Dodaj do ulubionych

Narciarki!!! Do do Was!

27.10.02, 12:01
Jedziemy na dechy w listopadzie-lodowiec-Włochy.Fajna ekipa - wesolutka i
bezproblemowa.Mamy tylko jeden kłopot-dysproporcje w składzie...25:5 (mniej,
to panie/dziewczyny-narciarki)Panowie zrozpaczeni!!!Może któraś skusi się???
Obserwuj wątek
    • randia Re: Narciarki!!! Do do Was! 27.10.02, 12:10
      A ja nie umiem jeździć :(
      • kitek1 najwazniejsze, zebys kijeczki dobrze trzymac...... 27.10.02, 12:23
        umiala:)
      • Gość: bolek Re: Narciarki!!! Do do Was! IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 12:27
        przecież nie o jeżdżenie chodzi
    • Gość: pom Re: Narciarki!!! Do do Was! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:49
      To wy na narty czy na dziewczyny jedziecie?
      • dr_mengele przecież to jasne... 27.10.02, 12:53
        narty to przykrywka... a w rzeczywistości chłopaki jadą wyrywać sraki...
        :)))
      • kitek1 jezdzic, jak jezdzic................... 27.10.02, 12:54
        ale lepiej sie hamuje na dziewczynach,
        ja kiedys hamowalem na rozkraczonym, opalajacym sie narciarzu,
        wrzask byl okrutny:(
        • randia Re: Kitek, ale ja ........ 27.10.02, 13:09
          ......nawet kijków dobrze trzymać nie umiem :(
          • alfa32 Re: Kitek, ale ja ........ 27.10.02, 22:33
            szkoda...a tak na marginesie...żadna przykrywka. zawsze jest miło,kiedy
            proporcje są zachowane. jestem jedną z 5 kobiet na tej wycieczce, w dodatku
            kimś w rodzaju organizatora i dostanę po uszach, jak nie wykombinuję narciarek.
            narciarek prawdziwych...
            • Gość: ISADORA Re: Kitek, ale ja ........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 14:20
              alfa32 napisała:

> szkoda...a tak na marginesie...żadna przykrywka. zawsze jest miło,kiedy
              > proporcje są zachowane. jestem jedną z 5 kobiet na tej wycieczce, w dodatku
              > kimś w rodzaju organizatora i dostanę po uszach, jak nie wykombinuję
              narciarek.
              >
              > narciarek prawdziwych...

Jestem narciarka prawdziwa, umiejaca calkiem dobrze jezdzic.A wy zartwonisie
              zaraz musicie szukac podtekstu w tej propozycji.Ja sie nie dziwie ze
              towarzystwo tylu facetow i tak znikomej ilosci dziewczyn jest mniej
              zabawne.Popieram zachowanie proporcji tak jak Ty alfa32.Wiem bo zawsze jezdzimy
              ekipa mieszana na narty zawsze przyjemniej.Dla dziewczyn rowniez.A dokad
              jedziecie do tych Wloch??Pozdrawiam
              • 0nly Re: Kitek, ale ja ........ 01.11.02, 14:43
                jak potrzebuja dziewczynek to zapewne tam gdzie sniegu nie ma.......zeby sie
                nie nudzic rzecz jasna.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka