r.kruger 31.12.05, 00:47 kamera w rękach i rok rat do spłacania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singelka Re: marzenie spełnione 02.01.06, 09:40 ja zastanawiam sie nad aparatem cyfrowym, tez na raty.... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: marzenie spełnione 02.01.06, 09:46 Kamerę mam i bardzo ten sprzęt lubię, tylko rzadko potem oglądam co nagrałam :DD A cyfrówka to plan na kwiecień - najpierw spłacę jedne raty :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: marzenie spełnione 02.01.06, 11:15 ale ile nerwów kosztowała mnie przeprawa z MediaM. no myslałam że nie zdzierże ! Ale zaraz oddam się szaleństwu reżyserii....scenografii i oczywiście operatorstwa Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: marzenie spełnione 02.01.06, 11:18 opowiedz o tych nerwach, bo ja tez myslałam o Media Markt, ale jak Cie tyle kosztowała ta przeprawa.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: marzenie spełnione 02.01.06, 11:44 wybieranie kamery dzień pierwszy-wchodzimy z marszu, o kamerach wiem niewiele. Nikt nie umie mi doradzić i pomóc wybrać. czytamy sami opisy. W oczy kłuje reklama-raty zero procent, minimum formalności…zero pierwszej wpłaty Nibylandia. Okazuje się że potrzebne zaświadczenie z pracy , dwa dokumenty i 5% wpłaty Dzień drugi, biurwa od Marcina z pracy NIE MIAŁA CZASU wypisać zaświadczenia (hmm) Dzień trzeci, okazuje się że po wybraniu modelu, pracownik biegał po magazynie aby znaleźć towar. Udało się jednak wynegocjować dobrą cene za karte pamięci do aparatu( gdyż była otwierana) Ale to nie prawda że w Lukas załatwia się takie coś od ręki. Oni muszą zadzwonić do pracy M (nie wiem czy dlatego że zaświadczenie wypisane częściowo przeze mnie-bo biurwa nie wpisała danych M- chyba zapomniała ***** ***, czy dlatego że oficjalnie zarabia grosze) Nie zadzwonią bo już późno… Dzień czwarty, M po pracy jedzie odebrać kamere. Ucieszeni. W domu-porażka, karta pamięci w kamerze nie da się sformatować. Jedziemy tam. Okazuje się że sprzedanej karty nie obsługuje ten model kamery. ***** *** Jest za późno aby zamienić karty-trzeba napisać aneks do umowy. Proszę przyjechać jutro… Jutro-czyli dzień piąty. Odkopanie samochodu, przebrnięcie przez auto i tłumy w sklepie. Sukces, sprawa załatwiona brrr Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: marzenie spełnione 02.01.06, 12:29 o matko, kruger, to zdecydowanie nie wiadomo czy cieszyc sie czy plakac nad ta kamera teraz... no, ale koniec koncow bedziesz filmowac i to sie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś