mnietka.kokietka 02.02.06, 22:19 uwielbiam:) miecugow nie źle daje czadu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:28 troszkę się zdenerwował chyba jak mu pani moher wygarnęła, że się z pisu śmieje :> Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:30 ale ja pamiętam jak sie śmiał z belki millera i reszty i nikt mu nie wygarniał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:35 bo oni sami się z siebie śmiali, a te buroki to jak pekaes na trasie wawa-czewa kursują aż im się odciski robią i za grosz śmiechu już z siebie wydusić nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:38 ja jestem BARDZO ciekawa, jak to by było jakby nagle media przestały jeździć na Wiejską? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:41 może wreszcie coś ciekawego w tv by było :> Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:43 myślisz? a może ten cyrk to najlepsza rozrywka.tyle że mnie już zaczyna to denerwować... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:45 i po to oglądasz Miecugowa żeby nie paść na zawał z nerwów przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 22:47 :) mam do niego sentyment:) poza tym, ja bardzo lubię akurat ten program. ale to co zrobili dziś dziennikarzom..... poprostu żanuaria.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: szkło kontaktowe 02.02.06, 23:29 mam wrażenie że ten cały cyrk to dopiero wstęp i Miecugowa powinni przenieść na antenę TVN, jeszcze trochę i obok Majewskiego będzie miał najbardziej wyluzowany program w tivi :> Odpowiedz Link Zgłoś
seman2 Re: szkło kontaktowe 03.02.06, 23:16 5 razy "P" jak powiedział to Niesiołowski ? seman2@wp.pl - odsyłajcie na ten adres! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: szkło kontaktowe 03.02.06, 19:26 Ja uwielbiam te inteligentne wywody widzów. Ostatnio na temat zawalenia hali. Dzwoni jakaś pani ze Stargardu Szczecińskiego. PANI:Ja nie wiem, kto to takie głupie hale buduje, chyba mężczyźni, bo kobieta by tego nie wymyśliła, żeby był płaski dach! MIECUGOW:Wie pani, przy tak dużej powierzchni to jest niemożliwe, żeby hala miała skośny dach. PANI:Ale u nas w Stargardzie jest Lidl i ma skośny dach! Albo: WIDZ:Panie Grzegorzu, ja znam pana ojca, proszę go pozdrowić, JEŚLI ŻYJE(!). Odpowiedz Link Zgłoś