saqqara 31.10.02, 12:30 emperor napisal: >nie chodzi mi o ten stanik, to dokument panstwowy, tutaj widnieje podpis jako ..... :)))) masz mi to wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Emperor 31.10.02, 12:34 mam ci to tutaj napisac? :)) rozgladnij sie wokol siebie, poza monitor, masz w poblizu kolezanke A.O. :))) nieprawdasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 31.10.02, 12:44 miedzy innymi, wyluzuj, to nic strasznego, taka ma praca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 31.10.02, 12:46 jakim cudem to jest u Ciebie? ps. przestan lizac moje podpisy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 31.10.02, 12:55 no jest, jest, nie wszyscy u nas na butach chodza:))) a pozatym to ladne zdierstwo!!!!! i nie pyskuj, bo szmalu ruski rok nie zobaczysz:)))))) ten? podpis? moja kuzynka w zerowce ma bardziej czytelny:))))) beztalncie, nawet dlugopisu w rece nie potrafisz poprawnie trzymac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 31.10.02, 13:53 hahaha, swiat jest maly;)) jakie zdzierstwo?! za wysoka jakosc trzeba placic, wiec mnie nie szantazuj!:) odczep sie, lekarzem mialam zostac wiec gryzmole jak pani magister w aptece:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 31.10.02, 14:02 a ta twoja kolezanke chyba zakatrupie, wszedzie bledy robi, 10minut korekte wystawialem, wyslalem na twoje nazwisko, prosze podpisac kopie i odeslac do mnie, a oryginal zatrzymac:))) teraz ty bedziesz miala okazje zobaczyc moj podpis:)))) ty i lekarz? bardziej cie widze w oborze jako wterynarke widlami wymachujaca:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 31.10.02, 14:11 na moje nazwisko to wyslales? tja....a owszem! obejrze sobie te gryzmoly przedszkolaka;P z widlami bardzo chetnie, jesli w tej oborce Ty bedziesz robil za byczka, wylecze Cie ze wszystkiego, z checi do zycia rowniez:)) Odpowiedz Link Zgłoś