kisiulak Re: no niby... 05.11.02, 20:08 Randia jest brzydka bo mnie juz nie kocha! Ucieka przedemna i sie chowa... Mowcie sobie wszyscy co chcecie, ja wiem swoje... pozatym nie powiem Wam co robila na kolonii zuchowej! Odpowiedz Link Zgłoś
ksienzniczka Re: co ty... 05.11.02, 19:45 kisiulak napisała: > Sa brzydkie sa, i nawet wiedza dlaczego! ehh... mosg Cie siem ukisil?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Doktorku, ta Kisulek to jakaś twoja 05.11.02, 19:44 wielbicielka, czy pacjentka, hę ?:) dr_mengele napisała: > ...pierdolisz...??? > ;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Doktorku, ta Kisulek to jakaś twoja 05.11.02, 19:47 hi hi hi... mam wrazenie, ze jedno nie wyklucza drugiego, Menik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Kazda Randia jest brzydka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 20:03 Znam jedną Radię i jest to bardzo apetyczna, ładna i bardzo zadbana kobietka. Tak więc kasiulek idź się powieś lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Kazda Randia jest brzydka IP: *.stacje.agora.pl 05.11.02, 20:05 Coś mam wrażenie, że Kisiulak i Pomcia o tej samej Randyjce nawijają:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pom :)))))) 05.11.02, 20:08 Gość portalu: pom napisał(a): > Znam jedną Radię i jest to bardzo apetyczna, ładna i bardzo zadbana kobietka. > Tak więc kasiulek idź się powieś lepiej. Pom!... to jest jakas KISIULAK... a kasiulek, to kto inny.. a szczerze powiedziawszy to moja familija... wienc nie pchaj jej tutaj.. nio... a tej osobistosci siem cos nie powiodlo w zyciu to rzuca kalumnie... bzsynsu... pozdr Pom :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pom :)))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 20:13 No dobrze, jak rodzina to trudno. Ale temu kasiulkowi chyba oczy wydłubali pogrzebaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pom :)))))) 05.11.02, 20:29 nio... to dosc drastycznie brzmi, POm, ale chiba masz racjem.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: Pom :)))))) 05.11.02, 20:32 No nie wiem czy tak, bo wlasnie z Randia na powaznej pogawedce bylam i wyzej wymieniona wie ze jest brzydka i prosila zebym nikomu nie mowila co robila na kolonii zuchowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Dziewczeta......... 05.11.02, 21:23 .....pragne podziękować za obronę :)))) To kochane bebsko jest poprostu zazdrosne :) Kisiu przecież wiesz, że zawsze ciebie bedę kochać :) Odpowiedz Link Zgłoś