adamoski1 Re: Katowice 29.01.06, 11:42 sundey,no takie jest juz to nasze zycie,nie znamy dnia ani godziny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
adamoski1 Re: Katowice 29.01.06, 13:57 potrafimy cos po naszemu???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 14:31 Wlasnie wracam z pobojowiska... slow brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 14:47 Es sollte man sehen. Ich war dort schon gestern um 23 Uhr. Mein beste Freund war dort mit der Familie. Leider den Sohn konnte niemand bis jetzt finden, bzw. er war nicht auf den Listen der Leute die in Krankenhausern landeten Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Katowice 29.01.06, 14:50 ale snieg to raczej z tego dachu odsniezony nie za bardzo byl, jak widac na zdjeciach??? Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 14:52 Nie wiem Only, teraz to trudno zawyrokowac. Szczerze powiedziawszy ch... mnie to obchodzi. Powiem jedno- zaimponowali mi prosci ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Katowice 29.01.06, 15:01 jakis powod zawalenia jest, tragedia jest. Jesli chodzi o ten snieg, to go widze na zdjeciach, moze byl odsniezony a moze nie, moze mial byc odsniezony, a ktos po prostu dwa razy lopata przejechal... i teraz punkt widzenia tego zdarzenia z miejsca osoby ktora miala to zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 15:02 Onlus, takie rozwazania na nic sie nie zdaja. Ksiaza i tak za pogrzeby skasuja, wiec moze to prowokacja ze strony KrK? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Katowice 29.01.06, 15:06 nie chodzi mi o kase, tylko o odpowiedzialnosc...i to nie w sensie finansowym, tylko moralna odpowiedzialnosc... ktos kto nie odsniezyl, ktos kto przy budowie srubki nie dokrecil, ktos kto chcial wiecej zarobic i zaoszczedzil na czyms.... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 15:09 widzisz ja to widze tak: czy ktos zaniedbal czy tez nie zaniedbal- ta hala jest wykorzystywana raz na miesiac, snieg lezy u nas o grubosci ok 1 m juz od kilku tyg. Wiec to ze stalo sie to wczoraj to kur...ki pech. A kozla ofiarnego i tak sie znajdzie- badz pewna Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Katowice 29.01.06, 15:22 hala miala 6 lat, czyli zostala zbudowana w okresie chyba najwiekszego szwindla polskiego budownictwa, i wiem jakie rzeczy potrafia sie przy okazji takich budow odbywac... kiedy kilka lat temu zawalil sie budowany parking kolo Makro, budowala go miedzy innymi belgijska firma. To nie byla tragedia, bo chyba wtedy nikt nie zginal, informacja nie poszla tak bardzo w eter. Jakie wielkie bylo zdziwienie bodajze prezesa tej firmy, jak ktos sie go spytal tutaj o ten parking, bo biedny chyba mial nadzieje ze nikt sie nie dowie, ze lali beton przy 10 stopniowym mrozie... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 29.01.06, 15:26 Najwieksze polskie szwindle, to poczatki lat 90- czyli rzady Mazowieckiegi i posrednio Kaczorow. czy moze to znak, ze za ich rzadow, bedzie sie wszystko taj je...c, jak owa hala? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Katowice 29.01.06, 15:34 ja znam sprawy z bardzo bliska, koniec lat 90, rok 99... nie wiem kto wtedy rzadzil, ale jak mozna sobie za pare milionow kupic urzednikow, doprowadzic do bankructwa ponad 50 firm, kupa ludzi ktora za darmo pracowala, a potem dalej na prawo i lewo pieprzyc o swojej solidnosci i uczciwosci,prowadzic sprawe w sadzie za liste Jachnickiego, do tego robiac sobie zdjecie z panem prezydentem w gazecie, to powiedz mi z ktorej strony mam patrzec na sprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Katowice 29.01.06, 15:48 Ja mam tylko nadzieję, ze nikogo znajomego tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Katowice 29.01.06, 17:29 pazerny napisał: > Onlus, takie rozwazania na nic sie nie zdaja. Ksiaza i tak za pogrzeby skasuja, > > wiec moze to prowokacja ze strony KrK? GŁUPSZEGO OD CIEBIE TO SIĘ NIE ZNAJDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Katowice 30.01.06, 10:33 Spadaj palancie na drzewo. Tam twoje miejsce. Ewolucja jeszcze tak daleko u ciebie sie nie dokonala! Odpowiedz Link Zgłoś