Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 13:52 Raz pewien Bizon skacowany, po hulance leczyl rany, lecz mimo bolu glowy, limeryk dla Samanty gotowy. Taki jest ten Bizon,skubany ! P.S.Ide na taras i wracam zaraz. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:35 Chociaz Bizon ja ukrywa To jej dusza z nami bywa Ta Joanna wszystkim znana W watkach miesza juz od rana Pozniej sie po cichu zmywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 16:43 Byl sobie krol i byla ksiezniczka. Spotkali sie sobie. Na lawce, na trawie. Lecz on jej nie zdradzil kim jest on na prawde, Bo wiedzial za dobrze, ze lawka jest niewygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:46 A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:03 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:)))) A teraz taki. Pewna Dama szlachetnie urodzona. Wziela sobie blazna za Bizona. Bizon jednak pomylil kostiumy. Zamiast weselnego ubral ten do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:09 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania > > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:)))) > > A teraz taki. > > Pewna Dama szlachetnie urodzona. > Wziela sobie blazna za Bizona. > Bizon jednak pomylil kostiumy. > Zamiast weselnego ubral ten do trumny. jeszcze jedna linijka z rymem A i Bizon sie zachwyci!:) Fajne to naskrobalas!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:12 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: 2001 napisał(a): > > > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania > > > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:)))) > > > > A teraz taki. > > > > Pewna Dama szlachetnie urodzona. > > Wziela sobie blazna za Bizona. > > Bizon jednak pomylil kostiumy. > > Zamiast weselnego ubral ten do trumny. > jeszcze jedna linijka z rymem A i Bizon sie zachwyci!:) Fajne to naskrobalas!:) > ) Samanto, mowisz, ze mam talent, a moge zaspiewac? Jeszcze 3 cm w biuscie i bede perfekcyjna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:21 Spiewaj ! mnie to nie przeszkadza tylko co sasiedzi powiedza??:)) A co?Rosnie Ci jeszcze biust? To ile Ty masz lat???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:27 Sasiadko moja kochana. Co tam robilas wczoraj z rana. Czy Cie jaki artysta zauroczyl. Czy moze Mister U zamroczyl. Moj drogi sasiedzie. To byla ta staradziwkaznaprzeciwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:30 Moja droga Pani jakis dziad nas mami Dajmy mu lupniaka w dupala kopniaka Niech sie tak nie cwani! To o tym cwaniaczku lesnym "czarnym blondynie w jednym bucie"!:)Chce zrobic z nas idiotki.Moze go tak zignorowac i napisac ze stracilysmy zainteresowanie? Szkoda ze nie mozna z innymi dziewczynami sie zmowic:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 18:54 Pewne kobitki dwie, probowaly napisac cos gdzie- s. Internet wiec wybraly i bardzo sie staraly, ale nie wyszlo im, oj nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:57 Biziu!Nie bedzie pochwal???:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:05 Pewna Samanta-poetka gdzie moze, limeryk swoj wetka. I wspaniale to czyni i cudowny jest wyni- k: limeryk dla niej to betka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:07 No prosze !Jak sie poprosi o cukiereczka to sie go dostaje .;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:14 Szukajcie a znajdziecie. Proscie a bedzie wam dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:23 Aha ! A propos cytatow, to ten, ktorego nie moglas usytuowac pochodzi z "Niewiarygodnych przygod Marka Piegusa" (autor Edmund Niziurski). A teraz ide wstawic zeberka do piecyka. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 19:29 Z takiego fragmenciku trudno bylo wyczaic a ksiazke przeciez dobrze znam drogi Wienczyslawie Nieszczegolny!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:39 Brawo ! Mimo, iz jestes niewtpliwa kobieta, Samantonieslychaniewprostoczytana, nie mozna odmowic Ci pewnych zalet: znasz Makuszynskiego (to on sam mowil o sobie Mornel Kakuszynski), Niziurskiego, dobra kielbase, Maciaszkowa. Ho,ho ! Co zas do cytatu, to bylo to na poczatku "Przygody pierwszej", kiedy ojciec kaze Markowi odrabiac lekcje i mowi "Wroce o 8-mej i sprawdze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:09 Bez przesady ,Maciaszkowej nie znam ,to Twoja znajoma.:)) Co Ty taki oblatany w literaturze mlodziezowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 21:10 Bo ja bardzo mlodym Bizonem jestem-mam 11 lat i 3 miesiace..... Samantotowarzyszkoprzemilamychwirtualnychgierizabaw, zjadlem wlasnie zeberka, wspaniale mi sie udaly, a teraz walne sobie mala sjestke bo dzis ide do pracy na noc a wydarzenia dnia dzisiejszego sprawily, iz rogi bizonie ( tu bez glupich aluzji ! Wyraznie powiedzialem BIZONIE !)ciaza mi okrutnie. Zaczynam o 23h30, mam wiec godzinke z ogonkiem na odsapke. Wpadne tu przed wyruszeniem na nocne lowy i rzuce okiem (jedynym). Nie placz, Samanto, nie placz prosze ! Kobiece lzy rozdzieraja me bizonie serce i miekna mi kopyta. Na pocieche- limeryczek-doogrodkaTwegokamyczek, gdzie, mimo postaci numer 1, ktora wyjatkowo nie jestes Ty, pojawia sie jednak to staroslowianskie, brzmiace jak najpiekniejsza muzyka, imie-Samanta. Pewien Bizon, co jednym okiem zerka, zrobil sobie na kolacje zeberka. I, myslac o mail'u do Sam- anty, rzekl: zjem wszystko to sam. Ach, pyszna to bedzie wyzerka ! Buziaczki, jak zwykle bardzo buziaczkowe ! Twoj B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:40 Nie wiem Bizonku ile masz lat ale jestes najzabawniejszym bizonem jakiego znam .:)Powinni Cie zatrudnic w szpitalu dla ciezko chorych.Moglbys ludzi smiechem leczyc .Potrafisz byc zlosliwy,ironiczny ale robisz to w tak sympatyczny sposob ze nie mozna sie na Ciebie zloscic:)I to tyle mojej powagi na dzisiaj .Odpoczywajcie Ty i ogonek .:) Pewna Samanta srednio mila Zeberek Biziowi pozazdroscila poniewaz slinka jej pociekla byla na Bizia troche wsciekla i jajecznice sobie usmazyla. Ale badziew mi wyszedl:(( Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 21:51 Witaj Anołku.Gdzie Cię nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:52 Matko swieta!!!To Ty moj Ksiaze Rynsztokow???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 21:56 We własnej osobie:)Caryco czy Ty wiesz co znaczy samotność w rynsztoku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 213.76.59.* 04.10.01, 22:03 Alez jestem z Toba Crimenku! (myslami co prawda ale zawsze!) Moge z Toba isc z powrotem pod nasz most!A flaszeczke krolu zloty masz???:)W gardle mi zaschlo troszeczke!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:08 Pewnie że mam.W realu też, przeczytaj sobie:)Dla Ciebie wszystko.A który to most?One wszystkie takie podobne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:12 Przeczytalam a nawet odpisalam (tak na szybko:) Jak to ktory most ,nie zauwazyles?A mowilam nie pij metylu bo oslepniesz!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:18 Świat mi przesłoniłaś, a dziwisz się że mostu nie zauważyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:21 No cos Ty?! Przeciez nie jestem gruba! :) Brakowalo mi Ciebie Krolu Pijakow!:) To co? Moze otworzysz butelke bo jezyk kolkiem mi stanal? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:26 Twoje zdrowie malenka.TYlko komu dokopiemy jak braknie paliwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:30 kto pod but sie nawinie! Nie martwmy sie mily zawczasu .no to siup !!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:36 Z rąk waćpanny nawet truciznę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:43 Alez ksiaze !Mielismy sie w szczesciu plawic a nie umierac! Patrz waszmosc jak ksiezyc swieci!Prawie jak w 1894 r.!!!!!pamietasz wasc tamten ksiezyc i niesmiale Twoje zaloty???:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:53 Oh hrabino jak mógłbym zapomnieć księżyc oglądany w Twoich oczach.A jaką kaszankę wtedy robiono.Eeeeh wspomnienia tylko pobudzają pragnienie.Pani, dziękuję za zaszczyt towarzyszenia Ci w tej libacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:56 Alez markizie ,zbyt Pan laskawy!W takim razie prosze skosztoac tej oto przedniej pasztetoweczki:) No,to na druga nozke!Oby nam sie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 22:54 Ach to taaaaak ! To taaakie buty ! To ledwo sie czlowiek odwroci,glowe siwa na kepce trawy skloni, oczeta znuzone zamknie, a tu jakies rynsztoki, crimeny, mosty i flaszecznosci ! Siema, Crimen, moglbys przywitac sie kiedy tak z butami ladujesz sie w watek, ktorego jestem rodzicielem i wspolgospodarzem. A co Ty pijasz, mensch ? To ONA tez pije ???!!! Mysle, ze w takim razie dogadamy sie szybciej niz myslalem. To na razie tyle, bo obowiazki wzywaja a jutro z rana odczytam sobie co tam macie mi do powiedzenia. Limeryk dobranocny zalaczam: Pewien Bizon, co Tacy- ta znal, szedl na noc do pracy. I teskniac do Samanty tak Wam mowil ten anty- k: spijcie dobrze, kochani Rodacy ! Buziaczki troche mniej buziaczkowe ale jednak, Samantoprzewrotnaibalamutna. Twoj B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:58 Bizonie Mocnorozzloszczony!!Zazdrosny jestes???????????Tyyyyyyyyyyyyy???????Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milego dyzuru! Jak spotkam przypadkiem Maciaszkowa to pozdrowie ja od Ciebie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:05 Bizonie, gospodarzu nie szarżuj tylko wypij zdrowie tej oto damy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:08 Zaraz,chwilunia!To teraz bedziesz z Biziem chlal???? protestuje!Polej Crimenku bo sie zdenerwowalam!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:11 Napij się Samantko, trzymaj nerwy na wodzy, bo w takim stanie mogłabyś zdemolować sporej wielkości miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:13 crimen napisał(a): > Napij się Samantko, trzymaj nerwy na wodzy, bo w takim stanie mogłabyś > zdemolować sporej wielkości miasto:) **Co Ty mnie tak podejrzliwie obwachujesz ???? Lazisz tylko dookola i sie gapisz! Nawet za uchem mnie nie podrapales!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:21 Jak mam cię drapać za uszkiem, gdy nawet się do mnie nie przytuliłaś.Przysun się bliżej to może Bizon nie będzie na mnie szarżował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:28 No prosze ,jaki ugodowy sie zrobiles! Chcesz ustapic miejsca Bizonkowi???:) No juz dobrze,przytulilam sie a reraz drap skarbie,drap!Tylko dziurki mi w mozgu nie wydlub!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:34 Żadnego miejsca Bizonowi nie ustąpię, chciałem tylko schować się za Twoimi plecami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:37 Ty paskudo! Za mna sie chowasz dekowniku przebrzydly? A nie wiesz ze rozjuszony Bizon moze mnie stratowac? Pijmy szybciej bo moze sie powylewac w czasie ucieczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:40 No dobrze, dobrze.Myślałem że Ciebie nie ruszy:)TO dokąd się ewakuujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:44 jestesmy bezpieczni,Bizon dyzuruje do rana!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 00:04 No to jako stary hipokryta mogę Cię bezpiecznie przytulić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 00:07 Od razu poczulam sie uzywka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 00:12 Mordo moja !Brachu drogi! Musze polozyc sie juz ,rano wstaje do pracki.Wybacz ze zostawiam Cie ale i Ty chyba tez padniety jestes. Nie wiem jak sie jutro wyrobie ale na pewno przyjde z butelczyna. Buziaczki z zaslinionymi faflami!:-*~~~ Milych snow!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 00:15 Miłych snów Samantko i nie przemęczaj się w pracy:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 07:13 Witaj o bladym poranku krolu kielicha!!!:)))Milego dnia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 08:34 Kuku ! To ja ! Witajcie w nowy dzionek, Ty Samantorozpijaczonaoczymniewiedzialem i Ty, Crimenie, vice-krolu kielicha, bo krolem jestem JA i Wy wszyscy, ktorzy nie czytacie tego watku,bo gowno Was to obchodzi. Witajcie wiec. No tak, co by tu jeszcze ... Aha ! Na smierc bym zapomnial ! Samanto, dziewcze naiwne ! JA zazdrosny o KOBIETE ????!!!! Owszem, jestem zdrowo pierdolnietym Bizonem, ale nie az do tego stopnia ! Jeszcze mi alkohol nie rozpuscil wszystkich komorek mozgowych, jeszcze tam sie kolacze jakis cien inteligencji, w tej bizoniej glowie ! Ja, mila moja, moge byc zazdrosny o przyjaciela, o ostatnia butelke "Zywca", ktora sprzata mi sprzed nosa gosc tuz przed zamknieciem baru, to owszem ale o KOBIETE ?! NIGDY ! JAMAIS ! NEVER ! I tymi o to serdecznymi slowy witam Cie i Was i nadmieniam, ze Twe limeryki sa klasy miedzynarodowej. Brawo, Samanto, okazalas sie nad wyraz pojetna uczennica ! Zostawiam Was teraz samych, dzieci moje, nie robcie glupstw, nie podpalcie domu i nie bawcie sie w doktora. Ja ide spac, bo padam na pysk. Pstryk ! i juz mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:03 Nooo Bizonie, kobiet jest wiele a Samanta tylko jedna.Tu można, a nawet trzeba być zazdrosnym.Wyobrażasz sobie jak się ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 BIZON COKOLWIEKNIEWYSPANY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:08 Biziu!serce mi ranisz! :((( tak nic??Ani,ani??? Ani odrobinki zazdrosci???To po cholere ja sie tak meczylam,knulam,intrygowalam????? Nooo..Bizio a moze jednak??? Ales Ty uparty ! :)Swiat nadal istnieje wiec dzieki Ci za to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:07 Co za historia sie zdarzyla w Bizona zazdrosc strzelila Gdy leb wtulil swoj w poduche ktos zajumal mu dziewuche albo tez sie sama zmyla! ;)))) Nie martw sie Biziu ,jestes moim ulubionym poeta!!!! Pilnuj dobrze tego swiata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:09 Samanto, skąd Ty go wytrzasnęłaś (Bizia oczywiście)-tak wszechstronnie uzdolniony okaz? Sprawdza się w każdej sytuacji(no prawie, bo zaprzęg nam stanął). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:19 Witaj Magnolio.Anula sobie poszła i już myślałem że nikt miły z rana na forum nie wdepnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:23 Witaj Crimen-ku! Gdzie byłeś, że Cię tak długo nie było? Jak widzsz Bizon dość godnie Cię zastępował, party w basenie z piwem zaliczyliśmy, kulig. trzeba znowu coś obmyślić, bo weekend nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:28 No widzisz:)Aż mnie serce boli gdy widzę ile mnie przyjemności ominęło.Wywiało mnie z kraju na chwilę i zapewne moja pozycja w Twoim kajeciku fatalnie osłabła. Chyba z rozpaczy wskoczę do basenu z piwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:30 byleby nie na główkę! basen jest pusty, Bizon wszystko wypił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:35 No i znowu niespodzianka.Człowiek wyjedzie na parę dni i potem nie może się odnalezć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 11:58 pare dni?????? za ten czas moglo forum juz umrzec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 15:38 Chwalić boga i partię że na kroplówce jeszcze trochę zipie.Zaniedbywałaś swoje obowiązki pani wiceprezes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 16:57 Gość portalu: crimen napisał(a): > Chwalić boga i partię że na kroplówce jeszcze trochę zipie.Zaniedbywałaś swoje > obowiązki pani wiceprezes:) ***jakie drogi Crimenku????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 17:18 Statutowe kochanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:27 Wymien chodz jedna osobe ktora wiecej sie udzielala jak ja!No???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujKazka Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:31 Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 17:33 No i co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujKazka Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:37 No i nic. Wzial prysznic i tyz nic Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 05.10.01, 17:43 I ujrzala dwa sloneczka !Crimena i Kazeczka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 05.10.01, 17:56 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Wymien chodz jedna osobe ktora wiecej sie udzielala jak ja!No???:)))) razu pewnego Samanta na forum udzielala rad nie byle komu gdy inni jej sluchali mysmy jej piwa poszukali teraz bedziemy pic z Nia w domu Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 17:49 pewien Bizon w piasecznie wypil basen piwa - koniecznie choc inni pomagali to trzezwi zostali Bizonie ! szybkie picie - niebezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 17:51 Bachuu!Co mi tu konkurencje robisz he????? :))) wszystkie beda teraz Bizia na limeryki lapac no? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:59 Pieknie bachuu, pieknie ! A Ty jestes dziewczynka czy chlopczyk ? Samanto, jest nas coraz wiecej, tych od limerykow ! Jestem z siebie niezwykle dumny ... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:06 razu pewnego bachuu chlopczyna bizona niechcacy draznic zaczyna choc bizon duzy bachuu nie tchorzy taki to z niego maly potworzyna Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:40 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Pieknie bachuu, pieknie ! A Ty jestes dziewczynka czy chlopczyk ? Samanto, jest > > nas coraz wiecej, tych od limerykow ! Jestem z siebie niezwykle dumny ... **Patrz co bys nie pekl z tej dumy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:01 samanta1 napisał(a): > Bachuu!Co mi tu konkurencje robisz he????? :))) wszystkie beda teraz Bizia na > limeryki lapac no? :) pewna samanta w domu wieczorem chciala bizona swatac z potworem choc sie spinala batem machala ledwie uciekla przed pogromem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:05 Doceniam wysilek ale ten ostatni rym cos nie bardzo ............. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:09 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Doceniam wysilek ale ten ostatni rym cos nie bardzo ............. hm.. nastepnym razem sie postaram wybaczcie te glupoty acz zmeczonym nieco Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:42 Wybaczamy!Jak na zmeczonego niezle!Piwa Ci dac!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:52 Daj mu, Samanto, cos z mojego zapasiku bo ja na razie znikam... Buziaczki. Myk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:57 Szkoda!Buziaczki!Pstryk!:) Odpowiedz Link Zgłoś