mumuja 26.01.06, 21:13 drifting on a stream... --- System of o down Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Re: Wątek: muzyka na dobranoc 26.01.06, 21:15 Around the Sun - R.E.M. Zawsze unosi. Wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 26.01.06, 22:19 zainspirowana zapałkami Ludzika: trzy zapałki: - jedna, by zobaczyć Twoje oczy, - druga, by zobaczyć Twoje usta, - trzecia, by zobaczyć całą Twoją twarz i całkowity mrok, aby wszystkiego nauczyć się na pamięć... Trzy zapałki kolejno zapalone nocą... Piekielnie seksowna piosenka... ___ TSA - jak on rozdzierał gardło...kiedy śpiewał: "całkowity mrok..." Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta ja wolałam tylko urywek... 26.01.06, 23:16 :) niedopowiedzenie, schowanie w sobie, Cisza Odpowiedz Link Zgłoś
mirmurek Re: Wątek: muzyka na dobranoc 11.02.06, 22:16 to mnie zawsze bardzo inspirowały poniższe słowa: "I am a satelite, I'm out of control I'm a sexmachine ready to reload" piosenka - Don't stop me now wykonawcy - QUEEN płyta - Jazz oraz Greatest Hits I :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 27.01.06, 23:18 and I`m walkin` walkin` and cryin` you don`t love me no more :) :( --- Bibi Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 28.01.06, 00:57 Dzisiaj miałem piękny sen po prostu piękny sen Wolności moja śniłem że wziąłem z Tobą ślub... --- Dżem Powidła Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Wątek: muzyka na dobranoc 29.01.06, 10:14 mumuja napisała: > Dzisiaj miałem piękny sen > po prostu piękny sen > Wolności moja > śniłem że wziąłem z Tobą ślub... > La,la,la piosenki Dżemu są jedyne, które mogę śpiewać, choć fałszuję niemiłosiernie ;-) > --- > Dżem Powidła Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 29.01.06, 05:33 Looked through the paper makes you want to cry. Nobody cares if the people live or die. And the dealer wants you thinking that it’s either black or white. thank G-d it’s not that simple in My Secret Life. --- Leonardo di Coheno Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 29.01.06, 18:01 pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś... --- starocie te-es-a Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Wątek: muzyka na dobranoc 29.01.06, 18:16 Pamiętam TSA. Pamiętam, że słuchałam będąc nastolatką. Wiem, że mi się podobały. Ale tekstów za cholerę... Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 30.01.06, 00:33 you better go now because I like you much to much.... _-_-_-_- Billie Wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 05.02.06, 20:23 Kai Kairos... Wszystko ma swój czas... Dobranoc z uśmiechem dla wszystkich kochanych i niekochanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Wątek: muzyka na dobranoc 05.02.06, 20:25 mumuja napisała: > Dobranoc z uśmiechem dla wszystkich kochanych i niekochanych :) Dobranoc mumuja :) Kochana Serenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Wątek: muzyka na dobranoc 11.02.06, 18:08 Goodbye cruel world I`m leaving you today goodbye goodbye goodbye Goodbye all you people There`s nothing you can say to make me change my mind goodbye ___ Różowi przetrawiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Prawie cały wątek mój....:) 12.03.06, 20:40 Anathema "Are you there?" Chce mi się ostatnio śpiewać, kiedy wchodzę tu na rekonesans...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Prawie cały wątek mój....:) 12.03.06, 21:01 gdyby można puścić tu coś rozdzierającego, byłabym w siódmym niebie. p.s Wrzuciłam sobie Kult, tego się nie da słuchać cicho, Proszę sąsiadów o tolerancję :) Odpowiedz Link Zgłoś