:))
                              • dr_mengele Re: puma... 23.10.02, 15:32
                                tylko się za dużo nie grzej... pęcherze na rzyci nie sprzyjają ekstazie...
                                ;)))
                                • tygrysek_ Re: puma... 24.10.02, 07:13
                                  witaj kiciuniu!!:) jak tam dziś??? dalej gorąca jezdeś!!??:)
                                  • goraca_kicia miauuuuuuuu 24.10.02, 08:22
                                    ba!:)))
                                    • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 08:35
                                      a to siem świetnie składa bo ja napalony nieco dziś jezdem!:)))
                                      kupiłem niedawno książke pt. "Kamasutra bez futra" i podziałała za bardzo na
                                      mnie!:))

tygrysek...
                                      • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:14
                                        kamasutra bez futra? co to to nie! ja sie bez futra nie kamasutrze!:))

mrauuuuu..... ale mi goraco:)))
                                        • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:20
                                          ależ kiciuniu!!! dla ciebie wszystko maj dear!!:)))
                                          zostane w futerku jeśli taka wola Twoja!:))

rany!!! jakaś ty gorąca!!!:))
                                          w środku też!???P

tygrysek...
                                          • Gość: kijana Re: miauuuuuuuu IP: proxy / 193.74.43.* 24.10.02, 09:44
                                            ochłodzić was nieco? kiciusie z bożej łaski????!!!! ;))))

TYGRYS DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!! JA CI DAM GORĄCA W ŚRODKU!~!!! ;))
                                          • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:45
                                            chcesz jezorem temperature mi mierzyc? hoho, Tygryski widze uczone sa:)))

ps. urwe Ci jajka, jak sie spotkamy:))))

• tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:15
                                              kiciuniu!! nie bądź taka brutally!!:), urwiesz mi je i co dalej???:)))

Kijanuś spoko! to stara znajoma z dzieciństwa jezd!!:))
                                              ..
                                              • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:19
                                                znajoma z dziecinstwa? to sie teraz tak nazywa?:))

urwe, z korzeniem urwe!!!;)))
                                                • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:24
                                                  jesteś pewna że urwiesz???, może siem tylko nimi pobawisz co ???:))))
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:31
                                                    pobawie, tylko nie wiem czy chowac pazurki czy jednak nie:))))
                                                  • Gość: kijana Re: miauuuuuuuu IP: proxy / 193.74.43.* 24.10.02, 10:48
                                                    aaaa, tam, w sumie możesz mu wyrwać i to z korzeniami, a co! ;)
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:01
                                                    pazurków nie chowaj kiciuniu!!:)), z nimi zabawa jezd "ostrzejsza":)))
                                                    można naprawde zagrać nimi "ostro"!!"

tygrysek...
                                                    PS..oj Kijanuś, Kijanuś!:))*
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:11
                                                    Kijana
                                                    mam rwac? naprawde?:))

Tygrysku

ja mam ostre pazurki i jezyczek tez mam ostry, wiec uwazaj;)))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:34
                                                    kiciuniu najgorętsza Ty moja na świecie!!!:))
                                                    ..ten jezyczek chyba nie aż taki ostry żebyś mi nim fiuta na pół przecieła
                                                    co???:)))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:51
                                                    moj jezyczek jest baaardzo ostry, tne na paski wszystko co sie da a potem
                                                    rozrywam pazurami na strzepy;)))

ps. chciales ostro to masz:)))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:54
                                                    ach Kiciuniu Ty jedyna i gorąca na świecie!!! już czuje te pazurki na sobie!!:))
                                                    mmmmmmmmm... a mogłabyś jeszcze języczkiem troche??? byłoby przyjemniej!!:))

...prawdziwy wulkan z ciebie maj słłiitt law!!!:))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:12
                                                    jezyczek mam ostry, zabki tez. co powiesz na male gryzienie, co?;))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:16
                                                    gryż gdzie chcesz i co chcesz!!! Ty moje gorące babe darlin of my cold heart!!:)
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:25
                                                    zaczynam sklaniac sie ku twierdzeniu, ze jednak kamasutrzenie sie bez futra
                                                    byloby lepsze, mam siersc miedzy zebami!;))

wiesz kto to jest gruby bolek? sklada mi niemoralne propozycje!:)
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:34
                                                    a mówiłem maj słłitt darlin of the world że bez futerka lepiej jezd!!:))

nie wiem my only babe of the universe kto to jezd ten bolek ale jak siem
                                                    zachowuje niegrzecznie wobec mej hot kiciuni love of mine to kopnij go w dupsko
                                                    i niech spada!!!, a jak nie to ja przyjde i mu chuja odgryze!!:))

och maj sweet darlin you of eternity!!!:))

tygrysek...
                                                    PS..musze zajrzeć do słownika bo mi już słow brakuje aby cie określić my hot
                                                    babe sweet and sexy cat darlin top of the all world!!!:))

• goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:53
                                                    tak, futerko przeszkadza i to bardzo:))) sciagaj paski!

bolek na razie jest grzeczny, ale sie za mnie ostro bierze, calkiem mile nawet
                                                    to branie:)))

mow do mnie jezykiem ciala, slowniki nie beda potrzebne:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:58
                                                    juz sciągam słłitt babe from hell!!:))), ach!! jam Twój only dzisiaj jezd!!:)

miłe???:(((,..tzn że maj darlin na 2 fronty jechać bendzie???:((
                                                    ..tak to siem nie bede bawil i odejde jakby co!!!!:((
                                                    ja chce byc only 4 you and you only 4 me!!!!:)))

tak kiciusiu gorąca jak samo dno piekieł!! język ciała jezd najlepszy!!:))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:10
                                                    wszystkie paski, te z pysia tez, chce widziec Twe oczy pelne pozadania, kiedy
                                                    pozerasz mnie wzrokiem:)))

nie martw sie, bolek to nic przy Tobie, Ty jestes moj a ja Twoja, na zawsze:))

nie gadaj, jezykuj:)))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:20
                                                    ach maj słliitt darlin of kors naturlich you!!! pożądam cie wszedzie!!!
                                                    na dachu, na płocie, w hasioku, w samolocie, na łące, na kole , w piwnicy, na
                                                    stole!!!!,...maj eyes are burning z pożądania!!!!,.. Twój zapach czuje ja już
                                                    na kilometry dwa!!!!!,..komon bliżej i closer maj only babe hot sweet crazy mad
                                                    woman of hills!!!!:))

taaakkk!!! tylko tyś moja jezd a jam twój po czase wsze of eternity!!!:))
                                                    ..a jak polek ci podskoczy to mu jebne z dyni między oczy!!!!

bo dla ciebie ciało me jezd podzielone,...dziesięc razy na lewą strone drugie
                                                    dziesięc na prawą strone!!!:))

już pędze do ciem kiciusiu najgiorętsza i biore cie na żywca!!!:))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:33
                                                    Twoj zapal zwalil mnie z nog, i pewnnie o to Ci chodzilo:))
                                                    leze i czekam... tylko daj mi troche czasu, zebym zdolala ochlonac
                                                    przygnieciona ciezarem Twojego tryskajacego humoru:)))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:45
                                                    leż maj law only true!!! lez a ja bende tryskał na lewo i prawo jak szyb
                                                    wiertniczy na polach naftowych!!!:))
                                                    zalejemy cały świat a miłości naszej nie bendzie końca!!!
                                                    az nam siem pazurki stopią albo mój bolec sie zetrze w proch na amen!!
                                                    ale dla ciebie moja kiciuniu maj darlin for hell poswięce siem!!!:))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 14:10
                                                    jak bedziesz tak tryskal na boki to moje futro skonczy jako ozdoba sufitu
                                                    przyklejona tam na zawsze:)))
                                                  • tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 14:39
                                                    nie bój siem maj only darln babe!!! jam perfect gentleman jezd!!:)) nie
                                                    natryskam na ciem boś ty maj law jedyne i prawdziwe!!!:))
                                                    najwyżej połkniesz wszystko i piękniejsza jeszcze bendziesz 4 me!!!:)))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 15:04
                                                    oj, lovelas z Ciebie:)))
                                                    buzialki Moj Slodki:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka