Dodaj do ulubionych

Instrukcje i statystyki

• lejdik Re: Instrukcje i statystyki 14.02.06, 00:32
      nie wiem o czym pisaliście tam wyżej, ale w zupełności się zgadzam z
      przedmówcami;):D
      • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 14.02.06, 08:57
        sprawo... Tobie to tylko TO w głowie:|
      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:21
        Teraz, jak nam tak dobrze idzie to się podpinasz dopiero, lady?
    • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 15.02.06, 20:28
      Odpoczywacie?
      • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 15.02.06, 20:48
        nie... to tylko przerwa na reklamę;)
        • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 15.02.06, 21:57
          Coś długi ten blok reklamowy
          • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 15.02.06, 22:06
            Aha... już wiem!
            Panie dostały zadyszki, bo to już TEN wiek :P
            • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 12:50
              Nadziejka!! Smarkulo ;) a w dupę chcesz?
              • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 13:11
                ping... kantem ją...kantem;)
                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:20
                  O kant dupy? Ups... przepraszam, o kant _przaśnych pośladków_?
                  • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:50
                    proces7 napisał:

> O kant dupy? Ups... przepraszam, o kant _przaśnych pośladków_?

Jędrnych.
                    • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:47
                      Teraz jędrnych jak już podpadłaś :D
                      • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:55
                        weszlam napisała:

> Teraz jędrnych jak już podpadłaś :D

Blebluśka, nie teraz, nie teraz, a zawsze :P
                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:45
                    Hmm czy posladki mogą mieć kant?
                    Łał jasne, napuszczaj mnie, już wystawiam zęby
              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:18
                Właśnie, co ta zielona siusiara robi wśród, było nie było, poważnych ludzi?
                • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:48
                  proces7 napisał:

> Właśnie, co ta zielona siusiara robi wśród, było nie było, poważnych ludzi?

Poważni = nudni
              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 18:02
                Pingowa, a Ty dlaczego tu się zamelinowałaś? Prawie nic nie piszesz w innych
                wątkach. Uważasz mnie za głąba? Czy boisz się, że roho Cię namierzy?
                • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:57
                  Proca boję się, że Ty zrobisz ze mnie głąba. Więc sobie spamuje tutaj po
                  cichutku, na boczku... Ale spuść tylko żaluzję a... ;)
            • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:19
              Ty już powinnaś spać o tej porze!
              • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:36
                a kto miał Jej bajkę opowiedzieć?
                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:58
                  No kto? yapko?
                • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:52
                  woow2306 napisała:

> a kto miał Jej bajkę opowiedzieć?

Woowuś, ja już chyba wyrosłam z bajek. Wolę inne sposoby na dobry sen.
                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 21:01
                    termofor? ;)
                • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:59
                  Łał są tacy co piszą i chwalą się, że fajne, i że w parę osób je piszą :))
              • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 17:38
                nadusiu... za 7 górami... za 7 lasami... za 7 morzami... i 7 rzekami w wysokiej
                wieży mieszkała samotna księżniczka... Każdego ranka podchodziła do okna,
                tęsknym okiem zerkała w dal i wzdychała... qrwa, jak ja mam wszędzie daleko:(
                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 18:00
                  woow2306 napisała:

> nadusiu... za 7 górami... za 7 lasami... za 7 morzami... i 7 rzekami

Pod procesem siedem.
                  • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 18:43
                    no widzisz jak ładna bajka;)
                  • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 18:44
                    a nadusia ogryzków nie słucha i sami musimy zadbać dobre samopoczucie przy
                    zasypianiu;)
                    • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 18:52
                      nadziejka to kapryśna gówniara.
                      • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:18
                        to trzeba Ją wychować...
                      • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 20:54
                        proces7 napisał:

> nadziejka to kapryśna gówniara.

Udam, że tego nie widziałam.
                      • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 21:03
                        nie kapryśna tylko k o b i e c a ;)
                  • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:54
                    proces7 napisał:

> Pod procesem siedem.

Mmmmm, od razu zrobiło mi się gorąco.
                    • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 10:04
                      Niewyżyta?
              • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 19:49
                proces7 napisał:

> Ty już powinnaś spać o tej porze!

Do spania to wygania, a obudzić nie ma kto.
                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 21:15
                  nadi.. po pierwsze: nie gorąco...tylko czerwienić się powinnaś... po drugie....
                  ja Cię obudzę, albo budzik sobie nastaw,dziecko;)
                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 16.02.06, 21:15
                  mogłam to rozbić na dwa wpisy ...już byłyby dwa więcej;)
                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 10:05
                    Spokojnie, mamy czas.
                    • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 19:29
                      Wirtualny czas nie jest równy realnemu, wirtualny pędzi, a realny się wlecze.
                      Pędzimy, czy wleczemy się?
                      • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 22:01
                        Tym którzy mają czas, się wlecze, czekają na "papier" stwierdzajacy
                        dorosłość... Tym którzy mają mniej czasu ciagle wydaje się, ze to przecież
                        wczoraj było... Że to niemożlwie, że tak pędzi.
                        Mamy czas? ;)
                        • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 22:26
                          Róbmy coś, nie mamy zbyt dużo czasu;).
                          • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 22:46
                            Nie mamy czasu ! Zasuwajmy do przodu, bo nie wiadomo czy zdążymy, może padnie
                            lada chwila.
                            • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 22:50
                              A ja idę dopiero do fotografa, wniosek na dowód muszę wypisać;), dogonię Was z
                              nadziejką <rotfl>
                              • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 22:55
                                Weź zdjęcie z liceum;P.
                                • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:22
                                  Sprawa a pamiętasz TE fryzury? ;)
                                  Te, te, te, ja jestem w liceum :D
                                  • lejdik Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:27
                                    Jakaś nowa szkoła Trzeciego Wieku?:>Weszłam??;))
                                    • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:29
                                      Cicho!! :D -->
                                      -->ciacho --> rurka ze śmietaną --> lody :D
                            • lejdik Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:23
                              'lada' nie padnie, lada wiecznie żywa!;)
                              • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:27
                                Żywa a taka... b-lada ;P
                                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 17.02.06, 23:35
                                  lada cacy... weszłam be...tfu... znaczy bleeee;)
                                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 14:52
                                    Łaaaał!! Ojeje jaka piękna klasyfikacja, chyba się zarumienię ze wstydu, że
                                    taka bleee jestem :))
                                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 02:15
                                  Jak to figura z wosku, Pingowa.
                                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 14:54
                                    PSoces tylko wielcy i znani doczekali się własnych podobizn w Salonie, Twoją
                                    już tworzą? ;)
                              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 02:13
                                W Gabinecie Figur Czatowych. Obok Muzeum Parowozów.
                                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 08:58
                                  a mamy gdzieś wystawę stworzeń brzydkich i niebezpiecznych?
                                  P.S. tak tylko pytam:>
                                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 14:50
                                    A chcesz się gdzieś wystawić? ;)
                                    • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 15:33
                                      nie wnikaj:> lokum bliżej mnie Ci szukam:P
                                      • lejdik Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 19:18
                                        Idziecie, czy mam zacząć rozmawiać- sama do siebie?:>
                                        • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 20:41
                                          A gdzie mamy iść?
                                          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 03:21
                                            Przed siebie- na 2500. Podobno tyle forum postów w jednym wątku wytrzyma. Chcę
                                            to sprawdzić. Bardziej chcę chyba jednak sprawdzić, co będzie przy poście o
                                            numerze 2501.
                                            • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 13:03
                                              Fajerwerki i szampan :D
                                        • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 03:19
                                          Przecież Ty i tak nas nie czytasz, lady.
                                      • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 20:40
                                        Jak mi załatwisz słońce, leżak i drinka z parasolką to pakuję manele i się
                                        przeprowadzam :D
                                        • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 23:08
                                          lada siada i rozmawia... przy ewentualnym braku rozmówców, ladusia weźmie się
                                          za tego orzechowca i pomruczy pod nosem:> mruczando prosimy w tym miejscu
                                          odnotować;)
                                        • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 18.02.06, 23:10
                                          ping... pakuj się... załatwiłam wszystko... słońce mam w tubce... parasolkę bez
                                          drinka i zajęty leżak;) no chooooo... będzie fajnie:>
                                          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 03:22
                                            Ty to nigdy nie oduczysz się tego kropkowania, woow.
                                            • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 10:50
                                              proc... teraz to już chyba nie mogę... za daleko to zabrnęło;)
                                          • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 19.02.06, 13:05
                                            A będziemy się we dwie tak kisić pod tą parasolką na zajętym leżaku? Czy może
                                            tipsy robić żeby czymś błysnąć w towarzystwie? ;)
                                            • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 20.02.06, 09:38
                                              weźmiemy se "kaRRoryferki"do towarzystwa;)
                                              • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 20.02.06, 16:31
                                                a tak w ogóle to melduję, że starzejecie się... wszyscy... kondycja Wam siada:P
                                                • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 20.02.06, 22:27
                                                  E tam woowuś, nikt się nie starzeje, poleciałam do przodu z zawróciłam do Was.;)
                                                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 21.02.06, 15:58
                                                  Kilik "mute".
                                            • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 21.02.06, 15:57
                                              Wasi mężowie mają w domu takiego pilota do Was? Na którym jest przycisk "mute"?
                                              • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 21.02.06, 16:28
                                                Nie Procesie pilot został, męża zmieniłam.;)
                                                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 23.02.06, 14:12
                                                  Że też jeszcze ktoś zechciał, taką nudną i upierdliwą babę...
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 23.02.06, 16:15
                                                    No, trafił się to wzięłam, sam wiesz- trzeba łapać okazję, następna może trafić
                                                    się za parę lat.;)
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 24.02.06, 06:40
                                                    Sami nie naspamujemy do 2000...
                                                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 24.02.06, 10:01
                                                    Jak obiecasz słodycze to się przyłączę :D
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 01:09
                                                    Udział w wątku jest bezpłatny na razie, weszłam. Jak dobrniemy w okolice 2000,
                                                    to pomyślę o opłatach.
                                                  • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 26.02.06, 22:18
                                                    To mam tak spamować i nic z tego nie mieć? Jesteś wredny pSocesie. Chociaż
                                                    napierdalankę małą obiecaj ;)
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 24.02.06, 16:45
                                                    Damy radę, poczekaj, jeszcze jeden dzień i złapię wiatr w żagle .
                                              • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 21.02.06, 16:30
                                                Na pilota .:):);)
                                                • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 00:15
                                                  No kurcze, gdzie Wszyscy poszli? A tak dobrze szło, jeszcze ok. 800 wpisów i
                                                  balujemy na szczycie.( A może balując będziemy szczytować?;))
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 01:11
                                                    Bosz wanda, ale Ty jesteś niedopchnięta.
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 01:15
                                                    Proc nie marudź, pchaj, będzie szybciej.
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 01:16
                                                    Chyba Wszyscy oglądają "Misia"
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 01:19
                                                    Proc, nie zniechęca!!!!!!!!!!!!!!!!1
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 25.02.06, 14:08
                                                    Nie krzycz.
    • proces7 Ploteczki 25.02.06, 14:11
      Ponieważ jesteśmy tu w kilka osób, to jak sugerowałem wcześniej, możemy sobie
      poplotkować, nikt tu niczego się nie doszuka.
      Słyszałem, że magdajedyna jest strasznie płaska i ma rozmiar "syssków" 85a.
      Wiecie coś na ten temat?
      • wanda_rybka Re: Ploteczki 25.02.06, 17:17
        proces7 napisał:

>
        > Słyszałem, że magdajedyna jest strasznie płaska i ma rozmiar "syssków" 85a.
        > Wiecie coś na ten temat?

Nie widziałam Magdyone, ale z tego co zauważyłam to jest raczej z tych
        wojujących, a poza tym nie będę nikoga obgadywała.
        Mówisz Proc, że 85A...? Hmmm, no nie wiem, czy jest się czym chwalić.Ale może
        Jej z tym dobrze, przynajmniej nie przeszkadzają, np. w tańcu.
        • proces7 Re: Ploteczki 26.02.06, 04:20
          wanda_rybka napisała:

> Ale może
          > Jej z tym dobrze, przynajmniej nie przeszkadzają, np. w tańcu.

No właśnie nie jest chyba za dobrze bo dziewucha się miota, jak wesz na
          grzebieniu menela. A co do tańca? Ona sie nadaje jedynie do pchania karuzeli,
          jak sądzę.
          • lejdik Re: Ploteczki 26.02.06, 12:41
            napisałam w ciągu ostatniej doby jakieś 40 postów na tym forum, nie posiłkując
            się przy tym rozmiarami;))Weźcie się do roboty, bo nawet dla yapka 'nie
            rozmiar' jest ważny, więc pociągnijcie może w stronę mężów i dzieci, gryzellda
            powinna się zainteresować takim tematem, a też w kręceniu licznika jest dobra;))
            ps. ale nie najlepsza, faktycznie;):D
            • woow2306 Re: Ploteczki 26.02.06, 23:28
              przyszłam odpocząć psychicznie poprzez wysiłek fizyczny... dawajcie... wspinamy
              się dalej;)
              • proces7 Re: Ploteczki 27.02.06, 00:00
                Teraz przerwa na papierosa jest. Zapalisz? Lucky Strike'a?
                • woow2306 Re: Ploteczki 27.02.06, 00:41
                  nie palę... żuję;)
            • proces7 Re: Ploteczki 27.02.06, 00:03
              lejdik napisała:

> gryzellda
              > powinna się zainteresować takim tematem, a też w kręceniu licznika jest > > >
              > dobra;)

Cylony tu nie zaglądają. Tu jest wątek dla inteligentnych.
              • magdajeden Re: Ploteczki 27.02.06, 00:49
                proces7 napisał:

> Cylony tu nie zaglądają. Tu jest wątek dla inteligentnych inaczej.

100% racji, tu jest wątek dla inteligentnych inaczej, dla dzieci bawiących sie
                w pobijanie rekordów, ale popatrz, ja niby nie cylon, tylko przekupa jednak
                zajrzałam, chyba z nudów, bo tak między Bogiem a prawdą gdyby nie ja to cienko
                by przędlo to wasze forum. proces - podziekuj ładnie.

proces masz swietne dane, tylko lekko przekolorowane, mam rozmiar 60AA - wiesz,
                z tych nerwów wpadłam w anoreksję (wytłumacz koleżance yeti co to znaczy)
                >
                • proces7 Re: Ploteczki 28.02.06, 07:47
                  Moderowałaś u cylonów podobny wątek:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35449&w=33867759&a=33886759
                  Też pobijaliście rekord.
                  • magdajeden Re: Ploteczki 28.02.06, 23:37
                    tiaaa, sposób na nudę, jak widać jestes strasznie nudnym człowiekiem, ups,
                    znudzonym
                  • wanda_rybka Re: Ploteczki 28.02.06, 23:51
                    Ożżżż, Madziu, to pomysł Twojego autorstwa? To "bicie " rekordów? Wyrosłaś już
                    z takich zabaw?
                    A my nadal z uporem maniaka ciągniemy,zobaczymy kiedy "pęknie"
                    Póżniej też wyrośniemy,zmienimy na inne "dorosłe" zabawy.;)
    • nadziejkaa Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 27.02.06, 20:32
      Znowu zadyszka? Hę?
      • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 28.02.06, 07:43
        nadziejkaa napisała:

> Znowu zadyszka? Hę?

Ignor.
        • wanda_rybka Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 28.02.06, 23:33
          Jaka zadyszka? Czekamy na resztę. Proc musi zapalić,a woow
          powdychać "zastępczo" dymu.
          • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 28.02.06, 23:36
            Prowokuj jakoś do kolejnego wpisu.
            • wanda_rybka Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 28.02.06, 23:40
              Procesie,przecież to Ty nosisz miano "Największego Prowokatora Czata" o
              Dantonie nie wspomnę.;)
              • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 01.03.06, 00:11
                Nie stać Cię choć na odrobinę kreatywności, wando- rybko?
                • wanda_rybka Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 01.03.06, 00:14
                  Dzisiaj nie!!!! Wyeksploatował mnie taki jeden 'niemoralną propzycją"
                  • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 01.03.06, 21:29
                    ja idę...
                    • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 01.03.06, 22:48
                      woow2306 napisała:

> ja idę...

To idź.
                      • wanda_rybka Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 01.03.06, 22:53
                        A Ty Proc co? Czekasz na lektykę i na to ,że Cię poniosą?
                        • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 02.03.06, 09:14
                          to idę... i nie oglądam się za siebie... chcecie to sobie siedźcie... tylko
                          potem nie drzeć się, żebym poczekała, obiboki ;P
                          • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 02.03.06, 18:34
                            "ESTRAGON: To co, idziemy?
                            VLADIMIR: Chodźmy."
                            Samuel Beckett
                            "Czekając na Godota"
                        • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 02.03.06, 18:34
                          O to, to! wando- rybko.
                          • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 14:33
                            qrwa, towarzystwo wzajemniej adoracji... ruszcie dupy... szczyt czeka...
                            • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 16:19
                              Już nie wiem, o czym tu pisać.
                              • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 18:10
                                to co? wymiękamy?:|
                                • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:22
                                  A prosiłam o słodycze... To kurna głupiej landrynki mu żal, to leźcie sami ;P
                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:27
                                    Różowa Landrynka.
                                    • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:37
                                      Hmm tak na zachętę... Zamknę oczy i zniosę ten kolor...
                                      Nic nie pozostaje jak zaspamować ;)
                                      • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:46
                                        Znieść to można jajko.
                                        • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:51
                                          pisanki
                                          • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:58
                                            Wielkanoc.
                                            • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:03
                                              zajączek
                                    • sprawa7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:39
                                      Różowa panterka
                                      • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:41
                                        bal przebierańców
                                        • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:45
                                          Maska wenecka.
                                          • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:49
                                            tajemnica
                                            • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:51
                                              Wojskowa.
                                              • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:52
                                                mundur
                                                • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:57
                                                  Ziemniaki w mundurkach.
                                                  • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:02
                                                    frytki
                                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:06
                                                    McDonald's.
                                                  • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:22
                                                    obrzydliwy fast food
                                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:27
                                                    Expresso love.
                                                  • weszlam Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:23
                                                    'restauracja'
                                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:26
                                                    Restauracja Burbonów.
                                                  • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 20:55
                                                    zmierzch Napoleona...
                                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 21:01
                                                    Św. Helena.
                                                  • woow2306 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 23:23
                                                    a Elba?
                                                  • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 04.03.06, 10:42
                                                    Po Elbie było jeszcze Waterloo.
                                                  • nadziejkaa Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 06.03.06, 21:20
                                                    Ruchy, ruchy :>
                                      • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 19:45
                                        Panterka grenadiera.
                                        • sprawa7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 22:06
                                          Pan tera poczeka;).
                                          • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 04.03.06, 10:40
                                            Ter.
                                        • sprawa7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 03.03.06, 22:07
                                          Porcjowanie grenadiera.
                                          • proces7 Re: Co z Wami? Idziecie czy nie? 04.03.06, 10:39
                                            Grenadier rozerwany na strzępy przez pocisk moździerzowy.
    • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 03.03.06, 22:09
      Porcja.
      • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 03.03.06, 23:23
        racja
        • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 00:52
          Moje zawsze na wierzchu;P.
          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 10:41
            Oliwa.
        • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 10:41
          Dowód.
      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 10:40
        Racja.
        • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:05
          Doza.
          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:05
            Szczypta.
            • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:09
              Łut.
              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:12
                Szczęście.
                • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:21
                  Miłość.
                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 11:47
                    Dziecko.
                    • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 13:13
                      Szatan.
                      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 14:13
                        Anioł.
                        • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 14:16
                          Niewinność
                          • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 15:49
                            jej domniemanie
                            • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 16:13
                              Mandat za "niemanie" trójkąta ostrzegawczego w bagażniku.
                          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 16:09
                            Dobry adwokat.
                            • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 18:49
                              Sprawa.
                              • weszlam Re: Instrukcje i statystyki 04.03.06, 21:46
                                siedem
                                • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 01:08
                                  "siedem mgnień wiosny"- chyba był kiedyś taki film?
                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 08:31

> "siedem mgnień wiosny"- chyba był kiedyś taki film?

No i zaniżyłam ilość mgnień- było ich chyba siedemnaście.
                                    Wszystko przez to, że wiosna w tym roku, to nawet raz nie chce mignąć przed
                                    oczami.;)
                                    • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 14:12
                                      ulotność
                                      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 19:43
                                        Pierdnięcie.
                                    • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 19:44
                                      Stirlitz.
                                • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 19:45
                                  Siedem grzechów głównych.
                              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 19:45
                                Interes.
                                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 05.03.06, 22:04
                                  7cm
                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 06.03.06, 06:59
                                    PP- penis procesa.
                                    • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 06.03.06, 10:48
                                      dobrze kombinujesz;)
                                      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 04:55
                                        Kombinatoryka.
                                    • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 06.03.06, 10:59
                                      Proc, myślisz,że warto tak głośno o tym mówić? No może tak, po co później
                                      rozczarowania.;);)
                                      • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 04:56
                                        Rozczarowanie- czarownica.
                                        • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 07:25
                                          czarodziejka .:P
                                          • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 07:42
                                            Nadziejka.
                                            • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 07:48
                                              "Stracone nadzieje"
                                              • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 07:49
                                                Złudzenia.
                                                • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 19:16
                                                  iluzja
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 02:50
                                                    Aluzja.
                                                • nadziejkaa Re: Instrukcje i statystyki 07.03.06, 20:18
                                                  Pragnienia
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 02:50
                                                    Kace.
                                                  • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 03:02
                                                    KC
                                                  • sprawa7 Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 03:06
                                                    Kacyk.
                                                  • curtisek Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 03:24
                                                    po przyjątku...he he he
                                                  • curtisek Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 03:19
                                                    sekretarz
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 18:25
                                                    buchalteria
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 18:26
                                                    liczby
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 20:46
                                                    1
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 20:47
                                                    2 itd
                                                  • woow2306 Re: Instrukcje i statystyki 08.03.06, 22:23
                                                    liczydła
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:26
                                                    Abak (krzyżówkowe).
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:27
                                                    3, itd.
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:25
                                                    Pierwsze.
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:24
                                                    Niekreatywna księgowość.
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:50
                                                    Kreatywna księhowa
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:54
                                                    wanda_rybka napisała:

> Kreatywna księhowa

Co taka księhuje?
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 10.03.06, 07:24
                                                    proces7 napisał:
                                                    >
                                                    > Co taka księhuje?
                                                    >
                                                    > Się Pan czepia,Panie Proces.;):p
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 10.03.06, 07:31
                                                    wanda_rybka napisała:

> proces7 napisał:
                                                    > >
                                                    > > Co taka księhuje?
                                                    > >
                                                    > > Się Pan czepia,Panie Proces.;):p

Czasem mam wrażenie, że penis stał sie Twoja obsesją. Co za niedopieszczona baba.
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 10.03.06, 10:04
                                                    proces7 napisał:

>
                                                    > Czasem mam wrażenie, że penis stał sie Twoja obsesją. Co za niedopieszczona
                                                    bab
                                                    > a.
                                                    >
                                                    > No właśnie, dlaczego właśnie mnie wmawiasz tą nimfomanie? Ja nawet o tym nie
                                                    pomyśałam, a już mi to zasugerowałeś.Procesie opamiętaj się!!!! Nie wszyscy są
                                                    opsesyjnie opanowani takimi myślami.:p
                                                  • wanda_rybka Re: Instrukcje i statystyki 10.03.06, 10:11
                                                    I całe szczęście,że takie wrażenie masz czasami.:)
                                                  • proces7 Re: Instrukcje i statystyki 09.03.06, 09:23
                                                    PZPR.
    • proces7 Lot 10.03.06, 00:57
      Nauka latania.
    • proces7 bocian 10.03.06, 00:57
      dziecko
      • nadziejkaa Re: bocian 10.03.06, 06:16
        Owoc miłości.
        • proces7 Re: bocian 10.03.06, 07:28
          nadziejkaa napisała:

> Owoc miłości.

Boskie jabłko.
    • proces7 gniazdo 10.03.06, 00:58
      Gniezno.
    • proces7 Litwo 10.03.06, 07:50
      Ojczyzno moja!
      • weszlam Re: Litwo 10.03.06, 21:31
        A poniżej to jakaś choroba? Ptasia grypa :]
        • proces7 Re: Litwo 11.03.06, 10:57
          Tymczasem zanieś mój loginek zbanowany do tych trzydziestek pięknych do tych
          pośladków przaśnych...
          Chciałem trochę przyspieszyć, pingu.
          • weszlam Re: Litwo 11.03.06, 14:51
            Gdybym więcej siły miała to bym z Tobą ten wóz gnała ;)

PSoces co nagle to po diable
    • proces7 ty jesteś 10.03.06, 07:51
      jak zdrowie.
    • proces7 ile cię trzeba cenić 10.03.06, 07:52
      ten tylko się dowie, kto cię stracił.
    • proces7 Dziś 10.03.06, 07:53
      Piękność twą w całej ozdobie.
    • proces7 Widzę i opisuję 10.03.06, 07:53
      Bo tęsknię po tobie.
    • proces7 Panno swięta 10.03.06, 07:54
      Co Jasnej bronisz Częstochowy.
    • proces7 I w Ostrej świecisz Bramie! 10.03.06, 07:55
      Ty, co gród zamkowy Nowogródzki.
    • proces7 ochraniasz z jego wiernym ludem! 10.03.06, 07:56
      Jak mnie dziecko do życia przywróciłaś cudem.
    • proces7 Gdy od płaczącej matki 10.03.06, 07:57
      pod Twoję opiekę
    • proces7 Ofiarowany 10.03.06, 07:58
      martwą podniosłem powiekę
    • proces7 I zaraz mogłem pieszo 10.03.06, 08:03
      do Twych świątyń progu
    • proces7 Iść 10.03.06, 08:05
      za wrócone życie podziękować Bogu
    • proces7 Tak nas powrócisz 10.03.06, 08:05
      cudem na Ojczyzny łono!
    • proces7 Tymczasem 10.03.06, 08:06
      przenoś moję duszę utęsknioną