mnietka.kokietka 13.01.06, 12:22 te opaski 'spieprzaj dziadu'??? (są jakieś reakcje?:)) Teraz to chyba obowiązkowo, skoro Lepper ma zostać wice-premierem :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:05 sam se wystrugam...une z lateksu wiec chyba nawet wiem z czego zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:08 z tych rękawiczek, co paluchy się obcina i nakłada na freda?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: nosicie 13.01.06, 14:25 prosilbym o wykazanie szacunku i pisanie "Freda" z duzej literki :D Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:30 haha a masz na tyle dużego, żeby zasługiwał na wielką litere?:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:31 u nasz w Gródku mówia na niego STANI SŁAW Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:33 hahaha a pani Stanisława Zaraznaparzeczaju z Klanu wychodzi za mąż o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nosicie 13.01.06, 14:43 ja dostalam i nosze codziennie precz z kaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:58 jak to "DOSTAŁAM" czuję się zdyskryminowany...to wam powiem SPIEPRZAĆ DZIADY :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 13.01.06, 15:02 no co ty dzejms, a u kogo zamawiałeś i jak dawno? ja noszę, nie każdy wie o co chodzi - mohery niedowidzą więc jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nosicie 13.01.06, 15:19 zamowilam na www.spieprzajdziadu.com zaplacilam dostalam i nosze codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 13.01.06, 16:16 ja zamawialam w opaska.pl i dostalam migusiem. kasa poszla na hospicjum. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: nosicie 13.01.06, 21:34 Ja też chciałam coś takiego nosić... warto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 13:34 pytasz czy warto. Zależy kto ma jakie poglądy. Mnie osobiście cała scena polityczna juz doprowoadza do szału. Oni mnie wszyscy wnerwiają. Dlatego nosze tą opaskę. Zawsze bardzo interesowałam się polityką, nie tylko w Polsce. Ostatnie pare dni, to dla mnie jakaś porażka. Wszyscy mieliśmy nadzieję że będzie już lżej inaczej - może nie koniecznie lepiej odrazu. A oni wszyscy się kłócą między sobą od paru miesięcy. Czyja jest racja, przeciętnego polaka nie interesuje pewnie, jego interesuje praca, emerytura, bezpieczeństwo. A już całe pitolenie o Radiu Maryja, Rydzykach - politycy się ośmieszają. Osobiście, ja już nie moge patrzeć na te same twarze od lat, wciskając kit, zmieniając barwy, kłotnie, docinki w tym samym czasie ktoś inny zaciera ręce... jakieś to cholernie dziecinne. No ale cóż. Może zbyt wiele wymagam. Najprościej powiem tak, że chciałabym żeby tam w końcu pokazały się jakieś nowe (młode?) twarze, spokojne i rozsądne. Jakieś swieże powietrze poprostu. Ale to chyba marzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: nosicie 14.01.06, 14:01 mniecia! post miesiaca, co najmniej. piekny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:02 mmm romy nabijasz siem czy mówisz serio, bo serio nie wiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: nosicie 14.01.06, 14:21 Ja bym chętnie zakupiła i nosiła dzień w dzień, bo polityką się też interesuje i też jak widzę, co się dzieje, to bym zamanifestowala :) Zamówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:23 :) Ja zwyczajnie uznaję, że nosząc tą opaskę, pokazuję że nie jestem obojętna temu co się dzieje w tym kraju i na jego 'scenie' politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: nosicie 14.01.06, 14:26 A nie wiecie, gdzie można dostać te żółte opaski , one chyba mają coś z HIV wspólnego, wyprowadźcie mnie w błędu jak źle mówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:27 te żołte to są na badania nad przyczynami raka (?) rozpoczął to Lance Armstrong słynny kolarz ktory wygrał Tour de France chyba 4 razy (?) mimo choroby. Można je dostać w www.opaska.pl mozesz tez kliknąć moja sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka <a href="http://opaska.pl/product_info.php/products_id/40" target= 14.01.06, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka ups 14.01.06, 14:28 opaska.pl/product_info.php/products_id/40 tutaj są żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ups 14.01.06, 14:30 Dzięki kochanie! Tę też od razu zamawiam :) Z tym HIVem to cos mi się musiała poplątać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 18.01.06, 00:45 ja muszę opaski też w końcu zamówić (3 sztuki chyba), ale pustki na koncie na razie nie pozwalają:( może za parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 18.01.06, 01:23 czyżby ktoś chciał w niezbyt fajny sposób zarobić? www.allegro.pl/show_item.php?item=81843897 tzn. czy to nie są opaski z opasek.pl czy spieprzajdziadu.com? tyle że tam za 5zł... do tego gość sprzedający na allegro podobno z zagranicy, co też daje spore pole do popisu przy kosztach przesyłki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:06 dostałam dzisiaj żółtą:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:09 ooooooooooooo w tiwi ładnie by wyglądało. DLACZEGO JA NIE DOSTAŁEM?????????? buuuuuuuuuuuuuu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:14 Zwłaszcza "Spieprzaj dziadu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: nosicie 19.01.06, 16:17 możesz se kokardy żółte zrobić z pięęęknym napisam wiadomo jakim. Brandzoletki to już wszyscy noszom w tivi, nawet Grzegorz w MjM miał brandzoletkę, żółtom zreszą. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: nosicie 19.01.06, 17:01 też to zauważyłam, eh, jacy my jesteśmy spostrzegawczy :) Odpowiedz Link Zgłoś