Dodaj do ulubionych

raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu...

27.01.06, 10:47
a politician divides mankind into two classes: tools and enemies...a Wy ? :)
Obserwuj wątek
    • starbuckcylo Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 11:01
      Huh You Stupid Woman There You Are,Oh My God !
    • tojajosia Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 11:03
      observer ?;)pozdrawiam emi
    • proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 15:02
      emilii75 napisała:

> a politician divides mankind into two classes: tools and enemies...a Wy ? :)

Ja dzielę kobiety na dwie klasy: takie, które chcą ze mną iść do łóżka i pasztety.
      • emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 27.01.06, 18:35
        bardzo interesujący podział...może rozwiniemy ten temat? :)
      • wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 16:53
        proces napisał:
        >
        > Ja dzielę kobiety na dwie klasy: takie, które chcą ze mną iść do łóżka i
        paszte
        > ty.
        >
        >
        Proces, a co robisz jak pasztet chce iść z Tobą do łóżka? ;)
        • proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 17:11
          Biegnę na najbliższą stację benzynową po paczkę prezerwatyw. A dlaczego pytasz?
          • wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 01.02.06, 22:40
            Z ciekawości, lubię brać pod uwagę wszystkie możliwości, a Ty uwzględniłeś
            tylko dwa przypadki.Co prawda,jest jeszcze przypadek kiedy będzie chciała iść
            z Tobą do łóżka super laseczka,ale tego jak widzę nie bierzesz pod uwagę.:)
            • proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 00:18
              Żadna rozsądna i ładna kobieta nie będzie chciała. Zapewniam Cię.
              • wanda_rybka Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 00:20
                Proc, dzięki, zawsze wiedziałam,że jestem rozsądna.;)
                • woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 16:44
                  emili przyszła... czekoladkę zjadła... papierek zostawiła...
                  P.S. Czy mam już zmieniać login na "woow_rozsądna" czy to się wzajemnie
                  wyklucza?:|
                  • emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 23:14
                    woow...nie zostawiła :> pozbierala po sobie :D wpadam tu czasami kliknąć w
                    brzusio pajacyka...a czekoladki mam jeszcze zapas...zapraszam ;)
                  • emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 02.02.06, 23:17
                    widzę, że mikrofon działa bez zarzutów...Mowa wstępna już była wiec może jak
                    proces przeprosi ładnie Emi...Emi rozwinie temat:P
                    • woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 10:32
                      emili... za słodycze podziękuję... wiesz, proc teraz bacznie obserwuje wszelkie
                      wahnięcia wskazówki na mojej wadze;)nie mogę dopuścić, żeby jego scenariusz się
                      zrealizował;) ale kawy się chętnie napiję;)
                      cezarze... no widzisz... tylko uzmysłowisz sobie, że brak Ci kobiecej duszy i
                      zaczyna się problem... jednak lepiej tkwić w niewiedzy...echh... faceci:|
                      • emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 20:21
                        woow...niezły pomysł...Ja też mam ochotę na kwakę ;) a kaloriii nie będę sobie
                        odmawiać...Jedna czekolda to godzina intensywnego pływnia na basenie <lol>
                        chyba, że sie mylę...przyznam sie szczerze, że wybrałam bardzo pocieszającą
                        wersję :)))
                        • woow2306 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 05.02.06, 23:34
                          emili...weź pod uwagę fakt, że mi teraz "samo się" ;) rzucam palenie przecież;)
                          • emilii75 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 06.02.06, 19:08
                            woow gratuluję mądrej decyzji...może pójdziesz ze mną troszke popływać... to
                            co "samo się" szybko zniknie ;)
              • cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 08:59
                A co z rozsądnym i ładnym chłopcem? Ma szansę u Ciebie? :):):)
      • cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 09:02
        Mógłby ktoś przetłumaczyc tę niderlandzką sentencję w wypowiedzi procka- słabo
        czytam w tym niechrześcijańskim języku...
        • proces7 Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.02.06, 13:41
          Oczywiście cezar, proszę tłumaczenie:
          ein Politiker teilt Menschheit in zwei Kategorien: Werkzeuge und Feinde.
          • cezar_zorba Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 07.02.06, 16:37
            Wo hast Du so schoen Deutsch gelernt? Vielleicht sprichst Du Deutsch von
            Zuhause?

• curtisek Re: raz..dwa..raz...raz..próba mikrofonu... 03.05.06, 19:50
      For Emilly,whenever i may find her...
      What a dream I had
      Pressed in organdy
      Clothed in crinoline
      Of smoky Burgundy
      Softer than the rain

I wandered empty streets down
      Past the shop displays
      I heard cathedral bells
      Tripping down the alleyways