Dodaj do ulubionych

Panie - pomóżmy panom

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:41
Przeżyłam już trochę zimek i zauważyłam, że z komplementami to u panów dość
krucho. Ze względu na damską solidarność proponuję podpowiedzieć im maleńkie co
nieco. Oczywiście dla dobra przyszłych ich narzeczonych, żon, kobiet, kochanek
itp. Bądźmy altruistkami!!!!

Mnie rozbraja zawsze i wszędzie powiedzenie, że ładnie pachnę.

panie - do dzieła!
Obserwuj wątek
    • Gość: Benek Re: Panie - pomóżmy panom IP: 172.30.20.* / 62.87.254.* 05.10.01, 12:57
      ....naprawdę cudnie pachniesz MEO !!!....,kuszącooo...
    • eor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 12:57
      Znakomity pomysl, bowiem chociaz zazwyczaj nie dostrzegam u siebie braku
      pomyslow i checi do prawienia komplementow, z przyjemnoscia dowiem sie co
      Paniom sprawia radosc.
      Powtorze wiec w imieniu plci brzydkiej, Panie do dziela. Prosimy.

Ach, zapomnialbym: Mea - slicznie pachniesz (jak mniemam)
    • mario2 Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 12:58
      moje sympatie zawsze reagowaly na takie klamstwa- Masz racje Mea- panie tego
      potrzebuja. Rewelacja jest oklamac kobiete i mowic jej, ze jest
      inteligentna ;o)))
      • Gość: Baby Re: Panie - pomóżmy panom IP: 212.244.106.* 05.10.01, 13:05
        Ale podobno kobiecie mówi sie ze jest inteligentna wtedy kiedy nie mozna
        powiedziec nic innego , np. ze jest piękna czy pociągająca.

A ja uwielbiam słyszec że jestem zmysłowa...
        • Gość: enancjo Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 13:12
          .. nono z ta iteligencja to roznie bywa .. ale mozna dostrzec w
          kobiecie "urzekajaca harmonie" ....
          Pozdrawiam / Enancjo
          • Gość: Baby Re: Panie - pomóżmy panom-Enancjo IP: 212.244.106.* 05.10.01, 13:21
            Urzekającą harmonię? To sie tak niebezpiecznie kojarzy z Salvadorem Dali lub z
            Picassem....
            Baby
            • Gość: enancjo Re: Panie - pomóżmy panom-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 13:33
              Gość portalu: Baby napisał(a):

> Urzekającą harmonię? To sie tak niebezpiecznie kojarzy z Salvadorem Dali lub z
              >
              > Picassem....
              > Baby

... oni byli wielbicielami i koneserami piekna i harmonii
              Enancjo
              • Gość: Baby Re: Panie - pomóżmy panom-Enancjo IP: 212.244.106.* 05.10.01, 14:20
                Oczywiście , ale chyba nie chciałabym byc postrzegana tak jak Picasso widział
                swoje modelki...
                Baby
                • Gość: enancjo Re: Panie - pomóżmy panom-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 15:01
                  Gość portalu: Baby napisał(a):

> Oczywiście , ale chyba nie chciałabym byc postrzegana tak jak Picasso widział
                  > swoje modelki...
                  > Baby

.. rozumiem .. z jednej strony masz 100 procentowa racje, z drugiej te obrazy
                  staja sie w ludzkim wymiarze wiecznoscia ... i nie musza pogarszac samopoczucia,
                  gdyz nie mozna sie bardziej zakamuflowac niz byc modelka w krzywym zwierciadle
                  artysty .. a jednak jego modelka.
                  pozdrawiam / Enancjo
    • mag_nolia Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 13:11
      w dobry nastrój wprawia też: jesteś śliczna, ślicznie dziś wyglądasz
      no i : masz cudowne oczy
      natomiast: nigdy nie mówcie: twoje nogi mnie podniecaja, albo twój tyłek twój
      biust... jest niezły - koleżance w pracy!
      • Gość: samanta1 Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 13:16
        A ja nie zdradze!:))
        • motor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:08
          Lubię muskać Twoją jedwabną skórę
          • Gość: gosia Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:15
            kiedyś usłyszałam, że mężczyźni brzydkim kobietom mówią , że są piękne, a
            głupim że sa inteligentne więc takich komplementów nie trawię.

