kisiulak 07.11.02, 17:00 Sorry, ja wiem ze ja nie tutejsza, ale ja juz nic nie rozumiem, Randia ja nadal jestem blondynka jak wczesniej wspominalam. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Oddana Randia 07.11.02, 17:03 Dla ciebie jestem randia i koniec i nie próbuj się niczego domyślać :)))) Buziak słodki i do wieczora lub jutra :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: Oddana Randia 07.11.02, 17:21 Ale wlasnie ze nie jestes dla mnie Randia, to jakis dziwny forumowy wymysl, i mnie do tego zmuszasz, ale skoro taka wola Twoja, musze to uszanowac. Ja do Ciebie bardzo lubie po nazwisku mowic, ale tu nie moge :( G...!!!! - Oddana Kicha Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele pozwól... że domyślę się za ciebie... 07.11.02, 17:17 ...dobrze ci się zdawało "blondynko"... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: pozwól... że domyślę się za ciebie... 07.11.02, 17:22 Z nia nigdy nic nie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele wiadomo... nie wiadomo... 07.11.02, 17:35 ...prawda zawsze wyjdzie na jaw... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś