Dodaj do ulubionych

LIMERYK DLA SAMANTY OD JOANNY CHEC Z PABIANIC

IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 13:52
Raz pewien Bizon skacowany,
po hulance leczyl rany,
lecz mimo bolu glowy,
limeryk dla Samanty gotowy.
Taki jest ten Bizon,skubany !
P.S.Ide na taras i wracam zaraz. Pa!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:35
      Chociaz Bizon ja ukrywa
      To jej dusza z nami bywa
      Ta Joanna wszystkim znana
      W watkach miesza juz od rana
      Pozniej sie po cichu zmywa

• Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 16:43
        Byl sobie krol i byla ksiezniczka.
        Spotkali sie sobie.
        Na lawce, na trawie.
        Lecz on jej nie zdradzil kim jest on na prawde,
        Bo wiedzial za dobrze, ze lawka jest niewygodna.
        • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:46
          A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania
          limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:))))
          • Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:03
            Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania
            > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:))))

A teraz taki.

Pewna Dama szlachetnie urodzona.
            Wziela sobie blazna za Bizona.
            Bizon jednak pomylil kostiumy.
            Zamiast weselnego ubral ten do trumny.
            • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:09
              Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
              >
              > > A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania
              > > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:))))
              >
              > A teraz taki.
              >
              > Pewna Dama szlachetnie urodzona.
              > Wziela sobie blazna za Bizona.
              > Bizon jednak pomylil kostiumy.
              > Zamiast weselnego ubral ten do trumny.
              jeszcze jedna linijka z rymem A i Bizon sie zachwyci!:) Fajne to naskrobalas!:))

• Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:12

> Gość portalu: 2001 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: samanta1 napisał(a):
                > >
                > > > A teraz...A teraz moja kochana Bizon udzieli Ci lekcji pisania
                > > > limerykow.Wyjasni ile ma byc wierszy i jakie rymy!:))))
                > >
                > > A teraz taki.
                > >
                > > Pewna Dama szlachetnie urodzona.
                > > Wziela sobie blazna za Bizona.
                > > Bizon jednak pomylil kostiumy.
                > > Zamiast weselnego ubral ten do trumny.
                > jeszcze jedna linijka z rymem A i Bizon sie zachwyci!:) Fajne to naskrobalas!:)
                > )

Samanto, mowisz, ze mam talent, a moge zaspiewac? Jeszcze 3 cm w biuscie i bede
                perfekcyjna:)))
                • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:21
                  Spiewaj ! mnie to nie przeszkadza tylko co sasiedzi powiedza??:)) A co?Rosnie
                  Ci jeszcze biust? To ile Ty masz lat???:))))
                  • Gość: 2001 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 04.10.01, 17:27
                    Sasiadko moja kochana.
                    Co tam robilas wczoraj z rana.
                    Czy Cie jaki artysta zauroczyl.
                    Czy moze Mister U zamroczyl.
                    Moj drogi sasiedzie.
                    To byla ta staradziwkaznaprzeciwka.
                    • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:30
                      Moja droga Pani
                      jakis dziad nas mami
                      Dajmy mu lupniaka
                      w dupala kopniaka
                      Niech sie tak nie cwani!

