13.01.06, 12:22
te opaski 'spieprzaj dziadu'??? (są jakieś reakcje?:))

Teraz to chyba obowiązkowo, skoro Lepper ma zostać wice-premierem :/
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:04
      nie dostałem :-(
      • drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:05
        sam se wystrugam...une z lateksu wiec chyba nawet wiem z czego zrobię...
        • invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:08
          z tych rękawiczek, co paluchy się obcina i nakłada na freda?:)))))))))))
          • bogulo Re: nosicie 13.01.06, 14:25
            prosilbym o wykazanie szacunku i pisanie "Freda" z duzej literki :D
            • invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:30
              haha a masz na tyle dużego, żeby zasługiwał na wielką litere?:))))))))))))))))
              • drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:31
                u nasz w Gródku mówia na niego STANI SŁAW
                • invicta1 Re: nosicie 13.01.06, 14:33
                  hahaha
                  a pani Stanisława Zaraznaparzeczaju z Klanu wychodzi za mąż o!:)
                  • nioma Re: nosicie 13.01.06, 14:43
                    ja dostalam i nosze codziennie
                    precz z kaczka!
                    • drzejms-buond Re: nosicie 13.01.06, 14:58
                      jak to "DOSTAŁAM"

czuję się zdyskryminowany...to wam powiem
                      SPIEPRZAĆ DZIADY
                      :-(
                      • mnietka.kokietka Re: nosicie 13.01.06, 15:02
                        no co ty dzejms, a u kogo zamawiałeś i jak dawno?

ja noszę, nie każdy wie o co chodzi - mohery niedowidzą więc jest ok:)
                        • nioma Re: nosicie 13.01.06, 15:19
                          zamowilam na www.spieprzajdziadu.com
                          zaplacilam
                          dostalam i nosze codziennie
                          • romy_sznajder Re: nosicie 13.01.06, 16:08
                            wlasnie zamowilam.
                            • mnietka.kokietka Re: nosicie 13.01.06, 16:16
                              ja zamawialam w opaska.pl i dostalam migusiem.
                              kasa poszla na hospicjum.
                              • aga_ata Re: nosicie 13.01.06, 21:34
                                Ja też chciałam coś takiego nosić... warto?:)
                                • mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 13:34
                                  pytasz czy warto.

Zależy kto ma jakie poglądy. Mnie osobiście cała scena polityczna juz
                                  doprowoadza do szału. Oni mnie wszyscy wnerwiają. Dlatego nosze tą opaskę.
                                  Zawsze bardzo interesowałam się polityką, nie tylko w Polsce.

Ostatnie pare dni, to dla mnie jakaś porażka. Wszyscy mieliśmy nadzieję że
                                  będzie już lżej inaczej - może nie koniecznie lepiej odrazu.
                                  A oni wszyscy się kłócą między sobą od paru miesięcy. Czyja jest racja,
                                  przeciętnego polaka nie interesuje pewnie, jego interesuje praca, emerytura,
                                  bezpieczeństwo.

A już całe pitolenie o Radiu Maryja, Rydzykach - politycy się ośmieszają.

Osobiście, ja już nie moge patrzeć na te same twarze od lat, wciskając kit,
                                  zmieniając barwy, kłotnie, docinki w tym samym czasie ktoś inny zaciera ręce...
                                  jakieś to cholernie dziecinne. No ale cóż.
                                  Może zbyt wiele wymagam.

Najprościej powiem tak, że chciałabym żeby tam w końcu pokazały się jakieś nowe
                                  (młode?) twarze, spokojne i rozsądne. Jakieś swieże powietrze poprostu.
                                  Ale to chyba marzenie..
                                  • romy_sznajder Re: nosicie 14.01.06, 14:01
                                    mniecia! post miesiaca, co najmniej. piekny jest.
                                    • mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:02
                                      mmm romy nabijasz siem czy mówisz serio, bo serio nie wiem?:)
                                      • romy_sznajder Re: nosicie 14.01.06, 14:07
                                        serio, serio. fajny manifest.
                                        • aga_ata Re: nosicie 14.01.06, 14:21
                                          Ja bym chętnie zakupiła i nosiła dzień w dzień, bo polityką się też interesuje i
                                          też jak widzę, co się dzieje, to bym zamanifestowala :) Zamówię:)
                                          • mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:23
                                            :)

Ja zwyczajnie uznaję, że nosząc tą opaskę, pokazuję że nie jestem obojętna temu
                                            co się dzieje w tym kraju i na jego 'scenie' politycznej.
                                            • aga_ata Re: nosicie 14.01.06, 14:26
                                              A nie wiecie, gdzie można dostać te żółte opaski , one chyba mają coś z HIV
                                              wspólnego, wyprowadźcie mnie w błędu jak źle mówię:)
                                              • mnietka.kokietka Re: nosicie 14.01.06, 14:27
                                                te żołte to są na badania nad przyczynami raka (?) rozpoczął to Lance Armstrong
                                                słynny kolarz ktory wygrał Tour de France chyba 4 razy (?) mimo choroby.
                                                Można je dostać w

www.opaska.pl

mozesz tez kliknąć moja sygnaturkę.
                                                • mnietka.kokietka <a href="http://opaska.pl/product_info.php/products_id/40" target= 14.01.06, 14:28

• mnietka.kokietka ups 14.01.06, 14:28
                                                    opaska.pl/product_info.php/products_id/40
                                                    tutaj są żółte.
                                                  • aga_ata Re: ups 14.01.06, 14:30
                                                    Dzięki kochanie! Tę też od razu zamawiam :) Z tym HIVem to cos mi się musiała
                                                    poplątać:)
                                                  • around_the_sun Re: ups 14.01.06, 15:58
                                                    ja noszę LIVESTRONG
    • mnietka.kokietka to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 18.01.06, 00:31

• mameluch Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 18.01.06, 00:45
        ja muszę opaski też w końcu zamówić (3 sztuki chyba), ale pustki na koncie na
        razie nie pozwalają:( może za parę dni.
      • mameluch Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 18.01.06, 01:23
        czyżby ktoś chciał w niezbyt fajny sposób zarobić?
        www.allegro.pl/show_item.php?item=81843897
        tzn. czy to nie są opaski z opasek.pl czy spieprzajdziadu.com? tyle że tam za
        5zł... do tego gość sprzedający na allegro podobno z zagranicy, co też daje
        spore pole do popisu przy kosztach przesyłki:/
        • aga_ata Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:06
          dostałam dzisiaj żółtą:)
          • drzejms-buond Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:09
            ooooooooooooo w tiwi ładnie by wyglądało.
            DLACZEGO JA NIE DOSTAŁEM??????????
            buuuuuuuuuuuuuu :-(
            • aga_ata Re: to co? znowu idziemy na wybory?:) n/t 19.01.06, 16:14
              Zwłaszcza "Spieprzaj dziadu" :)
    • around_the_sun Re: nosicie 19.01.06, 16:17
      możesz se kokardy żółte zrobić z pięęęknym napisam wiadomo jakim.
      Brandzoletki to już wszyscy noszom w tivi,
      nawet Grzegorz w MjM miał brandzoletkę, żółtom zreszą.
      • aga_ata Re: nosicie 19.01.06, 17:01
        też to zauważyłam, eh, jacy my jesteśmy spostrzegawczy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka