kusiciel_dusz 19.01.06, 10:53 Czy wiecie dlaczego woda w łazience jest bardziej zimna niż w kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christopher_frank Re: Woda 19.01.06, 15:30 Bo w łazience nie jest taka zimna potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Woda 19.01.06, 17:49 u mnie odwrotnie zimna jest bardziej zimna w kuchni a w lazience taka letniawa Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Woda 19.01.06, 18:27 wlasnie, musze zlozyc skarge w Wydziale Budynkow, niech mi przysla jakiegos polskiego hydraulika (nie musi byc technicznie polski, byle mial parametry) Odpowiedz Link Zgłoś
christopher_frank Re: Woda 19.01.06, 18:53 Podoba Ci się taki hydraulik? Jak na mój gust to on strasznie niemęski, ale ja mogę się nie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Woda 19.01.06, 18:58 mamy odmienne gusta, jak juz ustalilismy poza tym, ogromnie mi sie podoba ten kombinezon w ktorym hydraulik sie znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
christopher_frank Re: Woda 19.01.06, 19:48 No, jasne że odmienne, ale taki Brad Pitt, na przykład, jest na tyle atrakcyjny, że nawet ja wymiękam ;)) A ten polski hydraulik to jakoś nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Woda 19.01.06, 19:58 christopher_frank napisał: > No, jasne że odmienne, ale taki Brad Pitt, na przykład, jest na tyle > atrakcyjny, że nawet ja wymiękam ;)) > A ten polski hydraulik to jakoś nie bardzo... Brad Pitt atrakcyjny ? Nic podobnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
christopher_frank Re: Woda 19.01.06, 20:54 Nie żartuj, sereni, poważnie nieatrakcyjny? Dziwny gust, niespotykany :) Ale z drugiej strony ja też nie bardzo rozumiem kilku masowych zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Woda 19.01.06, 20:57 christopher_frank napisał: > Nie żartuj, sereni, poważnie nieatrakcyjny? Dziwny gust, niespotykany :) > Ale z drugiej strony ja też nie bardzo rozumiem kilku masowych zachwytów. Poważnie,poważnie...zupełnie nie mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
christopher_frank Re: Woda 19.01.06, 22:35 Kurde, Brad jest nawet w moim typie... ;) A jaki jest ten Twój typ? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Woda 19.01.06, 23:30 christopher_frank napisał: > Kurde, Brad jest nawet w moim typie... ;) > A jaki jest ten Twój typ? no powiedzmy Bartosz Opania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Woda 20.01.06, 10:25 sereni napisała: > christopher_frank napisał: > > > Kurde, Brad jest nawet w moim typie... ;) > > A jaki jest ten Twój typ? > > > no powiedzmy Bartosz Opania :-) I ja oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Woda 20.01.06, 18:37 > > no powiedzmy Bartosz Opania :-) > > > I ja oczywiście:) Oczywiście :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Woda 20.01.06, 00:40 christopher_frank napisał: > No, jasne że odmienne, ale taki Brad Pitt, na przykład, jest na tyle > atrakcyjny, że nawet ja wymiękam ;)) to Brad Pitt jest atrakcyjny? codziennie ucze sie czegos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Mozliwosci sa takie: 20.01.06, 08:10 masz dalej od glownego zaworu z ciepla woda w lazience. Woda w rurach zawsze zdazy ostygnac, dluzej czekasz na ciepla - wydaje Ci sie, ze jest zimniejsza. Masz mniejszy przekroj rur w lazience, rozbita uszczelke, blokujaca przeplyw cieplej wody, jakies brudy blokujace przeplyw w kranie, przewodach. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Woda 20.01.06, 10:27 MOje pytanie co do wody nie było dosłowne, chodzi coś więcej, nie o temperaturę wody a o nasze odczucia:) Taki wątek psychologiczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Woda 20.01.06, 15:50 > Taki wątek psychologiczny:) jak widac powyzej, co poniektore odczucia bywaja literalnie hydrauliczne Odpowiedz Link Zgłoś