To o tym cwaniaczku lesnym "czarnym blondynie w jednym bucie"!:)Chce zrobic z
                      nas idiotki.Moze go tak zignorowac i napisac ze stracilysmy zainteresowanie?
                      Szkoda ze nie mozna z innymi dziewczynami sie zmowic:(
                      • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 18:54
                        Pewne kobitki dwie,
                        probowaly napisac cos gdzie-
                        s. Internet wiec wybraly
                        i bardzo sie staraly,
                        ale nie wyszlo im, oj nie !
                        • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:57
                          Biziu!Nie bedzie pochwal???:((
                          • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:05
                            Pewna Samanta-poetka
                            gdzie moze, limeryk swoj wetka.
                            I wspaniale to czyni
                            i cudowny jest wyni-
                            k: limeryk dla niej to betka !
                            • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:07
                              No prosze !Jak sie poprosi o cukiereczka to sie go dostaje .;)
                              • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:14
                                Szukajcie a znajdziecie. Proscie a bedzie wam dane
                                • samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 19:16
                                  Amen!!!;)
                                  • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:23
                                    Aha ! A propos cytatow, to ten, ktorego nie moglas usytuowac pochodzi
                                    z "Niewiarygodnych przygod Marka Piegusa" (autor Edmund Niziurski). A teraz ide
                                    wstawic zeberka do piecyka.
                                    • samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 19:29
                                      Z takiego fragmenciku trudno bylo wyczaic a ksiazke przeciez dobrze znam drogi
                                      Wienczyslawie Nieszczegolny!!!:)
                                      • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:39
                                        Brawo ! Mimo, iz jestes niewtpliwa kobieta, Samantonieslychaniewprostoczytana,
                                        nie mozna odmowic Ci pewnych zalet: znasz Makuszynskiego (to on sam mowil o
                                        sobie Mornel Kakuszynski), Niziurskiego, dobra kielbase, Maciaszkowa. Ho,ho !
                                        Co zas do cytatu, to bylo to na poczatku "Przygody pierwszej", kiedy ojciec
                                        kaze Markowi odrabiac lekcje i mowi "Wroce o 8-mej i sprawdze".
                                        • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:09
                                          Bez przesady ,Maciaszkowej nie znam ,to Twoja znajoma.:)) Co Ty taki oblatany w
                                          literaturze mlodziezowej???
                                          • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 21:10
                                            Bo ja bardzo mlodym Bizonem jestem-mam 11 lat i 3 miesiace.....
                                            Samantotowarzyszkoprzemilamychwirtualnychgierizabaw, zjadlem wlasnie zeberka,
                                            wspaniale mi sie udaly, a teraz walne sobie mala sjestke bo dzis ide do pracy
                                            na noc a wydarzenia dnia dzisiejszego sprawily, iz rogi bizonie ( tu bez
                                            glupich aluzji ! Wyraznie powiedzialem BIZONIE !)ciaza mi okrutnie. Zaczynam o
                                            23h30, mam wiec godzinke z ogonkiem na odsapke. Wpadne tu przed wyruszeniem na
                                            nocne lowy i rzuce okiem (jedynym). Nie placz, Samanto, nie placz prosze !
                                            Kobiece lzy rozdzieraja me bizonie serce i miekna mi kopyta. Na pocieche-
                                            limeryczek-doogrodkaTwegokamyczek, gdzie, mimo postaci numer 1, ktora wyjatkowo
                                            nie jestes Ty, pojawia sie jednak to staroslowianskie, brzmiace jak
                                            najpiekniejsza muzyka, imie-Samanta.
                                            Pewien Bizon, co jednym okiem zerka,
                                            zrobil sobie na kolacje zeberka.
                                            I, myslac o mail'u do Sam-
                                            anty, rzekl: zjem wszystko to sam.
                                            Ach, pyszna to bedzie wyzerka !
                                            Buziaczki, jak zwykle bardzo buziaczkowe ! Twoj B.
                                            • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:40
                                              Nie wiem Bizonku ile masz lat ale jestes najzabawniejszym bizonem jakiego
                                              znam .:)Powinni Cie zatrudnic w szpitalu dla ciezko chorych.Moglbys ludzi
                                              smiechem leczyc .Potrafisz byc zlosliwy,ironiczny ale robisz to w tak
                                              sympatyczny sposob ze nie mozna sie na Ciebie zloscic:)I to tyle mojej powagi
                                              na dzisiaj .Odpoczywajcie Ty i ogonek .:)
                                              Pewna Samanta srednio mila
                                              Zeberek Biziowi pozazdroscila
                                              poniewaz slinka jej pociekla
                                              byla na Bizia troche wsciekla
                                              i jajecznice sobie usmazyla.

Ale badziew mi wyszedl:((
                                              • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 21:51
                                                Witaj Anołku.Gdzie Cię nosi?
                                                • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:52
                                                  Matko swieta!!!To Ty moj Ksiaze Rynsztokow???? :-)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 21:56
                                                    We własnej osobie:)Caryco czy Ty wiesz co znaczy samotność w rynsztoku? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 213.76.59.* 04.10.01, 22:03
                                                    Alez jestem z Toba Crimenku! (myslami co prawda ale zawsze!) Moge z Toba isc z
                                                    powrotem pod nasz most!A flaszeczke krolu zloty masz???:)W gardle mi zaschlo
                                                    troszeczke!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:08
                                                    Pewnie że mam.W realu też, przeczytaj sobie:)Dla Ciebie wszystko.A który to
                                                    most?One wszystkie takie podobne:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:12
                                                    Przeczytalam a nawet odpisalam (tak na szybko:) Jak to ktory most ,nie
                                                    zauwazyles?A mowilam nie pij metylu bo oslepniesz!!!!!!!!!!!!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:18
                                                    Świat mi przesłoniłaś, a dziwisz się że mostu nie zauważyłem?
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:21
                                                    No cos Ty?! Przeciez nie jestem gruba! :) Brakowalo mi Ciebie Krolu Pijakow!:)
                                                    To co? Moze otworzysz butelke bo jezyk kolkiem mi stanal?
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:26
                                                    Twoje zdrowie malenka.TYlko komu dokopiemy jak braknie paliwa? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:30
                                                    kto pod but sie nawinie! Nie martwmy sie mily zawczasu .no to siup !!!
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:36
                                                    Z rąk waćpanny nawet truciznę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:43
                                                    Alez ksiaze !Mielismy sie w szczesciu plawic a nie umierac! Patrz waszmosc jak
                                                    ksiezyc swieci!Prawie jak w 1894 r.!!!!!pamietasz wasc tamten ksiezyc i
                                                    niesmiale Twoje zaloty???:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 04.10.01, 22:53
                                                    Oh hrabino jak mógłbym zapomnieć księżyc oglądany w Twoich oczach.A jaką
                                                    kaszankę wtedy robiono.Eeeeh wspomnienia tylko pobudzają pragnienie.Pani,
                                                    dziękuję za zaszczyt towarzyszenia Ci w tej libacji:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:56
                                                    Alez markizie ,zbyt Pan laskawy!W takim razie prosze skosztoac tej oto
                                                    przedniej pasztetoweczki:) No,to na druga nozke!Oby nam sie!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 22:54
                                                    Ach to taaaaak ! To taaakie buty ! To ledwo sie czlowiek odwroci,glowe siwa na
                                                    kepce trawy skloni, oczeta znuzone zamknie, a tu jakies rynsztoki, crimeny,
                                                    mosty i flaszecznosci ! Siema, Crimen, moglbys przywitac sie kiedy tak z butami
                                                    ladujesz sie w watek, ktorego jestem rodzicielem i wspolgospodarzem. A co Ty
                                                    pijasz, mensch ? To ONA tez pije ???!!! Mysle, ze w takim razie dogadamy sie
                                                    szybciej niz myslalem. To na razie tyle, bo obowiazki wzywaja a jutro z rana
                                                    odczytam sobie co tam macie mi do powiedzenia. Limeryk dobranocny zalaczam:
                                                    Pewien Bizon, co Tacy-
                                                    ta znal, szedl na noc do pracy.
                                                    I teskniac do Samanty
                                                    tak Wam mowil ten anty-
                                                    k: spijcie dobrze, kochani Rodacy !
                                                    Buziaczki troche mniej buziaczkowe ale jednak, Samantoprzewrotnaibalamutna.
                                                    Twoj B.
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:58
                                                    Bizonie Mocnorozzloszczony!!Zazdrosny jestes???????????Tyyyyyyyyyyyyy???????Nie
                                                    wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milego dyzuru! Jak spotkam przypadkiem
                                                    Maciaszkowa to pozdrowie ja od Ciebie!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:05
                                                    Bizonie, gospodarzu nie szarżuj tylko wypij zdrowie tej oto damy:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:08
                                                    Zaraz,chwilunia!To teraz bedziesz z Biziem chlal???? protestuje!Polej Crimenku
                                                    bo sie zdenerwowalam!!!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:11
                                                    Napij się Samantko, trzymaj nerwy na wodzy, bo w takim stanie mogłabyś
                                                    zdemolować sporej wielkości miasto:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:13
                                                    crimen napisał(a):

> Napij się Samantko, trzymaj nerwy na wodzy, bo w takim stanie mogłabyś
                                                    > zdemolować sporej wielkości miasto:)