lubię słyszeć że zmysłowo pachnę ...
            • motor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:21
              Bardzo Ci do twarzy w tej sukience, tak seksownie wyglądasz
              • Gość: gosia Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:24
                mi ;-)
                • motor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:26
                  Tak
                  • Gość: Kazek Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:27
                    Ci
                    • Gość: gosia Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:30
                      ohhhhh ....
                      rumieniec oblał me lico ;-)
                      • motor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:34
                        Nigdy wcześniej nie dotykałem tak miękich i i błyszczących włosów
                        • mag_nolia Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:38
                          ale Ty Motor jesteś, a mi to żadnego komplementu?
                          mógłbyś chociaż po starej znajomości
                          • motor Re: Panie - pomóżmy panom 05.10.01, 15:42
                            Słyszę słowiczy trel mojego Aniołka - jak się cieszę, że Cię widzę Kochanie
                        • Gość: gosia Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:38
                          uuuuu....
                          Słońce ... już mi się robi gorąco....
                          aby nie zrobiło się za gorąco - uciekam ...bo później nie moge w nocy spaaać ...

:-***
                          trochę słodyczy ...
                    • Gość: Bizon Re: Panie - pomóżmy panom IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:41
                      A ja lubie, kiedy lagodne spojrzenie Twych chabrowych oczu splywa blekitnym
                      oblokiem na moje, rozkochane w Twej slodyczy usta. Lubie, kiedy Twe geste wlosy
                      opadaja jak zloty deszcz na Twe alabastrowe ramiona i piersi.Lubie, kiedy Twoje
                      boskie cialo przyzywa mnie kazdym zakatkiem tej cudownej, tajemniczej
                      kobiecosci.I kiedy Twe dlugie palce delikatnie odkrywaja wszystko to, co we
                      mnie istnieje tylko dla Ciebie. Lubie tez, kiedy Twe szczuple, proszace o
                      pieszczote stopy zaczynaja przytupywac lekko, co oznaka jest najwyzszego
                      zniecerpliwienia, bo tam Ci, Kochana, kipi mleko na gazie, a ja Ci tu opowiadam
                      glodne kawalki.....
                      • Gość: Bizon Re: Panie - pomóżmy panom do Mag_nolii IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:23
                        Wpadlem przypadkiem na Twoj mail w innym watku, odpowiadam wiec tu: a ile czasu
                        trzeba by odkapslowac piwera ? No to odpowiedz juz masz, Kwiecie Ty moje...
                        P.S. Nie jest,bron Boze,moim zamiarem uczynienie z tego watku mojego prywatnego
                        podworecza z panna Mag_nolia. ..Chociaz, jak sie czlowiek gleboko zastanowi ....
                        • Gość: samanta1 Re: Panie Bizonie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:23
                          teraz to juz w ogole mnie Pan dobil! :(((
                          • Gość: Bizon Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:28
                            A od kiedy to "panie", mila moja ? Poza tym nie zachwycaj sie tak bardzo, bo
                            Twoj Crimen zapije sie z rozpaczy na smierc.
                            • Gość: samanta1 Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:37
                              Bizonku! Tylko Ty utrzymywales mnie przy zyciu kiedy moczymordy Crimena nie
                              bylo!!!!!! Zycie mi uratowales i Crimen ma dlug wdziecznosci wobec Ciebie!!!!
                              Bez Ciebie Biziu Biziolowaty straca wszyscy moi sasiedzie bowiem nie bede ich
                              budzic o poranku radosnym rzeniem z Twoich tekstow:(((( Przywiazalam sie do
                              Behemota chociaz dran zezarl mi wszystkie sledzie baltyckie z lodowki.Nawet Do
                              wujka Kazka sie przekonalam .
                              Pierdziu! Ide popelnic sepuku albo zrobie se kuku!:(

• Gość: Bizon Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 17:47
                                No, tak juz jest duzo lepiej. A limeryki beda jeszcze, beda, nie martw sie, mam
                                nawet w zanadrzu kolekcje takich specjalnych, ktore moga byc tylko szeptane do
                                zarozowionego z emocji uszka
                                • samanta1 Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? 05.10.01, 17:49
                                  Nie mogles wczesniej tego powiedziec? A ja mam juz zabetonowane nogi w wiaderu
                                  zeby nie robic za splawik w Odrze! :)No i dobrze!Niech sobie cholerne sledzie
                                  gloduja!:)
                                  • Gość: Bizon Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:03
                                    A gdzie inteligencja Twa,
                                    Samantotakmaloczasamidomyslnarzeczyktoresatakewidentne ? Co do sledzi, to
                                    dobrze postanowilas-beda glodne ale pozyja troche, bo przeciez baba to
                                    trucizna,o czym wie kazdyszanujacysie mezczyzna .
                                    • samanta1 Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? 05.10.01, 18:38
                                      Ty tez jestes szanujacymsiemezczyzna? :)
                                      • Gość: Bizon Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 18:53
                                        ........................................... ? Hyc
                                        • Gość: samanta1 Re: Panie Bizonie co masz na ogonie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:01
                                          Nie znam odpowiedzi na tak skomplikowane pytanie!:)
    • Gość: Jazon Re: Panie - do mea IP: 213.25.166.* 05.10.01, 19:13
      To jest stek bzdur.
      • Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:33
        Ale jaki ladny stek!!!Nie lubisz Jazon stekow????????????
        • Gość: Jazon Re: Panie - do mea IP: 213.25.166.* 05.10.01, 19:38
          Jestem żeglarzem wolę ryby.
          • Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:40
            Nie badz taki Sindbad !:)Dobra padlinka nie jest zla !:)
            • mario2 Re: Panie - do mea 05.10.01, 19:46
              Widzisz Samanto- jeszcze jedno mamy z Jazunem wspolne- lubimy ryby- mam
              nadzieje, ze takze lowic.
              A zakompleksieni kompleksiarze niech kontemplula i komplementuja zakompleksiale
              kobiety :o)))
              • Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:52
                Skoro macie tyle wspolnego to moze wezcie slub!!!:)
            • Gość: Jazon Re: Panie - do mea IP: 213.25.166.* 05.10.01, 19:46
              Sindbad, Chuck Norris, Rambo to idole mojego dzieciństwa. Dzięki nim wyruszyłem
              w tę podróż.
              • Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:54
                Nie obraz sie jazon ale tyle masz z Rambo co ja z Klossa!!!;)Caly czas lkasz
                jak maly chlopczyk . Zraniony,pokaleczony ,okopany...:)Wez sie chlopie
                rozejrzyj ,znajdz mila dziewuche ,zakochaj sie i wracaj do zywych!!!:)
                • mario2 Re: Panie - do mea 05.10.01, 20:01
                  a po cholere sie zakochac? kobieta jest jak pocisk- mowilem juz- wpada w oko-
                  rani serce , dziurawi kieszenia i wychodzi bokiem. Po co komu taki balast?
                  Jazun ma racje- od czasu do czasu bara- bara, do tego zawsze znajda sie
                  chetne :o))) i zegnaj "kochana".
                  • Gość: Jazon Re: Panie - do mea IP: 213.25.166.* 05.10.01, 20:11
                    A po co jeszcze jeden balast w życiu. Chyba po to by Ciebie zadowolić.
                    • Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:26
                      Gość portalu: Jazon napisał(a):

> A po co jeszcze jeden balast w życiu. Chyba po to by Ciebie zadowolić.
                      ***Alez ja pragne Waszego szczescia !!!! Cudownie,zgodnie byscie zyli! Mario nie
                      bylby balastem dla Ciebie,jak mozesz tak mowic,fe!:)

• Gość: Jazon Re: Panie -do Mario IP: 213.25.166.* 05.10.01, 20:13
                    Wyjąłeś mnie to z ust.
                    • Gość: samanta1 Re: Panie -do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:27

> Wyjąłeś mnie to z ust.
                      **A to niehigienicznie!!!;)

• Gość: samanta1 Re: Panie - do mea IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:25
                    mario2 napisał(a):

> a po cholere sie zakochac? kobieta jest jak pocisk- mowilem juz- wpada w oko-
                    > rani serce , dziurawi kieszenia i wychodzi bokiem. Po co komu taki balast?
                    > Jazun ma racje- od czasu do czasu bara- bara, do tego zawsze znajda sie
                    > chetne :o))) i zegnaj "kochana".

