zydmason 12.01.06, 20:00 czym się przyprawia rybę, jak nie ma przyprawy do ryb? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: RYBA 12.01.06, 20:06 sol, pieprz, natka pietruszki,sok z cytryny, Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: RYBA 12.01.06, 20:11 ...no dobrze, jezeli faktycznie o rybe chodzi: lisc laurowy, czerwona cebulka, maslo, rozmaryn oraz wszytko co poprzednicy tez napisali...;) smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: RYBA 12.01.06, 20:41 pokropić trochę cytryną, pieprzem ziołowym, albo czarnym, troche soli mozesz do srodka ryby dać troszke masła i gałązkę koperku...mnie tak smakuje ale to wszystko zalezy od ryby, ja tak przyprawiam pstraga i pange smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: RYBA 12.01.06, 21:37 ok. juz zjadłem, wszystkim zaangażowanym w moją kolację serdecznie dziękuję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: RYBA 13.01.06, 15:02 zjadł złotą rybkę, za to co mu przyniosła;} żeby czkawką się nie odbiła przypadkiem, zrządzeniem losu, zbiegiem okoliczności lub w co tam wierzysz;) przeznaczeniem;]] Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: RYBA 13.01.06, 16:36 porzadny kucharz nie dodaje zadnych gow.. do jedzenia typu: przyprawa do ryb, przyprawa do bigosu itp a dobra ryba najlepiej smakuje tylko osolona. jak chcesz koniecznie ja przyprawic to wez np mieszanke pieprzy (a najlepiej bialy pieprz) i tyle w temacie ;) aaa no i nie wiem jak ja robisz. jak dusze na parze to klade na rybe plastry cytryny. mozna dodac koperek, smietane, biale wino. Odpowiedz Link Zgłoś