**Co Ty mnie tak podejrzliwie obwachujesz ???? Lazisz tylko dookola i sie gapisz!
                                                    Nawet za uchem mnie nie podrapales!!:(((
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:21
                                                    Jak mam cię drapać za uszkiem, gdy nawet się do mnie nie przytuliłaś.Przysun
                                                    się bliżej to może Bizon nie będzie na mnie szarżował.
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:28
                                                    No prosze ,jaki ugodowy sie zrobiles! Chcesz ustapic miejsca Bizonkowi???:)
                                                    No juz dobrze,przytulilam sie a reraz drap skarbie,drap!Tylko dziurki mi w
                                                    mozgu nie wydlub!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:34
                                                    Żadnego miejsca Bizonowi nie ustąpię, chciałem tylko schować się za Twoimi
                                                    plecami:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:37
                                                    Ty paskudo! Za mna sie chowasz dekowniku przebrzydly? A nie wiesz ze rozjuszony
                                                    Bizon moze mnie stratowac? Pijmy szybciej bo moze sie powylewac w czasie
                                                    ucieczki!!!
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 04.10.01, 23:40
                                                    No dobrze, dobrze.Myślałem że Ciebie nie ruszy:)TO dokąd się ewakuujemy?
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:44
                                                    jestesmy bezpieczni,Bizon dyzuruje do rana!:))
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 00:04
                                                    No to jako stary hipokryta mogę Cię bezpiecznie przytulić:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 00:07
                                                    Od razu poczulam sie uzywka!:))
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 00:12
                                                    Mordo moja !Brachu drogi! Musze polozyc sie juz ,rano wstaje do pracki.Wybacz
                                                    ze zostawiam Cie ale i Ty chyba tez padniety jestes. Nie wiem jak sie jutro
                                                    wyrobie ale na pewno przyjde z butelczyna.
                                                    Buziaczki z zaslinionymi faflami!:-*~~~ Milych snow!!!:)
                                                  • crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 00:15
                                                    Miłych snów Samantko i nie przemęczaj się w pracy:}
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 07:13
                                                    Witaj o bladym poranku krolu kielicha!!!:)))Milego dnia!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 08:34
                                                    Kuku ! To ja ! Witajcie w nowy dzionek, Ty
                                                    Samantorozpijaczonaoczymniewiedzialem i Ty, Crimenie, vice-krolu kielicha, bo
                                                    krolem jestem JA i Wy wszyscy, ktorzy nie czytacie tego watku,bo gowno Was to
                                                    obchodzi. Witajcie wiec. No tak, co by tu jeszcze ... Aha ! Na smierc bym
                                                    zapomnial ! Samanto, dziewcze naiwne ! JA zazdrosny o KOBIETE ????!!!! Owszem,
                                                    jestem zdrowo pierdolnietym Bizonem, ale nie az do tego stopnia ! Jeszcze mi
                                                    alkohol nie rozpuscil wszystkich komorek mozgowych, jeszcze tam sie kolacze
                                                    jakis cien inteligencji, w tej bizoniej glowie ! Ja, mila moja, moge byc
                                                    zazdrosny o przyjaciela, o ostatnia butelke "Zywca", ktora sprzata mi sprzed
                                                    nosa gosc tuz przed zamknieciem baru, to owszem ale o KOBIETE ?! NIGDY !
                                                    JAMAIS ! NEVER ! I tymi o to serdecznymi slowy witam Cie i Was i nadmieniam, ze
                                                    Twe limeryki sa klasy miedzynarodowej. Brawo, Samanto, okazalas sie nad wyraz
                                                    pojetna uczennica ! Zostawiam Was teraz samych, dzieci moje, nie robcie
                                                    glupstw, nie podpalcie domu i nie bawcie sie w doktora. Ja ide spac, bo padam
                                                    na pysk. Pstryk ! i juz mnie nie ma.
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:03
                                                    Nooo Bizonie, kobiet jest wiele a Samanta tylko jedna.Tu można, a nawet trzeba
                                                    być zazdrosnym.Wyobrażasz sobie jak się ucieszy:)
                                                  • Gość: samanta1 BIZON COKOLWIEKNIEWYSPANY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:08
                                                    Biziu!serce mi ranisz! :((( tak nic??Ani,ani??? Ani odrobinki zazdrosci???To
                                                    po cholere ja sie tak meczylam,knulam,intrygowalam????? Nooo..Bizio a moze
                                                    jednak??? Ales Ty uparty ! :)Swiat nadal istnieje wiec dzieki Ci za to !
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:07
                                                    Co za historia sie zdarzyla
                                                    w Bizona zazdrosc strzelila
                                                    Gdy leb wtulil swoj w poduche
                                                    ktos zajumal mu dziewuche
                                                    albo tez sie sama zmyla! ;))))

Nie martw sie Biziu ,jestes moim ulubionym poeta!!!! Pilnuj dobrze tego
                                                    swiata!!!!
                                                  • mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:09
                                                    Samanto, skąd Ty go wytrzasnęłaś (Bizia oczywiście)-tak wszechstronnie
                                                    uzdolniony okaz?
                                                    Sprawdza się w każdej sytuacji(no prawie, bo zaprzęg nam stanął).
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:19
                                                    Witaj Magnolio.Anula sobie poszła i już myślałem że nikt miły z rana na forum
                                                    nie wdepnie:)
                                                  • mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:23
                                                    Witaj Crimen-ku!
                                                    Gdzie byłeś, że Cię tak długo nie było?
                                                    Jak widzsz Bizon dość godnie Cię zastępował, party w basenie z piwem
                                                    zaliczyliśmy, kulig.
                                                    trzeba znowu coś obmyślić, bo weekend nadchodzi.
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:28
                                                    No widzisz:)Aż mnie serce boli gdy widzę ile mnie przyjemności ominęło.Wywiało
                                                    mnie z kraju na chwilę i zapewne moja pozycja w Twoim kajeciku fatalnie osłabła.
                                                    Chyba z rozpaczy wskoczę do basenu z piwem:)
                                                  • mag_nolia Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 09:30
                                                    byleby nie na główkę!
                                                    basen jest pusty, Bizon wszystko wypił
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 09:35
                                                    No i znowu niespodzianka.Człowiek wyjedzie na parę dni i potem nie może się
                                                    odnalezć:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 11:58
                                                    pare dni?????? za ten czas moglo forum juz umrzec !
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 15:38
                                                    Chwalić boga i partię że na kroplówce jeszcze trochę zipie.Zaniedbywałaś swoje
                                                    obowiązki pani wiceprezes:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 16:57
                                                    Gość portalu: crimen napisał(a):

> Chwalić boga i partię że na kroplówce jeszcze trochę zipie.Zaniedbywałaś swoje
                                                    > obowiązki pani wiceprezes:)

***jakie drogi Crimenku????:)
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 17:18
                                                    Statutowe kochanie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:27
                                                    Wymien chodz jedna osobe ktora wiecej sie udzielala jak ja!No???:))))
                                                  • Gość: WujKazka Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:31
                                                    Ja
                                                  • Gość: crimen Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.10.01, 17:33
                                                    No i co? :)))
                                                  • Gość: WujKazka Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:37
                                                    No i nic. Wzial prysznic i tyz nic
                                                  • samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 05.10.01, 17:43
                                                    I ujrzala dwa sloneczka !Crimena i Kazeczka!:)
                                                  • bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :) 05.10.01, 17:56

> Wymien chodz jedna osobe ktora wiecej sie udzielala jak ja!No???:))))

razu pewnego Samanta na forum
                                                    udzielala rad nie byle komu
                                                    gdy inni jej sluchali
                                                    mysmy jej piwa poszukali
                                                    teraz bedziemy pic z Nia w domu

• bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 17:49
                                                    pewien Bizon w piasecznie
                                                    wypil basen piwa - koniecznie
                                                    choc inni pomagali
                                                    to trzezwi zostali
                                                    Bizonie ! szybkie picie - niebezpiecznie
                                                  • samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 17:51
                                                    Bachuu!Co mi tu konkurencje robisz he????? :))) wszystkie beda teraz Bizia na
                                                    limeryki lapac no? :)
                                                  • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:59
                                                    Pieknie bachuu, pieknie ! A Ty jestes dziewczynka czy chlopczyk ? Samanto, jest
                                                    nas coraz wiecej, tych od limerykow ! Jestem z siebie niezwykle dumny ...
                                                  • bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:06
                                                    razu pewnego bachuu chlopczyna
                                                    bizona niechcacy draznic zaczyna
                                                    choc bizon duzy
                                                    bachuu nie tchorzy
                                                    taki to z niego maly potworzyna
                                                  • samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:40
                                                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Pieknie bachuu, pieknie ! A Ty jestes dziewczynka czy chlopczyk ? Samanto, jest
                                                    >
                                                    > nas coraz wiecej, tych od limerykow ! Jestem z siebie niezwykle dumny ...
                                                    **Patrz co bys nie pekl z tej dumy!:)

• bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:01
                                                    samanta1 napisał(a):

> Bachuu!Co mi tu konkurencje robisz he????? :))) wszystkie beda teraz Bizia na
                                                    > limeryki lapac no? :)

pewna samanta w domu wieczorem
                                                    chciala bizona swatac z potworem
                                                    choc sie spinala
                                                    batem machala
                                                    ledwie uciekla przed pogromem

• Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:05
                                                    Doceniam wysilek ale ten ostatni rym cos nie bardzo .............
                                                  • bachuu Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:09
                                                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Doceniam wysilek ale ten ostatni rym cos nie bardzo .............
                                                    hm.. nastepnym razem sie postaram
                                                    wybaczcie te glupoty acz zmeczonym nieco

• samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon 05.10.01, 18:42
                                                    Wybaczamy!Jak na zmeczonego niezle!Piwa Ci dac!!!:)
                                                  • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:52
                                                    Daj mu, Samanto, cos z mojego zapasiku bo ja na razie znikam... Buziaczki.
                                                    Myk !
                                                  • Gość: samanta1 Re: LIMERYK DLA JOANNY CHEC OD SAMANTY :)Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:57
                                                    Szkoda!Buziaczki!Pstryk!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka