aga_ata 24.01.06, 21:15 Podobało mi się dzisiaj "pierdolnik" w wykonaniu Kamila i "goń się" w wykonaniu Chochoła, zaszalał chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: <mjm> dziś :) 24.01.06, 21:18 Ludzie, a widzieliście design z mieszkaniu Nożycorękiej ? Ja pitolę, taka biedna rencistka , siedziała w jakimś obskurnym drewniaku- a tu nagle kanapy skórzane, fotele skórzane, obrazy na ścianach, kurna jeszcze tylko kina domowego brakowało:) Skąd ona na to wzięła kasę ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: <mjm> dziś :) 24.01.06, 21:41 Taaaa... Kamilek dał popis! A mnie się podobało jak Janinka pakowała ciuchy razem z wieszakami i byłam ciekawa jak ona je wściubi do tak małej torby. A jednak się kobicie udało! No i ta zbolała mina na schodach..... jakież to dramatyczne! A Elżbieta wredna Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: a'propos pakowania 24.01.06, 21:52 Jak to po co ? Przyda jej się :) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: a'propos pakowania 24.01.06, 22:34 Te wieszaki to znów bedzie pretekst, żeby pójśc do Teosia je odnieść. "Przez pomyłkę zabrałam".... A ciekawe czy rajzentasza była janeczkowa czy też teośkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa z domu wyszła z torebusią wielkości koperty 24.01.06, 23:24 od Teosia z całkiem potężną sumką (nie wiadomo skąd wziętą) pani Elżbieta poczuje się oszukana/okradziona Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: z domu wyszła z torebusią wielkości koperty 25.01.06, 07:46 W szafie była. A'propos szafy to Teodor nie od razu zauważył puste półki.Taki biedaczyna był zbolało po rozmowie z żoną.I co on się tak rozpaczliwie rozglądał za tą kartką? Nie powiedzieli mu gdzie będzie leżała? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z domu wyszła z torebusią wielkości koperty 25.01.06, 11:10 :D) ciekawe..zdrowy(?) normalny(?) facet(?) i pierwsze co robi po przyjściu do domu, to zagląda do szafy!!! chyba po kielicha powinien sięgnąć, po takiej rozmowie... albo żeby chociaż zajrzał i marynarę tam swoją powiesił. a tu nic! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: z domu wyszła z torebusią wielkości koperty 25.01.06, 12:44 Taaa i leci do szafy, żeby zawiesić marynareczkę na wieszaczku ;) Swoją drogą najlepsze było jak w kawiarni sobie podszedł do okna, jakby był u siebie w domu. Ja nie wiem, jak ja z kims rozmawiam, to nie stoje pod oknem..a może tak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś