roman_hood 23.10.02, 13:32 lepiace sie lapki...... hm, moze najwyzszy czas dla mnie plec zmienic, co? Kotowaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Pasiaste i nie tylko..... 23.10.02, 13:43 tak romanie! zeby siem przylepić do mych lepiących sie rąk musisz płeć zmienić najsampierw!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:08 noooo no.....podoba mnie sie to!!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:11 ekhm, ekhm.... mraucze tu jak jakas durna kociczka na rozgrzanym dachu i co? i nic! szukam jakiegos kocurka, tez cieplego, co by mi wzorek na futerku zmienil.. mrauuuuu :))) hehehe, ja mysle ze sie podoba, bo by mnie krew zalala, jakby sie okazalo ze ciecie dzwonka poszlo na marne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:34 ależ kiciuniu!! ja Ci wzorki zamienie!!:) spoko spoko!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:41 taaaak? a jaki wzorek bede miala, cio?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:43 zmieni... zmieni... i będą do ciebie mówić zdrapka... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:47 oooo, to ja bede jak ta puma, bez wzorkow..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: mrauuuuuu... ;)) 23.10.02, 14:54 a nad wzorkiem to pomyśle jeszcze kiciuniu!!:)) ..narazie bądz ciągle gorąca!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele puma... 23.10.02, 15:05 ... najlepiej podtrzymuj temperaturę siedząc tyłkiem na gorącym piecu... tylko pamiętaj... rób krótkie spacery jak tylko zaczynasz gwizdać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: puma... 23.10.02, 15:18 Tygrysku podgrzeje sie spejclanie dla Ciebie:)) Doktorze takie wysublimowane przyjemnosci dla goracej kici? hm....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: puma... 23.10.02, 15:21 nie dla kici... ale dla jej rzyci... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: puma... 23.10.02, 15:29 a co za roznica? i jedno i drugie bedzie gorace na maxa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: puma... 23.10.02, 15:32 tylko się za dużo nie grzej... pęcherze na rzyci nie sprzyjają ekstazie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: puma... 24.10.02, 07:13 witaj kiciuniu!!:) jak tam dziś??? dalej gorąca jezdeś!!??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 08:35 a to siem świetnie składa bo ja napalony nieco dziś jezdem!:))) kupiłem niedawno książke pt. "Kamasutra bez futra" i podziałała za bardzo na mnie!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:14 kamasutra bez futra? co to to nie! ja sie bez futra nie kamasutrze!:)) mrauuuuu..... ale mi goraco:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:20 ależ kiciuniu!!! dla ciebie wszystko maj dear!!:))) zostane w futerku jeśli taka wola Twoja!:)) rany!!! jakaś ty gorąca!!!:)) w środku też!???P tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: miauuuuuuuu IP: proxy / 193.74.43.* 24.10.02, 09:44 ochłodzić was nieco? kiciusie z bożej łaski????!!!! ;)))) TYGRYS DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!! JA CI DAM GORĄCA W ŚRODKU!~!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 09:45 chcesz jezorem temperature mi mierzyc? hoho, Tygryski widze uczone sa:))) ps. urwe Ci jajka, jak sie spotkamy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:15 kiciuniu!! nie bądź taka brutally!!:), urwiesz mi je i co dalej???:))) Kijanuś spoko! to stara znajoma z dzieciństwa jezd!!:)) .. Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:19 znajoma z dziecinstwa? to sie teraz tak nazywa?:)) urwe, z korzeniem urwe!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:24 jesteś pewna że urwiesz???, może siem tylko nimi pobawisz co ???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 10:31 pobawie, tylko nie wiem czy chowac pazurki czy jednak nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: miauuuuuuuu IP: proxy / 193.74.43.* 24.10.02, 10:48 aaaa, tam, w sumie możesz mu wyrwać i to z korzeniami, a co! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:01 pazurków nie chowaj kiciuniu!!:)), z nimi zabawa jezd "ostrzejsza":))) można naprawde zagrać nimi "ostro"!!" tygrysek... PS..oj Kijanuś, Kijanuś!:))* Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:11 Kijana mam rwac? naprawde?:)) Tygrysku ja mam ostre pazurki i jezyczek tez mam ostry, wiec uwazaj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:34 kiciuniu najgorętsza Ty moja na świecie!!!:)) ..ten jezyczek chyba nie aż taki ostry żebyś mi nim fiuta na pół przecieła co???:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:51 moj jezyczek jest baaardzo ostry, tne na paski wszystko co sie da a potem rozrywam pazurami na strzepy;))) ps. chciales ostro to masz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 11:54 ach Kiciuniu Ty jedyna i gorąca na świecie!!! już czuje te pazurki na sobie!!:)) mmmmmmmmm... a mogłabyś jeszcze języczkiem troche??? byłoby przyjemniej!!:)) ...prawdziwy wulkan z ciebie maj słłiitt law!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:12 jezyczek mam ostry, zabki tez. co powiesz na male gryzienie, co?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:16 gryż gdzie chcesz i co chcesz!!! Ty moje gorące babe darlin of my cold heart!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:25 zaczynam sklaniac sie ku twierdzeniu, ze jednak kamasutrzenie sie bez futra byloby lepsze, mam siersc miedzy zebami!;)) wiesz kto to jest gruby bolek? sklada mi niemoralne propozycje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:34 a mówiłem maj słłitt darlin of the world że bez futerka lepiej jezd!!:)) nie wiem my only babe of the universe kto to jezd ten bolek ale jak siem zachowuje niegrzecznie wobec mej hot kiciuni love of mine to kopnij go w dupsko i niech spada!!!, a jak nie to ja przyjde i mu chuja odgryze!!:)) och maj sweet darlin you of eternity!!!:)) tygrysek... PS..musze zajrzeć do słownika bo mi już słow brakuje aby cie określić my hot babe sweet and sexy cat darlin top of the all world!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:53 tak, futerko przeszkadza i to bardzo:))) sciagaj paski! bolek na razie jest grzeczny, ale sie za mnie ostro bierze, calkiem mile nawet to branie:))) mow do mnie jezykiem ciala, slowniki nie beda potrzebne:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 12:58 juz sciągam słłitt babe from hell!!:))), ach!! jam Twój only dzisiaj jezd!!:) miłe???:(((,..tzn że maj darlin na 2 fronty jechać bendzie???:(( ..tak to siem nie bede bawil i odejde jakby co!!!!:(( ja chce byc only 4 you and you only 4 me!!!!:))) tak kiciusiu gorąca jak samo dno piekieł!! język ciała jezd najlepszy!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:10 wszystkie paski, te z pysia tez, chce widziec Twe oczy pelne pozadania, kiedy pozerasz mnie wzrokiem:))) nie martw sie, bolek to nic przy Tobie, Ty jestes moj a ja Twoja, na zawsze:)) nie gadaj, jezykuj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:20 ach maj słliitt darlin of kors naturlich you!!! pożądam cie wszedzie!!! na dachu, na płocie, w hasioku, w samolocie, na łące, na kole , w piwnicy, na stole!!!!,...maj eyes are burning z pożądania!!!!,.. Twój zapach czuje ja już na kilometry dwa!!!!!,..komon bliżej i closer maj only babe hot sweet crazy mad woman of hills!!!!:)) taaakkk!!! tylko tyś moja jezd a jam twój po czase wsze of eternity!!!:)) ..a jak polek ci podskoczy to mu jebne z dyni między oczy!!!! bo dla ciebie ciało me jezd podzielone,...dziesięc razy na lewą strone drugie dziesięc na prawą strone!!!:)) już pędze do ciem kiciusiu najgiorętsza i biore cie na żywca!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:33 Twoj zapal zwalil mnie z nog, i pewnnie o to Ci chodzilo:)) leze i czekam... tylko daj mi troche czasu, zebym zdolala ochlonac przygnieciona ciezarem Twojego tryskajacego humoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 13:45 leż maj law only true!!! lez a ja bende tryskał na lewo i prawo jak szyb wiertniczy na polach naftowych!!!:)) zalejemy cały świat a miłości naszej nie bendzie końca!!! az nam siem pazurki stopią albo mój bolec sie zetrze w proch na amen!! ale dla ciebie moja kiciuniu maj darlin for hell poswięce siem!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 14:10 jak bedziesz tak tryskal na boki to moje futro skonczy jako ozdoba sufitu przyklejona tam na zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 14:39 nie bój siem maj only darln babe!!! jam perfect gentleman jezd!!:)) nie natryskam na ciem boś ty maj law jedyne i prawdziwe!!!:)) najwyżej połkniesz wszystko i piękniejsza jeszcze bendziesz 4 me!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: miauuuuuuuu 24.10.02, 15:04 oj, lovelas z Ciebie:))) buzialki Moj Slodki:)) Odpowiedz Link Zgłoś