**Ale ja Ci proponowalam slub z Jazonem!!!:))))))Idealna para malkontentow!:)
                    • Gość: Jazon Re: Panie - do Samanty IP: 213.25.166.* 05.10.01, 20:27
                      Zastanowię się nad tym...
                      • Gość: samanta1 Re: Panie - do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:47

> Zastanowię się nad tym...
                        **Nad kandydatem czy higiena??? ;))

• Gość: Jazon Re: Panie - do Samanty IP: 213.25.166.* 05.10.01, 21:11
                          Skąd u ciebie ta złośliwość, czyżby z frustracji, moja droga ?
                          • Gość: samanta1 Re: Panie - do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:04
                            To nie zlosliwosc,to tylko zarty! :)
                            • Gość: Jazon Re: Panie - do Samanty IP: 213.25.166.* 05.10.01, 23:56
                              Masz ciężki humor:)
                              • Gość: samanta1 Re: Panie - do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:00
                                A pomyslales ze moze to Twoj brak poczucia humoru???:)
                                • mario2 Re: Panie - do Samanty 06.10.01, 02:23
                                  Samanto- :o)))- nie wiem jak sie lape wirtualnie daje !? :o)))
                                  • Gość: Jazon Re: Panie - do Samanty IP: 213.25.166.* 06.10.01, 08:39
                                    Nie muszę być dowcipny zawsze, za wszelką cenę i na każdy temat. Nie lubię dusz
                                    towarzystwa, bo wysysają cały klimat.
                                    • Gość: samanta1 Re: Panie - do Jazona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:08
                                      Sorki jesli wyssalam Ci klimat .:)
                                  • Gość: samanta1 Re: Panie - do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:07
                                    A komu chcesz podac?Jazonowi?:)
                                    • mario2 Re: Panie - do Mario 06.10.01, 12:51
                                      tez- dlaczego nie?
                                      • Gość: Jazon Re: Panie - IP: 213.25.166.* 06.10.01, 13:07
                                        Nie cierpię tego miejsca, to jest czyściec i przebywam w nim za grzechy, chyba
                                        z poprzedniego wcielenia.
                                        • samanta1 Re: Jazon 06.10.01, 13:45

> Nie cierpię tego miejsca, to jest czyściec i przebywam w nim za grzechy, chyba
                                          > z poprzedniego wcielenia.
                                          ** Nawijasz jak Smurf Maruda!!!!! ;) przestan bo w krew Ci to wejdzie!

• Gość: samanta1 Re: Panie - do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 13:07
                                        Tak czy siak nie wiem jak sie wirtualnie podaje lape!:)
                                        • Gość: Jazon Re: Panie - do Mario IP: 213.25.166.* 06.10.01, 14:21
                                          Już weszło, nie cierpię hurraoptymistów, żałosnych gości zawitających na forum
                                          i wszechwiedzących ekspertów.
                                          • Gość: samanta1 Re: Panie - do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 15:10
                                            Zalosny to jestes Ty szczurku! Patrzysz w Mario jak w matke Boska i powtarzasz
                                            po nim jak papuga ,tylko zauwaz ze on nie jest chamski.No tak,ale to trzeba
                                            miec cokolwiek we lbie zeby zauwazyc!Lazisz jak ten zly duch po watkach i
                                            psujesz wszystkim humor swoim zawodzeniem. Idz sie lepiej powies bo chyba nie
                                            masz czego szukac na tym forum!!To jest forum towarzyskie a nie zaklad
                                            pogrzebowy!
                                            • Gość: Jazon Re: Panie - Moja odpowiedź IP: 213.25.166.* 06.10.01, 16:03
                                              Twoje poczucie humoru jest dobijające a żarty na temat higieny jamy ustnej i
                                              małżeństw między homoseksualistami wystawiają Tobie nie najwyższą notę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka