emperor 15.11.02, 09:58 WISLA KRAKOW OCZYWISCIE !!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE 15.11.02, 10:05 nie ukrywam że z przyjemnością oglądałam ten mecz po porażce Legii:((( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor legia to stara qrwa ..... legia najgorsza jest!!! 15.11.02, 10:11 ... a my musimy wam pokazywac co to jest pilka .... hahahahaaaaaa:)))) iwusia napisała: > nie ukrywam że z przyjemnością oglądałam ten mecz po porażce Legii:((( Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia nie chce byc kasliwa.... 15.11.02, 10:13 z trudem mi to przyjdzie;) ale pamietam, ze Ty meczy nie ogladasz, bo to na starosc sobie zostawiasz majac teraz inne ciekawsze! zajecia. to jak tam jest, co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: nie chce byc kasliwa.... 15.11.02, 10:24 hahahahahahhahahahahahha....no kicia czy na daszku macie telewizorek?!:))) Emperor, gra Wisły mi się podoba nie ukrywam w końcu jakiś zespól gra do końca, nie widziałam meczu Legii więc nie wiem jak oni grali. Eperor sprawdź@ Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: nie chce byc kasliwa.... 15.11.02, 10:44 Kicia, 100zl dupy nie ma, wiec sie kopslem na meczyk, wiec pewnie tylko dlatego taka klase pokazali:))) Iwusia, dzieki, tylko dlaczego 2? :(( Juz nie wspomne o tym ze Szaki cos za bardzo sie do ajgera przytula, ani tez nie komentuje tego ze Ty siedzisz Robsonowi na kolanach!!! :( Tylko was na moment same zostawic!!! Takie rogi koledze przyprawiac!!! mam zniszczyc tych amantow ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nie chce byc kasliwa.... 15.11.02, 10:55 jak to "za bardzo"??? mam sie na odleglosc patyka od niego trzymac czy jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: nie chce byc kasliwa.... 15.11.02, 10:59 a ty co tak szalejesz jak pijany zając? akt własności masz czy jak?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_wwa Legia mistrz! 16.11.02, 23:52 emperor napisał: > ... a my musimy wam pokazywac co to jest pilka .... hahahahaaaaaa:)))) Ty krakowski prymitywie. Kto był lepszy mozna było zobaczyć w kilku ostatnich meczach (1:0, 1:1, 3:0, 3:2). Pamiętacie prymitywy jak się zachowywaliście w czasie minuty ciszy ku czci Kaki (dla emperora- Kazimierza Deyny; czy wiesz frajerze kto to był?). emperor do budy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE 15.11.02, 10:16 wisle trzeba szanowac!!!! swiete slowa, swiete slowa!!!!!!!!!!!!!!!! legia dziady!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE 15.11.02, 10:47 od wczoraj w Krakowie, Biala Gwiazda na niebie sie mieni !!! :))) czort napisała: > wisle trzeba szanowac!!!! > swiete slowa, swiete slowa!!!!!!!!!!!!!!!! > legia dziady!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUJ Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE IP: 212.160.145.* 15.11.02, 20:48 JEBAC WISLE, GŁUPIA KURWE WISLA TO PIPA ŚMIERZDACA JEBIE WISŁE TO PEDALY SAMEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUJU Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE IP: 212.160.145.* 15.11.02, 20:50 JEBAC JEBANA WISŁE Odpowiedz Link Zgłoś
xxp Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE 15.11.02, 21:06 mamy tutaj dla ciebie dr,Mengele,cos poradzi coś przepisze i będzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: WISLA TO JEST POTEGA ..... WISLA NAJLEPSZA JE 15.11.02, 23:37 no, trzeba ich pochwailić:) nawet ja oglądałam mecz:))) Odpowiedz Link Zgłoś