Dodaj do ulubionych

Gdziekolwiek na świecie...

05.01.06, 20:24
Może właśnie tutaj wymienimy się opowieściami o naszych podróżach, tych
odbytych czy tych,które jeszcze pozostają w sferze marzeń ?
Bo ja się tak zastanawiam ,gdzie na świecie jest tak, jak lubie najbardziej.
Świeże powietrze, temperatura tak ok. 25 stopni i śliczne obłoczki na niebie,
do tego w jednym miejscu góry, skały i morze :)
Obserwuj wątek
    • hedonista.oswiecony ja wiem gdzie to jest 05.01.06, 20:33
      ale jak znów powiem o Hiszpanii to będzie nudne ;)
      • sereni Re: ja wiem gdzie to jest 05.01.06, 20:36
        Mów, mów.. Szkoda,ze nie można tu zdjęć ogladać ;)
        • hedonista.oswiecony Re: ja wiem gdzie to jest 05.01.06, 20:41
          na samym forum nie można, ale można dawać linki do fotoblogów :) To może
          załóżmy fotobloga w temacie piękne zdjęcia, ale takie, które kogoś na maksa
          zauroczyły... ale takiego pozytywnego, żeby nie wpuszczać przypieprzania się
          tylko mówić co jest fajne i jaki kto ma ew. pomysł... jak myślisz?
          • sereni Re: ja wiem gdzie to jest 05.01.06, 20:45
            Jestem za ! Uwielbiam oglądać zdjecia i robić :)
            Ale jak z tym fotoblogiem zrobic,pojęcia nie mam
            • hedonista.oswiecony fotoblog 05.01.06, 20:46
              dobra, spytam kumpla, jak wróci ze sklepu...

a tutaj możemy linki zarzucać... dodam go też do adresu pod nagłówkiem forum
              • sereni Re: fotoblog 05.01.06, 20:47
                ok i linki to też dobry pomysł:)
                • hedonista.oswiecony Re: fotoblog 05.01.06, 20:52
                  sprawdzam na blogu gazety, coś już się zapisywało ale jakoś to w kosmos
                  posłałem ;)
                  • sereni Re: fotoblog 05.01.06, 20:54
                    ślij prosto na moją skrzynke e-mail ;)
                    • nunebbia Re: fotoblog 05.01.06, 21:37
                      O tak! Hiszpania, dla mnie, jak najbardziej. Ach, może wreszcie w tym roku mi
                      sie uda. Z Hiszpanią mam ten problem, że nie wiem, jak mi się uda obojętnie
                      przejechać przez Francję. Wiem, można samolotem, no ale to są kwestie
                      logistyczne. A wracając do tematu, miejsc, zwłaszcza takich, które wspomniała
                      Sereni, to mam takie miejsce, które łączy w sobie i łagodny, ciepły klimat,
                      góry, wodę, piękno krajobrazu, sztukę... krótko mówiąc nieomal ideał. To
                      Wielkie Jeziora na północy Włoch. Spędziłam tam, konkretnie nad Como i Maggiore
                      z bazą w Bellagio wspaniałe dwa tygodnie. Był wrzesień. Ciepło i w dzień i w
                      nocy, pływanie łodzią po jeziorze, kąpiel, zwiedzanie przeuroczych wioseczek i
                      miasteczek, zabytkowych willi, a na koniec biesiadowanie w okolicznych
                      knajpkach do późnej nocy, mnóstwo wspomnień, wrażeń, fotek. Jeśli chcecie,
                      chętnie się nimi z wami podzielę.
                      pozdrawiam
                      nebbia
                      • sereni Re: fotoblog 05.01.06, 21:46
                        Bardzo chętnie :)
                        • nunebbia Re: fotoblog 05.01.06, 22:33
                          To najlepiej wyjdzie przy pomocy fotek, ale nie wiem, co tam dalej
                          wymysliliście z ich umieszczeniem :))
                          • hedonista.oswiecony dziś już się tym nie zdążę zająć 05.01.06, 22:39
                            ale wrócimy do tematu niebawem, ale jak ktoś ma pomysł gdzie i jak to dawać
                            proszę, sam wszystkiego nie dam rady
                            ukłony, HO:)
                            • nunebbia Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 05.01.06, 22:44
                              Koniecznie! jakże to ubarwi i nasyci dyskusję :)
                              Nie mam niestety pomysłu, a jeszcze będę tak uprzykrzona, ze poproszę o
                              instrukcję, jak to sie robi :)
                            • sereni Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 01:02
                              Jakby co, to jestem w poczekalni ;)
                              • hedonista.oswiecony Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 09:58
                                sereni napisała:

> Jakby co, to jestem w poczekalni ;)

Sereni,
                                masz ochotę się tym zająć? Zapraszam :)
                                HO:)
                                • sereni Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 10:15
                                  Ochotę to mam zawsze ale w tym wypadku nie potrafie zrobic czegos takiego.
                                  • hedonista.oswiecony Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 15:43
                                    spoko, wejdziemy na blog.pl, obczaimy co i jak i damy radę, ale dziś nie bardzo
                                    będę mógł, za dużo pracy :) No właśnie jestem właśnie w pracy. Moja asystentka
                                    się uczy analizy robić w spss, ja patrzę jak to działa i jakąś dłubaninę też
                                    uskuteczniam. Ale proszę nad moim losem się nie użalać bo projekt jest pilny i
                                    ważny, a ja sobie krzywdy zrobić nie dam ;)
                                    ukłony
                                    • sereni Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 16:12
                                      I ja byłam dzisiaj w pracy ale już wrociłam :)
                                      A wieczorkiem będę z Wami myślami kiedy będziecie szaleć na parkietach
                                      warszawskich klubów ;-)

I damy rade ! :)
                                      • hedonista.oswiecony Re: dziś już się tym nie zdążę zająć 07.01.06, 16:31
                                        dziś to ja za długo nie poszaleję bo jutro na 9:30 do pracy też potrzebuję
                                        zajrzeć, przypilnować trzódki ;) Coraz bardziej mi się to podoba :)
                                        ukłony
                          • prone Re: fotoblog 05.01.06, 22:54
                            myslcie,myslcie
                            rowniez z checia poogladam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka