hunter_ 15.11.02, 10:58 Ja tak. Zawsze przynosi mi prezenty pod choinkę :))))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:00 już teraz Ci przyniósł? i nie poczekał na Święta? Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:03 Jeszcze nie, ale przyniesie, w to niewatpie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:05 pod jakąkolwiek choinkę? czy trzymasz tę świąteczną w domciu przez cały czas? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:06 odkąd św. Mikołaj przemówił głosem sąsiada zaczęłam byc podejrzliwa..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:08 a srawdzałaś prawdziwość jego siwej brody? buziaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:12 iwusia napisała: > odkąd św. Mikołaj przemówił głosem sąsiada zaczęłam byc podejrzliwa..... > ;) Do mnie przychodzi w nocy gdy spie. Wysłałem juz listy do niego z zapotrzebowaniem na ten rok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 15.11.02, 11:10 Najwazniejsze ze przynosi i wierze w niego bo skad te prezenty miałbym dostac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara wierze 15.11.02, 11:14 dopoki mi przynosi takie prezenty jak trzeba. jesli nie, z reklamacjami zglaszam sie do najblizszej rodziny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: wierze 15.11.02, 11:17 ale fajnie bylo jak sie wierzylo w Mikolaja, prawda? pamietam jak co roku pisalam do niego listy z prosba o prezenty, zawsze cos z takiej listy dostawalam :))))) a mysleliscie juz co chcielibyscie dostac na mikolajki? juz chyba pora zaczac sie zastanawiac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 11:24 martucha_ napisała: > ale fajnie bylo jak sie wierzylo w Mikolaja, prawda? > pamietam jak co roku pisalam do niego listy z prosba o prezenty, zawsze cos z t > akiej listy dostawalam :))))) > a mysleliscie juz co chcielibyscie dostac na mikolajki? juz chyba pora zaczac s > ie zastanawiac :))) Nadal wierze. Wczoraj wsunąłem w kratke kartke z prosba o prezenty, dzisiaj juz jej tam nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 11:33 Samochód zdalnie sterowany, parking dla samochodów, gra komputerowa "Hokus pokus rózowa pantera" i jeszcze kilka innych :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: wierze 15.11.02, 11:38 hihi, fajna lista, jest w czym wybierac ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 11:21 saqqara napisała: > dopoki mi przynosi takie prezenty jak trzeba. jesli nie, z reklamacjami > zglaszam sie do najblizszej rodziny:)) W tym roku poprosiłem go miedzy innymi o samochód zdalnie sterowany :))) Ale bede jazdził. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wierze 15.11.02, 11:46 nie masz wygorowanych zyczen:) ja sie bardziej rozbestwilam, zaczelam od zdalnie sterowanej rakiety ziemia-ziemia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 11:54 Rakiety tez kiedys puszczałem. Jedna zamiast w góre poleciała nad ziemia, całe szczescie ze nikt nie stał na jej drodze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wierze 15.11.02, 12:13 aha, ktos w ten sposob probowal mnie kiedys zycia pozbawic... tu patrze na Ciebie podejrzliwie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 12:21 saqqara napisała: > aha, ktos w ten sposob probowal mnie kiedys zycia pozbawic... tu patrze na > Ciebie podejrzliwie...:) To ty byłas??..... w białych podkolanowkach i z piegami na twarzy? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: wierze IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 12:31 a ja bym chciala dostac taki fajny komputer i net, ktory by sie nie wieszal, kiedy mam ochote pogadac. bo co sie u mnie dzieje w tej chwili, to szczyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 12:36 Napisz list do Mikołaja, jesli byłas grzeczna moze dostaniesz. Ja starałem sie cały rok i licze na duzy worek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: wierze 15.11.02, 12:42 hehe, ja zawsze jestem grzeczna, tylko ten net mnie chyba nie lubi. ale da sie przezyc, chyba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 13:03 Mój net tez działa nienajlepiej. Zle sie otwieraja szczególnie forumowe strony . Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wierze 15.11.02, 13:07 net jest ostatnio do tylka!! nawet nie mam zamiaru nad tym sie zastanawiac. podkolanowki i piegi? ja takie na obiad pozeram, zazwyczaj nosze dluga czarna suknie do ziemi i mam wampirze zeby, ale wtedy mialam stroj pletwonurka;) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 13:38 Strój płetwonurka miałas??? niepamietam. Myslałem ze to ty byłas ta dziewczynka z warkoczami z która sie całowałem za krzakiem bzu. To były moje pierwsze pocałunki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wierze 15.11.02, 14:07 warkocze mialam, i owszem, ale swoje pierwsze buziaki zarobilam z zaskoczenia za szkolnym smietnikiem:))) romantycznie bylo, uwage za to dostalam! Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: wierze 15.11.02, 15:04 Pierwszy raz zakochałem sie w drugiej klasie podstawówki. Patrzylismy sobie w oczy, przelotne spojrzenia na lekscji, nawet za reke jej nie potrzymałem. Hmmm...........Małgosia miała na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czy wierzycie w Św. Mikołaja? 16.11.02, 12:05 czy masz cos wspolnego Hunter, z Holly Hunter?? ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś