Gość: Baby IP: 212.244.106.* 04.10.01, 09:34 Może ktoś mnie łaskawie uświadomi czym - oprócz szczególnego stroju - charakteryzuje się taka imprezka? I -w kwestii piżamy - wskazówki mile widzane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:52 W tych w ktorych ja bralam udzial polegalo to tylko na odpowiednim stroju . Wiesz,szlafrok,walki na glowie etc.Najlepsza byla rzymska!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 09:52 Gość portalu: Baby napisał(a): > Może ktoś mnie łaskawie uświadomi czym - oprócz szczególnego stroju - > charakteryzuje się taka imprezka? I -w kwestii piżamy - wskazówki mile widzane > . .. jezeli zaczyna sie rano to koniecznie dobrym szampanem, delikatnymi serami, winogronami, owocami. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 10:13 Gość portalu: enancjo napisał(a): > > .. jezeli zaczyna sie rano to koniecznie dobrym szampanem, delikatnymi serami, > winogronami, owocami. > Enancjo Jak milutko, szczególnie te winogrona i szampan ( chociaż moze truskawiki były by lepsze?) Baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Party IP: *.ipartners.pl 04.10.01, 11:25 Z moich estymacji wynika, że jak truskawki to chyba też bita śmietana. Pozdrawiam wszystkich, którzy będą się dobrze bawić Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party IP: 212.244.106.* 04.10.01, 12:30 Nie Janku , truskawki z bitą śmietaną to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Party IP: *.ipartners.pl 04.10.01, 13:57 No tak, z estymacji statystycznej zawsze byłem kiepski. Pozdrawiam ciepło Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:50 Gość portalu: Baby napisał(a): > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > .. jezeli zaczyna sie rano to koniecznie dobrym szampanem, delikatnymi ser > ami, > > winogronami, owocami. > > Enancjo > > Jak milutko, szczególnie te winogrona i szampan ( chociaż moze truskawiki były > by > lepsze?) > Baby .. truskawki - jasne .. ale musza byc super swieze i wonne .. juz je widze .. ociekajace zimny szampanem .. brzmi ... :)) .. masz propozycje co do typu pizamek ... moze np fantazyjne schlafmycki !!!???? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 14:02 Marzenie... Swieżutkie, pachnące truskaweczki, a szampanik zimny , najlepiej półwytrawny.... I szlachetna satynowa pizamka, moze wisniowa..... Chociaż w srebrnej byłoby mi chyba ładniej.... Baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 14:20 Gość portalu: Baby napisał(a): > Marzenie... > Swieżutkie, pachnące truskaweczki, a szampanik zimny , najlepiej półwytrawny... > . > I szlachetna satynowa pizamka, moze wisniowa..... Chociaż w srebrnej byłoby mi > chyba ładniej.... > Baby .. wolalbym wytrawny .. typ BRUT ... lekko cierpki osadzajacy sie na podniebieniu ktory to smak lagodza truskawki.. ale mysle ze polwytrawny to niemal to samo wiec OK ... .. satyna / kolor .. w zaleznosci od karnacji .. typu wlosow , uczesania , porannego roczochrania .. stopnia zaspania. .. pizamka styl meski : jesienno - zimowa typ garniturek piecoguzikowy, np w kroliczki lub inne ubociki ... a wiosenno - letnia : bokserki + polo z dlugim rekawem ( typ pizamowy) na nozkach chinskie kapcie plocienne.. kolorystyka stosowna ... ip/itd Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 14:28 Mmmm,znawca. Oczywiście , że garniturek - tylko jaki kolorek dla jasnej blondynki? Pominmy rózowy i błękit , nie bądzmy schematyczni A zamiast szampanika mogłoby byc wino, takie z RPA na przykład..... W wersji jesiennej winogona, ale ciemne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 14:50 hmm ... dla jasnej blondynki .. urocze moga byc rozne poranne pastele w zaleznosc od koloru oczu, uczesania, figury, od wystroju wnetrza jego oswielenia.. wowczas dodaja swiezosci .. i wtedy niewazne czy pizamka jest konrastowa ... .. wino ... jesienia mogloby byc mlode czerwone , takie polroczne lub jednoroczne polnocnoafrykanskie .. schlodzone delikatnie gazuje i ma bukiet niosacy intensywny zapach wiogron, piasku, slonca .. ktore wypelniaja miejsce spotkania .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 15:01 Oświetlenie.... miękkie światło, delikatne cienie na skórze.... Lekkie winko,słoneczne,ale chłodne, kieliszek bez śladów szminki. I tylko ten kolorek satynki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:07 Gość portalu: Baby napisał(a): > Oświetlenie.... miękkie światło, delikatne cienie na skórze.... > Lekkie winko,słoneczne,ale chłodne, kieliszek bez śladów szminki. > I tylko ten kolorek satynki.... .. moze taki ceglany .. i jasne waskie lampasy... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 15:12 Ceglany? Czyli taki rudy? Zaskoczyłes mnie.... Myślałam o czyms , hm , bardziej wyrazistym. Z absolutnym wykluczeniem zielonego. Ale taki na przykład burgund albo głęboki fiolet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:19 Gość portalu: Baby napisał(a): > Ceglany? Czyli taki rudy? Zaskoczyłes mnie.... > Myślałam o czyms , hm , bardziej wyrazistym. Z absolutnym wykluczeniem > zielonego. Ale taki na przykład burgund albo głęboki fiolet.... .. lubie ceglano rudy gdyz w wydaniu pastelowym jest na kazda pogode zwlaszcza u nas .. po prostu dodaje ciepla, natomiast burgund, fiolet kojarzy mi sie z lazurowym wybrzezem i tam byloby to super... widoczek na morze, lekko otwarte okiennice, przenikajace promienie sloneczne, taras widokowy .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 15:24 Dla mnie burgund to Grecja,wino, cienie na skałach w Meteorach... A fiolet- coś tajemniczego, hiacynty, zmierzch, szkła kontaktowe ... A ten rudy, moze bardziej piaskowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:35 Gość portalu: Baby napisał(a): > Dla mnie burgund to Grecja,wino, cienie na skałach w Meteorach... > A fiolet- coś tajemniczego, hiacynty, zmierzch, szkła kontaktowe ... > A ten rudy, moze bardziej piaskowy ? jasne .. moze byc piaskowy .. pisalem ze pastelowy wiec chyba wlasnie .. fiolet w Twoim wydaniu tez brzmi ciekawie , ale szkla kontaktowe .. to chodzi Ci o blask .. sry w tym miejscu moja wyobraznia sie zalamala ? .. w Grecji lub poludniowej Portugalii ... ( wzburzone jesienne morze, grzywy fal w oddali, cieple powietrze, taras z widokiem na morze i skaly, bujne jesienne kwiaty .... ) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 15:43 Gość portalu: enancjo napisał(a): > Gość portalu: Baby napisał(a): > > > Dla mnie burgund to Grecja,wino, cienie na skałach w Meteorach... > > A fiolet- coś tajemniczego, hiacynty, zmierzch, szkła kontaktowe ... > > A ten rudy, moze bardziej piaskowy ? > > jasne .. moze byc piaskowy .. pisalem ze pastelowy wiec chyba wlasnie .. > fiolet w Twoim wydaniu tez brzmi ciekawie , ale szkla kontaktowe .. to chodzi C > i > o blask .. sry w tym miejscu moja wyobraznia sie zalamala ? > .. w Grecji lub poludniowej Portugalii ... ( wzburzone jesienne morze, grzywy f > al > w oddali, cieple powietrze, taras z widokiem na morze i skaly, bujne jesienne > kwiaty .... ) > Enancjo Albo niebo w Syrii - chyba najpiękniejsze na świecie- taki granat z fioletem własnie i tak dużo gwiazd....i wszystkie tak blisko... I sztorm , kropelki wody w powietrzu nad tarasem i kawa i wino... Baby PS.A te szkła kontaktowe to proza życia- w kolorze Violet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:51 .. nie bylem w SYRII .. ale brzmi intersujaco !!! .. albo np rownikowa Afyka - Zanzibar i te 30 minut gdy noc przeistacza sie w dzien rozjasniajac najpierw niebo i przenoszac sie coraz nizej i nizej, nie ma nic bardziej pochlaniajacego i gwaltownego ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 15:56 Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. nie bylem w SYRII .. ale brzmi intersujaco !!! > .. albo np rownikowa Afyka - Zanzibar i te 30 minut gdy noc przeistacza sie > w dzien rozjasniajac najpierw niebo i przenoszac sie coraz nizej i nizej, > nie ma nic bardziej pochlaniajacego i gwaltownego ... > Enancjo Syria jest piękna,egzotyczna , kontrastowa .... Nie byłam w Afryce,ale tak sugestywnie opisujesz ten świt. I podobno te niesamowite kenijskie wina .... Baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:03 ... Afrykanski rownikowy Swit jest takim zjawiskiem , ze zamiera cala przyroda .. jest kompletna cisza i tylko swiatlo narasta i nagle jak za pstrknieciem guzika zaczyna sie zycie, ptaki, gwar .. tak jakby ten moment wczesniej nigdy nie istnial, jakby nigdy nie bylo nocy .. warto to zobaczyc i przezyc ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Party piżamowe-Enancjo IP: 212.244.106.* 04.10.01, 16:09 Szkoda że na razie nie mogę wziąc urlopu.... Poopowiadaj mi jeszcze..... Baby baby74@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:27 Gość portalu: Baby napisał(a): > Szkoda że na razie nie mogę wziąc urlopu.... > Poopowiadaj mi jeszcze..... > Baby > baby74@hoga.pl .. w temacie afryka, pizama, wino, party... ??? .. wiosna chce jechac do Egiptu na splyw Nilem i zwiedzanie praktycznie wszystkiego .. bo wszystkie zabyki te najfajniejsze sa wzdluz NILU.. .. nawet komus tu obiecalem ze zrobimy posta dla tych co chca jechac / kiedy i za ile ... Enancjo enancjo@poczta.gazeta.pl Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:51 Baby ,na litosc Boska !na takiej imprezie powinno byc smiesznie a nie elegancko! Jaka satynka????? Spiochy sobie zmontuj ,albo koszulke typu "uboga poloznica". Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: Party piżamowe-Enancjo 04.10.01, 15:53 no i koniecznie śliniak - tak śliniak oraz butla z kaszą to nieodzowne elementy p,s zapomniałam o pampersach - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:58 Moj znajomek kiedys tak wystapil na imprezie ,tylko pampers(dla doroslych oczywiscie!) czapeczka z fantazyjna falbanka i kokardka pod broda,biale skarpeci i smoczek :)Byl najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:12 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Moj znajomek kiedys tak wystapil na imprezie ,tylko pampers(dla doroslych > oczywiscie!) czapeczka z fantazyjna falbanka i kokardka pod broda,biale > skarpeci i smoczek :)Byl najlepszy! Mam kolege ktory mieszka w Sszwajcarii i i ktory pojechal na strone francuska na impreze taksowka przebrany w cos ala rzmska toge zrobiona z bialego przecieradla w papuzki. Nie wzial dokumentow ani pieniedzy bo mial z kims wrocic do domu. Tymczasem ten ktos nawalil. W wyniku postawil pol armii szwjcarskiej na bacznosc gdy probowal sie chylkiem dostac z powrotem piechota z Francji do Szwjacarii. Bylo to z piatku na sobote .. wiec go wsadazili bo okazalo sie ze przebywa w Szwajcarii na angielskim paszporcie .. Wyszedl w poniedzialek w tej swojej todze i tak musial sie w bialy dzien udac sie do domu. Od tej pory nie lubi balu przebierancow. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:26 > > Mam kolege ktory mieszka w Sszwajcarii i i ktory pojechal na strone francuska n > a > impreze taksowka przebrany w cos ala rzmska toge zrobiona z bialego przecierad > la > w papuzki. Nie wzial dokumentow ani pieniedzy bo mial z kims wrocic do domu. > Tymczasem ten ktos nawalil. W wyniku postawil pol armii szwjcarskiej na bacznos > c > gdy probowal sie chylkiem dostac z powrotem piechota z Francji do Szwjacarii. > Bylo to z piatku na sobote .. wiec go wsadazili bo okazalo sie ze przebywa w > Szwajcarii na angielskim paszporcie .. Wyszedl w poniedzialek w tej swojej todz > e > i tak musial sie w bialy dzien udac sie do domu. Od tej pory nie lubi balu > przebierancow. > Enancjo ***Wcale sie nie dziwie ,mozna sie zniechecic!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:31 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > Mam kolege ktory mieszka w Sszwajcarii i i ktory pojechal na strone francu > ska n > > a > > impreze taksowka przebrany w cos ala rzmska toge zrobiona z bialego przec > ierad > > la > > w papuzki. Nie wzial dokumentow ani pieniedzy bo mial z kims wrocic do dom > u. > > Tymczasem ten ktos nawalil. W wyniku postawil pol armii szwjcarskiej na ba > cznos > > c > > gdy probowal sie chylkiem dostac z powrotem piechota z Francji do Szwjacar > ii. > > Bylo to z piatku na sobote .. wiec go wsadazili bo okazalo sie ze przebywa > w > > Szwajcarii na angielskim paszporcie .. Wyszedl w poniedzialek w tej swojej > todz > > e > > i tak musial sie w bialy dzien udac sie do domu. Od tej pory nie lubi balu > > > > przebierancow. > > Enancjo > > ***Wcale sie nie dziwie ,mozna sie zniechecic!:)) > .. a ja ciagle widze te papuzki ktore chylkiem suna w kierunku granicy .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:36 swoja droga troche glupie mial przescieradla jak na faceta!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:43 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > swoja droga troche glupie mial przescieradla jak na faceta!:)) .. bo to byl stroj zastepczy .. chcial sie przebrac za RAMBO ale nigdzie nie mogl zadnego nawet plastikowego karabinu kupic .. no coz taki kraj a Szwajcaria. .. apropos masz telefon do Mrzezyna dla mnie ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:50 Niestety te burzuje chyba za bardzo sie dorobili bo nie chca juz turystow po sezonie .Rozmawiala wczoraj z szefowa(kolezanka) .Przykro ze narobilam Ci smaku,ale na prawde nie wiedzialam ze tak im sie odwidzialo.jeszcze na wiosne mozna bylo przyjezdzac w dowolnym terminie.Sorki Enancjo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Party piżamowe-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:54 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Niestety te burzuje chyba za bardzo sie dorobili bo nie chca juz turystow po > sezonie .Rozmawiala wczoraj z szefowa(kolezanka) .Przykro ze narobilam Ci > smaku,ale na prawde nie wiedzialam ze tak im sie odwidzialo.jeszcze na wiosne > mozna bylo przyjezdzac w dowolnym terminie.Sorki Enancjo! .. ok nie ma sprawy .. tak o z nami bywa ze jak juz cos zrobimy to dobrze to najczesciej sami psujemy. .. ale i tak jade .. tylko jeszcze nie wiem dokad . .. widzisz jaka pogoda . i ma byc przez weekend ... dzieki / pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś