emilii75 27.01.06, 10:47 a politician divides mankind into two classes: tools and enemies...a Wy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starbuckcylo Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 11:01 Huh You Stupid Woman There You Are,Oh My God ! Odpowiedz Link Zgłoś
tojajosia Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 11:03 observer ?;)pozdrawiam emi Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 15:02 emilii75 napisała: > a politician divides mankind into two classes: tools and enemies...a Wy ? :) Ja dzielę kobiety na dwie klasy: takie, które chcą ze mną iść do łóżka i pasztety. Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 18:35 bardzo interesujący podział...może rozwiniemy ten temat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 16:53 proces napisał: > > Ja dzielę kobiety na dwie klasy: takie, które chcą ze mną iść do łóżka i paszte > ty. > > Proces, a co robisz jak pasztet chce iść z Tobą do łóżka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 17:11 Biegnę na najbliższą stację benzynową po paczkę prezerwatyw. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 22:40 Z ciekawości, lubię brać pod uwagę wszystkie możliwości, a Ty uwzględniłeś tylko dwa przypadki.Co prawda,jest jeszcze przypadek kiedy będzie chciała iść z Tobą do łóżka super laseczka,ale tego jak widzę nie bierzesz pod uwagę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 00:18 Żadna rozsądna i ładna kobieta nie będzie chciała. Zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 00:20 Proc, dzięki, zawsze wiedziałam,że jestem rozsądna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 16:44 emili przyszła... czekoladkę zjadła... papierek zostawiła... P.S. Czy mam już zmieniać login na "woow_rozsądna" czy to się wzajemnie wyklucza?:| Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 23:14 woow...nie zostawiła :> pozbierala po sobie :D wpadam tu czasami kliknąć w brzusio pajacyka...a czekoladki mam jeszcze zapas...zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 23:17 widzę, że mikrofon działa bez zarzutów...Mowa wstępna już była wiec może jak proces przeprosi ładnie Emi...Emi rozwinie temat:P Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 10:32 emili... za słodycze podziękuję... wiesz, proc teraz bacznie obserwuje wszelkie wahnięcia wskazówki na mojej wadze;)nie mogę dopuścić, żeby jego scenariusz się zrealizował;) ale kawy się chętnie napiję;) cezarze... no widzisz... tylko uzmysłowisz sobie, że brak Ci kobiecej duszy i zaczyna się problem... jednak lepiej tkwić w niewiedzy...echh... faceci:| Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 20:21 woow...niezły pomysł...Ja też mam ochotę na kwakę ;) a kaloriii nie będę sobie odmawiać...Jedna czekolda to godzina intensywnego pływnia na basenie <lol> chyba, że sie mylę...przyznam sie szczerze, że wybrałam bardzo pocieszającą wersję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 05.02.06, 23:34 emili...weź pod uwagę fakt, że mi teraz "samo się" ;) rzucam palenie przecież;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 06.02.06, 19:08 woow gratuluję mądrej decyzji...może pójdziesz ze mną troszke popływać... to co "samo się" szybko zniknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 08:59 A co z rozsądnym i ładnym chłopcem? Ma szansę u Ciebie? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 09:02 Mógłby ktoś przetłumaczyc tę niderlandzką sentencję w wypowiedzi procka- słabo czytam w tym niechrześcijańskim języku... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 13:41 Oczywiście cezar, proszę tłumaczenie: ein Politiker teilt Menschheit in zwei Kategorien: Werkzeuge und Feinde. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 07.02.06, 16:37 Wo hast Du so schoen Deutsch gelernt? Vielleicht sprichst Du Deutsch von Zuhause? Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.05.06, 19:50 For Emilly,whenever i may find her... What a dream I had Pressed in organdy Clothed in crinoline Of smoky Burgundy Softer than the rain I wandered empty streets down Past the shop displays I heard cathedral bells Tripping down the alleyways As I walked on And when you ran to me your Cheeks flushed with the night We walked on frosted fields Of juniper and lamplight I held your hand nAd when I awoke And felt you warm and near I kissed your honey hair With my grateful tears Oh, I love you, girl Oh, I love you Paul Simon & Art Garfunkel Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.10.06, 09:27 love is the only way out of solitude ;) Odpowiedz Link Zgłoś